V Aston Ville kvůli špatným výsledkům skončil Gerrard

21.10.2022, 08:51
Aktuality
Steven Gerrard (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (598)

Přidat komentář
ACSMan

Kamara ho zničil

Reagovat
papanegra

Karma ho zničila

Reagovat
C1tru5ik

Reagovat
janinho

bodaj by raz karma znicila kamaru

Reagovat
PtákOhnívák

Boží mlýny melou pomalu ale jistě. A na každou svini se vaří voda...

Reagovat
papanegra

však je černý, to snad stačí ne ?

Reagovat
Fairplay

Lampard > Gerrard

Reagovat
bobis21

Reagovat
off-olda

Reagovat
Greaber

Reagovat
Svatej

Reagovat
raduinho

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mimi_united

Reagovat
J0EL

Arteta >>>> Lampard > Gerrard

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Jako trener jo, ale jako hrac Lampard jasne nejlepsi

Reagovat
Csaplárova past

Jasne nejlepsi nebo jen jasne nejgolovejsi?

Gerrard vs Lampard vs Scholes. Nekonecne tema a fanousek klubu vzdy napise, ze jasne nejlepsi prave jeho hrac.

Reagovat
Front hell

Měření pindiku v mateřské školce

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Mike Litoris

S přehledem bych teď vyhrál!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by tě nezavřeli.

Reagovat
meno

To by přitom musel hulit trávu

Reagovat
Whitemedia

Jorginho

Reagovat
jack_donaghy

S odstupom casu by som zrejme z tychto troch vybral ako najlepsieho Gerrarda.

Dnes si myslim, ze ich vsetkych prevysil DeBruyne, ale to tak vnimam mozno iba preto, ze ho mam v cerstvej pamati.

Reagovat
Hurrikane

Není střeďák jako střeďák. Přece jenom si myslím, že ta stará garda hrála SZ. KDB je spíše OZS.

Reagovat
Svatej

Arteta by v ambiciózním klubu letěl už dávno, naopak Lampard nebo Gerrard by tam mohli v pohodě vydrzet a vybudovat si neco podobnýho..

Reagovat
Taiger

Tohle už je na sílu kamaráde

Reagovat
John Obi Mikel

Ale je to pravda. Jinde než v Arsenalu by Arteta tak dlouho nepřežil

Reagovat
Svatej

?? Arteta by v topce nevydržel s jeho vysledkama ani 3/4 sezony, vždyť jel na 60 bodech s tymem, kterej mel totálně na víc

56, 61 a 69 bodu dokonce i v nejlepsi sezóně by letěl bez váhání. Ma kliku, ze je u vás a dostal cas, kterej by jinde talentovaní treneri nedostali, to je celý.

Reagovat
mikelinos

Víc wtf je ta část s Lampardem no

Reagovat
Svatej

Která?

Reagovat
Taiger

Lampard ani Gerrard nikdy nic jako trenéři něco podobnýho nevybudují

Reagovat
Svatej

Lampard to uz svedl za třetinu času co Arteta a zvladl i lepší umístění než on. Lepší trenér

Reagovat
Frony

Reagovat
oddy

A kde to Lampard zvládl, prosím tě? Nějak mi to asi uniklo.

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, to, že zdedil káder kvalitou úplne inde a ďalších 100m+ na prestupy, to si prečo vynechal

Reagovat
Taiger

"Chelsea process"

Reagovat
Svatej

To si ja nemyslim, my byli z tak absurdního procenta závislí na Hazardovi, kterýho Lampard neměl, že po jeho odchodu bych si na naše umístění před vama nevsadil ani halíř..

A nakupovat nemohl a přesto skončil nad ním.

Reagovat
Frony

Myslet si to nemusíš, ale to nic nemění na tom, že v sezóně kdy Chelsea přebral Lampard a v půlce sezóny přišel Arteta do Arsenalu by u vás hrál základ z Arsenalu možná tak Auba, zbytek maximálně na střídačku jestli vůbec. Kádr jste měli mnohem kvalitnější.

Reagovat
Svatej

Sezonu predtim jste skoncili o 2 body za nama a ve finále EL jsme na sebe narazili taky. Pokud mi nechces tvrdit, ze Hazard udelal rozdil jen 2 bodu a ten finalovej zapas i pri 50% zapojení na nasich golech, tak ti lepší argument jen tak už nedám.

Bez Hazarda napristo srovnatelný podmínky.

Reagovat
Frony

Sezóna předtím je naprosto irelevantní. A i v té sezoně jste měli mnohem kvalitnější kádr, možná právě protože jste skončili jen o dva body před náma u vás došlo k výměně trenéra. Prostě v sezóně kdy přebral Lampard Chelsea by u vás v základní sestavě hrál maximálně Auba, pokud mi chceš dát lepší argument, tak se spokojím s jedním jménem kromě Auby kdo by u vás měl na základní sestavu.

Reagovat
Svatej

Wtf jak může bejt irelevantní? Hodnotit kádr můžeš těžko čistě papírově, takže se nabízí přímý srovnání výsledků a to aspoň střednědobý, aby to dávalo smysl a to ideálně v nejbližší možný době, aby jsi nesrovnaval Invincibles se současným týme, protože ten kádr invincibles se za dekadu a pul nepatrně změnil.

Vždyť naopak lepší porovnání sil ani logicky nejde vytvořit.

Přidej (nebo lépe odeber) proměnnou v Hazardovi a mas dost dat na to, aby jsi mohl bezpečně tymy porovnat a být daleko blíž pravdě, než když priste jen reknes, kdo by podle tebe, diskutera, hral v druhym tymu a ze podle tebe je kadr kvalitnější. Vždyť to je na hlavu a zakládá se to ciste na dojmech, ja mam v zaloze fakta a čísla.

Reagovat
Frony

Tak v tom případě musíš brát v potaz i odchody Ramseyho, Koscielnyho, Krtka a Monreala v té době pro nás klíčové hráče. Nabízí se třeba i srovnání herního projevu, který u nás bylo už je konci té tebou zmíněné sezóny naprosto katastrofální, což plynule pokračovalo hned od začátku další sezóny. Arteta ten tým zdědil už úplně rozložený, zatímco Lampard bez jednoho klíčového hráče.

Reagovat
Frony

A předpokládám, že odpovědi na to kdo by z našeho kádru na startu té sezóny měl kvalitu na to, aby se prosadil u vás se nedočkám.

Reagovat
Svatej

Vzhledem k tomu, ze na Monrealove místě jste uz meli sehnanýho a zapracoványho Tierneyho, nevidim kde to váš tým mělo kvalitativně oslabit.

Koscielny odehral ani ne půlku zápasů, Ramsey odešel uz rok předtím a nevim, kdo je krtek. Dohromady ani všichni společně neměli ani zdaleka takovej vliv na vaši hru jak Hazard na naši, ani vzdáleně.

Herní projev je ale výsledek práce trenéra, to jako má nějak hrát v Artetiv prospěch? Nechápu

Lampard zdědil starej tym bez dlouholetýho tahouna, kterej mel brutální problémy téměř ve všech herních a neherních činnostech, sejně jako Arsenal, proto tomu odpovidala i tabulka, ve který na tom byly oba týmy v podstatě stejně. Tenhle argument jsi doteď nijak nerozbil a stale je to absolutně nejlepší, co pro srovnání máme.

Nějaký fantazírování o tom, kdo by hral u soupeře, je úplně k ničemu a je čistě subjektivni záležitostí v tematu, který není ovlivňovány jen papirovou kvalitou, ale co i tým potřeboval. Čistě technicky vzato by jsi z týmů Tottace, Arsenalu a Chelsea v roce 2013 slozil vepredu trojku Eriksen, Mata a Ozil, která ti bude bez hráčů v náběhu k hovnu, pritom kdyby jsi odstranil Ozila a dal tam Salaha, jsi na tom líp i s horším hráčem. Stejnou logiku si aplikuj tady, někteří hráči by se druhý straně nehldili i pres opticky větší kvalitu. Ani nejdu do rozboru vic do detailu, ciz by sis určitě pral,. protože tam cítíš, ze by ses mohl odtrhnout od toho hlavniho argumentu a stočil debatu jinam, takže k tomu ani nedam.prostor, protože je ta samotná.myslenka děravá na prilis moc místech.

Reagovat
Frony

Jsi trochu netrefil sezónu ne? Kos byl kapitán a jestli je 35 zápasů ani ne půlka tak jsme hráli tu sezónu 70 zápasů minimálně, Krtek je Mikitharyan nebo jak se to píše odehrál 39 zápasů, Ramsey opravdu neodešel sezónu předtím odešel stejný přestupák jako Hazard a na naši hru měl hodně velký vliv stejně jako dva výše zmínění no a Tierney přišel taky až v létě 2019, tak jsme ho asi zapracovali už v Celticu.

Tak kádr nemůžeš hodnotit papírově, ale můžeš ho hodnotit podle výsledků, ale nemůžeš ho hodnotit podle herního projevu? Wtf? Já nepíšu, že by měl ten herní projev z konce sezóny ve které Arteta Arsenal netrénoval hrát v jeho prospěch, ale naznačil hodně směrem k další sezóně, před kterou jsme navíc výrazně oslabili a mizerně posílili.

Tak nemusíme stáčet debatu tam kam se ti to nehodí, stejně se neshodneme.

Můj pohled je takový, že Chelsea na startu sezóny byla kvalitou výš než Arsenal a to ve všech ohledech na všech pozicích kromě útoku. Už jenom to, že jste se zbavili Luize a u nás hrál klíčovou roli částečně ukazuje jaká byla mezi náma propast.

Reagovat
Svatej

https://www.transfermarkt.com/laurent-koscielny/leistungsdaten/spieler/76277/plus/0?saison=2018

??? Odehrál 1300 minut v sezóně ve který to srovnáváme, nechápu jakou sezonu by sis přál.

Krtek odehrál zápasů 25 a s jeho 6+4 se znova ani nepřibližuje Hazardovi a jeho podílu na hře Chelsea, ani vzdáleně. Tierney a Ramsey jsou ti, koho jsem netrefil. Jinými slovy u prvniho postu jste v tom létě dokonce posilili do dalsi sezony a u druhýho furt.zdaleka neměli ztrati srovnatelnou s naší. Nezapomeň, že my jsme mimo Hazarda pustili i Luize, Moratu a Higuaina. Ztráty výrazný bez náhrad i když nezapocitas Hazarda, natož s ním.

Reagovat
Frony

Kos toho hodně promarodil, ale pořád byl klíčový hráč.

Krtek odehrál zápasů 39 a nevidím důvod srovnávat ty hráče s Hazardem o to se ani nesnažím, on hráč může hrát klíčovou roli ikdyž nemá ty Hazardovy čísla od toho jsme měli jiné hráče a Ramsey s Mikim byli zase klíčoví v jiných ohledech.

Morata i Higuain mi teda jako ztráty nepřijdou, když další sezónu místo nich hrál Abraham a nasázel víc gólů než oba dohromady ( jeho odchod od vás do dneška nechápu) a Luiz je kapitola, kterou se mi moc nechce otevírat, on byl sympaťák, ale stál nás hromadu bodů.

Reagovat
Svatej

To, ze toho dost promarodil, je sice.pekny, ale dovol mi ti připomenout, o cem se bavíme. Srovnáváme sílu týmu skrze faktický výkony sezonu pred a sezonu po nastupu Lamparda, ne rating hráčů za celej zivot ani jejich kvality nějakýma subjektivnima měřítkama.

Sezonu pred Lampardem byly ty týmy srovnatelný, to jsou fakta podpořený datama. Oba tymy skončily v tabulce rozdilem smazatelnym jedinym zápasem, evidentně byly na stejný úrovni (třeba v tomhle hraje Kostova absence v muj prospech, protože jste i pri jeho casty absenci udrželi krok s nama).

Oba tymy to dotahly do finále stejnyho Evropskyho poháru.

Z jednoho týmu odešel Kosta, co neodehrál ani pulku sezony(čímž těžko mohl bejt nenahraditelnej hrac danyho tymu v sezóne), jeden nadprůměrák v Ramseym, jeden průměrák v krtkovi a Monreal (nahrazenej dokonce lepsim hráčem, tam kvalita utrpět nemohla). Ani na jednom z nich nestála hra, někteří ani neměli jistý misto v sestavě nebo nehrali z jinych důvodů.

Z druhýho týmu odešel dobově minimálně top5 hráč, na kterým stala hra, znovu prokazatelně datama podložená věc (predevsim druhá část toho tvrzení). Krom něho druhej nejlepší stoper tymu (pořád nadprůměrák, paradoxně právě k vám) a dva průměrní útočníci.

Me prijde, ze jak je tam nějaká spočitatelná věc (z těch spocitatelnych, který tu zazněly), tak hraje v prospěch mýho pohledu. Já nevím, jak chceš přesvědčivě vysvětlit, ze jste se ve všech ohledech do posledního kola drželi nas a i diky smule nas nepredskocilo, my přišli o podstatnou část kvality během léta a stejně jsme měli lepší tym? Fakt to nedokážu vysvětlit.

Ze byli někteří z nich klíčoví v jinych aspektech hry? Eh to je pekny, Kante byl u nas taky furt klicovej v jinych aspektech, presto byl Hazard ten, co z pruserovyho zapasu udělal viteznej a jasne, nebýt dalších hráčů, co to odmakali aspon dozadu nebo propojovali hru, tezko by to Hazard urval sam. Takhle ti klicovyho hráče udelam z každýho, furt ten tym nebyl jen Hazard a 10 pytlů.

Reagovat
Svatej

"Tak kádr nemůžeš hodnotit papírově, ale můžeš ho hodnotit podle výsledků, ale nemůžeš ho hodnotit podle herního projevu?" Eeh, Ano?!? Podle herniho projevu se sila týmu fakt posuzuje sotva sekundárně, spis terciálne. Důležitý jsou vysledky, ktery urcuji sílu týmu.

A Luiz byl ztrata i pro nas, at si o tom mysli co chce. Zbytek napisu az vypadnu z letadla.

Reagovat
Frony

Ono ale to konečný umístění v tabulce bylo podobný hlavně kvůli startu do sezony kdy se udělala obrovská šňůra bez prohry, proto to vypadá celkem dobře, ale ke konci už byly i ty výsledky špatný. Takže ikdyž to teda hodnotím jen podle výsledků, pořád mi ten tým vychází mnohem lepší u vás.

Reagovat
Svatej

Je jedno jakej byl start přece, my zas meli jiny vypadky v jiny casti z jinych důvodů, proč se snažíš tu faktickou cast argumentu takhle všema možnýma zpusobama znehodnotit, Když jde o takhle průstřelny věci?

Reagovat
Frony

Takže to teda bereme tak, že výsledky ze začátku sezóny mají pro nadcházející sezónu větší výpovědní hodnotu než výsledky z jejího konce.

Reagovat
Svatej

Právě naopak, hodnotime sezonu jako celek, to ty v tom hledas nějaký figle

Reagovat
Frony

Mně jde právě o to, že ta výkonnost šla během sezóny dolů. Začátek byl super, ale šlo to hrozně z kopce a vyvrcholilo to tím otřesným závěrem v lize a totální ostudou v tom finále s váma. A pak následovalo nejhorší přestupový období v historii klubu snad.

Reagovat
Svatej

Ja to vcelku chápu, jen se chci vyhnout takovy ty klasický ty vybíravý logice, pouzivany ve statistikách ala "za posledních 7,4 hodin na domácí půdě hráč XYZ nevystřelil na bránu", protože to moc neříká nic o celkovým obrazu.

Navíc to beru tak, ze krizema si prochází kazdej tym, nekdo to ma tahnutý jednou krizi, jinej zas x menších. Ostatně skutečnost, že jste byli schopni si udělat výsledky dostatečný na to, abychom vam nedokazali zdrhnout i pres pomalej cil, ukazuje taky sílu

Jo, ten prestupak byl legrační. Vy jste si moc nepomohli, my ho meli zakazanej a přesto jsem byl subjektivně strašně spokojenej na konci sezony s tim, jak se to cely vyvrbilo, protože mladaci

Reagovat
Svatej

AbCh doplnil ten první odstavec tak, aby to davalo vic smysl - takovej hrac s dlouhym vypadkem může byt v kontextu sezony stejně užitečnější nez jinej pidobnej hrac, co takovou divnou snuru neměl a přesto se mu v celkovým součtu nevyrovnal.

Reagovat
Frony

Paradoxně s tím banem jste měli mnohem lepší přestupák než my. My nejenom že jsme si nepomohli, ale naopak pohoršili a vy jste zapracovali Mounta s Jamesem.

Reagovat
Taiger

"Bez Hazarda naprosto srovnatelný podmínky."

Jsem v hospodě a dávám si na tebe panáka, protože jedeš hrozný bomby

Reagovat
Svatej

❤️ na zdraví!

Reagovat
Frony

Reagovat
SunFells

Něco tak hloupého by asi nenapsal ani downy.

Reagovat
Svatej

Tojo, jsem do toho ja popleta zahrnul fakta..

Reagovat
Mastný Chobot

celý ten tvoj príspevok je DOSLOVA hypotéza*.

*Hypotéza (z gréc. hypo - pod, nižšie, znížený + thesis - tvrdenie) je druh domnienky; je to veta, tvrdenie, ktoré vedci formulujú vtedy, keď na danom stupni poznania nevedia vysvetliť určité skupiny javov alebo udalostí a hypotéza sa ich pokúša vysvetliť. Hypotéza je tvrdenie alebo systém tvrdení, o ktorom/ktorých v čase jeho/ich formulovania nemožno rozhodnúť, či je pravdivé alebo nepravdivé.

Reagovat
Svatej

Vsak pri tehlech bodech trenéři normalne z klubu litaji a pokud ne hned, tak na druhej pokus. Touz pouzivam čísla s faktama.

Napriklad v době vyhazovu Lamparda na tom kluby byly stejně, prostředků Arteta za ty dva roky minul tez plnou prdel, takze ani to mu nemůže sloužit jako výmluva. Ve chvíli, kdy se řeší dva trenéři a jeden je natiranej, ze v těžším prostředí neuspěl, mezitim co druhej se stejnýma vysledkama ano, je tohle validní argument.

Reagovat
J0EL

Pri Chelsea to naozaj nie je validny argument, pretoze ta nepodporila v tazkych chvilach trenera presne nikdy

Reagovat
J0EL

Uz to ozaj prehanas. Owny by bol hrdy.

Reagovat
Svatej

Misto tohohle vyvrat jakoukoliv část z toho tvrzení.

Reagovat
J0EL

To ze ty mas pokrivene videnie reality kvoli Chelsea, ktora meni trenerov ako ponozky pri prvom naznaku neuspechu este neznamena, ze to je normalne. Klopp tiez vo svojich prvych sezonach v Poole mal tie vysledky otrasne a aktualne je to spolu s Pepkom najlepsi trener v PL poslednej dekady. Takze nie, neletel by v ambicioznom klube.

Reagovat
Svatej

Však ja to beru v uvahu. V tyhle zvrácený chelsea by nevydržel, rázem by opticky vypadal hůř než Frank, kteryho Arsenal podržel v obdobny i horsi situaci. Rozhoduje to snad o tom, kdo by byl lepší manager? To by bylo celkem nefér.

A vybrat jednu vyjimku v Kloppovi, o kterým se i pres tu vyjimku mluvilo o vyhazovu okolo druhy sezony, jen dokazuje, že tech příkladů je tak malo, ze spíš plati opačná logika.

Hraješ pod průměremv ambiciózním tynu, letíš.

Reagovat
J0EL

Nezhodneme sa no.

Reagovat
Svatej

Úplně s tím popravdě nepočítám, neshodnuti je vysledek většiny diskuzí ..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Robertson

"V tyhle zvrácený chelsea by nevydržel, rázem by opticky vypadal hůř než Frank..."...a to si ako na to prišiel,že by bol v tom čase,s tým kádrom,horší ako Frank?

Reagovat
Svatej

Třeba tak, ze v době vyhazovu měly oba týmy bodově stejný výsledky, například? Zapas po Tuchelove příchodu Chelsea vedle o 2 body, přičemž remizovala s Wolves.

Reagovat
Svatej

Pice, ctu v rychlosti a vylozil jsem si otazku jinak

Reagovat
Svatej

Vlastně to presne navazuje na zbytek tematu. Tym mel vic nez srovnatelenej, bez Hazarda u nas bych se nebal říct bud stejne dobrej nebo lepší. S takovou kvalitou ale uhraval horsi vysledky jako Frank, kterej letěl. Zhruba takhle.

Reagovat
J0EL

Tu su strasne hovna, sorry nie nemal kader srovnatelny a nie Frank by v Arsenale toto nikdy nevybudoval.

Reagovat
Svatej

Vždyť jste ztratili naprosto srovnatelný prachy, proc by nemohl?

Vyvrat mi cokoliv z toho nahore, mas to tam podporeny aspon nejakyma cislama, vy jste neprisli absolutně s nicim.

Reagovat
J0EL

Uz som ti to vyvratil. To je proste tvoj nazor vs. nazor drvivej vacsiny. Ty v podstate chces tvrdit, ze keby Lampard dostal tolko priestoru ako Arteta, tak by mal teraz take isty vysledky teraz. Co je proste nezmysel.

Reagovat
Svatej

Jaky drtivý většiny? Tohle vůbec není pravda, ani to nemáš čím podpořit, narozdíl od alespoň toho, co jsem dodal já.

Ten nesmysl se ti nepodarilo jakkoliv vyvrátit, celou dobu jedes jen v dojmech. Dokud nehodlas dodat neco aspon srovnatelnýho s tim, co jsem dodal ja, tak už ani nema smysl aby jsi neco psal, me tahle dojmologie nebaví..

Reagovat
J0EL

Ale ty si to absolutne nicim nepodlozil. Trepes tu dve na tri v tomto. Hore ti x dalsich ludi tvrdi to iste ale ty tu omielas stale dookola to iste. Vravim ti, nie nemal Lampard horsi kader ako Arteta a nie v "normalnom" klube to na vyhadzov nebolo. A stale som nepochopil ako vlastne toto svoje "tvrdenie" chces podlozit? Ved doteraz si napisal akurat "snuzku" nezmyslov.

Reagovat
Svatej

Tak si srovnejme kdo s čím přišel.

Ja dodal stojnej argument s dlouhodobějšíma vysledkama a vysvětlil proč je to zatim to nejlepší co mame, podpořil cislama, zahrnul i změny kádru v létě a aspon subjektivně ohodnotil. Dokonce jsem resil i zapojení některých nových proměnných (tzn odcházejících hráčů) v cely rovnici.

Ty mezitim, jsi prisel s tim, ze je proste Arteta lepsi a ze mi tady x lidí píše to iste (konkrétně těch x mas mimo tebe zastoupený v Taigerovi a Fronym, kteri jedini oponovali) a podporujes to nazorem drtivy většiny (kterej bud zas pocitas ty dva, coz je zase legrační, nebo subjektivně vybiras pocity z jinych diskuzí, coz je prisernej napad na argument, o to vic, když to zas nijak nedokazes). Presto mas drzost tvrdit ze nicim nepodklam myslenku a píšu snůšku nesmyslů. Fakt nevim, co přehlížím, ale rikam si, ze ze mě děláš blázna, protože je to dokonale naopak

Reagovat
J0EL

Este doplnim, ze cela tato diskusia zacala s tvrdenim, ze keby Lamparda a Gerrarda podrzali kluby tak ako Artetu, tak by "mohli" vybudovat nieco podobne..

A toto je proste nezmysel a neverim, ze este niekto ti toto podpori. Ani Lampard ani Gerrard to nicim nepreukazovali.

Reagovat
Malresi

Ktoré sezóny mal Klopp otrasné výsledky? V prvej sezóne prebral tím v októbri a s priemerným kádrom to dopracoval do finále EL. Hneď vo svojej druhej sezóne sme skončili 4. a splnili ciel - kvalifikovat sa do LM. Dalsiu sezonu sme boli taktiez 4. Ani jedna Kloppova sezona v Liverpoole nebola otrasna.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
eibe

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kissak

jako že vydrží o týden déle?

Reagovat
Manik...

Reagovat
bobis21

Dobře mu tak zmrdovi

Reagovat
king23

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
iamek

Reagovat
Greaber

Reagovat
raduinho

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mimi_united

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
pingla

Reagovat
krisa

Reagovat
clinger

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
TheAdy

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Hafna

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Bakary3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
eibe

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kissak

Reagovat
lampas

Reagovat
Manik...

Reagovat
Side

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
PePiG7

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

*

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
VTID94

Odišiel mu asistent Beale a bol v p*ci. Ten je teraz z QPR prvý v Champu...

Reagovat
kissak

koho tam teď dotlačit, máte nějakého klubistu v záloze?

Reagovat
Kapřík

Reagovat
iamek

Reagovat
IgorMičinec

Další rychlokvaška co to hraje jen na jméno. Rangers nejsou měřítko, van Bronckhorst s nima hraje mnohem lepší fotbal.

Reagovat
Shevchenko

Jojo hlavně ta LM jak jim jde.

Reagovat
Noustress

a s SG im ako išla LM ? pre SCO kluby je v tejto dobe obrovský úspech, že majú vôbec v skupine 2 kluby

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Manik...

Reagovat
IgorMičinec

Loni s nima udělal finále EL. s Gerrardem neporazili ani Spartu, když su tu budem házet tyhle toy argumenty...

Reagovat
Shevchenko

toy argumenty

Reagovat
eibe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
VersaceChain

Tragicky hrac, tragicky trener, tragicky clovek

Reagovat
VTID94

Hráč dobrý, tréner tragický, a ako človeka ho nepoznám osobne

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický hráč? - može fakt len degenerované decko vypustit z huby

Reagovat
Psy_cho

To co vyhrál, má dalších 1000 hráčů, nemá ani MS ani ME, druhořadý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

My na nom ocenujeme aj iné veci, nielen štatistiky - kapitánske traity keď viedol mužstvo cez roky čo sa nám nedarilo snaď s najslabším mužstvom čo sme kedy mali. Loajálnosť ku klubu aj keď mal lepšie ponuky na prestup. Instabulský zázrak, ked cez polčas dokázal vyhecovať kabínu natolko, že sme dokázali otočiť s nadupaným AC Milan...Ikona klubu

Reagovat
eder

Touhle logikou už je mi předem docela líto Haalanda, může nastřílet dva tisíce gólů a stejně skončí jako druhořadý hráč...

Reagovat
Rothbard

Haaland má na to vyhrát PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický hráč?

Reagovat
Rezan

obral Liverpool o titul

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Krony

O to lepším hráčem je ne?

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
M1ck0

Co čekat od zamindrákovanýho mufánka...že tě máma radši nespolkla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Bowie

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
eder

Reagovat
mimi_united

Reagovat
oli9

Tragicky hráč?

Reagovat
mimi_united

Nikdy nevyhral ligu, možno nie tragický ale nanajvýš priemerný.

Reagovat
Neutron

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

s hráčem si to asi netrefil

Reagovat
Busby babes

to jsem zvedavej, jestli ho ted vezmou do Poolu.

Reagovat
VTID94

On na trenovani nemal žiadny podiel. Ako som písal vyššie, prípravu taktiku a všetko okolo mal nastarosti Beale. Ten odišiel pred sezónou a takto to (očakávane) dopadlo

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Mastný Chobot

a čo robil on? Tlačovky?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden moj kamos chodi v praci na zachod srat bezne aj hodinu, vraj tam niekedy aj spi tak mozno nieco take

Reagovat
Mastný Chobot

kamarát mal cez covid spolubývajúceho, s ktorým v jednom korporáte robila aj jeho frajerka a oni dvaja dennodenne celý deň mali spolu akože conference call, aby boli obaja busy a pritom spolu pozerali netflix. Vydržalo im to 10 mesiacov, lebo potom týpka povýšili na manažéra za dobré pracovné výkony.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Kde jsou ty časy, kdy jsem vydržel takhle dlouho na takovým conference callu Všechna čest kamarádovi

Reagovat
Gazdo

To mi pripomina moj pribeh

Reagovat
Mastný Chobot

Dano, si to ty?

Reagovat
Gazdo

To zas nie ale tiez som si hral playko na HO a zrazu mi vola sef ze je so mnou strasne spokojny a chce mi zvysit plat pol roka dalej hrania playka uz som postupil na manazera

Reagovat
protiproudu

Reagovat
TopinB

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bayern +

Možno mu len stačilo, že si nekradol

Reagovat
Gazdo

V dnesnej dobe ked vidim tych ludi tak sa vobec necudujem ze staci aby clovek nebol kompletny vymaz a hned je prijaty

Reagovat
Rezan

Reagovat
Swarley

Kamos rikal, jeste 2 mesice homeoffice a ja budu mit ten barak opravenej

Reagovat
Trand

Reagovat
Kapřík

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kily

hmm, se mám ještě hodně co učit

Reagovat
Mike Litoris

Korporáty jsou v tomhle zlatý pro lidi, kteří nechtějí nic dělat a mít za to ok plat, tam se prostě člověk ztratí. Měl jsem kolegu, ten vždycky přehodil svetr přes židli, jakože tam je, a celý den chodil po nesmyslech a vykládal si.

Věc, na kterou jsem nejvíc pyšný, je ta, že jsem vytvořil fiktivního kolegu, pojmenoval jsem ho Tibor. A kdykoliv se něco posralo a volali z ostatních bank, všechno se na něj hodilo. Za dva roky se mu nasbíralo docela dost problémů, ale jak chceš vyhodit někoho, kdo tam nepracuje?

Zajímalo by mě, jak si Tibor vede dnes, já šel dělat managera do menší firmy, ale věřím, že Tiborův odkaz žije dál

Reagovat
Svatej

Wtf jak?!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB
Reagovat
Gazdo

Tiez ma to hned napadlo

Reagovat
herbage
Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší jak se Frank hádal, že ho znal nejlépe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Blasphemer

@TNestaly

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

Coze? Ja pracoval 2 roky v korporatu(blizko velke 4) a prace bylo tolik, ze jsem to pekne oslavil, kdyz jsem vypadl. Ted jsem v malem kolektivu, prace malo a za vice penez. Nevim jakej korporat myslis, ale neznam jedineho kolegu, ktery by se v korporatu “ztratil” a flakal se.

Reagovat
Gazdo

Takžy korporat kazdopadne co sa tyka platov je fakt ze mensie firmy platievaju viac

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
TopinB

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

kryl bitky před novináři...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kissak

učil hráče jak fyzicky trestat soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

cize on tam prisiel len co, postavit sa k lajne?

Reagovat
Swarley

"dejte mi lidi ja to udelam!"

Reagovat
Swarley

To mel super praci

Reagovat
Gazdo

Ty vole to je uzas dostavat plat za nieco co ani nerobim

Reagovat
Svatej

Hmm a to veskerej kredit ziskaval on

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
smazaný uživatel

Načo by sme ho brali? Máme Kloppa a ešte dlho budeme

Reagovat
Busby babes

tak bylo tu par lidi, co ho videlo jako budouciho nastupce Kloppa, kdyz prichazel do Villy.

Reagovat
ďuriLFC

ved prave buduceho. do 2026 je este az az casu. A snad ani vtedy nebude treba nic menit.

Reagovat
Registrujisejenproto

Do 2099 nejmene

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že predĺži aj potom

Reagovat
martin.b

hezkej příběh do pohádky, ale zatím je tomu na míle vzdálenej... já bych ho osobně ani nechtěl skrz to jak působí chladně a arogantně...

Reagovat
kissak

nechtěl si po konci smlouvy od fotbalu odpočinout?

Reagovat
Registrujisejenproto

Jen to ne, nikdy

Reagovat
mimi_united

Aj tam majú toľko rozumu aby tam maximálne kosil trávnik

Reagovat
smazaný uživatel

Do Hartlepoolu tak možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne...

Reagovat
VersaceChain

Scholes > Gerrard

Reagovat
ACSMan

o parník

Reagovat
ManUnited

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad ani nikdy nemohla byt o tom nejaka seriozna polemika..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gazdo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Bandita_Harry

Uz ti je lepsie ?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Front hell

Máš pravdu. Scholes je mnohem větší úchyl. Nikdo normální nemůže okusovat nehty svojí dcery

Reagovat
Freedo

Reagovat
kissak

jako hráč či kouč?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Překvápko

Reagovat
ratusek

Slippy G

Reagovat
smazaný uživatel

Do Slavie misto Jindry

Reagovat
ratusek

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Jindra do Villy... uplne slysim to jeho cesky monotonni burcovani v polocase a vyjevenou multinational kabinu ze whaaaaat is this guy saying....

Reagovat
smazaný uživatel

*fucking guy

Reagovat
Manik...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Luc-Luc

Nejake mistecko u nas by mu bylo dobre najit

Reagovat
LyEX

Určite nechuťák sa k vám hodí

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

A ake ? Mal by ist trenovat niekam do champu zacat odznova a vytiahnut nejaky klub. V Rangers vyzeral nadejne, ale toto vo Ville bolo dost velke fiasko.

Reagovat
Chazy

Pro Čechy zločinec srovnatelnej s Hitlerem, protože chránil svýho hráče, když mu řekl, že byl rasisticky napadenej

Nicméně velký zklamání v PL, úspěchy ze Skotska se moc vážně brát nedají. On i Lampard jsou příšerní. Těžko říct, jestli by mu prospělo někomu dělat asisenta, ale spíš to v té hlavě prostě není

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kilobyte

Kdyby zůstal u slovního bránění hráče tak v pořádku.

Reagovat
r.mrazik

Však Číňany tenkrát napadli i v šatně...to byla extra prasarna

Reagovat
inferno08

Vylákal Kúdelu ze šatny a pak čuměl, jak do něj Kamara mlátí... K polomrtvýmu Kolářovi se ani nevyjádřil.

„Pro mě je nepochopitelné, co se tam stalo. Asi 50 minut po zápase jsme byli požádáni trenérem Rangers (Stevenem Gerrardem) o schůzku s tím, že chtějí situaci vyřešit za účasti UEFA. Když jsme přišli do tunelu na schůzku, nepadlo jediné slovo, Kamara se vrhnul na Kúdelu pěstmi a pak utekl. Byl jsem dva metry od toho,“ popsal kouč Pražanů.

„Myslel jsem si, že na schůzce padne něco ohledně zranění Ondry Koláře nebo ohledně nesportovního zákroku na Honzu Kuchtu. Co jsem tam pak viděl, byl pro mě nejhorší zážitek ve fotbale,“ řekl Trpišovský.

Reagovat
cortan

Reagovat
Greny

Plus jak bránil Suareze proti Evrovi a najednou bylo vše jasny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

Takovych pripadu bylo a bude, z tech byvalych top hracu se jich prosadi malo...

Reagovat
Swarley

Kdo vlastne z tech byvalych nedavnych to hracu uspel poradne i jako trener? Zidane?

Reagovat
Swarley

*top

Reagovat
Swarley

Guardiola vlastne

Reagovat
Swarley

Jinak se nenechte rusit kkti, ja si to tady vygooglim sam

Reagovat
Swarley

A ano, potreboval jsem na Pepka google, bezte treba do prdele

Reagovat
andrew96

Dík a neotravuj.

Reagovat
Gazdo

Ancelotti

Reagovat
Swarley

to uz je davnejsi historie, ale ten je jasny

Reagovat
Psy_cho

Flick.

Reagovat
j_mrazik

Ole.

Reagovat
Swarley

To je malo, alespon aby mel vyhru ligy v tech top ligach... Mancini treba..

Reagovat
Bandita_Harry

Nemaju sice zlatu loptu ale napr. Deschamps, Conte, Simeone, Guardiola

Reagovat
Swarley

Jj, muze byt, zajimavy, ze si Conteho jako hrace nevybavuju... Ale vyhral tojo i jako hrac dost..

Reagovat
j_mrazik

Ty si nepamatuješ nůžky v italském dresu, jak tam pak běží jak šílenec?

Reagovat
Swarley

Fakt ne, kde to bylo?

Reagovat
j_mrazik
Reagovat
Swarley

Zajimavy, Euro 2000 a to mi tak vypadlo

Ale vypada tam starsi nez ted

Reagovat
j_mrazik

Vlasové implantáty. Klopp, Holding a další by mohli vyprávět. Jenom Zidane a Guardiola se k tomu postavili čelem. Doslova.

Reagovat
Swarley

Zidane s tim uz mel i urcitou zkusenost..

Reagovat
Jardin

https://www.youtube.com/watch?v=pLgoVB6WVDU

ty fotky cca do 35 jsou fake nebo to je fakt on? Vůbec ho nepoznávám.

Reagovat
Trand

Záleží jaký máš měřítka top hráče, ale Arteta vypadá, že k tomu má slušně našlápnuto.

Reagovat
Swarley

Tak kdyz si to vezmu, Zidane je v tomhle vlastne uplne jina liga, jako hrac vyhral vsechno, ma i zlaty mic a jako trener udelal ten hattrick v LM...

Celkem zajimavy, ze porad jsou u nej otazniky, jak by se mu vedlo jinde..

Reagovat
madridcan

Nechce sa mi to hľadať, že kto pri článku ohľadom Cristiana píše, že odísť v najlepšom je tiež umenie.

Zidane a Cristiano odišli naraz z Realu.

Jeden to pochopil a rozmýšľa. Nepovie hneď áno Parížu. Vytrvalo čaká.

Druhý čakal iba nato, že celý Fiat bude skákať pri hattricku proti Atleticu. Povedal by hneď áno Parižu. Vytrvalo čaká takmer celý zápas na lavičke United.

Reagovat
Swarley

jako nema se kam hnat a pocka si na dobrou nabidku... Jak se spekulovalo o nas, tak to mohla byt zajimava volba, ale z jeho pohledu obrovsky risk a mozna sebevrazedna mise... Jsem zvedavy, co si vybere dal...

Reagovat
Bandita_Harry

Juve vyzera tak nejako logicky, bude to tam mat komplikovanejsie ako v Reale, ale stale tim s najlepsimi moznostami a konkurencia zdolatelna

Reagovat
madridcan

Reakcia aj na Teba aj na Banditu

On mi príde skôr do Juventusu a ako do United. Aj kvôli jazyku. A hlavne v Juventuse by vyzeral ako Couch Carter(spoiler)len s víťazným koncom(koniec spoileru)

Bandita...v Reale to komplikované mal a urval Ligu Majstrov.

To je práve tá cesta. Vyskúšal si Real ako hráč, funkciu, tréner B, asistent, hlavný tréner. Premýšľa, chápe pre aj proti a nejebne sa robiť zo seba kokota ako Xavi teraz do Barcelony

Reagovat
valloire

Jasně že jo. Level Cruyff.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ancelotti, Pepek, Conte, Simeone. Dobře teď vypadají Xavi, Arteta, S. Inzaghi.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Neon

Reagovat
patas92

Xavi

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
inferno08

Bílek

Reagovat
smetos

Radoslav Kovac, Richard Dostalek, Jiri Jarosik, Pavel Hapal, Michal Bilek, Ondrej Smetana

Reagovat
smetos

Jan Jelinek, Jozef Weber, Martin Zboncak, Pavel Sustr,

Reagovat
Muffi

Poche, Blanc.

Ale rekl bych, ze to postupne bude ubyvat. Driv byl kouc bez zkusenosti s prvi ligou vzacny, ted jich je docela dost.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Registrujisejenproto

Vubec nejde o Kamaru, ale o ten “zapas” celkove. Rangers v cele s nim se chovali jako nejvetsi spodina, fair play nula

Reagovat
Greny

A pak to ještě vše otočili proti Slavii

Reagovat
ratusek

Reagovat
Svatej

Lampard je bezvadnej

Reagovat
Chazy

Ofenzivní mastermind, kterej teď žije v PL jen díky tomu, že bezhlavě betonuje? Nevím no, takovej Silva byl schopnej i s tím Hullem prostě hrát hezkej ofenzivní fotbal, kterej dával smysl a ukazoval, že v něm něco je. Nebo Martinez s Wiganem, ve finále i Poche se Sotonem hrál kvalitní fotbal.

Reagovat
Svatej

Kdyby nebetonoval, tak ho zas natres, ze je uplne tupej, když takovej tragedni tym ani nesnazi vylepsit v defenzivě a neprizpusobuje se kadru. Tohle uz je z tvy strany vyloženě hnaný do nějaký kritiky ..

Silva to vydržel akorát v tom Hullu, pak byl prisernej, Martinez taky a s Belgickou generací svedl velký kulový. Poche je nicméně jasnej, zjevně talentovanej trenér. Nechapu ale moc ted kam tím míříš

Reagovat
Chazy

Mířím tam, že moc není vidět, v čem je vlastně dobrej. Nejdřív hrál v CFC hurá fotbal, kde nefungovala obrana, takticky to připomínalo zápasy APN, teď zas hraje totální beton a furt v tom člověk nevidí nic, co by ukazovalo jeho kvalitu.

Jasně, chápu, dokáže uřídit velkej tým, motivovat hráče, ty manažerský povinnosti. Ale to prostě z něj dělá Tonyho Pulise, Stevea Bruce. Kdybys ale měl pojmenovat jeho fotbal, co vlastně chce hrát a co za přínos nějakýmu týmu dá, když ho podepíše, tak nemáš nic. Dvě bezmyšlenkovitý holomajzny, jednu dopředu, jednu dozadu

Reagovat
Svatej

Holomajznu konkrétním směrem předváděl i Tuchel, Benitez, Mourinho, Poche v Psg a obecně vlastně solidní většina trenérů (proto existuje na tyhle pozici takova fluktuace, málokdo svede vymyslet neco výjimečnýho/funkčního a i když jo, nezvládnou to časem změnit), presto jsou někteří z nich považováni za absolutní špičku.

To chces aby vymyslel kompletně novej fotbalovej směr jako Guardiola, nebo co ma udelat, aby si zasloužil tvou uctu?

CFC dokázala hrát solidně dozadu jen když se tam narvalo 7 defenzivních hráčů, evidentně na nějakej vyvazenej fotbal nemel ten tym dostatečný stopery a ani stredaky, tak hral yolo fotbal a aspoň to dopředu nejak vypadalo, dokonce i za pochodu prekopal tým (tohle je treba tebou nenalezenej aspekt vedení tymu, ve kterym mu těžko najdes srovnatelnou konkurenci v kvalitě i kvantitě ve vztahu k rychlosti zapracování) + se udelalo slušný umístění.

V Evertonu nemá ani kvalitu vepředu, ani kvalitu vzadu, takze by byl idiot, kdyby stejný yolo hrál i tam, protože v útoku by to nebylo efektivní a vzadu hořelo ještě víc. Donutil hráče i smrkat krev a udržel tym v soutěži. Ty to nazves tim, ze neni dobrej v nicem, ale úplně stejně to ja muzu nazvat tim, ze je dobrým krejčím a ví, jak s čím ma.pracovat, rozdíl je v tom ze ty jsi kritickej a ja tvuj negativ.. Kolik trenérů splňuje tvoje požadavky vlastně?

Reagovat
Gazdo

Ja totalne milujem slovo Yolo

Reagovat
vitasrp

Ono by stačilo, aby se na tu hru dalo nějak koukat a mělo to nějaký smysl, ale co jsem ten Everton letos viděl, tak je to bohapustá příšernost. Tam je opravdu jenom defenziva, defenziva, bránění, odkop, odkop a víra v to, že se dvakrát za zápas někdo urve do brejku. Co se týče nějaký ofenzivní kvality a souhry, tak tam nebylo vůbec nic.

Navíc jeho hlavní přednost v Chelsea tkvěla v tom, že rozvíjel mladý hráče, bohužel v tomhle stylu hry se ti hráči prakticky ani nemají jak posunout, takže je najednou jedna z jeho hlavních předností úplně upozaděna.

Reagovat
Svatej

Tak nejakej jakž takž fotbal tam pred nim naposledy hral špičkovej Ancelotti a to ani ne stabilně a pak zas dlouho nikdo, evidentně to není prostředí, ve kterým se dají tyhle věci snadno praktikovat.

Az zas dostane pracovní materiál, tak ho natru taky, ale teď bych na jeho místě nebyl o moc odvážnější.. Udělal by jsi něco konkrétního pro změnu ty, at mam představu?

Reagovat
vitasrp

Maximálně zkusil jinej střed zálohy, protože ten mi krom Iwobiho přišel děsně dřevěnej.

Jako uvidíme, jak/kam se Everton s ním posune, ale v současný situaci se tamjeví jako absolutně nezajímavej trenér, což je škoda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

prečo príšerní? To, že Gerrard získal titul v Skotsku a Lampard hral dobre s Derby a prvá sezona v Chelsea bola tiež fajn...to, že hned nie sú TOP manažéri pre City a Liverpool predsa neznamená, že na to nemajú. Vdaka menu dostali hned veľké príležitosti, ale ak to chcú robiť fakt vážne, tak by si mali klásť menšie prekážky pred sebou a postupne sa zlepšovať

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
celeb

pripadne si neskor (ked dozreju) neklast ziadne prekazky pred seba

Reagovat
nani92

príšerní boli Neville, Scholes, Keane..proste tlčhubovia, ktorí to hned pri prvej prekážke zabalili, lebo si mysleli, že to je easy a tak radšej teraz len kritizujú

Reagovat
Chazy

Keane měl super první sezonu v Sunderlandu a dělal se z něj podobnej wonderkid. Pak vyhořel v Ipswichi nebo kde a reputace byla pryč. Tak aby to nedopadlo stejně.

Ale jako obecně máš pravdu, můžou se chytnout někde a ještě prokázat kvalitu

Reagovat
Spalovač šancí

Taky ten hate moc nechápu. Přitom ten zápas proti Slavii byl takový jeho coming-out, kdy se zřekl své rasistické minulosti. S tímto uvědoměním snese srovnání jedině Macháček v Horem Pádem

Reagovat
Kapřík

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Je roztomily, jak si o sobe myslis, jak ze jsi vyjmecnej a uzasnej diskuter, ale ve skutecnosti jsi celkem jednoduchej prostacek, co hodne casto pouziva skatulky a fiktivni nepratele aby ti to do sebe (nejak) vubec zapadalo...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
icemike

*pro ubrečené slavisty

Reagovat
Mimalu

Zajímavé si pročíst dosavadní komentáře, máte to znechucení spojené s osobou Gerrarda navázané na jeho angažmá v Rangers a aférou Kamara? Byť se mi některé jeho komentáře také nepozdávali, tak zas tak silnou antipatii to ve mně nevyvolalo

Reagovat
Mimalu

*nepozdávaly

Reagovat
bobis21

Kdo požaduje trest bez důkazů je prostě odpad. Víc k tomu není třeba říkat. A to co pak předvedl po zápase na spartě bylo ještě směšnější "rasismus jsem neslyšel, ale musí by přijít trest" - jdi do prdele stevene

Reagovat
Mimalu

Bránil svého hráče který objektivně předkládal pravděpodobnější verzi toho, co se stalo. To že v tomto případě požadoval trest mi asi příjde spíš logické když už se rozhodl postavit na stranu Kamary. Ok Spartu beru

Reagovat
bobis21

Pravděpodobnější proč? Protože to chceš? Kamara tu verzi několikrát změnil, takže která byla podle tebe ta "pravděpodobnější"? Jeho spoluhráči nejdřív nic neslyšeli a pak najedou tvrdili že všechno slyšeli, to ti taky přijde normální? I proto to policie ve Skotsku zahodila. Prostě se snažili odvést pozornost od toho, že hráli jak dobytci a úmyslně chtěli zranit soupeře.

Reagovat
Pato44

Ja treba taky beru, ze Kamarova verze je pravdepodobnejsi, ale i tak to deni po tom, to uplne zabilo a zastinilo. + Sparta. Gerrard je pro me zaslepeny curak a to jsem ho mel jako hrace rad.

Reagovat
Mimalu

Nepravděpodobná, protože mi to nedává smysl. Kudela se rozběhne přes půl hřiště pošeptat hráčovi, co v danou chvíli neměl s tou situací nic společného, něco. To něco mělo být podle Kudely fucking guy, když pomineme to, že to ani není nadávka, proč bys zrovna toto šel někomu šeptat do ucha když to na něj můžeš zařvat před všemi jak všichni ostatní.

Já si myslím že pravděpodobnější verzi je ta, že ho chtěl Kudela vyprovokovat, použil monkey akorát se to otočilo proti němu. To že paměť zkresluje a tvoje výpověď se bude lehce měnit je přirozené, pokud se teda nesnažíš tu odpověď naučit na sílu

To že se Skotové rozhodli danou situaci využít ve svůj prospěch nepopírám, ale to udělala i Slavie, akorát se to Rangers povedlo asi líp

Reagovat
GjøvikFF

Rozběhl se za ním přes půl hřiště? Šel (neběžel) za ním asi 3 metry. Zbytek jsou domněnky, nikdo už nikdy nerozklíčuje, co se tam řeklo, pokud se někdy v budoucnu Kúdela nebo Kamara nerozhodnou přiznat barvu.

Reagovat
Freedo

Reagovat
bobis21

Paměť zkresluje až tak, že nejdřív tvrdíš, že jsi nic neslyšel a pak tvrdíš, že jsi slyšel přesně to samé, co je ta 3. "zkreslená" verze tvého spoluhráče? To je teda kurva náhoda že se oběma paměť zkreslila úplně stejně. To spíš naopak ukazuje na to, že se tu výpověď učili, proto na několikátý pokus došli ke stejné verzi.

Reagovat
Mimalu

To jsem dopsal pod to, spoluhráči s největší pravděpodobností neměli šanci to slyšet a jen se ho hloupě snažili podpořit, to ale nerozporuje tu situaci na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

1. to co kamara tvrdil ze mu kudela povedal by nestihol za ten cas co mal zakryte usta povedat ani native speaker, nie kudela so svojou "anglictinou"

2. pozri si to video... ten jeho cierny spoluhrac s rangers, ktory cely cas tvrdil ze to pocul zacal skakat 2 metre do vysky az ked zacal hulakat kamara ze he's a racist... proste milionpercentny ojeb!

3. videl som videa zo satne slavie kde sa kudela objima s ciernymi spoluhracmi, na moj vkus mozno az moc vrucne... takto rasita podla mna nevyzera. mozno je kudela debil, ale rasista podla mna urcite nie.

4. to co sa dialo potom v tuneli (to delo co mal dat pred gerrardom kamara kudelovi) a ta komedia ked neviem ako dlho postavali slavisti na travniku lebo ich ta banda nechcela pustit do satne... to som nezazil ani ked som rozhodoval 1. a 2. triedu v okrese.

5. cital som vyjadrenia nejakych hracov, ze gerrard bol voci nim riadne arogantny este pred 1.zapasom v prahe. vraj za nim dosli ci by im nepodpisal jeho knihu a poslal ich do prdele.

6. kudela je debil ale bez nejakeho dokazu ho pripravili o vrchol kariery v EL aj na ME.

7. kudela nebol prvy hrac ktoreho rangers s gerrardom obvinili z rasizmu. uz v tej sezone skusili to iste na niekoho v skotskej lige ale vedenie ich s tym poslalo do pice co podla mna hovori za vsetko.

8. po zapase sa gerrard ani na sekundu nezastavil k tomu co sa stalo kolarovi. cital som vyjadrenia nejakeho specialistu ku ktoremu potom kolar chodil a tusim povedal, ze ak by v momente ked dostal kopacku natocil hlavu nabok tak je na 90% mrtvy. cely zapas tam hrali ako prasata co ich vypustili z basy a k takemu zakroku sa ani nevyjadril, ani sa nezaujimal o zdravotny stav kolara. ako sorry, ale hento asi bolo dolezitejsie nez ublizeny debilek z finska ktory tu rasovu kartu taha castejsie jak Dr. Martin Luther King.

nie je mi jasne preco ma prijebane skotsko o tolko silnejsiu diplomaciu lebo tie tresty za nieco co sa neda dokazat a je tam X pochybnosti boli chore na Ntu.

pred tym dvojzapasom som mu velmi fandil ale po nom mu nedokazem prist na meno a kazdy jeho sportovy neuspech ma potesi.

Reagovat
eibe

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
oddy

Reagovat
uff

Kamara už zase prišiel s tým, že niekoho obvinil z rasizmu.

Reagovat
janinho

cital som... nebolo to v repre? nechapem ze mu to ludia na ostrovoch stale zeru...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

To co říkají spoluhráči Kamary je druhořadé, nejspíš to neslyšeli a jenom se ho hloupě snaží podpořit, ale pro mě je kličovější reakce Kamary na hřišti, ta mi příjde spontánní a určitě ne nějaká připravená.

Reagovat
bobis21

Takže víme že o rasismu lžou (viz zápas na spartě) - včetně Kamary.

Víme že jeho spoluhráči o dané situaci lžou.

Víme že sám několikrát změnil verzi toho, co se stalo.

Ta doba, po kterou dle videa Kúdela mluvil, neodpovídá délce věty, kterou podle Kamary měl říct, a to dost výrazně.

Ale rozhodně říká Kamara pravdu. Sorry, opravdu mi tohle nepřijde o nic pravděpodobnější.

Reagovat
Busby babes

Je fascinující, jak po včerejšku většina Česka brojí proti UEFA - MAFIA kvůli desetizápasovému trestu pro Kúdelu. Nespravedlnost, nebylo to dokázaný, za kop do hlavy "jen" čtyři zápasy etc. Takže si to pojďme shrnout. Běží 88. minuta rozhodnutého duelu, slávisti by se jim mohli smát do ksichtů. Pan Kúdela místo toho přijde ke Kamarovi a nesmírně chytře si zakryje pusu. Což člověk obvykle při nadávkách na hřišti v emocích dělá, o tom žádná. Cosi zašeptá, což hráče Rangers okamžitě rozzuří na nejvyšší možnou míru. Všem je úplně jasné, že nadávka "You're fucking guy" je úplně nejtěžší možný kalibr. Nehledě na to, že se taková urážka používá v angličtině naprosto běžně. Vlastně jsem nikdy neslyšel žádnou častější. Po zápase náhradní brankář Slavie s nevšední dávkou inteligence rozesílá vlastní popis událostí, kde kromě jiného říká: "Hodinu nás tam drželi kvůli Kúdymu, že řekl, že je fucking monkey." Zarážející na tom je, že to ten mozek pošle tak, že se to vzápětí objeví na internetu. Ještě větší pochybnosti o jeho inteligenci ale budí, že nerozuměl klasické anglické nadávce "You're fucking guy", ale slyšel tam něco o opici. Anebo to při vyprávění spoluhráčům popletl sám Kúdela, protože slova jako guy a monkey si spletete natotata. Jenže je to "náš" Kúdela, tak se všichni budeme tvářit, že jsou prasata Skoti. Protože hráli tvrdě, faulovali, umožnili, že dal Kamara Kúdelovi bombu v tunelu a ještě svojí prohru omlouvají údajným rasismem. Kdo ví, třeba chtěl Kúdela Kamarovi ve skutečnosti říct: You´re fucking friend! Před chvílí jsem si přečetl, že trest kromě slávistických hooligans (decentním transparentem Kamara je jenom negr) odsoudili nejen sešívka Saša Vondra a další, ale i šéf Sněmovny Radek Vondráček nebo Miroslav Kalousek (a jak se dočtete na stránkách hrad.cz či níže v diskuzi i kancléř Vratislav Mynář s Milošem Zemanem)!!! No, tvl! Kúdela nejspíš nebude žádný skutečný rasista, každopádně je to ale pitomec a ten trest si zaslouží. Třeba proto, že si příště podobný sled náhod na hřišti odpustí nějaký jiný pitomec. Za kop do hlavy jsou čtyři zápasy stopka, což je docela palba. Za - rovněž neprokázané, protože vypnuli kamery - napadení v tunelu tři, což taky není málo. Jak ty věci ale souvisí s tím, co udělal pan Kúdela? Tvářit se za téhle situace, že se zase všichni spikli proti udatnému týmu ze skvělé země ve středu Evropy, je na palici.

Reagovat
bobis21

Kovář řekl, že tohle je důvod který uvedli pro to, že je tam drží. Pokud nechápeš češtinu, vrať se na základku.

Zbytek vyznívá jak kdyby to napsala afektovaná třináctka, to je fakt materiál na stand up comedy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

btw ne, to Kovar nerekl.

Reagovat
bobis21

Ano, řekl.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ano rekl, videl jsi to video/nahravku? respektive to tak jde pochopit a z toho jakym zpusobem to rekl, to tak i vyzniva

Reagovat
Busby babes
Reagovat
bobis21

Zajímavé, že vůbec nic z toho článku nesouhlasí s mým názorem na to. Jak říkám, afektovaná třináctka, která si musí vymýšlet co si ostatní myslí, aby se mohla naštvat.

"under the cloak of well-meaning phrases like “due process” and “innocent until proven guilty”. Yet the presumption of innocence is not a neutral stance in these cases. It presumes, by extension, that the accuser must be lying or mistaken unless proved otherwise" - tohle je naprostý nesmysl a autor článku absoluteně nechápe, co to znamená. Pokud si myslí že "innocent until proven guilty" má jakoukoliv spojitost s tím, že snad někdo lže, tak absoluteně nechápe právní systém.

Reagovat
Mimalu

To že jsou jeho spoluhráči tupci nic nemění na situaci, to jsou akorát nedůvěryhodní svědci. Reakce Kamary mi v daný okamžik přišla přirozená, vysvětlení Kúdely těžce nelogické.

Reagovat
bobis21

Naštval se. Ale jeho vysvětlení je úplně stejně nelogické. Nejpravděpodobnější mi přijde, že ho naštvala normální nadávka a pak si to měl potřebu přikrášlit. To že o rasismu lže o něm víme, protože o něm jasně lhal pak na spartě.

Reagovat
Mimalu

Normální nadávka směřována hráčovi, který nebyl aktivním účastníkem dané situace, tu normální nadávku mu jde zcela nelogicky pošeptat do ucha protože křiknout to na něj jak to dělají všichni ostatní nebylo dostatečně dobré? Pošeptat jdeš něco, co nechceš aby slyšel kdokoliv jiný, ne normální nadávku kterých na hřišti v podobném utkání uslyšíš nepočítaně.

Reagovat
bobis21

A co že by se změnilo, kdyby to zařval? Trest dostal i bez toho maximální možný.

Reagovat
Mimalu

Kdyby zařval to co tvrdí, tedy že použil fucking guy, tak nejen že žádný trest nedostane, ale ani si toho nikdo nevšimne.

Reagovat
bobis21

Tak trest by dostat správně měl za jakoukoliv urážku (myslím 1-3 zápasy, ale musel bych dohledat).

A podle tebe teda má každý žít s tím, že kdykoliv něco řekneš, bude to považováno za rasismus, pokud to nikdo další neslyší? To jako fakt? Pak se asi opravdu nikdy neshodneme, protože s tímto opravdu souhlasit nemůžu.

Reagovat
Mimalu

Nedostal, za fucking guy v takové strkanici by ten trest nedostal, to by musel adresovat rozhodčímu, fuck you a podobné urážky mezi hráči fakt nejsou něčím nevydaným a nevybavují si, že by kdokoliv za to dostal trest, to nejaktivnější za podobné vulgarity možná vyfasují žlutou.

S něčím takovým fakt nikdo žít nemusí, ke Kúdelově trestu (pokud by skutečně nepoužil rasistickou urážku) vedla série jeho nelogických rozhodnutí, kterým se lze snadno vyhnout

Reagovat
bobis21

"Spravně by měl dostat" =/= "skutečně by dostal" ...

Ne, k jeho trestu vedlo jen to několikrát měněné tvrzení Kamary. Bez toho by žádný neměl, i kdyby chodil a šeptal něco každému na hřišti.

Reagovat
Mimalu

Jo takhle, to z jaké kategorie vybrali trest nevím, někdo tu na EF dával něco o tom, že jsou tam i přísnější kategorie pro etnické, náboženské a jiné nenávistné prohřešky. To že někoho půjdeš urazit a na venek uděláš sérii úkonů, které působí přesně jako to co tvrdí tvá oběť je tvoje blbost

Reagovat
bobis21

Ano, ale to by pro to museli mít důkaz, což neměli. Tak mu dali největší možný za normální urážku. To je na tom celém to nejlepší, že ani UEFA mu nedala trest za žádný rasismus a skotská policie ten případ rasismu shodila ze stolu. Někteří ale pořád předstírají, že důkazy jsou.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
bobis21

Měl jsem za to že tam je to minimum vyšší, ale teď se dívám že minimum je tam opravdu 10. Pak je to ale o to dementnější, že pořád nikdo nebyl schopen ukázat jediný důkaz, přesto za to dostal trest. Pak se nemůžeš divit, že jsou lidi nasraní, když je někdo trestán bez důkazů.

Pokud budeš mít důkaz, dej mu klidně maximální možný trest, ať jde z fotbalu úplně do prdele a já takový trest plně podpořím. Ale trestání bez důkazů je prostě něco, co já nikdy nepodpořím.

Reagovat
Mimalu

Tak proběhlo nějaké vyšetřování, oba byli vyslechnutí a nakonec padl trest. To co tam zaznělo nevíme, vůbec nevíme co tam od Kúdely, Kamary a dalších zaznělo. Pouze víme, že z nějakého důvodu Kúdela vycouval že žaloby, čímž se připravil o možnost se obhájit. Tvrzení, že ho potrestali jen tak neberu, to už je maximálně tvoje ničím nepodložená domněnka

Reagovat
bobis21

Skotská policie to vyšetřovala a vyšetřování skončilo proto, že nenašli důkazy.

A pokud teda mají důkazy, proč je tají? Celou tuhle diskuzi můžou ukončit prostě tím, že ty důkazy ukážou. To je vše co potřebují udělat. Když teda mají důkazy o tom, že tam ten rasismus byl, proč je nikdy nezveřejnili a evidentně ani nedali policii? Dokážeš nějak takové chování vysvětlit? Pokud vím, Kúdelův právník říkal, že ani jemu ty údajné důkazy nikdy neukázali - to přeci nemůžeš obhajovat ne?

Reagovat
Mimalu

Teď si vymyslíš, policie nasbírala podklady a předala to prokurátorovi, který se rozhodl nepokračovat v trestném stíhání. Kdyby měl jít k soudu každý, kdo někoho rasistický/náboženský urazí v ojedinělém případě, tak soudy neřeší nic jiného.

Pochybuju, že to co UEFA vyšetřila by bylo jakkoliv použitelné u soudu, to bylo interní vyšetřování v rámci fotbalu, které chrání svůj produkt, ale jakýkoliv soud by stejně to kolečko vyšetřování dělal znova. Co říkal Kúdelův právník nevím, kdyby to celé chtěli vyšetřit, tak měli tu možnost, ale sami to odpískali, tak nemá smysl si stěžovat

Reagovat
bobis21

Ne, vymýšlíš si ty. Kdyby udělal to co Kamara tvrdí, je to v británii trestný čin, proto to policie vyšetřovala. A jestli je tvé tvzrení že policie teda měla důkazy o trestném činu, ale prokurátor to neřešil dál, tak teda tohle tvrzení dokaž, protože to je hodně silné tvrzení.

Odpískali to potom, co už trest dávno skončil. Už nebylo co získat, šanci hrát na euru už neměl. "kdyby to celé chtěli vyšetřit, tak měli tu možnost" - ono to právě celé vyšetřeno bylo tou policií s naprosto jasným výsledkem. To že se tobě ten výsledek nelíbí naznamená, že je jakkoliv méně platný.

"Pochybuju, že to co UEFA vyšetřila by bylo jakkoliv použitelné u soudu" - tak buď důkazy měli, nebo neměli. Pokud měli, byly by úplně ty samé důkazy použitelné i jinde. Pokud neměli, neměl přijít trest. Nic mezi není.

Reagovat
Mimalu

Výpověď pro úředníka UEFA fakt u soudu neobstojí jako relevantní důkaz, to v právu nemá téměř žádnou váhu, celé to kolečko by muselo proběhnout znovu protože toto jako důkaz by dokázal napadnout i právník amatér. Co je a není trestný čin nedokážu zhodnotit, jenom si dovedu představit co by v soudním systému kde se jede na precedens způsobilo to, že někdo jedinkrát rasisticky urazí někoho jiného, by se z toho už nevymotali.

No získat určitě něco mohl, kromě finanční kompenzace to mohlo být i zadostiučinění, očištění jména. Chápu že se mu do toho nemuselo chtít, ale potom je bezpředmětné si stěžovat, že neexistují žádné důkazy

Reagovat
bobis21

"je bezpředmětné si stěžovat, že neexistují žádné důkazy" - jak bezpředmětné? Pokud pořád nebyli schopní nikdy žádný ukázat, je to naprosto relevantní argument. Nebo tomu mám prostě jen věřit, protože to někdo říká? Tobě možná stačí, když ti někdo řekne, že důkaz má. Já ale nemám důvod nikomu věřit, dokud ty důkazy neukáže. O tom je pak celá ta diskuze - lidé jako ty se prostě automaticky rozhodli jedné straně 100% věřit i bez toho, aby viděli důkazy. Lidé jako já nemají důvod ani jedné straně věřit, dokud své tvrzení nepodloží důkazy. A ne opravdu to z nás nedělá ani rasisty, ani tupce, jak se tady snažil vnucovat třeba Busby,

Reagovat
Mimalu

Je bezpředmětné si stěžovat, že mi nedali žádný důkaz a současně po čase stáhnout žalobu k soudu, to že to nestihne věděl celou dobu. A teda upřímně, netuším jak by takový důkaz v tomto případě měl vypadat, záznamy z výslechu včetně ten s požkozenym? Jestli byl Kúdela přesvědčený, že to celé bylo vycucané z prstu a i tak to skrečoval, tak mně nic jiného nezbývá. Ano nevidím do toho, nebyl jsem u vyšetřování a tak je můj postavený na tom, co jsem viděl v televizi a která verze mi přišla pravděpodobnější. Kúdela se rozhodl ponechat finální verzi takovou, že ho rasistický urazil

Reagovat
bobis21

Ne, žádné tvrzení nikoho není důkaz, to je právě to co nechápeš. Důkaz je nějaký opravdový důkaz, který prokáže tvrzení jedné ze stran. Ničí tvrzení není důkaz. Právě tohle trestání na základě "jedna paní povídala" je to, s čím tady máme problém. Pokud trest přišel opravdu jen na základě výpovědí hráčů, pak je to přesně jak říkám a žádný důkaz nebyl.

Taková finální verze není. Finální verze je taková, že neexistuje důkaz. Protože vyšetřování policie je víc, než nějaká sračka od UEFA.

Reagovat
Mimalu

Rozhodnutí na základě výpovědí je naprosto legitimní a v tomto případě pravděpodobně jediný možný způsob. Otáčet to do toho, že to rozhodnutí padlo na základě jedna paní povídala je slušná demagogie, vyšetřování proběhlo a na konci padlo rozhodnutí. V případě, že existují pochyby nad správnosti verdiktu, je tu pořád pro tyto případy mechanismus soudu. Kúdela se toho dobrovolně nepokračovat vzdal. Finální verze je tedy ta, že padl trest a Kúdela se ho rozhodl nerozporovat

Reagovat
bobis21

Ne, na rozhodnutí UEFA opravdu není soud dalším krokem.

A jak teda rozhodneš, když máš vypověď Kúdely který říká A, výpověď Kamary který říká B a nic dalšího, co by jedno z těch tvrzení potvrdilo / vyvrátilo? Jak můžeš říct, že rozhodnutí na základě tohoto je naprosto legitimní? Tobě opravdu přijde normální říct, že jeden z nich říká 100% a druhý 100% lže, aniž bys měl něco, co některé z těch tvrzení vyvrátí nebo potvrdí? Tomu teda já říkám demagogie.

Reagovat
Mimalu

Mezinárodní sportovní arbitráž je krok jakým rozporovat rozhodnutí sportovních institucí v případech, kdy se jedna ze stran cítí poškozená, je to naprosto legitimní a logický krok jak postupovat. Způsobů bude samozřejmě víc, když to bude tak jak to popisuješ, tak to bude samozřejmě nemožné to rozhodnout. Ale, když budu mít vypověď Kúdely který říká A a nebude dávat v dané situaci moc smysl, nebude třeba schopen vysvětlit proč si vybral zrovna toho Kamaru a ne v ten okamžik jiného problematického hráče Rangers, jaký měl důvod mu to šeptat a jeho odpověď mě neuspokojí, tak se možná přikloním k nějakému trestu.

Reagovat
bobis21

Takže ne soud, přesně jak jsem říkal

Celý ten závěr je právě naprostý nesmysl. Kamarova výpověď nedává o nic větší smysl. To že ji několikrát mění rozhodně ubírá důvěryhodnost. Ta poslední verze je taková, že řekl něco, co v tom čase ani nemohl stihnout říct, pokud nerapuje rychlosti jak Eminem. Kamarova verze smysl nedává vůbec, ale k tomu ty nepřihlédneš? Proč ne?

Přesně jak říkám, v tvém scénáři jsi předem rozhodnutý, že se přikloníš na jednu stranu a s důkazy to nemá společného vůbec nic. Pokud by nějaký trest padl na základě toho co ty říkáš, tak je to přesně to, proti čemu já jsem. Říct si že se rozhodneš jednomu věřit a druhému ne prostě není důkaz vůbec ničeho a na základě ničeho takového trest přijít nemůže. Z všeho co jsem viděl má k důkazu opravdu nejblíže to, že z videa spočítáš přesně jak dlouho mohl mluvit a pak to srovnáš s tím, co jde za tu dobu říct.

Navíc teď už víme na 100%, že Kamara o rasismu lže, protože o něm pak lhal na Spartě. V době trestu pro Kúdelu se tohle nevědělo, ale teď už to víme, proto je nesmysl mu to samé o pár měsíců dříve slepě věřit, jak to děláš ty.

Kdyby teď někdo dal trest Kamarovi za křivé obvinění proto, že změnil výpověď, obhajoval bys to stejným způsobem? A pokud ne, proč ne? Tvá zaujatost je v tom úplně jasná.

Reagovat
Mimalu

Mezinárodní sportovní arbitráž je arbitrážní SOUD Ona někde existuje oficiální výpověď? mohl bys mi ji prosím tě linknout, nemůžu ji najít.

Reagovat
Mimalu

Tak já nevím, ty to cele stavíš na tom, že chceš vidět důkazy ale to je prostě blbost, kterou nikdy nedostaneš, ani od soudu, od soudu dostaneš rozhodnutí s odůvodněním, a to oni dostali. Nějaký trest padl, na základě čeho to bylo víme ty i já úplný hovno. Ty nesouhlasíš s rozhodnutím protože ti neukázali důkaz, fajn nechápu tvou představu co by ti měli dát ale fajn.

Reagovat
bobis21

A můžu vidět to odůvodnění? Protože v tom odůvodnění je napsané i to, na základě čeho k tomu došli, což opravdu nikde nedali. Řekli jen trest a to je vše co k tomu UEFA řekla. Odůvodnění nedali ani na dodatečné požádání.

Reagovat
Mimalu

Nemám ho, musíš napsat právníkovi Kúdely ať ho zveřejní

Reagovat
bobis21

No ten ho právě taky nemá, což několikrát říkal a několikrát si na to stěžoval. Chápeš že to je celá pointa toho celého? Kúdela dostal trest a on ani jeho právník nikdy nedostali vysvětleno proč ho dostal. To prostě v civilizovaném světě nemůže nikdo normální akceptovat. To je tak úroveň ruska

Reagovat
Mimalu

Minulý čtvrtek Kúdela dostal odůvodnění rozhodnutí od odvolací komise.

https://www.irozhlas.cz/sport/fotbal/ondrej-kudela-cas-lausanne-trest-rasismus-kamara-urban-hejduk-rangers_2106111538_jgr

Má ho

Reagovat
bobis21

"Podle informací ČTK v něm nebylo nic nového oproti verdiktu disciplinárky a žádný důkaz, že by se český obránce dopustil rasistické urážky" - ale je úplně k hovnu.

Reagovat
Mimalu

Za první, to je rozdíl mezi náma, ty slepě věříš jeho právníkovi zatímco já nemám důvod, ať to zveřejní a všichni se můžeme podívat, co tam je a ne ní. Je lehké říct že tam nic není, ale už to neukázat.

Za druhé, jaký důkaz tam má být, to nedává smysl

Za třetí, proč by tam měl nějaký nový důkaz, je to odvolání kdy se přehodnocuje původní verdikt...

Reagovat
bobis21

Já nikomu slepě nevěřím. Pořád nikdo důkaz neukázal, takže nemůžu věřit nikomu.

"jaký důkaz tam má být, to nedává smysl" - trest bez důkazů nedává smysl. Tak co je teda tvůj argument?

1. Žádný důkaz tam není, protože žádný důkaz nemůže existovat - pak nemůže existovat ani trest

2. Důkaz tam je - tak ten tam má být, co ti na tom nedává smysl?

Ani jedna strana žádný důkaz neukázala, takže neexistuje důvod věřit jednomu více než druhému. Kdokoliv to dělá je prostě jen zaujatý člověk neschopný logického myšlení.

Reagovat
Mimalu

rozhodnutí bez odůvodnění nedává smysl, požadovat v rozhodnutí ZVEŘEJNIT důkaz mi nedává smysl.

1. Proč by nemohl existovat důkaz, výpovědi obviněného oběti a dalších je důkaz, znalecký posudek je důkaz, z čeho všeho vycházeli nevím.

2. Proč by měl být důkaz v rámci rozhodnutí, je tam rozhodnutí a je tam odůvodnění na základě čeho k tomu rozhodnutí došlo, tak jak je to vždycky.

Důkazy předkládáš soudu, v tomto případě komisi, na lidem na sociálních sítí. Nejsou důkazy, byl jsem neférově potrestaný, ale odůvodnění nezveřejním a od soudu vycouvám, jo v tomto mi chybí logické myšlení...

Reagovat
bobis21

Já ale chci, ať zveřejní jaký důkaz použili, ne zveřejnění samotného důkazu (i když to by bylo úplně optimální). A ano, chci aby všechna rozhodnutí včetně odůvodnění byla veřejná, to je úplný základ kontroly moci.

1 - výpovědi bez toho, aby něco ty výpovědi potvrzovalo jsou k ničemu. A existuje k tomu hromada studijí, které to dokazují. Výpovědi jsou nejméně přesná věc, která se používá, to je prostě fakt.

2 - takže když to chci já, tak to podle tebe nedává smysl. A pak napíšeš že to tak je vždycky. Tak já už fakt nevím, buď vůbec nechápeš co je můj názor, nebo si děláš prdel.

A opět - z druhé strany ti nechybí logické myšlení? Byl proti mně spáchán trestný čin, ale vycouvám když policie a prokuratura ke stejnému závěru nedojde?

Důležité je načasování - odvolával se několikrát. Pak když policie došla k uspokojivému závěru a trest od UEFA už byl několik měsíců za tebou, nemáš prostě co získat. O životní šanci zahrát si na euru tě už připravili a jezdit po evropě po soudech jak magor kvůli nějaké kompenzaci mu za to třeba už nestálo. Možná kdyby ten proces běžel trochu rychleji, mělo by to smysl, ale k čemu je zrušení trestu rok potom, co si ho odpykáš? To prostě nemá vůbec žádný význam.

Reagovat
Mimalu

Já ti asi nerozumím, však v tom odůvodnění bude napsané na základě čeho padl rozsudek, k dispozici ho Kúdela má.

1. Nerozumím, na základě výpovědí a svědectví které tvoří důkazní materiál padne rozhodnutí, ty v podstatě rozporuješ spravnost rozhodnutí byť jsi důkazní materiál neviděl.

2. Důkaz bude několik hodin vypovědí, pokud to bude na trochu lepší úrovni. Ale rozsudek z logiky věci obsahuje rozhodnutí + odůvodnění tohoto rozhodnutí. Ne důkazní materiál, to nedává smysl.

To jestli se to dá kvalifikovat jako trestný čin posuzuje ten státní zástupce, policie to posoudila že k takovému skutku mohlo dojít, státnímu zástupci to nestačilo, můj názor je takový že samotné fucking monkey v jakékoliv podobě nikdy nemělo šanci se dostat k civilnímu soudu, to je i na UK žalostně málo.

Byla to jeho volba, nechtěl podstupovat soud, ale pak nemůže očekávat že bude někdo zpochybňovat rozhodnutí té komise, tak to prostě je.

Reagovat
bobis21

"policie to posoudila že k takovému skutku mohlo dojít" - to tvrdíš na základě čeho?

Reagovat
Mimalu

tady se přiznám že z českého prostředí, když je to úplná blbost, tak to policie neposílá dál a odloží případ hned, pokud vyšetřovatel usoudí že by v tom mohlo něco být, tak začne sbírat materiál pod dohledem státního zástupce. Tento předpoklad jsem použil, že to obdobně bude fungovat i v UK

Reagovat
bobis21

Mimochodem - proč tohle existovat může, ale chtít to samé od UEFA podle tebe nedává smysl?

https://rozhodnuti.justice.cz/SoudniRozhodnuti

Reagovat
Mimalu

myslíš že to UEFA zakazuje zveřejňovat, nebo co tím naznačuješ? Kromě toho že UEFA působí na ve všech zemích Evropy a části Asie a tak by tam možná mohl být nějaký právní problém, tak po tom možná ani není poptávka. Za mě by to bylo fajn něco takového mít

Reagovat
bobis21

A stejné teda můžeš říct u Kamary - policie to ukončila, on neudělal žádné kroky, takže tím potvrdil že lže. Ale stejný závěr jsi samozřejmě neudělal, protože ses rozhodl být proti jedné straně zaujatý.

Reagovat
Mimalu

No ano i ne, mohla mu být tato větev ukradená, Kamara mohl být v té kauze spokojený s celkovým výsledkem a nemusel vidět důvod to tlačit dál, jak jsem psal, přijde mi krajně nepravděpodobné že by taková urážka (i kdyby s jistotou padla) měla nějakou šanci dostat se až před civilní soud, stejně tak jako to napadení, Kúdela teda lhal že ho Kamara napadl?

A teda nevidím moc důvod proč bych měl být proti Kúdelovi zaujatý, pouze se to snažím hodnotit s odstupem na základě toho jak to dopadlo a jak se k tomu která ze stran postavila

Reagovat
bobis21

A právě s odstupem je Kamarova verze čím dál méně uvěřitelná. Teď už o něm 100% víme, že o rasismu lže. Když o něm víme, že o rasismu lže na podzim, proč mu máme věřit, že 100% nelhal na jaře?

A Kúdela se pořád odvolával k CAS, i potom co už o účast na EURO přišel. Když byl teda podle tebe určitě vinen, proč by to dělal?

Právě proto, že obě tyto skutečnosti ignoruješ, je jasné, že proti němu opravdu zaujatý jsi. Pokud tvrdíš, že na základě toho co je k dispozici je trest pro jednu stranu "naprosto legitimní", tak prostě zaujatý jsi. Je úplně stejně důkazů pro potrestání Kúdely za rasismus, jako je důkazů pro potrestání Kamary za křivé obvinění. Pokud bys z těchto dvou možných trestů jeden podpořil a druhý ne, nejsi nestranný.

Reagovat
Mimalu

No to je právě zvláštní že to najednou stáhnul když mělo dojít na věc a to je docela škoda, mohl se očistit. Od počátku říkal že do toho půjde, já nevím co se v mezičase nastalo, že z toho vycouval. Já netvrdím že na základě toho co je k dispozici je to "naprosto legitimní", nevím co je k dispozici, naprosto legitimní je udělat rozhodnutí pokud na to dojde čistě na výpovědích účastníků, pokud se v takovém případě prokáže něčí nevěrohodnost, to byla čistě reakce na ten tvůj hmatatelný důkaz který jaksi z logiky věci v tomto případě asi existovat nebude, teda kromě x hodin záznamů z výslechů.

"Je úplně stejně důkazů pro potrestání Kúdely za rasismus, jako je důkazů pro potrestání Kamary za křivé obvinění." Já jsem teda možnost nahlédnout do spisu neměl abych dokázal posoudit jestli říkáš pravdu, že je stejné množství důkazů pro obě strany, nevím odkud čerpáš.

Reagovat
bobis21

Stáhnul to právě po tom rozhodnutí policie, která prostě řekla to, co jeho právník říkal celou dobu.

Tak pokud tvrdíš, že je to jen na základě výpovědí a údajné nevěrohodnosti té Kúdelovy, tak tady bylo několikrát ukázáno, proč je nevěrohodná ta Kamarova. Pokud ti taková "nevěrohodnost" stačí k trestu pro jednoho, proč ne pro druhého?

A pokud teda uznáváš, že je tam absence důkazů a nemají nic jiného než výpovědi, tak tím říkáš přesně to, co celou dobu říkám já. To je přesně to, s čím já mám problém. To je celá pointa. Trestání jen na základě tohoto je naprostý nesmysl a ti kdo pro takový trest hlasovali jsou prostě arcičuráci, kterým v životě přeji jen to nejhorší.

Reagovat
Mimalu

Policie to nestáhla, státní zástupce se z nějakého důvodu rozhodl v řízení nepokračovat, ač už z toho že nebyly důkazy, nebo důkazy byly ale na trestní stíhaní to bylo málo, nebo samotná podstata toho skutku nebyla dostatečně závažná aby to dávalo smysl, nevím. Tím, ale pokud byl teda Kúdela na koni jak říkáš a toto mu mělo dát za pravdu, tak o to víc nechápu proč to v ten moment odpískal. Lol nevěrohodnost výpovědi spočívá třeba i v dodatečných otázkách k ní, já nevím jak Kúdela odpovídal, třeba mu neuvěřili, třeba to nedávalo smysl, co já vím. Neuznám že je tam absence důkazů protože vůbec nevím co tam je, důkaz může být na základě výslechu svědka, znalecký posudek z psychologie, co já vím co všechno měla ta komise k dispozici než udělala rozhodnutí.

Reagovat
bobis21

A to je přesně ten problém. Ty nevíš co měli, ale slepě jim věříš. To je celý rozdíl mezi námi. Je nevidím jediný důvod někomu slepě věřit.

Jednoduchá otázka - kdyby v příštím zápase soupeř Kamary řekl, že ho Kamara rasisticky urážel, podpořil bys hned 10 zápasový trest pro něj, nebo by se mělo nejdříve prokázat, že se to stalo? Tady se totiž neprokázalo, že se to vůbec stalo.

Reagovat
Mimalu

"Tady se totiž neprokázalo, že se to vůbec stalo." Celou dobu mi tu předhazuješ že jsem zaujatý, že jsem zaujal pozici jak to bylo a pak to zabiješ tímto...

Od počátku to stavím hlavně na tom, co jsem viděl na hřišti, jak to celé na mě působilo a co mi přišla jako pravděpodobnější varianta. Asi nemám v povaze a priory někoho podezřívat když sama poškozená strana se rozhodne to nerozporovat

Reagovat
bobis21

Takže oni se několikrát odvolají a ty řekneš, že to nerozporovali?

"Asi nemám v povaze a priori někoho podezřívat" - přesně to ale právě ty děláš směrem ke Kúdelovi. Celá diskuze je o tom, že ty přesně tohle děláš a ty teď přijdeš s tímto?

A to že ji za pravděpodobnější považuješ díky lžím jako "Kudela se rozběhne přes půl hřiště" už ani nemá cenu zmiňovat. Když si přikrášlíš příběh takovým způsobem, bude vypadat pravděpodobnější cokoliv budeš chtít.

Reagovat
Mimalu

Kam se několikrát odvolali, ke komisi? Super no. Co dělám ke Kúdelovi, shlednul jsem tu sitaci, přišla mi daleko pravděpodobnější verze proti němu, tu verzi potvrdila komise, tím to pro mě víceméně končí, Kúdela měl možnost to rozporovat, neudělal to.

A kolik teda urazil Kúdela, 25m? V záběrech u toho faulu nebyl a najednou tam z pozice obránce dorazil něco pošeptat Kamarovi, v blízkosti ho teda na záběrech nevidím. To že ty tu opakovaně střílíš něco o tom, že už policie to odložila nechám raději bez odezvy

Reagovat
bobis21

Nejdřív se odvolali ke komisi UEFA, pak k CAS.

Urazil asi tak 5 kroků. Pomalou chůzí. Ti si to přikrášlíš na "přeběhne půlku hřiště". Pak ti může pravděpodobné opravdu připadat úplně cokoliv.

Reagovat
Mimalu

odvolal se k UEFA, pak CAS a než k tomu došlo, tak to stáhnul no. 5kroků? V době faulu byl jako pravý střední obránce někde na polovině, asi 25 metrů, po faulu tam okamžitě doběhl a rozhodl se nepochopitelně stojícímu Kamarovi něco říkat

Reagovat
bobis21

Tak nejdřív nevíš kde byl a teď víš přesně kde byl. Tohle je fakt top

Reagovat
Mimalu

wtf? Ty tu plácáš něco o 5 metrech, přitom realita je taková, že přiběhl odněkud z půlky hřiště, prolezl hloučkem hráčů a z nějakého důvodu se rozhodl verbálně inzultovat o klidně stojícího Kamaru co nic nedělal, i teď zpětně viděno to vypadá totálně retardovaně

Reagovat
Freedo

K jeho trestu vedla současná společenská nálada na Ostrovech. A i bych si vsadil, že kdyby byl Kúdela Západoevropan, tak by se k němu přistupovalo jinak. Nedávno byl obviněnej Jordan Henderson, že urážel Gabriela. Dokonce jsem tuším četl, že si FA najmula odezírače ze rtů. Ale určitě se tady k tomu přistupovalo jinak.

Reagovat
fenixLFC

takze aj spiknutie proti vychodnej europe to uz mame vsetko

Reagovat
bobis21

A proč teda pan dokonalý Gerrard nebojoval stejně proti Suarezovi, když jako jeho spoluhráč byl obviněn z toho samého?

Reagovat
eder

Gerrard proti nikomi nebojoval, jen se postavil za své hráče a svůj tým, což bych ostatně od trenéra "svého" klubu očekával jako samozřejmost. Ta hysterie, která se tady tehdy strhla od dotčených čecháčků je neodůvodněná a nemístná...

Reagovat
bobis21

Nebojoval jo? A ten jeho pláč, že i když žádný rasismus neslyšel a nikdo pro něj žádný důkaz nenašel, přesto musí přijít trest?

"hysterie, která se tady tehdy strhla od dotčených čecháčků je neodůvodněná a nemístná" - a co teda říkáš na to, že fanoušci rangers tvrdili, že české děti jsou nacisti? Proti tomu se ozvat je taky nemístná hysterie?

Reagovat
eder

Tak si projdi Gerrardovy tehdejší výroky: On říkal, že jestli se rasismus prokáže, tak je potřeba jej přísně potrestat, nikoho přímo neoznačil a neobvinil. A pak něco v tom smyslu, že nemá důvod svým hráčům nevěřit. A nepaušalizuj prosím, já byl tehdy na straně Slavie proti Rangers a jejich prasácké až zákeřné hře. A Kamarovi bych nevěřil ani pozdravení. Ale proti označování Gerrarda za křiváka a zmrda se rozhodně ohrazuji a vymezuji. Zase buďme objektivní...

Reagovat
bobis21

Já ale mluvím o zápase na Spartě, kde Gerrard několikrát mluvil o trestu pro spartu, přestože sám řekl že žádný rasismus nezaznamenal a ani pak nikdo žádný ze záznamů nenašel. To je prostě neobhajitelné. Kdyby zůstal u toho pozápasového, že prostě na stadionu nic neslyšel, třeba by ho za zmrda nikdo neoznačoval.

Reagovat
Kapřík

Se nějak ignoruje ten zbytek. Přepadení Kudely po jeho vylakani, zakrytí kamery, naprosta ignorace těžkého zranění Koláře, hystericke chování na Spartě... ono toho bylo víc. A byla to pěkná žumpa.

Reagovat
andrew96

Škála toho, co kdo považuje za pravděpodobné, je vskutku široká.

Reagovat
Busby babes

samozrejme. jen tenhle tupec to nikdy nepochopi

Reagovat
bobis21

A je to tady, když nemáme argumenty, přijdou nadávky

Reagovat
fenixLFC

takze ako kudela

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bobis21

Já taky Kúdelu za nadávky nikde nechválím

Reagovat
andrew96

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
GjøvikFF

A bránil taky svého spoluhráče (Suárez), který kdysi vystupoval v té opačné roli než Kamara. Z toho vyplývá jediné - Gerrardovi absolutně nejde o pravdu, morálku, spravedlnost, rasismus a další. Svoje postoje k daným kauzám prostě ohýbá podle toho, jak se to zrovna hodí. Já mu to nevyčítám, ať si dělá, co chce, ale ať ze sebe hlavně nedělá nějakého zapáleného bojovníka proti rasismu, to mu snad nemůže věřit ani jeho nejfanatičtější stoupenec.

Reagovat
protiproudu

objektivně pravděpodobnější

ty si debil

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
protiproudu

Reagovat
r.mrazik

Taky. Plus ty kecy na Spartě.

Ale jinak sral už v Liverpoolu, kdy byl Angličany extra bráněný a protezovany...a přitom to byl krivak vždycky. Viz trička na podporu Suareze a podobně...

Reagovat
cortan

Reagovat
fenixLFC

samozrejme, to uz je vyslovene komplex co sa v cesku strhol okolo vsetkeho spojeneho so skotskom, rangers, gerrardom a dokonca finskom

Reagovat
bobis21

Fans Liverpoolu se při vzájemném zápase nedávno vyjadřovali o rangers úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není zrovna něco překvapivého, když vezmeš potaz vztah Liverpoolu a Celticu a jejich preference, co se týče politiky.

Reagovat
bobis21

Já jen že podle fanouška Liverpoolu je u nás to samé komplex, ale u fanoušků liverpool to komplex nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já myslel, že to právě po tom mém prvním komentáři dává smysl. Mezi Liverpoolem a Rangers je to dlouhodobá "rivalita", která se zakládá na různých názorech v politice, Dalglishovi, YNWA a celkově ke vztahu k Celticu. Takových "rivalit" máš ve fotbale mraky.

To jak se prezentují fanoušci z Česka směrem ke Skotsku, Rangers a Gerrardovi mi přijde trochu něco jiného.

Reagovat
bobis21

No a to jak se prezentují fanoušci rangers k nám ne?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Jen Rangers a Gerrard, Skotsko a Finsko jsou věřím pěkné země, který za tři kretény nemůžou.

Reagovat
andrew96

U některých blbců dost no.

Reagovat
Chazy

je to hrozně legrační

Reagovat
Kowe

Reagovat
mistr129

Mně ani tak nevadí, že věřil svému hráči, to mu vůbec nezazlívám. Ale od aspoň trochu slušně vychovaného člověka bych čekal, že první věta bude ve smyslu: "Doufám že je brankář v pořádku, zákrok vypadal strašlivě, mluvil jsem s Kemarem a je z toho nešťastný, přeju mu hodně sil."

A neřešit podružný problém tři čtvrtě tiskovky

Reagovat
dantetomas

Mal som ho ako hraca rad, bol a je ikonou LFC. Ale to, co predvadzal po zapase so Slaviou bolo fakt az nechutne a dost to kontrastovalo s tym, co sa dialo pri afere Suarez - Evra. To nemalo nic spolocne s branenim svojho hraca, to bol tak trochu hnus od Kamaru, Gerrarda aj Rangers celkovo. Po tej afere v mojich ociach klesol fakt hlboko.

Reagovat
M.Vaza

Do Sparty, prosím

Reagovat
dextroza_m

"Narval bych je do Mišelinky, táhat pneumatiky!" Svobodník Halík

Reagovat
Doomblade

Čekal jsem, že s tím týmem předvede mnohem víc. Aston Villa má slušný kádr a měla by se pohybovat mnohem výš.

Reagovat
Lexi Belle

Richarlison > Gerrard

Reagovat
S-C-O-T-T

Nicole Aniston > Lexi Belle

Reagovat
Lexi Belle

Tos přehnal.

Reagovat
mesyas

Mozna tak ve snu

Reagovat
vrabejka

Pořád věřím, že může být kvalitní manažer. Stane se, ne každé angažmá vyjde. Mourinho/Pochettino/Tuchel by mohli vyprávět.

Reagovat
Svatej

Vítězové s finalisti LM srovnávat s typkem, kterej bohatou Villu dotahnul k sestupu

Reagovat
Svatej

Viteze a finalisty*

Reagovat
Busby babes

nedotahnul.

Reagovat
Svatej

Myšlenku jsi bezpečně pochopil i bez stourani se v čase.

Reagovat
Busby babes

hele ale oni nejsou na sestupovych mistech.

Reagovat
Svatej

Proto píšu "k" a ne "na" či "do" .. na tohle jsem si zrovna dal pozor

Reagovat
drussbarb

Asi jej šikanovali, co?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mimi_united

Konečne, vypadni a už sa nevracaj

Reagovat
Whitemedia

to uz je vyslovene komplex co sa na slovensku strhlo okolo vsetkeho spojeneho so skotskom, rangers, gerrardom a dokonca finskom

Reagovat
nani92

tak Fínov nevieme poraziť v hokeji už vyše 10 rokov či koľko

Reagovat
smazaný uživatel

My to máme se Skoty podobné, akorát v curlingu.

Reagovat
Rezan

Dobře mu tak.

Reagovat
oli9

Fotbalista skvělý.. Ovšem na trénování PL to opravdu není..

Jinak celkem si to posral u hodně lidí za to jak trénoval Rangers a tu aferku se Slavií...

Steve vyset se na to. Jdi dělat někam do TV tv experta a hodnotit zápasy

Reagovat
avicii

On si to ale posral v CZ, čo ho absolútne nesre, no a hejt manchesterskej luzi to si už zvykol

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Tomik111

Do Jakarty nakopnout kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Sacked in the morning

Reagovat
fenixLFC

je mi jasne ze zakomplexovancom je zbytocne cokolvek pisat ale ta jeho pozicia vo ville bola hrozne tazka. jasne mal to zvladnut lepsie, ale su veci s ktorymi ani ako trener moc neurobi. na jednu stranu je ten kader ovela kvalitnejsi nez aby hral o 16. miesto a to najma do ofenzivy, na druhu stranu tie prestupy sami osebe nedavali casto zmysel. dotiahnut ingsa sa uplne nepodarilo pretoze s watkinsom nie su schopni hrat vo dvojici a je tazke ich posadit ked kazdy stal 30 mega. a aj keby ich chcu hrat oboch, tak v zaklade potom nemoze byt coutinh, bailey alebo buendia. plus akakolvek spolupraca coutinha s buendiom, na papieri vyzeraju hocijak skvelo, proste nefunguje. a o coutinhovi ktory je casto totalne neviditelny ani nehovoriac...

villa mala problemy s defenzivou tak dotiahli diega carlosa ktory sa zranil v prvom zapase na celu sezonu. a manazer tazko spravi nieco s individualnymi blackoutmi u hracov ako Mings (ktory ma najviac chyb veducich ku golu v celej lige) alebo s neschopnostou watkinsa skorovat z hocijak vylozenej prilezitosti...

za tie vysledky si vyhadzov zasluzil a bude to mat hrozne tazke v buducnosti. jeden by chcel argumentovat telocivkarom Olem, ale toho angazma vo vacsom klube tiez nedopadlo dvakrat slavne

Reagovat
Busby babes

no, vsechno, co jsi popsal muze resit... dobrej koucing?

Reagovat
EZ

Reagovat
fenixLFC

ako vyriesis individualnu chybu mingsa ako pri gole mounta, debilny pohybmartineza pri druhom gole mounta ked su to uplne zaklady co sa ucia v pripravke? alebo mozes s watkisnom stravit x hodin na zakoncovani ked to v tom zapse proste nie je schopny premenit.

Reagovat
Busby babes

ok, stahni si to jen na ten prvni odstavec.

Reagovat
fenixLFC

yup, v tom pripade ano, ako manazer by to mal nejak dat dokopy. sice to podla mna nie je uplne mozne ale coutinha si priviedol sam no...

Reagovat
oddy

Reagovat
Kowe

Tak zase bych ho uplně nebránil. Odejít určitě z AV měl. Ale co se z něj dělá je taky vtipný. V Rangers ukázal, že je dobrej trenér, ale na PL to ještě nebude. Každopádně by se momentálně hodil spíš do nějakýho defenzivního týmu bez vlastních ambicí na top6. Nějakej champ naprosto v pohodě, ať má možnost růst.

Já osobně mu ale nevěřim na to, že by měl na to vést top tým v nejbližších x letech.

Reagovat
fenixLFC

neviem ci je to uplne branenie, ved vravim ze mal byt s tym timom vyssie. len upozornujem na to ze su veci ktore proste neovplyvnis a v niektorych mal fakt hodne smoly (diego carlos)

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
drussbarb

Reagovat
fabec1222

Každý neúspěch tohohle grázla je pro nás potěšením

Reagovat
nani92

Mings je Maguire pre chudobných

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Csaplárova past

Ten tym ma dobre hrace, asi opravdu nebude tak dobry taktik jak se zprvu zdalo. Skoda. Vzdycky rad uvidim v PL vsechny hrace, ktere jsem sledoval na hristi.

Zrovna Gerrard je jeden ze symbolu Premier League predchozi dekady ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přidávám kompilaci nejslavnějších momentů jeho kariéry.

https://www.youtube.com/watch?v=peym05ZaV_o

Reagovat
Csaplárova past

Jojo, to jsme se zasmáli. A co takhle ocenění muž zápasu při vyhraném finále LM?

Těžko představitelné pro tebe, jako fanouška Sparty a Realu. Real v té době měl každý rok konečnou po skupině a Sparta už vidí LM jen v televizi ...

Reagovat
iamek

Zminit zrovna Real ohledně neúspěchu v LM

Reagovat
Csaplárova past

Zminit zrovna jeden zavineny gol jako nejslavnejsi moment kariery Gerrarda

Se taky prober, bavime se snad o obdobi, kdy byl Gerrard v Liverpoolu, respektive kdy aktivne hral. Mel za toto obdobi Real tech uspechu v LM vice nez Liverpool?

Reagovat
Heretic

Real za Gerrardova hracskeho pusobeni v Liverpoolu vyhral LM 3x

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kily

křivák a ještě neschopnej, pěkná kombinace

Reagovat
Godwinson

Reagovat
valloire

Reagovat
Todd Boehly

Boring James Milner MBE

@BoringMilner

·

I text Steven Gerrard last night saying Looks like you slipped up again. He’s not replied yet.

Reagovat
SunFells

Je dobrý, že si nestihl zahrát proti Live, MU a slepicím. Na druhou stranu jeho náhradu asi budou vybírat ti stejní, kteří vybrali jeho. Kéž by to dali Dychemu.

Reagovat
avicii

Toľko zakomplexovaných ľudí tu..

Každopádne som rad ze išiel postupnou cestou kde sa ukázalo ze na to fakt nemá, malo bývalich hráčov je aj tak top trénerom..

Reagovat
Bandita_Harry

Mozno na to ma, z Rangers to bol velky skok, chcelo by to vytiahnut nejaky Middlesbrough

Reagovat
PtákOhnívák

Nemá, bez asistenta Michael Bealea je totálně v prdeli. Beale byl mozek. On je jen arogantní chcanka, co se "udělala" na práci někoho jiného.

BTW: Beale s QPR 1. místo v tabulce Championship...

Reagovat
Bandita_Harry

Dalsi zruteny slavista, ano do Villy sa dostsl tak ze sa zviezol na Baleovom chrbte Gratulujem k prvemu miestu v champe po 15 kolach, vazne je to skvely argument po 46 kolach moze byt na 10 mieste, tipujem ze predtym nez vysiel tento clanok si ani nevedel kto je Michael Baele

Reagovat
JessePinkman

ještě může bejt dobrým manažerem

Reagovat
avicii

Druhá anglická pre neho ideál zatiaľ

Reagovat
lofin9

OT: Slafkovsky snad z neho ten tlak opadne a bude mu to sypat

Reagovat
r.mrazik

konecne dostal vic minut

Reagovat
Front hell

Tak kdy půjde Štefan nahradit kloppka jak si tady někteří fans Liverpoolu přáli?

Reagovat
Bandita_Harry

Kloppo je tu do 2026 dovtedy sa Gerrard moze vypracovat, ale skor ako za nejakych 6-7 rokov to snad nebude...

Reagovat
Mönchengladbach

Kloppa jednou nahradí Flick.

Reagovat
Bandita_Harry

a Klopp Flicka

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
hematop

Vrba vystřídá Kloppa. Po seznámení v kabině bude udivený, že Henderson mluví plynule anglicky i když není angličan.

Reagovat
Mönchengladbach

Vrbu už čeká jen Slavia a pak nějaký Katar.

Reagovat
Busby babes

zas byl to Vrabejka a Luc-Luc, coz co si budem...

Reagovat
GrimeBaller98

Konecne bude mit cas na sveho pritele Hlena Cuntmaru

Reagovat
VTID94

Aston Villa’s billionaire owners are willing to pay one of the highest salaries in the Premier League in order to land an elite coach.

Mauricio Pochettino is on their radar after his departure from PSG, as is Thomas Tuchel, who remains unemployed after receiving the sack at Chelsea in September.

Reagovat
SunFells

David Ornstein

@David_Ornstein

Ruben Amorim among candidates Aston Villa talking to

Mauricio Pochettino not joining

#AVFC gauged interest but Argentine want to return at higher level

Same for Thomas Tuchel

#BrentfordFC confident Frank stays

Reagovat
VTID94

Amorim bude risk...

Reagovat
SunFells

Dyche není risk

Reagovat
bakasa

Takovej hlupák nikdy nemůžu být úspěšněj manager

Reagovat
Bandita_Harry

Skazala sabaka

Reagovat
kissak

teď máš na mysli sebe nebo Gerrarda?

Reagovat
vceradnesazitra

Lidský odpad správně končí na skládce

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
pesky passer-by

Ten nech sa už radšej poberie z futbalu preč. Aj kamoša Kamaru so sebou môže vziať

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho ho zničil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ranoth

Preco zije v Cesko-Slovensku tolko zamindrakovanych ludi ?

Reagovat
Chazy

Protože nějaký mindráky jsou součástí charakteru prakticky všech lidí a vybíjet si frustaci ze svýho posranýho života na prakticky kýmkoliv, je uvolnění pro ty, co maj těch problémů v hlavě víc.

Chci tím jen říct, že to není o ČR/SR, lidi jsou všude stejní. vsadím se, že spousta Skotů jsou úplně stejný kokoti vůči Čechům a Slavii

Reagovat
Spalovač šancí

I proti Gerrardovi

Reagovat
JessePinkman

to je opravdu až směšný...

Reagovat
kissak

myslíš, že zamindrákovaných všeobecně a nebo v otázce Gerrarda?

Reagovat
Ranoth

bolo to myslene hlavne v otazke Gerrarda ale ten koment od ladyboya ukazuje, ze to plati asi na viacero veci

Reagovat
ladyboy arsenal

zamindrákovaně tu exhibuje jen hrstka čobolů, tak se ptej jich a začni sám u sebe

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Remt

Poslouchej, co přesně máš na mysli když takto okomentuješ někoho? Jakože.. cítíš se hustě, že jsi někoho setřel nebo? Já toto nikdy nepochopil. Vždycky jsem si myslel, že takto spamuji/komentují jen naprosté piče, tak proto se ptám. Možná to má nějaký skrytý význam, který nechápu/který v tom nevidím. Rád bych této věci lépe porozuměl.

Reagovat
Bandita_Harry

Takze ak spravne chapem kontext, ty sa snim stotoznujes ? Placuci smajlik ma naozaj znazornovat plac. V tomto konkretnom pripade je mi luto toho na koho reagujem

Reagovat
Remt

Ne nestotoznuji. Jen nechápu čím prispivas takovouhle hloupostí do konverzace. Ničím.

Reagovat
Bandita_Harry

Na kokotinu sa da reagovat len kokotinou. Mat tvoje problemy

Reagovat
Remt

Tak me se jen nelibi konverzace zasrane takovyma nesmyslama " "

Reagovat
Bandita_Harry

Mne sa zase nelubia konverzacie zaplnene srackami ako tie na ktore sem reagoval. je rovnaky smajlik ako vsetky ostatne, takze ked sa hodi pouzijem ho

Reagovat
Remt

Tak ho pouzivej kdyz se hodi, ale on se vlastne nehodi nikdy, tak ho nepouzivej

Reagovat
Bandita_Harry

To asi vyhodnotim sam

Reagovat
Remt

Ocividne to vyhodnocujes spatne a trapne, od toho jsem tu já, abych ti poradil.

Reagovat
Bandita_Harry

Mne pride trapne robit osvetu v komentaroch na internete, ale radit ti nebudem

Reagovat
Remt

Nn, ty radeji nerad, to by nedopadlo dobre

Reagovat
Bandita_Harry

Mal som ta za normalneho, ale sprav mi laskavost uz neotravuj, diky

Reagovat
Ranoth

Trafená hus vždy zagága Chudáčik, velmi ti ublížil nejaký čobol tak stoho máš teraz mindrák ? Neboj, to sa spraví, bude lepšie, prekonaj tých démonov

Reagovat
Dron

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Lebo Cesko-Slovensko. Riesia hovna

Reagovat
icemike

Po převratu se o sebe museli začít starat sami a to se jim nechce

Reagovat
Manik...

Reagovat
hematop

Jako hráč špína, jako trenér špína. Zhasni a posílám klíčenku

Reagovat
FC-RUBRIKA

Dobra diskuze, diky. Za me velmi nesympaticky clovek. Ale co nechapu jsou lidi co dodnes chodi Kamarovi na Instagram a posilaji mu tam smajliky opic a podobne hovna.

Reagovat
bobis21

Ano, ti lidé jsou úplná žumpa a jestli nemají hned ban, je to ostuda instagramu.

Reagovat
Bakary3

což nikdo normální nerozporuje

Reagovat
Godwinson

Hezky rychle ta bublina splaskla.

Reagovat
smazaný uživatel

Moralni odpad

Reagovat
DidusIneptus

Steven Gerrard byl vynikající fotbalista a věrný FC Liverpool. Nyní jako trenér to má těžké jako každý jiný trenér. Můžete se snažit pro tým jak chcete, přesto někdy nejde dosáhnout výsledků jaké byste si přáli. Není trenéra v historii trenérství který by byl naprosto úspěšný. Asi největším rekordmanem který úspěšně a dlouhodobě vedl jeden tým byl...v Manchester Utd. Kdopak ví kdo to byl?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele