V FC Turín se opět střídají trenéři De Biasi s Novellinem

08.12.2008, 21:33
Aktuality
Po osmi měsících se na lavičce FC Turín vystřídají trenéři Giovanni De Biasi a Walter Novellino. Vedení klubu odvolalo po nedělní prohře 1:4 s Fiorentinou De Biasiho, jenž tým vedl od dubna a předtím také v sezoně 2006/07.

"Turín propustil trenéra Gianni De Biasiho a jeho spolupracovníky," vydal odpoledne klub v prohlášení. "Děkujeme trenérům za všechnu práci a přejeme jim do budoucna to nejlepší. Tým přebírá Walter Novellino."

Novellino bude moci napravit dojem předchozího angažmáu turínského celku. V dubnu musel lavičku opustit poté, co fanoušci vyvolali demonstraci po porážce 0:3 v Janově. Pět zápasů před koncem ligy týmu vážně hrozil sestup.

Novellinův návrat ke kormidlu se čekal. Důvod je jednoduchý - kouč měl s klubem stále platnou smlouvu do léta 2009. V současné době patří Turínu 17. příčka v italské lize, v níž má po 15 kolech jen 12 bodů.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK, goal.com, football365.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výborně Trewinne je vidět, že jsi chytrý chlapec, opravdu neuvažuješ, že by jsi se k nám přidal, mohl by jsi určovat na jaké zápasy si pojistit výhru!

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu zkopíroval expres zprávu z prava. Trenéra "uhád" merengues. Takže, kam se mám přidat?

Reagovat
smazaný uživatel

Bianchi s Amorusem potřebují hlavně hodně centrů ze stran, pak by mohli být opět výborní.

Moje sestava: Sereni - Diana, Natali, Pratali, Rubin - Abate, Dzemaili, Barone, Rosina - Bianchi, Amoruso.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Abateho bych rád viděl Coriniho, ale jeho čas už je zdá se naplněn. jinak absolutní souhlas. jen to rozestavení bych viděl konkrétněji na 4-3-1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Abate se mi moc líbí, snad takový talent nevytvrdne na lavce. Je pravděpodobný, že 4 takhle ofenzivní hráče tam spíš nedá, zvlášť když potřebuje každý bod, ale třeba to zkusí. Reggina doma hraje podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignazio je z primavery AC, takže mu přeju, ale doufal jsem, že si ještě nějakej ten pátek užiju Coriniho tvůrčí schopnosti. bohužel už to s ním jde od desíti k pěti a nešlo by to nejspíš ani přes Dzemailiho, kterej hraje solidně...

Reagovat
smazaný uživatel

Toro , je na čase, nabrousit si rohy býci. pokud se Novellino poučil z De Biasiho chyb, může začít stíhací jízda za první desítkou..., při troše štěstí i poháry.

Reagovat
terry

No, zas tak horce bych to neviděl. Klidný střed tabulky je reálný. Na poháry je letos moc velká tlačenice.

Reagovat
smazaný uživatel

moc bych jim to přál, ale konkurence je letos enormní no. nicméně kádr by na to byl..., jen je třeba ho umně poskládat, najít optimální styl hry a sejít se s formou (nejdůležitější bude vyždímat maximum z trojky Rosina, Bianchi, Amoruso). Novellino je výbornej kouč, takže doufám, že to napodruhý předvede...

Reagovat
terry

Samozřejmě, jenomže kvalitní kádr mají i ostatní celky a ty se navíc nemusejí vyhrábat ze dna. Prostě letos to na poháry nejspíš nebude, leda že bych v zimě předvedl Novellino nějaký zázrak. Letos je to vepředu fakt našlapaný

Reagovat
smazaný uživatel

poraněný medvěd je nejnebezpečnější..., co teprv poraněný býk

Reagovat
smazaný uživatel

dáváš jim až moc přehnané nadějě na poháry zdaleka nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty sympatie no..., ale jinak jsem napsal, co je třeba splnit, pokud by chtěli na podobné věci pomýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si uvědomil, že jsi na kolejích. Co tak do noci Gattuso? Zápočtové období, člověk potřebuje odpočinek.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi povídej. dneska jsem psal angličtinu, zjistil, že jsem dostal podnikovou ekonomiku a zítra píšu informatiku. docela se to tady začíná dostávat do tempa. no a chvilku jsem si zdřímnul přes den, takže síly ještě nějaké jsou. co ty ? pro kterou VŠ ses teda nakonec rozhod ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Báňu... taky jsem na kolejích. Jsi druhák? Mimochodem z těch zápočtů jsem na prášky, teď jsem docela dlouho absentoval a budu mít velké problémy školu zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

takže spolužák . jsem v prváku - loni jsem se nedostal na výšku, tak jsem si hodil na rok jazykovku a letos už jsem to teda konečně rozjel. na jakém jseš programu, respektive oboru ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na ekonomické žurnalistice, docela mě to baví, ale jsem líný se učit. Ty jsi co za obor, jestli se můžu optat?...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to Ti závidím. o žurnalistice jsem přemýšlel, ale nakonec jsem se k tomu nerozhoupal. jsem na Hospodářské politice a správě, obor (zatím) Eurospráva, ale to se definitivně rozhodnu až v dubnu. poslední dobou mi právě vrtá hlavou myšlenka, že bych se nějak nakvartýroval k té žurnalistice..., uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vřele doporučuji. Předměty jako strukura médií nebo dějiny médií jsou docela zajímavé. Žel bohu zatím nejsem spokojen se svou docházkou. Už tolikrát jsem myslel, že jsem to zlomil a pak zas přijde nějaké to přispání si nebo návštěva krčmy místo cvičení. Na přednášky jsem chodil, když jsem měl počáteční nadšení, ale to člověk postupně ztrácí. Mimochodem Ostravar je žblebt.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe..., tak koukám, že jsme na tom stejně. nejhorší jsou vnadné sousedky, překecávající Tě, aby ses na školu dneska vykašlal jen proto, že mají jinej rozvrh a nudí se. na přednášky už jsem taky celkem rezignoval..., a s cvikama, kde není minimální povinná účast, to není taky žádná sláva.

Ostravar je břečka no..., ale snad už jsi objevil Radegast

Reagovat
smazaný uživatel

Příteli Radka jsem dávno objevil. Teď jsem sice zvolnil, ale když jsem jednu dobu chodil do Spolku (pajzl mezi Stodolní a Elektrou) tak jsem měl průměr i pět piv na den. Ze dva týdny jsem takhle panáčkoval. A řeknu ti vydržet v tramvaji po pěti kouscích, to jsou galeje. To jsem vždycky z šaliny vyletěl jak šipka, hnedka k prvnímu stromu a močit. Teď už jsem ale chytřejší, ve městě si dám max. tři piva. Já mám sousedy, takže obluzování vnadami nehrozí. To spíše ve skupině, kde mám kolem sebe zhruba 40 bab. Co máš za tělocvik? Já chtěl fotbálek, ale všechno sporty s míčem u nohy byly brzy zabrané, dříve než jsem stačil zjistit, že se mám vůbec na něco přihlašovat. Jinak mě láká ta kolejní liga v kopané. Sousedi mají tým, ale plný. Kdybych tu znal více lidí, hnedka bych si šel zahrát. Možností k zábavě tu není málo.

Reagovat
smazaný uživatel

tělocvik sis měl ohlídat . přišel jsem na net 0:04 (tudíž 4 minuty po otevření možnosti přihlásit se) a kdejakej fotbálek byl už téměř plnej. stihnul jsem se hodit na futsal a byla to myslím dobrá volba..., bývají tam kvalitní střetnutí. ty jsi teda na čem ? jinak abych to uvedl na pravou míru - nejsem na kolejích, ale na internátě. jsem totiž z Českého Těšína a bylo by pro mě tudíž celkem zbytečný žádat si o kolej (moc blízko, ale zároveň se nechce dojíždět). nicméně jsem fakt spokojenej - intr plnej vysokoškoláků a pravidla v podstatě žádný (jak se hodně lidí bojí, když slyší slovo internát). o co mi ale šlo je, že sídlí na mariánkách, takže to mám ideálně kousek jak do centra, tak do Poruby na tělák...

Reagovat
smazaný uživatel

Gilardino Musím se nad ním pozastavit. Vždycky se mi líbil jeho styl hry, tuto sezonu je zatím fantastický. Zavřel kritikům (i já) ústa, a to je moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to furt maj s tim FC Turin?Neslysel jsem ze by se prejmenovali.To by me fakt zajimalo.Ze by se tento slavnej klub prejmenoval?Nazev AC Turin je slavna tradice.

Reagovat
terry

Od roku 2005 to je Torino FC.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele