V POSTUP VĚŘÍ TAKÉ STANKOVIČ

28.02.2007, 16:43
Aktuality
V Interu Milán panuje týden před odvetou osmifinále Ligy mistrů proti Valencii optimismus. I přes remízu 2:2 ze San Sira věří v postup Roberto Mancini a v podobném duchu se vyjádřil také Dejan Stankovič...

"Vímě, že se nesmíme dopustit žádných chyb, už jsme ale v letošní sezóně dokázali, že jsme schopní vyhrát na jakékoliv půdě. Remíza by jim mohla stačit, podle mě však před vlastními fanoušky nebudou jenom bránit a my tak budeme mít více prostoru v útoku," myslí si srbský záložník.

V úvodním duelu obou těchto soupeřů se minulý týden zrodila remíza 2:2. Inter byl lepší a dvakrát vedl, jenomže Valencia nesložila zbraně, nejprve vyrovnal David Villa a na trefu Maicona pak čtyři minuty před koncem odpověděl David Silva.

"Věděl jsem o velké síle Valencie. Před zápasem jsem říkal, že je to jeden z nejlepších klubů v Lize mistrů, viděl jsem několik jejich zápasů v lize a měl jsem pravdu," pokračuje bývalý hráč CZ Bělehrad a Lazia Řím. "Ve Valencii ze sebe vydáme to nejlepší. Jedeme tam vyhrát a nepochybujeme o tom," vyhlašuje Stankovič.

Inter bude za týden na stadionu Mestalla chtít prodloužit svoji vynikající sérii proti Valencii v tomto tisíciletí. Oba soupeři se na evropské scéně potkali již třikrát a pokaždé se radoval Inter, který Valencii vyřadil ve čtvrtfinále Poháru UEFA, Ligy mistrů a naposledy ji předloni potupil v základní skupině nejprestižnější soupeře, když na jejím stadionu vyhrál vysoko 5:1.

Autor: Tomáš Pavlík / www.uefa.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*inerista

forza inter!!!

Reagovat
macekplacek

Typický jugoš!!! Jsem zvědav, jak bude on sám reagovat za nepříznivého stavu, na druhou stranu, co měl říkat? Jedeme tam na výlet? Ale je nebetyčný rozdíl mezi tím, co Inter předvádí v Serii A a tím, co produkuje v Lize Mistrů. Já osobně favorizuji Valencii...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já Inter..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

z mnoha důvodů..

Reagovat
HOST*-Kopy-

No keců mají dost... škoda že to nejde na ct2 podle mě je todle zajímavejsi duel, něžli Lyon no jo baroš

Reagovat
HOST*españa

valencia bude na čt4 a ja věřim že postoupí, no teda hlavně doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie vyhraje doma je vyborna nemate sanci papa Inter

Reagovat
HOST*

jezis tady je zas znalcu ...hlavne fans ac

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime po zapase

Reagovat
Jajinek

Jsem fanousek Interu, ale i presto musim uznat, ze sance na postup jsou tak 60-40 pro Valencii....presto doufam, ze na Mestalle vyhrajeme, neni to zdaleka nemozne, bez Cambiassa a Vieiry to bude velice tezke, ale pokud predvedeme skvely vykon, melo by to stacit....a hracum se nedivte....co maji jineho rikat...postup nam zijsti vyhra, tak proste rikaji ze jedou do Valencie vyhrat...oni nijak nemachruji....silu Valencie doma si vsichni uvedomujeme....

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

naštěstí se skvělý výkon a absence Cambiassa s Vieirou v podstatě vylučují

Reagovat
HOST*kůň

Místo do další fáze LM půjde celej Inter leda tak do prdele..Valencia mu doma nedá vůbec nárok..Villa, Ayala, Morientes...3:0 a budou vyřízený...vámos Valencia

Reagovat
HOST*

je videt kobylo ze vis o soucasnem fotbale velky hovno...ayala totiz nebude hrat, kokote...Forza INTER

Reagovat
HOST*Mista

A tos četl kde že nebude hrát???

Reagovat
HOST*Pajec

Ale no tak! Takové nadávky tady! Prostě je to fotbal a každý fandí někomu jinému. A s tím Ayalou si myslím, že nemáš pravdu. Co vím tak už normálně trénuje! Jinak samozřejmě věřím v postup Valencie! Bude to těžké, ale letos se to povede! AMUNT VALENCIA

Reagovat
HOST*venabb

albelda nebude hrat chobote, pletes si prujmy

Reagovat
HOST*inzaghi

no já to vidím na postup Valencie, ale bude to vyrovnaný zápas...žádné 3:0

Reagovat
HOST*Dom

Podle mě vyhraje Inter těsně 0:1 góóóól dá Burdisso!!!Jestli porazí Valencii,tak to vidím až na Finále s Liverpoolem a pak se uvidí!!Samozřejmě jestli se nepotkaji už dřív..

Reagovat
HOST*Dom

Podle mě vyhraje Inter těsně 0:1 góóóól dá Burdisso!!!Jestli porazí Valencii,tak to vidím až na Finále s Liverpoolem a pak se uvidí!!Samozřejmě jestli se nepotkaji už dřív..

Reagovat
HOST*

opakujes sa:(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele