Únorová Premier League v kostce

14.03.2016, 20:19
Názory a komentáře
Boj o titul se dostává do závěrečné čtvrtiny a nyní to už vypadá na pouhé dva účastníky. Arsenal i Man City neustále ztrácejí, zatímco Leicester a Tottenham sbírají body jako na běžícím páse. Právě Kohouti zvládli únor úplně nejlépe, když vyhráli všechna čtyři utkání. V pomyslné měsíční tabulce předstihli vedoucí Leicester, jenž získal devět bodů - o jeden víc než "třetí" Chelsea.

Už od začátku letošní sezóny anglické nejvyšší soutěže vám Eurofotbal přináší novou rubriku s názvem Premier League v kostce, která má za úkol shrnout v pokud možno stravitelné formě uplynulý víkend. Jako bonus k pravidelným článkům po každém kole je už obligátní součástí anglického fotbalového zpravodajství a publicistiky i měsíční kostka.

Chybět v ní samozřejmě nemůže ideální sestava měsíce, kterou rozeberu ještě o něco podrobněji než po jednotlivých víkendech. Hned čtveřice borců obhájila lednovou účast, vedle modrého dua Diego Costa - Willian také Virgil van Dijk a N’Golo Kanté, který je dokonce hráčem měsíce. Francouzský středopolař je v sestavě měsíce už potřetí, totéž platí o jeho spoluhráči Christianu Fuchsovi, Tobym Alderweireldovi a Mesutu Özilovi.

Další kategorie - Piedestal měsíce února - nabídne naopak stručněji než po jednotlivých týdnech pohled do toho úplně nejzajímavějšího. Gól a zákrok měsíce doplní zklamání měsíce a také - již lehce odkrytý - hráč a manažer měsíce.

Publicistická, či chcete-li blogová, část dnešní kostky je netradičně věnována nikoli konkrétnímu celku, avšak shrnutí toho nejlepšího hráčského materiálu v dosavadním průběhu sezóny. Pokusím se na každém postu okomentovat fotbalisty, kteří v dosavadních nekompletních 30 kolech nejvíce zaujali, a mají tak šanci na účast v all-stars týmu roku.

Info pro čtenáře: Premier League v kostce (30. kolo) vyjde až po odehrání zbylých pěti (s dnešním šesti) utkání, které byly odloženy kvůli FA Cupu.

Jak bude vypadat Team of the Season?

Ještě se toho může hodně stát, avšak ty nejjasnější křivky ideální sestavy sezóny se poměrně jasně rýsují. Řada fotbalistů už má nyní prakticky jisté místo mezi elitní jedenáctkou, především hráči Leicesteru šokovali Anglii i zbytek světa ve velkém stylu. Určité pozice však zahaluje stín pochybností, ať už z důvodu obrovské konkurence, nebo naopak úpadku většiny hvězd na dané pozici. Pojďme si tedy odkrýt, jak by Team of the Season mohl vypadat.

Mezi gólmany to na podzim vypadalo na jasnou záležitost pro Jacka Butlanda. Brankář Stoke předváděl neskutečné výkony, které korunoval neustále opakujícími se reflexivními zákroky, jimiž doháněl útočníky soupeřů k šílenství. Mladý Angličan si však neudržel vysokou výkonnost po celý ročník, a tak mohou mít šanci i jeho největší konkurenti - Heurelho Gomes z Watfordu a Petr Čech.

Brazilec zažívá úžasnou sezónu a překvapuje úplně všechny své kritiky, jichž po angažmá v Tottenhamu rozhodně není málo. Čech pak drží Arsenal v blízkosti špičky nejen zákroky, ale i svou osobností, což je pro Gunners nedostatkové zboží. Až na výjimky chytají skvěle i Hugo Lloris či David De Gea, rozhodne patrně až závěr sezóny.

Problematičtější je pozice pravého obránce, kde si stabilní výkonnost nedrží ani jeden hráč. Výborně se jevili Hector Bellerín či překvapivě i Glen Johnson, ale ať už vinou zranění nebo zkrátka poklesu formy upadli oba spíš do průměru. Nejlepším jezdcem na pravé lajně je tak nejspíš o fous Kyle Walker z Tottenhamu, zatímco takový Craig Dawson (WBA) nebo Adam Smith (Bournemouth) kandidují do role překvapení sezóny na tomto postu.

Prakticky tatáž situace platí i na stoperu, kde je jasným lídrem další hvězda Spurs Toby Alderweireld. V první polovině ročníku byl možná až třetí možností za fenomenálním Chrisem Smallingem a Laurentem Koscielnym, jenže ani oni, podobně jako jejich týmy, nezvládli na výtečné výkony navázat. Vedle Alderweirelda tak dost možná dostane důvěru někdo další. Největším kandidátem je Virgil van Dijk, jenž zapomněl na dřívější minely a od nového roku je asi nejlepším stoperem PL. Opomenout nesmíme ani Roberta Hutha.

Jeho spoluhráč Christian Fuchs je naopak asi největším favoritem na post nejlepšího levého obránce Premier League. Především on přinesl do defenzivně nejistého Leicesteru aspoň jakous takous stabilitu, kterou neváhá podpořit ani ofenzivními výpady. "Stínovým" protivníkem mu může být snad jen Kanonýr Nacho Monreal. I na druhém kraji obrany pak předvádí překvapivě dobré výkony zadák Bournemouthu, totiž Charlie Daniels. Ani on ale, podobně jako Smith, na sestavu roku dosáhnout nemůže.

V záložní řadě je situace o poznání jednodušší. Střed musí obsadit dvojice Mesut Özil - N’Golo Kanté, kteří na svých postech při nejlepší vůli nemají konkurenci. Özil atakuje Henryho rekord v asistencích a jeho neúnavná produkce šancí pro spoluhráče je úchvatná. Kanté zase kraluje defenzivním statistikám, a to snad ještě suverénněji než německý špílmachr. Konkurenty by jim mohli dělat třeba další Lišák Danny Drinkwater, Ross Barkley nebo kometa sezóny Dele Alli - ale skutečně jen propagační.

Nejinak tomu je i na krajích zálohy. O Riyadu Mahrezovi, největším favoritovi na cenu pro nejlepšího hráče celé Premier League, snad ani nemusím hovořit. Právě on je i přes přínos Vardyho či Kantého zcela stěžejní postavou leicesterské pohádky. Levou stranu hřiště pak bezpochyby zaujme letní posila West Hamu Dimitri Payet, jemuž ani dvouměsíční pauza neubrala na genialitě, se kterou senzačně tlačí Kladiváře pro změnu k účasti v pohárové Evropě, neřkuli Lize mistrů. I tady jsou Willian, Arnautović a spol. bez šance.

Zajímavější to určitě bude v útoku. Favoritem na post č. 1 je nejspíš stále Jamie Vardy, ať už pro svůj jedenáctizápasový střelecký rekord, nebo neutuchající gólovou potenci, jež čítá už 19 zásahů. Stejný počet branek však nastřádal i Harry Kane, jenž je aktuálně rovněž kandidátem na sestavu sezóny. O slovo se ovšem hlásí i Romelu Lukaku a Odion Ighalo, kteří mohou při povedeném závěru ročníku směle na nominaci pomýšlet. V novém roce je pak úžasný hlavně Roberto Firmino, který měl však slabší první polovinu sezóny.

Souhlasíte s tímto užším výběrem? Chybí vám tu některý z favoritů? Napište v diskuzi svůj názor a podělte se i o svůj Team of the Season.

Únorový piedestal

O všech kategoriích se píše v "týdenních" kostkách, popř. výše/níže v tomto článku, zde tedy jen stručně.

Hráč měsíce: N’Golo Kanté

Manažer měsíce: Mauricio Pochettino

Gól měsíce: Jamie Vardy (Leicester 2:0 Liverpool; 2. únor 2016)

Zákrok měsíce: Fraser Forster (Arsenal 0:0 Southampton; 2. únor 2016)

Zklamání měsíce: Manchester City

Sestava měsíce

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy děkuji Víťovi Horákovi.


Heurelho Gomes: Fraser Forster byl v únoru vynikající. Proti Arsenalu předvedl výkon sezóny a udržel další dvě čistá konta. Vyloženě nepovedené utkání s Chelsea mu však zlomilo vaz a do ideální sestavy měsíce se dostal gólman Watfordu. Gomes zachytal famózně při prohře s Tottenhamem (0:1), Chelsea a Bournemouth dokonce výtečným výkonem vynuloval úplně. Ani na hřišti Crystal Palace pak nezahálel a pomohl k vítězství 2:1.

Virgil van Dijk: Southampton tak v sestavě února zastupuje alespoň obránce Virgil van Dijk. Arsenal sice musel zneškodnit Forster, ale holandský zadák si taktéž připsal několik klíčových zákroků. Skvostně zahrál především proti West Hamu a Swansea, kde byl pro změnu hlavní postavou obrany on - zápasy strávil na pravém kraji tříčlenné obrany a postaral se o to, aby oba soupeři vystřelili na branku pouze dvakrát. Duel s Chelsea mu de facto rovněž vyšel na jedničku - s výjimkou závěrečné čtvrthodiny.

Toby Alderweireld: Čtyři zápasy, čtyři výhry a pouze dvě obdržené branky. Tottenham v únoru šlapal jako dobře namazaný stroj, a to nejen v útoku, ale i v defenzivě. Hugo Lloris musel za celý měsíc čelit jenom deseti střelám na branku, a to i díky tomu, že obraně vládne neotřesitelnou rukou Toby Alderweireld. Absence kolegy Jana Vertonghena jej nikterak neovlivnila ve stabilních výkonech, jež jsou pro Spurs naprosto stěžejní.

Robert Huth: Když zahájíte měsíc hladkou výhrou proti Liverpoolu a bezchybným výkonem, dýchá se vám dobře. Když pak dokonalé představení zopakujete a navíc dvěma góly (!) sestřelíte Manchester City, už ani nedýcháte... Robert Huth se Leicesteru skutečně vyplatil, loni na jaře byl klíčem k záchraně, letos je rozhodně důležitějším stoperem v honbě za titulem. Čisté konto pomohl udržet i proti Norwichi; jen na hřišti Arsenalu se musel před soupeřem v závěru sklonit.

Christian Fuchs: Obrana Leicesteru minulý měsíc fungovala kompletně, její levá strana však byla excelentní. Huthův spoluhráč Christian Fuchs je neustálou hrozbou směrem vpřed, což dotvrzuje především výbornými centry. Jeden takový skončil gólem, ve zbytku času se pak levý obránce mohl soustředit na obranu - a na poměry Foxes v minulých letech si vedl vskutku mimořádně dobře.

Christian Eriksen: Po trošku slabším přelomu roku na něm opět stojí ofenziva Tottenhamu. Christian Eriksen nachystal během února svým spoluhráčům patnáct příležitostí, z toho hned osm proti Watfordu. Na hřišti Manchesteru City rozhodl vítězným gólem, proti Norwichi zase na jednu branku nahrál. Nezklamal ani v duelu se Swansea, kdy působil ve staženější centrální roli, ale hned čtyřikrát vypálil na branku a pro obranu Labutí byl permanentním nebezpečím.

Hráč měsíce N’Golo Kanté: Dva senzační výkony proti papírově nejsilnějším soupeřům v lize, dvě nominace do sestavy kola a nyní i "cena" pro nejlepšího hráče února. N’Golo Kanté je skvostný celou sezónu, vše ale korunoval uplynulý měsíc, kdy vynuloval Manchester City, Liverpool a dlouho se mu to dařilo i proti Arsenalu. Celkem přerušil útok soupeřů sedmatřicetkrát (!), na hřišti vypadá jako hladový pes, který se nezastaví, dokud se míč nestane jeho kořistí. A nutno říct, že se mu to jen zřídkakdy nepodaří...

Mesut Özil: Dělal, co mohl, aby Arsenal udržel v boji o titul; a ne snad, že by Kanonýři byli ze hry venku. Domácí remíza se Southamptonem a především překvapivá prohra proti poslepovanému Manchesteru United však Wengerově týmu udělala velkou čáru přes rozpočet. Özil byl ve všech čtyřech zápasech nejlepším hráčem Arsenalu, dohromady dal dva góly a na další dva nahrál. Senzační byl ale hlavně proti Saints, kdy svým spoluhráčům nachystal deset (!) šancí

Willian: Jestli někdo z Chelsea může být pyšný na svoje výkony v letošní sezóně, je to brazilský křídelník Willian. Nejlepší hráč 26. kola za skvělé představení s gólem a asistencí proti Newcastlu, skvělým centrem pak rozhodl i o vítězství na půdě v té době nepřekonatelného Southamptonu. Remízám na hřišti Watfordu a s Manchesterem United už nezabránil, ale i tak má velkou zásluhu na neporazitelnosti Blues, kteří jsou v novém roce třetím nejlepším celkem ligy.

Diego Costa: Těžko říct, jestli v roce 2016 je některý z útočníků lepší, v únoru však Diego Costa svoji konkurenci rozhodně překonal. Jemu prospěl Mourinhův odchod asi úplně nejvíc, protože s výjimkou slabšího výkonu na hřišti Hornets je divoký útočník produktivní jako nikdo v lize. Ve třech utkáních dal dva góly a na další dva přihrál; především proti Newcastlu předvedl během pouhé hodiny skvělé představení.

Wahbi Khazri: Tohle se Sunderlandu povedlo přímo náramně. Wahbi Khazri vstoupil do Premier League porážkou s Man City, ale od té doby hraje báječně a především jeho zásluhou Mackems podlehli z následujících pěti duelů jen jedinkrát. Proti Liverpoolu už hrál skvěle a nahrál na jeden gól, zápas s Manchesterem United dokonce sám rozhodl brankou a asistencí (byť byl Koného gól nakonec uznán jako vlastní De Geův). West Hamu už ve výhře nezabránil, i na Boleyn Ground byl však nejlepším hráčem Black Cats.



To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (398)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ciiiiii si prvni tri minuty po clanku a aj si pekne prispel si moj hrdina a si aj frajer. Bolo to strasne smiesne trafil si klinecek po hlavicke. Si super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Kde má doprdele klín hlavu?

Reagovat
bbbauch

Hlava v kline, nic tak neobvyklyho

Reagovat
smazaný uživatel

Chces 120 cz-sk TV za 99 Kč / měs pro 3 IP adresy? Tak se registruj na www.mojetv.net - je opet otevreno - 50 registraci - ale musi se regnout co nejdřív pres nejakou jinou IP nez CZ / SK, tak jde vyzkouset nejaky anonymizer nebo changer IP adresy a mas 120 CZ/SK programu TV za 99 Kč mes az pro 3 ruzna zarizeni - tedy pokud si to date s 3 kamosema napul, vychazi to 33 Kč mes, coz je bomba. Mista jsou omezeny. V nabidce najdte celou programovou nabídku - viz http://jpeg.cz/images/2015/12/08/HiDpm.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

klinecek jaky klin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Snad to Spurs dotáhnou k titulu.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám za litr dvojku na Newcastle.

Reagovat
Jordi Alba

Tak snad to vyjde, to by byly pěkné peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, udělalo by mi to radost dvakrát.

Reagovat
Riviera Kid

To jsi to mohl dat zrovna mně

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bys to prochlastal.

Reagovat
Kang & Kodos

Tos měl udělat ty.

Reagovat
Riviera Kid

Spíš bych to prožral

Reagovat
Langi

Je videt, ze ti na penezich nezalezi

Reagovat
Cobra

Reagovat
hefy

Reagovat
Matić

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
Usty

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
J0EL

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
efellipe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lišky si to zaslouží víc

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouží si to ten, který získá nejvíce bodů

Reagovat
SunFells

Vždyť to píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ještě vidíš ve své věštecké kouli?

Reagovat
SunFells

Pochettina v Atleticu.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne niekto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Andis

btw ta anketa nemá žádný smysl vzhledem k tomu že je tam zařazen Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

zostava celkom prekvapivá...Dijk? to musí byť len nejaký vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky ne rozesměje když článek píše fanoušek určitého klubu. Snad nikdo rozumný neuvažuje o jiné možnosti než Tottenham titul, je to do očí bijící už několik týdnů

Reagovat
smazaný uživatel

Viťo Horák tu má aj nick ?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Usty

Nene, je to prostý tvořič sestav. Graficboy, jak říkají Angličani.

Reagovat
Swarley

Graficboy. Graficboy Víťa!

Reagovat
Usty

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl už Morgan v sestavě kola?

Reagovat
Usty

nope

Reagovat
smazaný uživatel

pritom hraje dlouhodobe skvele :)

Reagovat
Jesse Pinkman

Alliho bych osobně řadil výš, ale krásná práce

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham to letos urve. A když ne letos, tak už asi nikdy. I když to samé vlastně by se dalo říct o Arsenalu A je jedno, jak dopadne dnešní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa... Těžko říct, jestli někdo lepší útočník.. A dost prosím. Borec co zápas to na vyloučení, produktivita vuci času takmer nulová. Kdo tohke sepisoval prosím?

Reagovat
vitasrp

Sepisoval to nějakej debil, který si nebyl schopný všimnout toho, že Costa v únoru vůbec nedával branky.

Reagovat
Mimalu

no dal dvě, v tomto ohledu žádná sláva

Reagovat
smazaný uživatel

To že plive na rozhodčího, nechá se vyloučit když se chová jak opice atd. Jo sorry, to byko vlastně až v březnu. Costa, to slovo je kus hovna akorát

Reagovat
spider_8

Jako nějakej základní psychotest by byl při registraci opravdu potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to fajn ale to bych s tebou teď nediskutoval...

Reagovat
spider_8

Hezká sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

To jen ta ukázka ironie na úrovni, pro kolegu nahoře. Jinak bych napsal něco ve smyslu to bych diskutoval s jinými, ale jak říkám, málokdo dokáže pobrat inteligentní věci

Reagovat
Jardin

Znovu, parádní sebereflexe.

Reagovat
PP

ať to je pičus jaký je a byť ho nesnáším, tak v roce 2016 hraje fantasticky..

Reagovat
B3n

Reagovat
spider_8

Costa je podle mě nejlepší útočník v PL za tu dobu, co nás trénuje Hiddink. Ale konkrétně za únor bych mu to asi taky nedal.

Reagovat
Cobra

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Ale je fakt, že někdo jinej asi nezářil, tak fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník, jo no, suverénně

Reagovat
fenixLFC

neviem cim to je le po strate vertonghena sa mi toby az tak nepaci, casto zanho musi hasit wimmer

Reagovat
smazaný uživatel

tebe sa nikdy nepáčil, ani v Saints. je úžasný a hlavne kvôli nemu je jedna z najhorších obrán z minulej sezóny teraz tou najlepšou a len slepý by v tom nevidel Alderweirelda

Reagovat
smazaný uživatel

Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

Čímž teda nechci říct, že Toby je špatný, ale má s parťákem velký luxus v tom, že před sebou mají dalšího předsunutého stopera.

Reagovat
fenixLFC

s vertonghenom sa mi pacili dokopy, mozno to je preto lebo nie je taky viditelny v tomto

Reagovat
nani92

Willian

Reagovat
paver

Článek parádní, ale není náhodou Huth Němec a Fuchs Rakušan? Asi si kluci rozumí, ale krajané nejsou

Reagovat
Usty

No vidíš to!

Reagovat
naheCZ

Zajímavé, ale bude potřebovat si počkat do přestupového okna, jestli se to v médiích bude objevovat i nadále. Ale bylo by to super

Reagovat
Hokaido

DDG- Monreal, Huth, Toby, nevim- Kanté, Mahréz, Payet, Alli- Kane, Vardy

Výběr na RB je fakt hroznej, ideální sestavu bych radši skládal jako 352. Škoda, že Kompany toho odehrál tak málo a asi nemá šanci se tam dostat, protože byl ještě lepší, než Toby. Naopak záloha je strašně nadupaná. Všichni, co jsou v článku + ještě Dembelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je RB? Pravý bek?

Reagovat
andrew96

V tvojem slovníku retardovaný blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

je až neskutečný, kam klesla PL..

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
johnik

"Los semifinále Anglického poháru: Crystal Palace - Watford, Everton - Manchester United nebo West Ham." No jasně Palace nebo Watford uhaluzí finále a příští rok bye bye koeficient

Reagovat
Usty

Do EL jde jen vítěz Pokud vyhraje MU nebo WHU (teda za předpokladu, že oba skončí do 6. místa), tak se pozice posouvá na 7. příčku.

Reagovat
johnik

vím, že jde jen vítěz.....tím uhaluzením finále sem myslel výhru finále.....MU nebo WHU by snad mohli v příští sezoně něco uhrát....

Reagovat
kubys

Pokud se Slaven nerozhodne nám představit další produkty akademie, tak bychom aspoň nějaký ten bodík uhrát mohli

Reagovat
Mata

Reagovat
johnik

njn na ty předkola se dobře vyjebali....

Reagovat
Infernoqt

hah, tak mě zajímá, jestli West Ham zase nakope prdel Evertonu v posledních minutách zápasu

finále tipuju tak Watford - West Ham, ale asi bych to celé přál Watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to rozlosovali jinak, tak můžou uhaluzit stejnym způsobem semifinále.

jak říkal izer.. iq zmrzlá makrela

Reagovat
hefy

Už se tady řešilo, jak Grealish pochcal Irsko a rozhodl se reprezentovat Anglány?

Reagovat
Lacko_Boh

mamlas,toto necenim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

"reprezentovat"

Reagovat
hefy

Šikovnej je dostatečně i na Anglii, časem si pár startů určitě připíše. Ale za Iry si mohl zahrát třeba stokrát. Je to prostě krysa.

Reagovat
Zaschrona

Asi mu to na par startu bude stacit tak jako tak, ale musi si to uplne predelat v hlave, s tim jeho pristupem v posledni dobe to nikam nedotahne.

Reagovat
matZz

po sezóně určitě odejde, pak se ukáže na co má doopravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba Jankto v hledáčku Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

zostava sezóny zatiaľ podľa mňa. De Gea - Walker, Alderweireld, Smalling, Daniels - Kante, Barkley - Ozil, Alli, Payet - Vardy (Kane)

Reagovat
B3n

Bez Mahréza ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez miesto Barkleyho, na neho som v rýchlosti zabudol.

Reagovat
B3n

Mahrez je pro mě POTS, první díl skládačky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho sa volá Monreal

Reagovat
I am Mancunian

ozil miesto neho jednoznacne mahrez, smalling tiez blbost a barkley sa mi nezda taky skvely

Reagovat
Mastný Chobot

18 asistencií a stále 9 zápasov k dobru, ty geňo

Reagovat
I am Mancunian

a ani to mu nestaci na mahreza

Reagovat
Mastný Chobot

dôležité je, že mu to stačí na Alliho alebo Barkleyho, ak by Alli išiel na CM

Reagovat
I am Mancunian

barkley tam musi byt asi kvoli jarovi a alli je boh, ozil ma smolu proste

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je skvelý, hlavne kvôli nemu a DDG je obrana United jedna z tých najlepších. Škoda, že to nevidí ich fanúšik.

Reagovat
I am Mancunian

smalling bol vyborny do jeho zranenie, odvtedy uz nie je taky skvely, ze by to malo byt na top11

Reagovat
smazaný uživatel

a kto tam je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi stoper ale v ramci sezony nie je..

Reagovat
smazaný uživatel

možno ešte Kompany, ale ten je skoro permanentne zranený. Za mňa Alderweireld, Smalling

Reagovat
I am Mancunian

kompany urcite, ale vela premarodil

Reagovat
kiwwi

zase sa zranil kto vie na ako dlho...odohral 12 zapasov v sezone, to aj keby hral jak superman tak nemoze byt v zostave sezony

Reagovat
I am Mancunian

no ok, je to mozne, nesledujem vsetky muzstva ako usty, ajked je to zvlastne

Reagovat
smazaný uživatel

No ale kto by to mal byt? ved ani z tej spicky nie je nikto na stoperovi, kto by nejak vycnieval

Reagovat
I am Mancunian

neviem, jedine ten kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil má třeba lepší sezonu než Payet..

Reagovat
Mastný Chobot

iba Mahrez a možno Vardy a De Gea majú lepšiu sezónu ako Ozil

Reagovat
I am Mancunian

kante

Reagovat
Mastný Chobot

ešte ten možno

Reagovat
SunFells

Na něj se chytá max Mahrez.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez zas dotáhne dost možná Leicester k titulu.. a má za sebou daleko víc wonder zápasů než Mesut.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

a Riyad je Mahrez, nie Alli

Reagovat
kubys

OT: Sagan dneškem (a včerejším nepochopitelným zrušením etapy) pravděpodobně vyhrál Tirreno, pěkná práce.

Reagovat
KnoxXx

GvA je drobnym favoritom pred zajtrajskom

Reagovat
kubys

Ta krátká časovka i přes těch 8s hraje do karet Saganovi. Jako jasně GvA se to bude snažit udržet, ale podle mě bude daleko více hlavou (než Sagan) už v Miláně na startu Primavery.

Reagovat
KnoxXx

tak pre kategoriu klasikari/casovkari je snovym scenarom mat velmi realnu sancu vyhrat etapovy zavod s takou tradiciou a historiou ako T-A pred poslednou kratkou casovkou (viz komentar GvA po dnesnej etape)

najprv som si myslel, ze GvA vyhra o 1-3 sekundy pred Saganom, Jungels bude celkovo treti (strata 5-7 sekund), teraz si dokonca zacinam mysliet, ze GvA zajtra mozno aj Sagana porazi (dres lidra robi divy, je to totalna placka a je to 10,5km - forma oboch je viac-menej rovnaka, obidvaja mali v minulosti kvalitne vysledky v kratkych prologoch/casovkach atd. atd.)

Reagovat
Kily

co tam šaškovali? Já jsem nějak nestíhal a nakonec si jen na FB všiml článku s fotkou Štybara a spol. a titulkem, že závodníci využili volného dne k tréninku

Reagovat
kubys

Prej sníh na cílový hoře...přitom podle lidí na místě to nebylo nijak dramatický, aby se musela etapa rušit.

Reagovat
Zaschrona

Van Avermaet i Jungels teda podle me maji dost vyrovnany sance.

Reagovat
kubys

Jungels na těch 10km tu ztrátu podle mě nestáhne, navíc ho Quickstep formuje spíš směrem ke GT, což nevím jestli je úplně nejšťastnější.

Reagovat
KnoxXx

GT je hlupost, tym zabiju jeho hlavne silne stranky - casovky od 7 az po 25km (rozsah casovkarskych nastrah v tyzdnovych zavodoch), schopnost uvisiet lepsich vrcharov v kopcoch (ak ide o etapy s jednym zaverecnym stupanim, bez problemov s regeneraciou - jedna etapa a nasleduje rovinata/klasikarska)

to iste Sky a Geraint

Reagovat
kubys

Sorry, ale Geraint si za to může jen a jen sám. Je to podle všeho jeho vlastní a ne Brailsfordova iniciativa, že se taky začíná formovat na 3 týdenní závody. U Jungelse směr ke GT snad tvrdil už i u Treku Larrazabal nebo Baffi. Upřímně, mně se tohle taky moc nelíbí. Jasně jezdci by se měli snažit eliminovat své slabé stránky, ale ne na úkor toho, že se nebudou rozvíjet jejich silné.

Reagovat
KnoxXx

Moze si za to sam, to mi pride prilis tvrde. Keby si napisal, ze moze za to, ze v akejkolvek klasike padne v momente, kedy si ten pad jednoducho nemoze dovolit a to sa realne opakuje kazdorocne, tak to beriem.

Jednoducho Sky ma viziu neustale panovania na TdF s britskym cyklistom. Ano, zatial ma Froomea a nevyzera, ze by sa to v najblizsich rokoch malo zmenit, na druhej strane, Geraint je poistka, ked sa nieco nebude vyvijat podla ich ocakavani/zelani.

A nezda sa mi, ze by Geraint chcel robit domestika v kopcoch. Neprotirecim, ze v sucasnosti sa chce profilovat ako GC jazdec po tom, cim si musel prejst (uz je to pomaly lahsia cesta, nez sa vratit spat a vyuzivat draharske danosti - neskutocny tah, vydrz a silu na kratkych usekoch. V minulosti bol Geraint jeden z mojich oblubenych jazdcov (ten skvely leadout, ten jazdec s potencialom niekolkokrat vyhrat P-R/Ronde, ten nadpriemerny casovkar vo vseobecnosti).

U Treku je to podobne - talentovany Luxemburcan bude logicky tlaceny len k tym najvyssim metam, na klasiky si najdu inym zoldakov, "nepotrebnych", prip. "menej talentovanych" Belgicanov. Zaroven je tam obrovsky tlak, alebo aj hlad, aby vysledky na GT sa konecne dostavili - obdobie - mame 4 lidrov, avsak vsetci max. mozu atakovat len top10, alebo sucasny stav, kde maximom je nahodna top10. Vzdy bola GT ich hlavnym cielom, viz Fabianov tim na klasiky (na to, aka to je hviezda (a svojim sposobom vysledkova istota), vacsinou nedostatocny).

Sagan jasny vitaz a na bet365 krasny kurz 4,5 (uz si zrejme reagoval - drobny pokles na stale "slusnych" 4,33)

Reagovat
Zaschrona

V Lucembursku je to holt tradice, kazdej lepsi cyklista tam chce navazovat na vsechny ty legendy, ktere tam maji. A vlastne vsechno jezdci pro GT. A podle me na to i Bob docela predpoklady ma, uz minulou sezonu ukazal v horach potencial.

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale to mu nutne nebere jeho vytecne casovkarske schopnosti na tuhle vzdalenost.

Reagovat
KnoxXx

myslim, ze je zrejme, kam som mieril - mohol by dominovat tyzdnovym zavodom, byt neprijemnym konkurentom prakticky v akomkolvek type klasik + etapy na GT + MS/OH

A predpoklady ma ... je uspechom koncit na GT na 8.-10.mieste? Skor by to bolo potvrdenim, ze tato cesta nebola vhodna a cyklistika prisla o jeden z talentov, ktori sa niekto snazil rozvinut uplne inym smerom. Ja si myslim, ze jeho chvile by casom prisli, podobne kroky ho tam nasilne a co najskor dotlacit, su uplne chybne/mylne (len to ukazuje, v akom "svrabe" su zastupcovia Treku)

Reagovat
Zaschrona

Tak tohle se ale nevylucuje - takovy Porte taky treba jezdi ty zavody na tyden vyborne a v GT to pak az takova slava neni. Tenhle typ zavodnika bych taky docela v Jungelsovi videl. Ono automaticky neznamena, ze kdyz se zameri na zlepseni vykonnosti v GT, ze pak bude uplne marny na tech kratsich zavodech nebo v casovkach.

Reagovat
Zaschrona

A ono proste - ono dost mozna vic z hlediska prestize zavodnika je bojovat o desitku na TdF, nez treba i vyhrat Tirreno. TdF sleduje skoro kazdy, Tirreno jen fandove cyklistiky. Pak se nelze moc divit, ze skoro kazdy zavodnik chce zkusit, ceho muze na Tour dosahnout.

Reagovat
kubys

Ale u Jungelse (zatím) nešlo o jeho vlastní iniciativu, ale vzešlo to z pozic koučů a to jak v Treku, tak v Quickstepu. Kdyby byl třeba pod Rudim Kemnou, tak si myslím, že k něčemu takovému nedojde. Mně osobně ta transformace přijde strašně brzo a myslím, že zrovna akceleraci a maximální sílu potřebnou právě pro krátké časovky dost ztratí.

Uvidíme no, každopádně si myslím, že Sagan dá GvA 9-13s a vyhraje, ale je fakt, že včera jsem ho asi příliš předčasně deklaroval jako vítěze.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale myslim si sam, ze Jungels pro to tu motivaci ma. Nebo proste, nebrani se tomu, ono je proste hrozne lakave do tohohle jit.

Jinak ja jsem hodne zvedavy na Tony Martina letos na kostkach. Ma podle tebe na to, aby jednou treba bojoval o vitezstvi na Roubaix?

Reagovat
kubys

Ten tah i výdrž na to má, záleží na jeho handling skills a hledání ideální stopy, tam si nejsem úplně jistej, i když loni dokázal vyhrát to mini-Roubaix na Tour, ale furt je rozdíl jet etapu, kde se nějakou dobu vyčkává se 7 sektory a závod, který se často jede 200km naplno s 27 sektory.

Druhou překážku vidím věk a hierarichii v týmu, přeci jen mu bude za měsíc 31 a tu TOP formu na tenhle typ závodu si může držet do kolika? 33-34, max 35? Fakt nevím, na jedné straně asi tu výkonnost může mít, na straně druhé holt je ve špatném týmu.

Jinak pravděpodobně by měl být leaderem letos Štybar, upřímně pro mě celkem no-brainer, ale nevím, jak to Lefevere nakonec doopravdy vymyslí.

Reagovat
Zaschrona

Tak je tam Styby, on, pak Terprsta, Boonen, Trentin, Vanderbergh, Wisniowski, Van Keirsbulck. Vsichni maji potencial na top 5 v nejake z velkych (polo)klasik na dlazbe. Suverene nejlepsi tym, dlouhodobe. Bude muset byt bud ohromne dobry nebo bude muset mit velike stesti, ze ten stastny utok vyjde zrovna na nej. Ale podle me na to proste ma, jak ukazal prave i vloni na te Tour.

Ale fakt doufam, ze letos zazari Styby, bude to sice mit tezke proti Fabianovi, ktery letos vypada fakt dobre (coz mi osobne fakt nevadi ), ale zas by mohl udelat dalsi krok smerem k tomu vitezstvi. Uz ted na San Remu by to mohlo klapnout, podle me jeden z top favoritu.

Reagovat
kubys

Jako ta síla toho týmu je výhoda i neštěstí v jednom, pokud se jasně neurčí role.

A já teda doufám, že nějakej ten Monument letos získá a podle mě je Primavera jeho největší šance. Kor když po tom minulém týdnu se rozhodli, že nevezmou Kittela a nejede ani Alaphilippe. Sice tam je beast mode Gaviria, od kterého fakt nevím co čekat na tak dlouhé trati.

Reagovat
kubys

Lol, tak fakt o sekundu...prostě 2agan.

Reagovat
KnoxXx

tak ako tiper cyklistiky som zial docela dobry

Reagovat
alcantara

OT : Takze zajtra sa uz budu schvalovat programovye priority a riesit personalne otazky Krasne, som fakt zvedavy, ako sa ludia ako Zitnanska, Sebej ci Simon obhaja, takto zapriet cele svoje doterajsie posobenie sa len tak nevidi...

Reagovat
KnoxXx

tak 1. a 3. dostanu vysneny post vo vlade a Sebej moze byt rad, ze je rad (uz ucast v parlamente je uspech)

Reagovat
Mastný Chobot

bude sranda, takéto hromadné pokrytectvo v politike si ja nepamätám

Reagovat
Lacko_Boh

Kazdopadne pre Kotlebu win win situacia bude len horšie páni...

Reagovat
nani92

Alebo lepsie, ak budes na strazi

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

já bych uvažoval o:

Lloris/DDG - Walker, Alderweireld, Huth, Rose - Kante, Dembele - Ozil, Mahrez, Alli/Payet - Vardy/Kane

Reagovat
I am Mancunian

lloris

Reagovat
Hokaido

Jenom 7 hráčů Spurs, to ses ještě držel.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris a Rose fakt nie

Reagovat
jk

Rose ne, Lloris? Rozhodně jeden ze nejlepších brankářů ligy.

Reagovat
popltak

Jo, jsi dement, víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez urážek, prosím.

Reagovat
SunFells

Kde máš Diera s Chadlim?

Reagovat
I am Mancunian

diera je lloris

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
icemike

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rišty

Reagovat
TopinB

Reagovat
PP

Reagovat
Kucka

Reagovat
avicii

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
tomasinho

Reagovat
teenz

Reagovat
monkej

Reagovat
PJ

Reagovat
fantomas

Hm, tak už víme, co vyhraje hlášku roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
jacobT

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Mastný Chobot

pekný trend som nastavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam lepší volby.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě..

Reagovat
PP

ale coby ne.. Za únor určitě DDG, Kane a Alli s Payetem tam 50/50.

Reagovat
smazaný uživatel

ví někdo, jak hraje Yedlin za Sunderland? asi špatně, což?

Reagovat
smazaný uživatel

defenzívne zle, dopredu nič moc. asi tak

Reagovat
Infernoqt

Roy Keane: "An injured Bastian Schweinsteiger is better than a fit Marouane Fellaini."

Reagovat
KnoxXx

stopercentna pravda

Reagovat
irik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to někdo řekl ten člověk nikdy neměl hrát fotbal, ani na basket se nehodí ... To musí Mourek vyhodit tyhle nehráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...diky moyesovi se s timhle kopytem motame uz druhy rok...silenost

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mastný Chobot

TGT sources have revealed that after losing the game against Manchester United, the Arsenal board held a meeting and decided to approach German national football team manager, Joachim Löw for talks and convince him to take over as the Arsenal manager in summer 2016.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Hokaido

Nevím kdy, ale po Wengerovi vás bude trénovat Quique, to si pametaj,

Reagovat
Zaschrona

Butland - Walker, Alderweireld, Smalling, Monreal - Mahrez, Kante, Ozil, Payet - Kane, Lukaku

btw Usty, Soares podle tebe ani nepripada do uvahy na praveho beka?

Reagovat
Usty

Mně přijde úplně průměrnej většinou

Reagovat
Zaschrona

Minimalne ze zacatku sezony se mi hodne libil. Tak jsem si rikal, ze pri te nevalne urovni krajnich beku v tehle sezone by se tam taky mohl vejit. Ale asi fakt spis ne.

Reagovat
Usty

Jako klíďo píďo, i ten Sagna třeba... ale Walker hraje líp

Reagovat
Usty

jo a Johnson a Bellerín hráli na podzim fakt výborně, proto jsem je zmínil, i když v součtu vinou své nevyrovnanosti můžou bejt pod Sagnou..

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne, zatim na RB patri urcite do sestavy on. Sanci sesadit ho realne ma asi Bellerin, ale jak pises...

Reagovat
fenixLFC

ved na zaciatku sezony bol este horsi ako teraz, hlavne smerom dozadu proste neexistoval

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

To spíš proč nejmenoval Sagnu

Reagovat
Zaschrona

hmm, ten tam asi byt mel

Reagovat
PP

taky dobrá.. Toby, Mahre, Kante, Ozil, Payet a Kane budou asi u všech..

Reagovat
Usty

Kane? Ten určitě může zmizet na úkor Vardyho a (nebo) Lukakua

Jistý to mají jen ti 4 záložníci a Toby.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som rozmyslal mozno nad Aguerom do utoku. Ten taha City praktcky sam bez De Bruyneho

Reagovat
Usty

Leda snad, že by měl závěr jako loni... Ale i když je jasně nejlepší hráč City, tak je pořád dost nevyrovnanej, mi přijde. Má zápasy, kdy není vidět a bohužel to je často v zápasech, kdy se nedaří celýmu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je aj Lukaku, Vardy a celkom aj Kanea. Nikto to netaha konzistentne celu sezonu.

Reagovat
fenixLFC

hlavne je strasne casto IP a prvu polku sezony nic moc. ako jasne, je to najlepsi hrotak v lige ale do utoku by som rozmyslal fakt nad tym lukakuom, ten je konstantny viac menej celu sezonu

Reagovat
fantomas

Lukaku je moje číslo 1 zatim.

Reagovat
Usty

Oba máte pravdu v tom, že ta vyrovnanost je u všech podobně doskutabilní... ale takovej Vardy má 11zápasovou sérii, což je prostě třetina sezóny - a především ta část sezóny, kdy se z Leicesteru regulérně stal kandidát na boj o LM či titul. Sice v posledních týdnech a měsících trošku vyhasl, ale zásluhy má obrovský.

Ale stejně; nemám iluze o tom, že ke změně mýho názoru bude stačit to, aby Luk nebo Kane v dalších třech zápasech dali tři, čtyři góly, zatímco Vardy bude "jen" bojovat a dřít. Agüero nicméně fakt tak dobrou sezónu jako tihle tři nemá. Zatím

Reagovat
Talker

Tak vyhasl. V posledních 8 zápasech měl gol nebo asistenci v 5 zápasech - přičemž 3x ty jeho goly/asistence byly u rozhodující výhry (2x gol proti Liverpoolu, asistence proti Norwichi a Newcastlu)... Jako není to už ta golová mašina, ale stále je klíčovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante, Fuchs, Morgan Kantare je prostě všude a celá obrana Leicesteru je naprosto uzasná

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester Jenom ne Spurs prosím... to už nějak ukopou lišky snad.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Mahréze, který už teď má lepší statistiky než Hazard loni

Reagovat
smazaný uživatel

ale také ako má Hazard túto sezónu nemá snad žiadny ofenzívny hráč

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo more... o titul soutezi poloprofesionalni delnici s londynskym no.4 gomes van dijk adelweigel eriksson huth fuchs? kdo to kurva je? jako jesli je tohle vyber toho lepsiho z ligy tak by alzbeta mela urgentne zavolat do mi6 at zacnou hledat skutecny top hrace.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Londýnsky no. 4 je momentálne Chelsea, a tej o titul nejde, ale čo čakať od človeka, ktorý nevie ani správne napísať mená hráčov. Adelweigel Eriksson fakt neviem kto je. A vtipný nie si tak zalez zase do ligue one, ale tam asi nemáš s kým "diskutovať".

Reagovat
smazaný uživatel

more ja ani nechci bejt vtipnej jenom se smeju. a zaroven se divim co se s premier leg stalo ze vam tam nastavuje latku tunisan khazri spinak costa nebo vycpelej nemcour huth...

jinak v sekci ligue 1 je nas malo zato je tam kvalitni diskuze a clovek se dovi hodne veci. vy se tady akorat bijete do prsou sedic na posteli povleceny v klubovejch barvach a hadate se jako deti. postujou se tady odkazy na guardian timesy kdejaky picovinky co kerej hrac napsal na twitter nebo jakou ma novou fotku na profilu pritom tri ctvrte z vas je s anglictinou na urovni prvniho stupne zakladky a delate frajery. no a k tomu vsemu vam tady dela predskokana mr. bonduelle- kubajs888...

Reagovat
Mata

Tak se do tý kvalitní diskuze vrať a běž se dozvědět hodně věcí. Tady se zjevně, podle tvého příspěvku, nic nedozvíš, tak proč to tu zbytečně zasíráš?

Reagovat
jk
Reagovat
smazaný uživatel

hod nejaky porovnani treba s lestrem- kolik von potreboval pokusu na tech 53 goliku...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Butland - Walker, Alderweireld, Huth Daniels - Kanté, Mahrez, Payet, Dembelé - Vardy, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Dembeleho.

Reagovat
Cipinho

To je už fakt vrchol zaujatosti, nedat tam suverénně nejlepšího nahrávače ligy, u kterého je ještě dost pravděpodobné, že překoná rekord ligy v počtu asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne my, tak to přeji Kohoutům !

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, to je useless klub, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco máte společného.

Reagovat
smazaný uživatel

to říká ten pravej

Reagovat
smazaný uživatel

useless > historyless

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lišáci to dají

Reagovat
supporter

Ta uroven fotbalu v PL to je rok od roku horsi a horsi

Reagovat
C-M@ster

„Jó za nás bylo líp!”

Reagovat
smazaný uživatel

Súdiš podľa čoho?

Reagovat
nani92

Podla zapasov PL

Reagovat
smazaný uživatel

Som si aj myslel, že tu dojdeš s takou odpoveďou :-)

Reagovat
nani92

;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kvality soutěže, resp. hráčů, výsledků v Evropě a podle Lestru.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten súboj útočníkov som teda veľmi zvedavý. Rovnaké šance majú momentálne Vardy Kane aj Lukaku, najradšej by som tam videl všetkých troch. Sranda je, že zase sa do zostavy sezóny nevojde Aguero :-)

Reagovat
Usty

Tři tam určitě nebudou - ta oficiální sestava skládaná podle hráčů je vždycky 4-4-2.

Reagovat
r.mrazik

za me zatim

de gea-bellerin,alder,smalling,fuchs-kante,ozil,mahrez-vardy,lukaku,kane

Reagovat
Nikikrew

De Gea - Bellerin, Alder, Smalling, fuchs - Mahrez, Ozil, Kante, Payet - Kane, Lukaku

Reagovat
EXoRcIsT

tuto sezonu je tolko vybornych ofenzivnych hracov ze je tazke postavit normalnu zostavu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido
Reagovat
C-M@ster

Tak mě tak napadlo, co Kante a reprezentace?

Reagovat
smazaný uživatel

Deschapes je idiot a má své oblíbence.. Nepočítám s tím, že povolá někoho jako Rabiota, Kanteho, Dembeleho či Martiala.. tedy nejlepší francouze současnosti, dle formy a hráče s obrovským potenciálem.. Místo toho tam dá Valbuenu

Reagovat
Wat

Tak zrovna Martial, si myslím, že tam s velkou pravděpodobností bude. Kantého je škoda, tomu bych to fakticky přál.

Reagovat
Cipinho

Dembelé je Belgičan.

Reagovat
smazaný uživatel

otazkou, ktoreho myslel. Belgican hraje v Tottenhamu, Francuz vo Fulhame a este je nejaky s dobrou formou v Rennes, tiez francuz

Reagovat
SunFells

Martial má velkou šanci.

Reagovat
SunFells

V L1 je nějaký vyčnívající Dembele?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,skautuje ho LFC minimalne....

Reagovat
smazaný uživatel

ako kazdeho, a nakoniec prestupy do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Jswn

Reagovat
smazaný uživatel

* Jj, vela hracov cez leto prestupy ...

Reagovat
SunFells

prestupy, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie .

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohohle skautuje i Barcelona a předpokládám, že i ostatní velkokluby. Zatím toho moc nenahrál, je mu 18, ale jíž v létě by mohl odejít. Pod 40 mil. € to ale pravděpodobně nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

V Rennes hraje ohromný talent. Ten předčí všechny Dembelovce doteď. Dejte na má slova.

Reagovat
Godwinson

Dembelé a Rabiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Co by tam ti dva dělali? I ti zbylí jsou diskutabilní :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ Ligue un??

Reagovat
Godwinson

Proč bych to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak směle píšeš o tom kdo nemá kvality hrát za francouzský nároďák.

Reagovat
Godwinson

Oni dva ji zatím nemají, no :) I ten Kante s Martialem jsou tak na lavičku. Ty zase výše píšeš, že nepůjde z Rennes pod 40 mil., z Rennes. Realita je taková, že pokud vůbec půjde, tak i kdyby šel přímo do Manchesteru City nebo Barcelony, nepůjde za více než za 12 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že min. dva jmenovaní by tam měli být, ale pozor, Valbuena není o nic horší jak Dembelé nebo Martial. Je to stále kvalitní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc dokáže tvořit, i hrát na křídle, což je dobré.

Reagovat
Mastný Chobot

*Coquelin

Reagovat
PP

ta Francie by letos mohla postavit s přehledem 2 týmy a oba by konkurovaly Německu i Španělsku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má to sakra těžký...

když nominaci nedostane nebo si nekopne ani minutu nebude to při té konkurenci žádná výtka směrem ke generálovi Deschampsovi..

Reagovat
Usty

no vzhledem k tomu, jak teď hraje, je nejlepší DM/CM v PL a dost možná (v aktuální formě) i jeden z nejlepších na světě, tak to na výtku rozhodně je jenom by se potvrdilo, že Dešamps je konzerva, která není schopná reagovat na žádnej vývoj

Reagovat
Mastný Chobot

*Coquelin

Reagovat
smazaný uživatel

Cech - Walker, Alderweireld, Huth, Monreal - Kante, Dembele - Ozil, Mahrez, Alli/Payet - Kane/Vardy

Reagovat
Swarley

300. pro Ustyho a jeho kostky

Reagovat
Wat

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Harakan

Reagovat
icemike

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

To tady nepadl ani jednou Firmino, hráč, který byl v roce 2016 u více gólů, než kterýkoliv jiný hráč v PL?

Reagovat
tomasinho

Hm, tak my jsme hráli jen 3 ligové zápasy v té době

Reagovat
smazaný uživatel

teď se do toho dostává... příští rok už tam bude

Reagovat
tomasinho

Jo, já myslel spíš tu únorovou sestavu, jsem myslel, že zápas s Norwichem byl v únoru už a on byl v lednu. Ale jinak jo, začíná hrát fakt skvěle, konečně i na AM, do té doby mu to šlo více na hrotu, ale je super, že zvládá oboje. Snad už se teda rozehrál a půjde mu to takhle i dále.

Reagovat
tomasinho

Když už tě tu mám, myslíš, že by Hector zvládl přechod do většího týmu a jiné soutěže?

Reagovat
smazaný uživatel

do většího týmu určitě.. to je u něj jen otázka času a vlastně se spíše jen spekuluje kam to bude. V Kölnu teď měl dokonce takové období, kdy Stögerovi byla škoda dávat hráče s takovou herní kvalitou na levý bek. Ale dost možná by mu to vzalo šanci nastupovat na euru za repre, takže už zase normálně hraje na svém postu.

jak by ale zvládl jinou ligu se těžko odhaduje... to člověk nikdy neví, ale tipl bych si, že by s tím neměl mít problém

Reagovat
tomasinho

Díky, prý zápasy Kölnu skatujeme a údajně je ve hře on i Horn. Levý bek je post, kde potřebujeme posílit a mi se právě Hector v repre a nějakém zápase za Köln, který jsem viděl, dost líbil. Navíc by to nemusela být zrovna drahá varianta co?

Reagovat
smazaný uživatel

no vzhledem k tomu, že odvádí opravdu dobrou práci, je to reprezentant a dost možná dokonce člen základní sestavy na EURU bych řekl, že jeho cena pořád bude stoupat. I v BL po něm samozřejmě pokukují, Wolfsburg nebo S04 o něm už tuším taky přemýšleli. Cenu bych odhadoval ale do těch 15 mil.€

Horn je úplně top - toho jsem si přál k nám. Kdyby vám to vyšlo, bylo by to skvělé

Reagovat
tomasinho

Jojo, to by bylo. Myslíš, že by Köln prodal v jednom přestupním období oba dva?

Reagovat
smazaný uživatel

.. pokud přijdou dobré nabídky, proč ne? Jim je taky jasné, že moc dlouho je už v týmu neudrží.

Reagovat
tomasinho

Právě no. Tak se tam k nim obrátíme létě s dvojitou nabídkou

Reagovat
smazaný uživatel

ultra deluded ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Takhle chillujou fanoušci Manchesteru United

http://i.imgur.com/nkIoHwz.png

Reagovat
SunFells

Chilling s gyrosem, hmmm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele