Novellino: Povedeme si dobře, o tom jsem přesvědčen

10.12.2008, 10:21
Aktuality
Turínské FC se trápí a tak asi nikoho nepřekvapila změna na trenérském postu. O odvolání Gianniho De Biasiho se spekulovalo již delší dobu, jeho povinnosti převzal Walter Novellino, který měl ze svého návratu do funkce velkou radost.

Novellino totiž na lavičce turínského klubu již dříve působil a vedl si podobně jako De Biasi. S blížícím se koncem loňské sezony klubu hrozil sestup a na lavičce ho nahradil právě De Biasi, jemuž se nakonec podařilo udržet FC v Serii A. Nyní se role otočily.

"Jsem velmi rád, že jsem zpět. Vážil jsem si a budu si vážit všeho, dokonce i chyb a zkušeností z loňského roku. Povedeme si dobře, o tom jsem přesvědčen. Tým je složen dobře, tvoří ho kvalitní hráči. Prezident má pravdu - takový tým se nemůže pohybovat v pásmu sestupu. Můžeme hrát o více cílů, každopádně musíme začít tím dostat se ze současné situace," prohlásil Novellino.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hodně štěstí Waltře

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli je k necemu stridat porad ty same kouce

Reagovat
smazaný uživatel

Páni, kdyby se vrátil DI MICHELE bylo by to super. Další exReggiano do útoka Tora.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele