Ünal má opět nového zaměstnavatele, upsal se Getafe

13.08.2020, 00:02
Aktuality
Getafe oznámilo příchod Enese Ünala. Pro stále teprve třiadvacetiletého útočníka půjde o osmé angažmá, přičemž Villarreal za něho může vyinkasovat až 11,5 milionu eur...

Ünal na sebe upozornil v pouhých 16 letech v Bursasporu, odkud ho vykoupil Manchester City, za ten si však soutěžní duel nikdy nezahrál a postupně odcházel na hostování.

Třináctinásobný turecký reprezentant takto působil v Genku, Bredě a Twente, kde se blýskl 18 ligovými brankami a následoval za 14 milionů eur přestup do Villarrealu.

Za ten však Ünal nastupoval jenom v ročníku 2017/18, a když se neprosadil podle očekávání, zamířil do Realu Valladolid, kde hostoval v uplynulých dvou sezónách LaLigy.

Španělskou nejvyšší soutěž bude hrát turecký útočník i nadále, ovšem za Getafe, kam přestoupil z Villarrealu. Ünal se svým novým chlebodárcem podepsal pětiletou smlouvu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
Messiáš

Ideální hráč pro Getafe. Hodně se ve Valladolidu zvedl. Ideálně by to však ještě jednoho strikera chtělo

Reagovat
CHONG

Můžeš mi ho nějak popsat, znám to jméno, ale to je všechno... Navíc, co se tak dívám na počet gólů, tak nevím, jestli je to úplně řešení naší střelecké impotence...

Reagovat
Prezioso

Je to klasicka kurvicka, co prosla ve 23 letech uz 8 klubu... Talent, co nikdy neukazal, co v nem je

Reagovat
Messiáš

Kdysi veliký talent, kterého vzalo City s tím, že se jedná o největšího tureckého talenta od dob Hakana Sukura. Byl ve všech mládežnických kategoriích repre a většinou měl tak gól na zápas. City ho hned dalo do Twente, kde měl povedenou sezónu a vzal jej Villarreal tuším za 20 mega. Od té doby, to šlo chvilku z kopce, La liga je kvalitou přece jen jinde, ale minulou sezónu a hlavně v závěru, to bylo už o parník lepší. Hodně zapracoval na rychlosti, kterou dle mého dřív moc neoplýval. Jinak je to dric, ideální do Bordalasova systému, může hrát z křídla, osamocenou devítku, i v tandemu za někým, kdo mu to bude sklepavat. Je i dost slušný 1 na 1. Uznávám, že by mohl mít i lepší statistiky, proto doufám, že nebude jediným hráčem. Škoda, že se neudělala Evropa, prý byl už domluven Mayoral a Luis Suarez ze Zaragozy/Watfordu.. Doufám tedy, že počítají se dvěma kusy...

Reagovat
CHONG

Díky Absence v Evropě nám určitě trochu uškodí (spíš teda z hlediska financí, protože EL přeci jenom není pro hráče takové lákadlo), u Mayorala nevím, četl jsem, že jsme ho chtěli na hostování, kdežto jiné týmy (třeba Lazio) ho chtějí koupit, takže ten asi neklapne, Suarez by byl fajn, ale tam asi záleží i na tom, jestli Zara postoupí nebo ne. Každopádně ten útok musíme vyřešit radikálním řezem, jinak půjdeme do kopru, protože naši střelci jsou vyhořelí jak říšský sněm.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele