Ujfalušiho nahradí ve Fiorentině Barzagli

24.05.2008, 15:01
Aktuality
Fiorentina našla rychle náhradu za Tomáše Ujfalušiho, který po Euru zamíří do Atlétika Madrid. Uvolněné místo v obranné čtveřici by měl zaujmout Andrea Barzagli z Palerma, v italském dresu předloňský mistr světa.

Barzagli byl blízko přestupu už loni, kdy se o něho zajímaly velkokluby Juventus nebo AC Milán. Italský reprezentant s největší pravděpodobností změní dres až letos, získat ho má Fiorentina.

Fialky kvalitního obránce nutně potřebují, protože jejich řady opouští český reprezentant Tomáš Ujfaluši. Za 27letého Barzagliho zaplatí10 milionů eur, pro hráče je připravena pětiletá smlouva.

Barzagli, jenž odehrál za reprezentaci 21 zápasů, se připravuje s národním týmem na evropský šampionát. Zájem o něho byl především v Německu. Blízko byl přestup do Wolfsburgu, dalším zájemcem byl Bayern Mnichov.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
M11

mazec.. ja vedel ze nam ho vyfoukne nekdo

Reagovat
smazaný uživatel

jenže zrovna fialky

Reagovat
MiChaEl

Uz zostava len dufat, ze Galliani zamaka a zlanari Zapatu z Udinese a Caniniho z Cagliari..do buducna budu skveli. Aj ked mozno by sa zisla i rutina v podobe navratu Ayalu, ale to asi len moja tuzba, nebolo by to koncepne prilis. O Caninim uz rokovali vraj, pricom v Cagliari predlzia hostovanie Matrimu a Storarimu a prihodia tusim Abateho (ktoreho som ale myslel, ze zoberu spat, mozno by bol uzitocny..v Empoli nehral zle).

Podme Galliani, rozhyb sa a konaj, nech kader na buducu sezonu vyzera takto:

Akinfejev (alebo Ochoa ci Lloris + Abbiati, Kalac)

-

Zambrotta (alebo Miguel, nahradnicek Oddo), Nesta (Canini, Darmian), Zapata (Bonera, Kaladze), Maldini (Jankul a mozno i Dossena)

-

Pirlo (Gourcuff)

-

Gattuso (Emerson alebo Inler), Flamini (Ambrosini prip i D.Dessena alebo Luccin)

-

Seedorf (Pjanic alebo Pandev, Abate), Kaka (Rosina alebo aspon Cigarini)

-

Eto o (Pato, Seva alebo Borriello, Inzaghi)

Prip ak by sa presadil ten zamyslany novy system 4-2-3-1, tak by sa len Pirlo presunul vyssie, nad Flaminiho a Gattusa..A som spokojny.

Reagovat
smazaný uživatel

O caninim se spekuluje i o přestupu do AS. Jinak k těm tvejm nákupům - se mi zdá, že to máš jako fotbalového manažera na PC...

Reagovat
MiChaEl

A co tam mam dat mena ako Galasek ci Plasil? Alebo co sa ti nepaci? Snazil som sa byt realisticky, je treba obmenu, to predsa vidi uz aj Galliani..Navyse, vsetko su to viacmenej alternativy alebo si nepochopil pouzivanie fraz ako prip. ci alebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se nezdá, že by byl v AC až takový kolotoč. Ty nákupy jsou čistě jen podle tebe, že? Protože o něktěrých hráčích, keré jsi tam napsal, jsem žádnou spojitost s AC neslyšel.

Reagovat
MiChaEl

Ale ved jasne, ze vyjadrujem hlavne svoje zelanie, no vravim, nemusi byt nerealne. AC ma vraj zaujem o Zapatu, Caniniho, A.Dossenu, davnejsie som tusim cital o Cigarinim a teraz ked Parma spadla, by to nemuselo byt tazke, zaujem posilnit utok je jasny - Etoo, Seva, Borriello su pretriasani vsade (z tych co Carlo vymenoval, chcem len Samuela, Drogba je stary a nezda sa mi tymovym hracom, ako vie byt Samuel, Adebayor je v poho, ale pochybujem ze pride, Amauriho proste nechcem). Rosina prerastol Turin a nebolo by zle ziskat ho, a Pjanic resp Pandev (hoci ten je skor utocnik ako kridlo) by mi ozivili pekne spomienky na Dejana Savicevica

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina by měl už asi přestoupit, opět jsem četl spojitost s AS. Já bych bral i Di Nataleho jako náhradu za odcházejícího Manciniho. U vás to vidím na příchod stopera - ten Zapata by byl dobrej nákup + Carletto říkal, že dá šanci Digaovi a Darmianovi. Pak asi Zambrotta, určitě útočníka, tam bych to viděl na Drogbu, brankáře, nějaké to křídlo. Bude také záležet, kdo ještě odejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina musí pryč z Turína, jinak mi tam zvadne .

Reagovat
Kapřík

Já už to taky očekávám delší dobu a on furt nic . V takovým AS by nám určitě rozkvetl do krásy .

Reagovat
smazaný uživatel

to já bych spíš, aby se zkvalitnilo celý Torino a on tam hrál prim...

Reagovat
MiChaEl

Myslim, ze Drogba je fakt realny, no vravim, velmi sa mi to nepaci..skor by som ho doprial do Interu, nech sa hada s ibrahimovicom, kto zahra priamy kop ti by si rozumeli..Etoo je moja srdcovka a ked hrotaka, tak jeho, je to kompletny utocnik, rychly, technicky sniper, zmysel pre kombinaciu, pozicne skvely, relativne mlady..jasna volba.

Okrem snipera treba urcite stopera a tam je proste Zapata naj z tych dostupnych, leda zeby ste nam prave Filipka pustili Okrem toho nutne potrebujeme nahradu za Seedorfa, ak sa zrani, na jeho poste moze hrat prakticky akurat Gourcuff, ktory momentalne alternuje i za Kaka, a to nie je bohvieco..nemame kvalitne zdvojene posty, preto ked prisli zranenia, odisli i body..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Filípka zapomeňte, ten neodejde. Určitě bude přestupové dění v AC zajímavé..

Reagovat
MiChaEl

Nevadi, Nesta je lepsi, aj ked rocky pribudaju..snad vyjde ten Zapata

Reagovat
MiChaEl

A mimochodom, ak spominas ze bude zalezat na tom, kto odide, vedenie uviedlo, ze nove posobisko si mozu hladat Brocchi, Gourcuff, Simic, Oliveira a Gilardino, Paloschi odchadza na ostovanie, Dida odchadza, Fiori vraj konci, Cafu a Serginho uz skoncili, ako iste vies, takze cosi sa deje, nic sa neboj..

Reagovat
MiChaEl

..a to som zabudol na Zambrottu este..tam je zaujem rovnako jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Inler je hodně zajímavej hráč, jsem zvědavej, jak se ukáže na Euru.

Reagovat
MiChaEl

Svajciari maju vcelku zaujimavy tim, i taki Behrami, Vonlanthen, Djourou ci Barnetta su kvalitka.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra posila...grande viola

Reagovat
smazaný uživatel

dobra posila pre fialky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky . Ale samotnej hráč mě trochu zklamal, čekal bych, že půjde za lepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Fiorentina je pro Barzagliho ideální variantou. Možná ještě mohl jít do AC, kde by šel do základu. Barzagli mi hodně připomíná Costacurtu. Jinak myslím, že do Juve, ani Interu nebo Bayernu se nehodí.

Docela mi zajímá jak bude vypadat obrana Itálie tak za dva roky (na MS 2010).

Bonera (De Silvestri) ----- Barzagli (Gamberini) ---- Chiellini ------- Zambrotta (Criscito)

Obrana je a v budoucnu bude největší slabinou squadry azury. Chybí mi tam osobnost typu Baresi, Maldini, Nesta a Cannavaro. Tato generace bude slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že obranná hra byla vždycky hlavní doménou hry Itálie, tak si nemyslím, že by měla být do budoucna obrana její slabinou. Navíc každý obránce hrající v serii A je jistě dobrý. Náš Rozehnal si za Lazio ani nekop. Co by teda potom měla řikat naše reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není jen dobrá náhrada, tohle je excelentní kauf za výbornou cenu Ale příští sezonu to bude i Itálii zajímavý - Inter je už dost silnej, navíc bude ještě posilovat + Mourinho na lavičce AC bude daleko silnější než letos, předpokládam, Juve to myslí s návratem na vrchol taky vážně... navíc jsou tady ambiciózní týmy jako Fiorentina, Sampdoria, Udinese - od těch se taky dají čekat velký věci. Potom se rvát jako lvi budou určitě i Neapol a Lazio.

Fakt mě zajímá, jak to dopadne s Římem... Tým sice dobrej, ale do absolutní špičky jim ještě hodně chybí (co se týče hráčskýho materiálu), navíc bych řek, že už teď jsou s tim co mají na vrcholu... Mancini nejspíš na odchodu, na posily vyčleněno ubohejch 20 mega... držim jim palce, aby tohle ustáli, ale takhle o Scudetto hrát nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

jn, příští rok očekávám Serii fakt silnou .

Reagovat
smazaný uživatel

můj tip: 1.Inter 2.AC 3.Juve 4.Řím 5.Fiorentina 6.Sampdoria

i když bych to radši viděl takhle: 1.Řím 2.Fiorentina 3.Juve 4.AC 5.Neapol 6.Inter

Reagovat
sansiro

Serie A se po korupční aféře pomalu zvedá a to je moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžké, máme velké dluhy a peníze na přestupy nemáme jako ostatní (AC, Inter, Juve). Proto jsou dosavadní výsledky úspěchem, velký dík patří Spallettimu. Spekulovalo se o tom, že Řím koupí Soros, který by přinesl finanční injekci.. Příští rok vyhraje Scudetto podle mě AC nebo Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Soros by vám pomohl finančně, ale kdyby to Rossella Sensi odpískala, tak by jste ztratili prestiž Je to takevej čerstvej vítr... lepší se dívat na pěknou ženskou, která rozumí fotbalu, než na jiné kmety jako Calderón, Galliani...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosella tomu dáva šmrnc..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže být pravda. To bych asi nerozchodil.

Reagovat
smazaný uživatel

A vy teda kupujete koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem něco o Senderosovi. Zatím se tomu všemu jenom směju,ale pokud to půjde tak, jak doteď asi se z toho budu těžko vzpamatovávat. Ale jak říkám tomuhle nevěřím(Barzagli do Fiorentiny by možná šel,ale ta cena je směšná).

Reagovat
sansiro

Grosso se má údajně vrátit do Itálie (asi zamíří do Juve).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle by byl parádní přestup!

Reagovat
fantomas

OT: 2. minuta - Míč do pravého křídla dostal Vlček, stačil odcentrovat před domácí branku, kde nabíhající Baroš v pádu hlavou přestřelil.

A už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi je teda odepsal docela brzo . Naštěstí už vedem .

Reagovat
fantomas

myslel sem to jako narážku na Baryho i předtim golem střílel jen do golmana, naštěstí máme vlčáka

Reagovat
smazaný uživatel

kde kde kdeee to je?

Reagovat
fantomas

idnes online jenom

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jsem to nakonec nenašel budu si muset počkat na zejtřejší sport, ale prej jsme je celkem pěkně roznesli 5:1 - všici útočníci si dali gól, počítám i vlčka do útoku

Reagovat
fantomas

jj, parada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele