Útočník Simeone by jednou rád pracoval pod svým otcem Diegem

27.01.2018, 13:43
Aktuality
Diego Simeone je jedním z nejlepších trenérů světa a není jediným členem vlastní rodiny, jehož zná fotbalová veřejnost. Do její mysli se již dokázal zapsat syn Giovanni Simeone, dvaadvacetiletý útočník hraje za Fiorentinu a do budoucnosti by se nebránil tomu, kdyby mohl dostávat pokyny od současného kouče Atlética Madrid...

Simeone loni nastřílel dvanáct ligových branek za Janov a jednu přidal i v probíhající sezoně, než přestoupil za patnáct milionů eur do Florencie. A daří se mu i v renesančním městě, do černého zatím mířil sedmkrát.

Stále ovšem má co dohánět, alespoň co se týče vlastní rodiny. Jeho otec hrával za argentinskou reprezentaci, Inter Milán nebo Atlético Madrid, ve španělském klubu se mu navíc daří i jako trenérovi.

"Čistě jako hráč říkám, že bych byl rád, kdyby mě jednou trénoval můj otec. Kdo by také nechtěl pracovat s jedním z nejlepších trenérů na světě?" ptá se talentovaný útočník.

"Charakter a odhodlání, které může nabídnout, představuje něco velmi důležitého a postupně to může přenést jak na samotné hráče, tak i na celý tým," hodnotí mladý Simeone práci svého otce.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
Frantszek

Ten kluk to v noze má. I v hlavě Jednou by se do Atletica určitě mohl přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo do Interu pod Simeonem

Reagovat
Setwo

S Chiesom sú nebezpečná dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Diego do Fiorentiny

Reagovat
Pipo123

Lazio pracuje na kúpe Naniho, vraj miliónov eur. To sa mi moc nepáči, máme tam na dve pozície Naniho, Milinkoviča, Alberta a Andersona, aby to nakoniec nedopadlo tak že Milinkovič či Alberto po sezóne pôjdu preč

Reagovat
Pipo123

10 miliónov

Reagovat
Seydou Doumbia

já myslel že Milinkovič jde po sezoně tak či tak ne?

Reagovat
Pipo123

Tak pri tom ako ho sledujú TOP kluby asi hej. No Dufam ze v pripade LM zostane

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevadilo by mi to. Lazio mi je v SA po Juve nejsympatičtější.

Reagovat
Kucka

Nani za 10?

Reagovat
Panděvova ofina

Pokud se uskuteční příchod Pastoreho, tak po dlouhém čekání přivede Inter hráče světové úrovně. Po Zlatanovi je to můj nejoblíbenější fotbalista, takže jsem více, než nadšený.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím kam se Panděvovi podělí vlasy...

Reagovat
Panděvova ofina

Pokud znáš místo, kde se nachází tento legendární artefakt, tak neváhej a ozvy se mu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele