Union Berlín má dalšího trenéra, na lavičku usedne Bo Svensson

23.05., 20:00
Aktuality
Bo Svensson (© AFP)

Union Berlín s reprezentačním záložníkem Alexem Králem bude od nové sezony trénovat Dán Bo Svensson. Bundesligový klub, který si v posledním kole zajistil záchranu, dnes Svenssona představil jako nástupce dočasného kouče Marca Groteho.

Ten na začátku května vystřídal Chorvata Nenada Bjelicu, pod jehož vedením se Unionu nepodařilo výsledky vylepšit a do poslední chvíle bojoval o udržení se mezi elitou. Povedlo se to v sobotu díky výhře nad Freiburgem.

Svensson naposledy vedl jiný bundesligový tým Mohuč, kde působil do listopadu, než dostal kvůli špatným výsledkům vyhazov.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Rudnevs

Co hovorime na baráž?

Reagovat
St. Pauli

Bochum si hezky nahravala a Düsseldorf strilel goly.

Reagovat
Rudnevs

Dalo by sa povedať, že Fortuna svojmu menu neostala nič dlžná. A celé to tam stojí a padá na Tzolisovi.

Doteraz mi to bolo jedno, ale teraz prajem asi skôr Bochumu. Ale už je neskoro, odveta bude len formalita.

Reagovat
andrew96

Cože, zrovna ty a Bochum?

Reagovat
Werkrider

bude mi chýbať

Reagovat
Rudnevs

Manuel sa tým očividne “preslávil” nie len v našich diskusiách…

Inak teda, káder VfL mi príde oveľa zaujímavejší než káder Fortuny a celkovo som včera prišiel na to, že im to proste podvedomo nejak neprajem.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Martin9719

Já si myslím že karma je zdarma. Tohle by za mě Letsch nedopustil. Ten zmar po druhém gólu Butschera v jeho očích místo aby se snažil se zápasem něco udělat a dát alespoň třeba gól. Byl to výraz jakoby se to stalo v odvetě a Bochum už by nemohla reagovat. Samozřejmě jakkoli by F95 vyhrála tak by měla velkou výhodu, ale nemůžeš na to v 64. minutě 1. zápasu přece takhle rezignovat. Kauza Riemann asi udělala taky svoje. Nejspíš klíčový moment pro Bochum v boji o záchranu krom odvolání Letsche a být to 0:2 je taky něco jiného než 0:3.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele