Ujfaluši jednou nohou v Seville

13.12.2007, 09:37
Aktuality
Tomáš Ujfaluši po letošní sezoně s největší pravděpodobností opustí Fiorentinu a z Apeninského poloostrova zamíří na ten Pyrenejský. Zájem o služby českého reprezentanta stále má Sevilla a podle agenta je přestup takřka hotovou věcí...

"Na tréninku Sevilly jsem se nedávno sešel s prezidentem Del Nidem, mám tam několik hráčů a chtěl jsem je navštívit. Nic ale říci nesmím, nemohu to komentovat. Ujfaluši chce odejít do Sevilly, to je jediné, co mohu prozradit," sdělil hráčský zástupce Bayram Tutumlu, který má celý transfer na starosti.

Sevilla se o Ujfalušiho zajímala již v létě, tehdy však dal hráč přednost možnosti zůstat ve Florencii. Přestupu nahrává i fakt, že bývalému kapitánovi Hamburku v Itálii po sezoně skončí smlouva.

"Sevilla má v porovnání s ostatními kluby více než osmdesátiprocentní šanci. Nemá to pouze ve své mysli: má to i v srdci, v hlavě a ve všech dalších částech těla. Oni velice dobře vědí, že Ujfaluši je skvělý fotbalista a má nabídky z Anglie a Španělska, ale my jsme se s Del Nidem již dohodli a na tom nic měnit nebudeme," polevil nakonec Tutumlu a prozradil více, než původně chtěl.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to se tak posrat do sevilly je to tým na hovno

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,o úrovni některých příspěvků do diskuze se dá s úspěchem pochybovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla neniu na hovno ty seš na hovno maj slávu ve světě o které se to bě ani nezdá maj úspěchy a neúspěchy jako každý tým tak netlachej že sou nejhorší, protože to může říct jen debil který neví o čem mluví

Reagovat
smazaný uživatel

Toto trapné tvrzení může být výplodem jedině psychicky narušeného individua.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam bude pravidelně hrát, proč ne. Je to jeden z 5-ti nejlepších klubů Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

super. Konečně do Primery začínají prodit čeští hráči. Doufejme, že ji to u nás trochu zpopularizuje

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Sevilla zrovna hrozně potřebuje posílit pravej kraj obrany

Reagovat
Kily

1. Daniel Alves nejspíš po letošní sezoně odejde a 2. Ujfaluši může hrát i stopera, kde bude hodně dlouho chybět kapitán Javi Navarro. S Boulahrouzem to zrovna moc nevychytali

Reagovat
smazaný uživatel

To nevychytali, proto se divím, že berou zrovna Ujfiho. Ale třeba si vyřeší rodinné problémy a dá se zase konečně dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno nevim zda je to dobry prestup, to uz bych ho radsi videl v ACM... Maldini po sezone konci a Nesta k sobe potrebuje nekoho lepsiho nez je Bonera..

Reagovat
Shevchenko

Kaladze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uroven obou klubu je podle me na stejne urovni,i kdyz se mi libi vice FIORENTINA,myslim ze ma na lepsi klub tak za 2 az 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

A který je podle tebe ten lepší klub? Třeba Arsenal, který skončil v LM až za Sevillou, nebo nudná Chelsea. Sevilla je vítěz poháru Uefa ve 2 po sobě jdoucích ročnících , to se podařilov historii jen jednomu klubu. Taky je vítěz evropského superpoháru, kde porazila tehdy neporazitelnou Barcelonu. Fiorentina není špatný tým, řekl bych, že je to nadprůměrné mužstvo, ale Sevilla je top!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele