Útočník Sánchez skončil v Interu a míří do Marseille

09.08.2022, 11:13
Aktuality
Alexis Sánchez (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (127)

Přidat komentář
zurix_new

Tady se to hodí více - Ahojte, nemám moc prostor to teď všechno podrobně sledovat, chápu to správně, že pořád nemáme ještě ofiko venku venkovní dresy? Webové stránky taky katastrofa kde pořádně nic není... (soupisky)

A do sezóny teda jdeme se sestavou:

Handa (Onana, Cordaz) - Bastoni (Dimarco), de Vrij (D'Ambrossio), Škriniar (D'Ambrossio) - Gosens (Dimarco, Darmian), Hakan (Henrik), Brozovic (Asllani), Barella (Gagliardini), Dumfries (Darmian, Bellanova) - Lukaku (Džeko), Lautaro (Correa)

Vše týden před začátkem ligy... Nebo mi něco uniká? Spekuluje se ještě o někom (ať už do nebo ven)? Nebo je to víceméně konečné?

Reagovat
pobody's nerfect

Budete jak na plácku za barákem. S tričkem, bez trička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Votas

Čau,

- ano, dresy nemáme, vzhledem k tomu, že je první zápas venku, tak to možná bude na nudy style. On je v tom asi ještě ten vtip, že ten hnusnej Digital bits je jako celá krypto sebranka a ostatně i Inter sám finančně v kopru, takže nejsou schopní zaplatit sponzoring. Možná se teda čeká na náhradu hlavního sponzora a s tím se pak přijde při představení venkovního dresu. Jako ty templaty jsou, jenom to z nějakýho důvodu nemůže jít ven a tohle by podle mě mohlo být ono. Už tak bude oser předělávat ty domácí, pokud se ten sponzor nahradí.

- ano, stránky jsou strašnej dezolát.

- k soupisce se prý řeší odchody Pinamontiho a Cassadeie a pak by mohlo být pár grošů na náhradního stopera. Jinak je to vlastně jak jsi napsal, takže oproti loňsku downgrade na křídle (Gosens nevydrží), v bráně (pokud bude chytat zas o rok pomalejší Handa) a na lavce. Upgrade snad v útoku.

- A je vtipný, že se furt po Dybalovi chtělo, aby počkal na vyřešení přetlaku v útoku a přitom týden před startem ligy byli furt v týmu Sanchez, Pinamonti, Dzeko i Correa + LuLa.

-

Reagovat
Largo

Máte Onanu a Handu a ty tomu říkáš downgrade??

Reagovat
cresposuper

Handa je o rok starsi a Onana je traged, takze ano

Reagovat
Votas

Onana chytat nebude a v bráně bude o rok starší Handa. Takže změna oproti loňsku je jen v tom zestárnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha big upgrade - Mkhi, Asllani, konečně máte lávku.

Reagovat
Votas

Upgrade je v tom, že je tady šance, že bychom mohli mít záložní plán, když bude mimo Brožo, protože když loni Brožo nehrál, tak z toho byly 2 plichty a prohra. Jestli ho ale dokáže Asllani důstojně zasuplovat je dost ve hvězdách. Mkhi je kus za kus od Vidala. A furt musíme počítat s tím, že si reálně dost zahraje Gaglia. Já v tom upgrade vidím jenom minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

Mkhi je úplně jinde než Vidal, který už prostě vyčpěl. I když starší, odběhá stejně a myšlením je úplně jinde, navíc díky tomu v pohodě zahraje jak za Hakana, tak níže za Barellu a zrovna Asllanimu by hodně pomohl, Barella není ten typ, stylem, zkušenostmi. Zaskočil by i za Lautara, když na to přijde.

On byl tím, kdo nám loni slepil celou hru a kompenzoval spojení mezi zálohu a útokem, když byl Pelle pod hrotem.

Reagovat
zurix_new

Díky moc Takže vlastně není až tak moc na co se těšit

Reagovat
Deki

Posila by měla přijít do středu obrany, ale spíše náhradník, takže někdo jako Acerbi, prostě lowcost. Pokud už nikdo z kádru, s kým se počítá, neodejde, tak pak mercato můžeme zavřít...

Reagovat
zurix_new

Díky moc

Reagovat
Dejwa

Dres jsem viděl, ale oficálně prej bude, až se vyřeší ten problém s Digitalbits, což je taky super, že hlavní sponzor neplatí... na posranýho i hajzl spadne

Do sestavy ještě očekávám příchod stopera místo Žabáka, ale to bude někdo levnej, čekám Acerbi (což by ještě bylo zlatý)... jinak už asi nic, bez peněz...

Ještě taky může přijít PSG se 70 mega za Škriniara a pak bych byl na vyřešení obrany fakt zvědavej

Reagovat
zurix_new

Díky moc

Reagovat
Nuno čomes

Ahoj, vesměs ti kluci již vše poreferovali.

Na dresy se čeká kvůli sponzora, jelikož nezaplatil první splátku. Už tak by museli předělat/stáhnout domácí dresy. Otázka je, zda venkovni a třetí vypustí ven čistě bez sponzora.

Přijde maximálně stoper, spekuluje se o Acerbim, což by bylo na ty poměry ještě super Pokud PSG přitvrdí, tak pujde Skriniar a vpravo místo nej si představ D´ambrosia nebo Darmiana. Horko tezko se na poslední chvíli sežene odpovídající náhrada. Odejít by měl Pinamonti do Sassuola snad za 20 mega. U Casadeie se píše o Chelsea a 15 mega. Neviděl jsem ho, ale prý generační talent. Nerozumim tomu, proč by ho chtěli teda prodat.

Průser budou wingbeci. Nezbývá než věřit, že Gosens vydrží co nejvíce a Bellanova bude překvapeni sezony. Velmi pozitivni ohlasy jdou pak na Asllaniho.

U gólmanů moc pozitiv před sezonou není, Onana dlouho nechytal, kdo vi jak na tom je. A Handanovic je o rok starší, tak věřme, že sebou hodí aspoň metr od středu brány.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Furia Ceca

Tak konečně má Inter prostor pro Dybalu Oh wait...

Reagovat
Seydou Doumbia

Za rok přijde i on neboj se tak

Reagovat
Mikesh

To máš za ten United, v Arsenalu ti to padalo nejvíc.

Reagovat
Deki

Díky za gól v prodloužení Superpoháru. Těch 20+23 za 3 sezony není zase tak špatná bilance na náhradníka, který nebyl úplně vždy fit. Svoje si pořád odehraje, bohužel finanční nároky jsou proti.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Votas

Jinak s Alexisem jsem spokojený. Svoje si odehrál, ikdyž to bylo (i s ohledem na promaroděný čas) drahý, ale vysokou fotbalovost ukazoval na hřišti pokaždé a když střídal, tak byla vždy šance, že s tím zápasem něco udělá. Oproti tomu, když jde na hřiště Correa, tak je to už jen vrchol zoufalství a prakticky rezignace na jakoukoliv možnost gólového zápisu.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
cresposuper

Reagovat
El-Pistolero-68

A to jsem myslel, že Correa bude v Interu dělo.

Reagovat
Votas

on si někdo tuhle věštbu blbě přečetl tak, že "bude na dělo"

Reagovat
Gedofrey

No to jsem zvědav každopádně italskou ligu nesleduji, takže těžko říct

Reagovat
Dejwa

pro OM dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Díky a čau.

Reagovat
PISTOLERO

Sice o měsíc později, ale lepší než nikdy

Reagovat
Dejwa

V Coppa Italia vypadlo 5 týmů ze Serie A

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně v Sassuolu jsou dost nasraný, protože prohráli derbíčko s Modenou

Reagovat
Largo

A zápas fakt hroznej, ta jejich obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně pak vyhrajou na Juve

Reagovat
smazaný uživatel

United ho zničili tak ako Greenwooda, Martiala, Jonesa, Maguira

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Furia Ceca

Tak Kostić hotovo, ještě dnes večer přiletí do Turína

Reagovat
PISTOLERO

Hmm...slušná posila

Reagovat
smazaný uživatel

A co bude s Chiesou až se vrátí? Kostič je dobrý hráč, a jeho pasy jsou top, může se stát, že ho na levé křídlo už nepustí.

Reagovat
danko10

Vrati sa Pirlo a budu to hrat s bekmi Kostic - Cuadrado.

Reagovat
10

to se ani nemusí vracet Pirlo, podle mě k tomu dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Chiesa bude marodit do konce kariéry

Reagovat
Furia Ceca

Chiesa se musí nejdřív uzdravit...Ale pokud vím, tak Kostić v minulosti i hrával wing-backa, a celkově bránit umí, takže on by mohl být i upgradem na kraj obrany, přestože je jasný, že se primárně kupuje dopředu jako nalejvač pro Vlahoviće.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně ale problém, že křídlo na wingbacku není klasický bek na wingbecku a na beku už vůbec ne.

Frankfurt dostával vždycky rance gólů.

Reagovat
10

pokud bude zraněnej, tak asi ne, jinak to jsou zase trošku přeháňky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že technicky je to super hráč, který prostě narozdíl od Chiesy je primárně asistent a může se klidně chytit, proč ho pak sadit a sledovat Chiesu s hlavou dole a čekat na jeho wonder góly z ničeho? Napravo bude AdM.

Uznávám, že sezonu 20/21 měl z pohledu čísel slušnou, ale nikdo se nevrací po ACL v topu.

Reagovat
10

upřímně mě baví tvoje hodnocení hráčů co nehrajou za Řím, zvlášť když pak mluvíš o hráči, co se dost výrazně podílel na EURU pro Itálii a pod Pirlem patřil k nejlepším hráčům v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Euro udělali Jorginho, Spina a Donnarumma. A vzhledem k tomu, jak to vypadalo dále, to pro mě není měřítko :)

Reagovat
Furia Ceca

No nedat mezi 3 italský hráče EURA Chiesu... to mi přijde docela přehnaný Už jenom proto, že bez něj by Azzura semifinále se Španělskem nedotáhla ani do penalt. A vzhledem k tomu, jak to vypadalo dál, myslím kvaldu o MS, se nabízí otázka, jestli by to s Chiesou nedopadlo líp.

Reagovat
cresposuper

Chiellini

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má svou subjektivitu

Reagovat
Trand

Však Chiesa byl naprosto super co si tak pamatuju. V té útočné fázi to tahal neskutečně a nechal na tom hřišti úplně všechno. Teď si nepamatuju v jakém to bylo zápase (možná dokonce finále? ale nechci kecat, mám obecně špatnou paměť na zápasy), ale když odešel Chiesa fyzicky, tak úplně odešel útok Itálie. Belotti a Berardi či kdo tam střídal, to se s ním vůbec nedalo srovnat.

Reagovat
Raffaello

Bez Chiesy by tým nepostoupil přes čtvrtfinále. On byl naprosto zásadním článkem v postupovém soukolí. Proti Španělsku byl nejlepší na hřišti a fyzicky tam nechal úplně všechno a v prodloužení střídal. Ve finále v momentě, kdy ho Mancio přesunul zprava doleva, začal dominovat a rázem byl nejlepší na place. Nevidím důvod shazovat jeho přínos pro tým a snižovat jeho kvality pod rouškou čehokoliv.

Spina do zranění nejlepší hráč turnaje, bezpochyby. Jorginho odehrál skvělý turnaj a bohužel ho spousta lidí není schopná docenit, protože jde obvykle o ubohé bytosti bez špetky uměleckého ducha. Gigio patří velké díky, zachytal skvěle, ale hodně práce před ním odvedli staříci, čímž jeho výkon ale nesnižuju. Proti Rakousku vytáhl důležité zákroky.

A co znamená "jak to vypadalo dále"? Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Další vystoupení repre po ME.

Reagovat
Raffaello

Dozadu dobrý, dopředu tragédie. Naprosto zbytečné remízy, přičemž skupina byla až trapně jednoduchá. Ale to je problém, který se nevyřeší, dokud se nezmění výchova italských hráčů. Italský útok trpí už dlouho. Nyní tu máme zajímavou generací záložníků, zajímavá mladá křídla, ale typičtí zakončovatelé vymřeli, nejsou a v aktuální systému ani nebudou. A Scama nebo Pinamonti jsou ve srovnání se světem průměrní.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
svkmd

tak chiesa nemá problem byť ani napravo

Reagovat
M11

Neblazni

Reagovat
stuff

Tak este nech Ucka presvedcia Adovu mamcu a bude dobre

Reagovat
PP

V OM docela slušná Arsenalská enkláva.. Ještě mohl Laca k nim a bylo by..

Reagovat
Seydou Doumbia

Ty vole fuj

Reagovat
juninho8

Tak ku nám tak nejako podobne prišiel napríklad Valbuena

Reagovat
Seydou Doumbia

To bylo taky divný

Reagovat
Robertson

Ja teda dúfam,že to ešte nie je koniec,a keďže jeden krídelník napravo,by sa im šikol,tak by sa mohli ozvať ohľadom Pépého

Reagovat
Kuchta

United ho zničili

Reagovat
smazaný uživatel

On se zničil sam

Reagovat
Felitel

Reagovat
pobody's nerfect

Tím, ze podepsal v United

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal kde ho milovali mu byl málo... Chtěl prachy tak teď je tam kde je... Samozřejmě neříkám že se má špatne ale kdyby zůstal v Arsenalu udělal lépe...

Reagovat
Nikikrew

Bývalá enkláva Arsenalu v Marseille?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě jim začneš fandit ne?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Ne

Reagovat
PP

já klidně.. Guendo je můj oblíbenec a furt mě trošku sere, jak jsme ho vypakovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se stane, že je někdo jako Guendouzi u někoho oblíbený? Vždyť je to totální vypatlanec...

Reagovat
Frantszek

Tak teď by mohl dojít ten Dybala.....oh, wait.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PISTOLERO

Ale notaaaak

Reagovat
Nuno čomes

Ne nemohl, protože zůstává Džeko.

Tomu druhému co takhle podobně reagoval, se to snažit vysvětlovat ani nebudu

Reagovat
svkmd

Reagovat
Furia Ceca

Koukej, jak Alexis Sanchéz vypadá na tý fotce, tak přesně takhle si tě představuju v reálu

https://football-italia.net/marseille-confirm-alexis-sanchez-arrival-after-inter-termination/

Reagovat
svkmd

Reagovat
The Krupy

Reagovat
GEGE

Reagovat
Zark

taky jsem to chtěl hned napsat...

Reagovat
El Fáňos

Z tohohle podpisu vůbec nejsem nadsenej... Nevím jakou ma ještě perspektivu

Reagovat
LesyJePan

https://fb.watch/eOv2JHHFdM/?fs=e&s=cl

Toto je super Bob Sinclar v klube v Padove nechápal čo sa deje.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo viděl jsem přivítačku v Marseille, ten se hned po prvním dnu bude modlit aby něco nepodělal. Se tam úplně utržený fanoušci skoro navzájem podpalovali světlicema Sanchez vylezl úplně vystrašenej co to je za maniaky

Reagovat
1899-1995

Reagovat
10

Fagioli oficiálně prodloužil do 2026.

Rovella má odejít na hostování do Monzy, kde už je z Juve Ranocchia.

Petagna do Monzy za 2.5m hostování, 10m povinný výkup a 1.5m bonusy...14 mega za takový kopyto netrumfne ani Rabiot za 17m

Reagovat
Furia Ceca

1)

2) Naše vedení očividně počítá s Paredesem, na kterýho se vrhne hned, jakmile se dokončí prodej Rabiota.

3) Tjn

A kde je doprdele ten Kostić?!

Reagovat
10

Rovella jedině pokud má přijít na hostování Paredes. Ale zrovna Monza mi moc nesedí, radši bych ho viděl jinde, třeba ve Veroně, když už. Pokud to ale znamená, že chce dát Max šanci Fagiolimu s Mirettim (což je pro mě překvapení, čekal jsem na hostování jeho), tak budu jedině rád. Snad je nezkurví, aby se pak za rok prodali a klasicky udělali kariéru někde jinde...

Reagovat
Furia Ceca

Jestli zkurví i Fagioliho, tak ho zabiju Naštěstí to ale vypadá, že je to jeho kůň

Reagovat
Furia Ceca

Jinak teda přílet Kostiće do Turína nejdřív zítra Na Sasso asi ještě nebude ani na lavičce.

Reagovat
10

Je to ze strany Juve dost divný mercato, čekal jsem teda mnohem víc, mnohem jasnější představu, ne tohle další lepení pokémonama.

Rád bych byl optimista, ale reálně se nedá mluvit o tom, že bychom aktuálně byli silnější, než minulou sezonu.

Reagovat
Furia Ceca

Ještě uvidíme, kdo přijde jako dvojka za Dušana, ale já osobně jsem – zatím – celkem spoko, především pokud jde o zálohu a útok...

Vlahović konečně bude mít na obou stranách skvělý servis, což dává slušný šance na to, že po delší době snad nezabije jeden velký talent.

Záloha taky fajn – dokonce jsme se zbavili jednoho toxíka a jsme krok od zbavení se dalšího plevele, což jsem vážně nečekal (a nechybělo málo a mohli jsme se zbavit i simulantskýho Xaviho, ale kdo by ho chtěl aspoň na hostování, když ta pijavice bere ročně 8 mega ). A pokud se počítá v prvním týmu i s Fagiolim – jakože to na to vypadá – tak pro mě další důvod k (opatrnýmu) optimismu.

Otázkou je co obrana... Na Bremera jsem docela zvědavej. U stopera č. 3 doufám, že jím bude Gatti, protože Rugani nemůže být trojkou ani omylem. Ty kraje jsou – až na Pellegriniho (u něhož je otázka zdraví) – dost vyčpělý, ale zase chápu, že během jednoho mercata nemůžeme vyměnit půlku základní jedenáctky (ale o to víc doufám, že kraje budou příští léto prioritou).

Takže největším kazem letošního mercata pro mě je Pogbovo zranění...

Reagovat
10

Obrana je průser. Kraje naprosto čistý průměr na úrovni Sampdorie, to nemá nic společnýho s nějakou evropskou kvalitou, Pellegrini to fakt nevytrhne, protože i on je průměrák. Stopeři taky slabota, Bonucci o rok starší bez Chielliniho dělá ještě víc chyb, Bremer s několika otazníkama, oboje jsme viděli v plné kráse s Atletama. Gatti s Ruganim jako jejich první náhradníci? K tomu asi není potřeba nic psát.

Takže v obraně +Bremer, Gatti, - De Ligt, Chiellini = oslabení

Do zálohy zatím příšel Pogba, to je jediný větší upgrade, který doteď vnímám. K tomu snad dostane šanci Fagioli. Tam pozitivní novinky končí. Rabiot ještě pryč není, Arthur se údajně zasekává dohoda se vzdaluje. Za mě dost málo.

Do útoku/na křídla přišel Di Maria, odešel Dybala s Moratou, pravděpodobně přijde Kostić, snad se brzy dostane do pohody Chiesa. +Di Maria, Kostić, - Morata, -Dybala = lehčí upgrade, ale kreativita Dybaly bude chybět, stejně jako někdo musí nahradit těch 27 gólů, který oba dali.

Pokud chtějí uzavřít mercato Paredesem a Depayem, tak se dál točíme v kruhu a zase tak moc se toho nezměnilo.

Reagovat
Eldarion

Čo sú tie otázniky nad Bremerom please? Nevidel som toto leto ani prípravné zápasy AC a ani moc novinky zo Serie A, ale práveže som si myslel, že Bremer bude vašou najlepšou posilou.

Reagovat
10

ten levej stoper v čtyřčlenný obraně mu zatím úplně nesedí, není na to zvyklej, dalo se to čekat...ale on je ten nejmenší "problém", časem snad bude jistější než De Ligt

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Furia Ceca

Uvidíme. Ale za mě to zas tak hrozný není. Ale puštění Dybaly mě sere.

Reagovat
10

Pelle odchází na hostování do Eintrachtu

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Furia Ceca

Už jsem četl

Reagovat
Zark

Souhlas, je to velká slabota. Hlavně neposílení obrany je víc než diletanské. V Itálii se s tím uhaluzit titul dá, na díru v Evropě ale můžeme zapomenout.

Reagovat
10

realistický výhled je pro mě aktuálně boj o 3. místo s AS...ještě že ta Neapol rezignovala na nějaký ambice

Reagovat
Furia Ceca

"There are also reports the Italy Under-21 international will be thrown into the starting XI by coach Max Allegri for the opening Serie A match of the season against Sassuolo."

Reagovat
stuff

Reagovat
Raffaello

V Monze se formuje zajímavý tým, snaží se mít ambice, ale zatím kupují "jen jména". Obavám se, že to dopadne zle a Nico tam bude jako kůl v plotě. Aby to pro něho nebyl zbytečně ztracený rok. Raději bych ho viděl v týmu s kvalitou hrát střed tabulky. Monza má ambice, postrádá kvalitu.

Reagovat
10

Píšu nahoře, že bych ho taky radši viděl jinde. Už teď tam je Sensi s Pessinou, Ranocchia a hráči, který se dost výrazně podíleli na postupu, jako Valoti, Barberis, Mazzitelli. Myslím, že už by to bylo kontraproduktivní i pro Monzu, jak říkáš.

Ještě lepší než Verona by bylo starý dobrý Empoli, tam by mohl navázat na tvého oblíbence.

Reagovat
Furia Ceca

Naše třetí sada:

https://football-italia.net/juventus-third-kit-leaked-online/

Ty vole, co to je? Kafkovský podzim?

Reagovat
Zark

triko abstraktní jako naše hra

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Mozno fici Max na nejakom LSD a aspon tie tricka si presadil aby mu to splivalo s hrou ktoru on vnima

Reagovat
Eldarion

Reagovat
PISTOLERO

https://www.inter.it/it/interxnike

Nové venkovní dresy v topu

Reagovat
Raffaello

To je taková paráda, když dresy nedělá Adidas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele