Udržená nula představuje pro Slavii podle Bořila malou výhodu

23.09.2020, 09:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Marv

Hodně výstižné hodnocení.. Slavie zůstává favorit, tak trochu jsem čekal, že ten první zápas bude hodně nervózní a maximálně o jednom gólu, teď můžou hrát více bez nervů, inkasovany gól moc řešit nebude. Myslím, že i Dánové budou chtít hrát trochu více na balónu a hlavně směrem dopředu, což je přesně ta voda na mlýn pro Slavii.

Reagovat
Salfovic

A pak že je blbej.

Reagovat
anarchochuligan

Doufám, že Midtjylland dá seshitkám 3:0, pražští sešívaní zombíci se vrátí zpět do kanálů. Růdá svoloč z Činy si nastěhuje stadion na vlak a odvezou si i s Tvrdíkem, Zemanem, Babišem a Prymulou do své vlasti. Prezidentem se stane už konečně někdo kdo, má přehled a bude se od Východu distancovat.. ale to je scifi :(

Reagovat
anarchochuligan

Slávii bych nepřál i kdyby měli kopat proti dětem Thanosovým...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele