Útočník Moreno se vrací z Espanyolu do Villarrealu

12.06.2018, 13:16
Aktuality
Villareal oznámil příchod dalšího útočníka. Ambiciózní španělský celek z konkurenčního Espanyolu Barcelona přivedl Gerarda Morana, jenž se tím vrací do známého prostředí...

Právě "Žlutá ponorka" byla týmem, který dal 26letému kanonýrovi příležitost na nejvyšší úrovni, načež se Moreno podílel na návratu tradičního klubu do nejvyšší soutěže.

Následně se však vrátil do druhé ligy, kde pomáhal Mallorce, dobrými výkony si potom řekl o návrat na Estadio El Madrigal, a během sezóny 2014/15 zaznamenal 16 soutěžních gólů.

Ani to mu však k setrvání ve Villarrealu nepomohlo a před třemi lety se proto stěhoval do barcelonského Espanyolu. První sezónu spíše rozkoukával, ovšem předloni již zaznamenal solidních 13 ligových tref a během uplynulého ročníku své maximum ještě vylepšil.

Moreno si tím mimo jiné vysloužil pozornost věhlasnějších klubů, nakonec se však vrací do známého prostředí, neboť Villarreal stále vlastnil 50 procent práv na svého odchovance.

Také proto "Žlutá ponorka" za produktivního střelce zaplatila pouze 12 milionů eur, další 4 by ovšem podle informací španělských médií měly následovat během nadcházejících dvou letních přestupových období, Espanyol by si tím pádem měl přijít celkem na 20 milionů.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Jordi Alba

Hezký, cena taky v pohodě.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Phillipinho

Gerard, Ekambi, Cazorla. Villarreal teda hodne slusne . Jinak 12+8 mega to je naprosteej steal. V dnesnich cenach mohl nekam jit klidne za tu vykupku 40 mega. Espanyol tragedi, podle me pujdou v nasledujici sezone do Segundy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele