V čele Wolfsburgu nahradil Ismaëla bývalý asistent Jonker

27.02.2017, 12:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK, Tomáš Daníček / dw.com

Komentáře (59)

Přidat komentář
Corleone

ale svetr má hezkej, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

to je milá kampaň VW znevažující emise na tom vzoru

Reagovat
smazaný uživatel

No to som fakt zvedavy ze kto ho nahradi

Reagovat
Spalovač šancí

Gargamaël

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Roger Schmidt.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno?

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno ale neviem ci mi tam isiel. Napadol ma aj Holger Stanislawski, ktory s nami nedavno nedokazal postupit s druhej ligy nazad. To by bola cesta nazad, cize dobra volba pre HSV, resp. SVW.

Reagovat
Neyjrayx

A co takhle Michael Frontzek?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nahrada je znama

Reagovat
Neyjrayx

jo už je ale ja to psal ještě ráno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Chybí "Ismaël má stále naší důvěru, zní z Wolfsburgu" DNES, 08:29

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Jiným slovem ještě dnes si sbal kufry

Reagovat
REPLIKATOR

EF zaspal

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

to už taky dobře zlidovělo

Reagovat
smazaný uživatel

"xxxxx má stále naší důvěru"...to je už takový polibek smrti pro trenéra/manažera

Reagovat
db18

teď půjdou nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si. Snad im to este viac uskodi.

Reagovat
vladino10

U teba v momente keď sa do toho zapojí tvoja nenávisť k plechovkam, pripadne iným koncernom úplne mizne úsudok..Ono keď sú nad čiarou zostupu aj s tým, že na stoperovi bol gustavo a rodrigues, tak zostanú nar čiarou zostupu aj keď tam príde niekto normálny..Neviem si predstaviť čo by mohol novy tréner robiť horšie od ismaela, aby to bolo na zostup..

Reagovat
db18

(i když - možná si Bruma vzpomene na to, jak hrál v HSV, to by pak k sestupu vést mělo... )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Správna voľba. Hráč to bol skvelý, ale ako tréner neschopný. Preukázal to už v Nürnbergu a preukázal to aj teraz. Naozaj neviem čo chcel docieliť, keď dával na stopéra Gustava, alebo R.Rodrigeuza.

Reagovat
fantomas

Jak na tom vůbec jsou z hlediska financí? Neztrácí náhodou Volkswagen na tom klubu zájem?

Reagovat
db18

V létě jim chtějí trošku seškrtat rozpočet... takže mají přijít tuším o 20 mil. € (což ale neznamená, že to pak budou nějací chudáci, jen už to nebude stačit na tuším 3. příčku za Bayernem a BVB )

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg a Hamburk jsou ostudy, co se svýma penězma předvádí za fotbal, vivat Redbull doping

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hm, tak to je fakt tragédie, že to výsledkově nechali dojít k takový bídě. Tragédie z pohledu jejich fanoušků teda, ten průměrnej bundesligovej to hádám sleduje s radostí. :))

Reagovat
db18

Já se divím, že tam sabotéra Ismaela (jinak to ani nazvat nejde, když ti na stopera vedle mladého Knocheho hodí Luize Gustava a Rodrigueze a hraje vzadu na tři, když přitom má k dispozici třeba Träsche, který je uklizen na střed zálohy a posledním záložníkem je spíše ofenzivně laděný Maxi Arnold)

Ale máš pravdu, fanoušci ostatních klubů to spíš vidí rádi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...tak jsem našel ještě jedno omezení - od nové sezony by měl mít Wolfsburg "strop" na přestupové částky pro posily, takže by už neměli kupovat hráče dražší jak 15 mil. € (+ v létě musí zřejmě kromě Rodrigueze odejít také další z nejlépe placených hráčů - Luiz Gustavo)

Reagovat
fantomas

Reagovat
stas87

Nedostihlo ich nahodou aj to, ze hrali CL a ratali s tym, ze tam v blizkej buducnosti budu zasa? Skratka ze ratali s prijmom do rozpocta a zrazu im tie peniaze chybaju. A to dostali slusne zaplatene za Perisica, De Bruyneho ci Draxlera. Podla mna to Allofs nakoniec az tak dobre nezvladol a ten tim sa z toho bude este nejaky cas hrabat. Co som ich videl, tak mali dost smolu v zakonceni, obcas diktovali hru, vytvarali si sance ale super ich vybrejkoval a z dvoch sanci dal jeden gol a ukopal to. Ismaelovi sa da vycitat vlastne len tie pochybne tahy zo skladanim zostavy. Rodriguez fakt nikdy nebude IV.

Reagovat
db18

Ale zrovna to postavení Rodrigueze na IV je jedna z největších blbostí, jaké kdy mohl udělat, protože přes něj šlo poměrně dost akcí potažmo gólů... Proti vám teda taky měli dost smůlu, kdyby využili té vaší počáteční neschopnosti normálně bránit, tak si v pohodě ponechají 3 body u sebe...

A to opatření na mne taky spíš působí tak, že je to spjato se sportovním úspěchem a jakmile by se jednou dostali do pohárů, tak zase mohou jednorázově utratit o něco více... (a taky se mi moc nezdálo, že Allofse nechali vybrat nového trenéra a pak ho odvolali, trenéra si sice logicky nechali, ale spíše ho měl už předtím hledat nový sportovní ředitel)

Reagovat
stas87

Cakal som, ze po problemoch ktore VW malo, trosku obmedzi priliv peniazi do klubu a nechaju ich v tom sa placat. A zasa naopak z klubu mi pride, ze si poriadne neuvedomili, co za problemy nakoniec mozu mat a spravali sa dost nezodpovedne. Napriklad kupa Brumu za tu cenu bola prestrelena, na mna posobi len o trosku lepsie ako v drese HSV. Uz uplne nerozumiem predaju Caligiuriho, to podla mna bol dlhu dobu ich klucovy hrac, taky nenapadny ale o to cennejsi pre ich hru. Makal dozadu, nikdy nic neodflakol a este vymyslal veci do ofenzivy, podla mna dost nedoceneny hrac.

Celkovo ten kader je nevyvazeny a oproti Heckingovi je Ismael stale takticky ziacik. Za Heckinga vlci vedeli ubranit svoju polovicu a dopredu vzdy mali individuality( KdB, Perisic, Draxler..)na ktorych to stalo a tie im vyhravali zapasy. Teraz tam nie je fakt nikto, ten fracuz je oproti tym trom tretinovy a nikdy ich urovne nedosiahne, takze im strelec typu Gomeza nie je k nicomu. A vzadu robi vela chyba, to taktiez s Naldom nebolo.

Reagovat
vladino10

V tom čo robia by som žiadnu logiku nehľadal, perisic nemal vôbec odísť, bol gólový, nahradili ho brunom henriquem za ktorého nemali žiadnu alternatívu..

Pred touto sezónou pre istotu pustili preč oboch stoperov, dosta, odišiel aj kruse (aj keď ten bol vo vfl biedny), schurrle.. ale neviem čo za výsledky čakali keď za jedno leto obmenili polku kádra..

Celé to vyzeralo ako rezignáciu na nejaký súboj o poháre a potom prišla čerešnička- v tomto tíme, z ktorého za to jedno leto urobili ťažký priemer sa pokúsili nasilu udržať top hraca- draxlera, ktorého prítomnosť paradoxne ešte viac uškodila..

Tam proste za posledné roky takmer všetko čo sa stalo bolo zle..

Teraz odíde aj rodriguez a gustavo a z kostry tímu ktorý mal na to hrat o LM neostane absolútne, ale absolútne nič..a to prosím v priebehu dvoch sezón.. Pre mňa to všetko začalo už spominanym, pre mňa úplne nelogickym odchodom perisica

Reagovat
db18

Caligiuri snad měl takovou směšnou výkupku, ale taky mne to hodně zarazilo... teďka očekávám, že jim klasicky zachrání prdel Dejagah...

Reagovat
stas87

Od neho by som si az tak vela nesluboval, nikto poriadne nevie v akej je kondicii a ja ani neviem, kedy odohral posledny sutazny zapas. Takze on moze byt fit a v pohode kludne az v polke aprila a to uz Wolfsburg moze byt tak dole, ze bude klub bojovat len o to, aby sa vyhol barazi.

Dost slusne musi byt nastvany a frustrovany Gustavo, ked uz pustili aj Draxlera..a on tam stale zostal a teraz bojuje o holy zivot.

Reagovat
smazaný uživatel

Sli dole po tom co mala fabrika ten vsetkym znamy pruser.

Reagovat
vladino10

OT: ako inak vidíte ideálnu zostavu bayernu keď sa vráti boateng??

Javi v zálohe, prípadne boateng lavička keďže javimu s hummelsom to sedí celkom?

Reagovat
db18

Boa nahradí Javiho, v záloze bude dál Alonso a nic se nezmění.

Reagovat
vladino10

tak ja som optimista, preto sa pýtam na ideálnu zostavu, nie na tu najpravdepodobnejšiu..

Carlo ešte v zime spomínal že s javim ráta aj na dm, lenže to vďaka tomu že sme v podstate celú sezónu zatiaľ nemali zdravých viac ako 2 stoperov nebolo možné..

A ako optimista dúfam, ze práve návrat boatenga môže byť tým čo alonsa na tie najdôležitejšie zapasy posadí..

Ale ak nie, tak aj tak napriek tomu akú sme mali deravu zalohu dvojka hummels javi fungovala veľmi dobre a dostávali sme málo golov, keď nie alonso, tak to podľa mna odskace boateng..je mi jasné, že sa to bude točiť a zahrajú si všetci, ale predsalen, do tých najdôležitejších zápasov sa vždy da postaviť iba 11 hráčov..

Predsalen- kto mal v doterajšom priebehu sezóny robiť alonsovi konkurenciu? Kimmich, sanches sú mladí a tá hra ani s nimi nevyzerala veľmi rozdielne, thiago hral na 10, keďže mullerovi nevyšiel snáď až do hsv poriadne žiadny zápas.. Samozrejme to vyznieva naivne, keďže alonso ako jediný z tej zálohy nikdy nerotoval a fakt vyzeral ako kľúčový prvok zostavy, ale ak sa to s ním niekedy ma zlomiť, tak to môže byť len a len teraz- keď sa(snáď) muller dostáva do formy a keď bude javi k dispozícii aj do zálohy..

Reagovat
Ingimir

jedine Wolfgang Wolf

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, prachy Vám výsledky neudělají

Reagovat
Bayern +

Manuel Neuer včera vychytal stou ligovou nulu v dresu Bayernu, jako teprve třetí brankář v historii bavorského klubu, a dnes pro změnu pózoval již se svou čtvrtou cenou pro světového gólmana roku. Neuer brankářům vládne nepřetržitě od roku 2013

Reagovat
smazaný uživatel

Mufani nesuhlasia

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ať jdou do prdele s tím průměrákem...

Reagovat
icka

Nejlepsi jeste neni, ale prumerak taky urcite ne.

Reagovat
Neyjrayx

Andries Jonker byl dnes jmenován novým koučem wolfsburgu.

Víte o něm nekdo něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Jonky nó...dobrej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se lekl, že Juncker

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborna volba po tomto zostupia aj priamo

Reagovat
Rudnevs

Prečo? Keď v sezóne 2010/11 prebral Bayern po vyhodenom van Gaalovi, tak bol celkom fajn. Ale je možné, že sa mýlim. BL som vtedy nepozeral - mám to z dokumentov Bundesliga Klassiker.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som BL zacal pozerat o sezonu neskor, takze to ani ja neviem od kedy BUli sledujes podrobne?

Reagovat
SunFells

Proč tu nezmíníte, že mu asistenta bude dělat Ljungberg, amatéři.

Reagovat
Neyjrayx

taky jsem to četl ale neměl jsem čas napsat. Co vy ostatní na to?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele