Tvrdoň utrpěl zranění ruky, sezona pro něho skončila

21.05.2023, 13:22
Aktuality

Kvůli zranění ze sobotního zápasu na Slavii brankář Marián Tvrdoň fotbalistům Plzně ve zbylých dvou ligových utkáních nepomůže. Slovenský gólman v Edenu nastoupil poprvé od začátku loňského října místo týmové jedničky Jindřicha Staňka, zápas pro něj ale skončil už ve 14. minutě, kdy mu domácí Matěj Jurásek ostře došlápl na pravou ruku. Viktoria dnes na svém webu oznámila, že Tvrdoň už si v této sezoně nezachytá.

"Marián má silně pohmožděnou ruku s tržnou ranou, která si vyžádala několik stehů. Po vyšetření klubovými lékaři je jasné, že již nebude moci zasáhnout do tréninků ani do zbývajících dvou zápasů," uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pro Tvrdoně to byl třetí start v tomto ligovém ročníku. "Byl to nesmyslný zákrok. V takové situaci by měl být větší respekt ke gólmanovi, který jde do souboje rukama," řekl po zápase plzeňský kouč Michal Bílek. "Hodně mě to za něj mrzí, protože dostal po dlouhé době příležitost a na začátku zápasu vypadal skvěle," uvedl.

Plzeň, která Slavii podlehla 1:2, už má jisté třetí místo.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Udelat to Kuchta, tak tu je 200 komentu

Reagovat
verv

Reagovat
junglist

a o čem to svědčí?

Reagovat
bobis21

Že jste pokrytci

Reagovat
GrimeBaller98

Ze nejste uplne fer, jasne chapu, ze Kuchta je krysa a odpad, ale Jurasek se tady mohl vyhnout. Vubec nerikam, ze by to byl zamer, ale i tak by mel nest nasledky.

Reagovat
Neon

Jn, mohl udělat cokoliv, jen aby na něj nešlápl, nulová úcta k soupeři. Jsem si jednou v hospodě vymkl kotník na měsíc jen proto, že jsem se snažil nešlápnout borcovi plnou vahou na nohu, co dal přímo do místa, kam jsem zrovna nakročeno z půlmetrového podia, byla to otázka asi vteřiny.

Reagovat
Pablos

Reagovat
10adam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele