Wolfsburg už trenéra nehledá, důvěru dostal Ismaël

06.11.2016, 17:40
Aktuality
Vedení bundesligového Wolfsburgu ukončilo hledání nového hlavního trenéra. Od kormidla týmu byl před třemi týdny odvolán Dieter Hecking a jeho povinnosti původně jenom dočasně převzal Valérien Ismaël, který nyní dostal důvěru i pro další fázi sezony...

"Analyzovali jsme celkovou situaci a došli jsme k závěru, že Valérien Ismaël je to nejvhodnější řešení," prohlásil sportovní ředitel Klaus Allofs.

Někdejší obránce Werderu či Hannoveru ve Wolfsburgu sbíral trenérské zkušenosti a do poloviny října působil u rezervy Vlků. V prvních dvou zápasech u A-týmu neuspěl a musel skousnout porážky od Darmstadtu a Leverkusenu. Zadařilo se mu až včera, kdy Wolfsburg vyhrál 3:0 ve Freiburgu.

Pro Wolfsburg to bylo teprve druhé vítězství v probíhající sezoně, přičemž první tříbodový zisk zaznamenal hned v prvním kole. V tabulce se díky němu posunul na třináctou pozici.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Beči

Dvě prohry a jedna výhra není žádná sláva, ale momentálně by se asi stejně žádná adekvátní náhrada nenašla, vzhledem k tomu že žádný lepší trenér o kterém vím, není volný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani moc nemajú na výber, Slomka asi trénovať nechce a neviem ...Breitenreiter by nebol adekvátna nádhrada. Chvíľku môj mozog uvažoval nad angažovaním Holgera Stanislavskeho, keď si ale spomenul na rok u nás tak od tejto myšlienky veľmi rýchlo ustúpil. No a Lvg, Blanc a spol. by nešli...

Reagovat
Rudnevs

Labbadia odmietol?

Reagovat
HonzaKoller

Kdykoliv se vyhodí trenér v Bundeslize, tak tam cpeš Labbadiu?

Reagovat
Rudnevs

Nie, len s Vlkmi sa vtedy spojoval.

Inak tiež čítam diskusie pod starými článkami.

Reagovat
HonzaKoller

Jo jo, je to dobrá zábava. Leckdy se tu najdou fakt vtipný diskuze.

Reagovat
Rudnevs

Najmä z BL a z obdobia 2011 - 2015. To boli snáď najlepšie diskusie na internete celkovo!

Reagovat
HonzaKoller

No jo no, doba jde dopředu, musíme si zvyknout na sníženou kvalitu příspěvků. Na druhou stranu jak říkám, ta snížená kvalita jde ruku v ruce s hloupými ( za to ale vtipnými) příspěvky. Třeba hledat pozitiva.

Reagovat
Rudnevs

Tak v PL/SL/PD to vždy bolo rovnaké, len BL sa teraz dostala na ich úroveň.

Reagovat
HonzaKoller

Neříkám, že mě to neirituje.. I se mi zdá, že Stas začal přispívat méně a méně.

Reagovat
Rudnevs

Stas o jeho "konci" mal aj jednu diskusiu ... (preview 1. kola 2016/17) Nevravím, že na tom aj ja nemám svoj podiel, ale myslím, že keď opäť zaBANujú toho Kozla, tak sa to tu opäť prečistí.

Reagovat
HonzaKoller

Fíha, to je pro mě novinka. Díky za info, už jsem si to přečetl.

Reagovat
Rudnevs

Neni začo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele