Tvrdoň byl rád za první šanci v sezoně a stal se hráčem utkání

02.10.2022, 12:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
kattos

No.. Jedlička

Reagovat
Martin9719

Mě by zajímalo co s ním furt všichni mají. Tvrdoň už za nás v lize chytal navíc je zkušenější. Od začátku bylo jasný že bude chytat Tvrdoň. On je dvojka, nikoliv Jedlička.

Reagovat
kattos

Jeden celej zápas. a zkušenosti z druhé ligy. Jedlička chytal první Slovenskou a předkola pohárů. Zkušenosti má větší Jedlička, je perspektivnější atd.

Proto jsem čekal jeho.

Ale jestli je Tvrdon lepší, tak to je jasné.

Reagovat
db18

Reagovat
deporpepa

Taky jsem čekal Jedličku, ale Tvrdoň fakt dobrý

Reagovat
O.Giroud

Tak hovorilo sa o jeho prestupe do Legie, uz neviem kde to padlo a potom skoncil v Plzni a bolo by mi divne aby tam isiel ako trojka. Skor som si myslel, ze Stanek je na odchode a s nim sa pocita ako s potencialni jednickou. Ale mozno sa za ten rok - polrok co ho DAC odstrelili tak zhorsil, ze aj trojka v Plzni mu je dobra

Reagovat
kattos

Taky jsem to tak viděl, že Staněk půjde brzo pryč a on bude jednotka

Reagovat
smazaný uživatel

hráči ze slovenský ligy to maj v naší top3 extrémně složitý, pražský S už to vzdaly a Plzeň to sice čas od času zkusí, ale moc jí to nevychází. A ty naše ostatní kluby zas nejsou tak bohatý aby přeplácely třeba zájemce z polský/maďarský ligy. Je to škoda

Reagovat
Martin9719

Přesně tak. Jedlička je příslib a momentálně rezerva když odejde Staněk, abychom měli víc než jednoho dobrého brankáře, což je u nás zvykem.

Reagovat
John Obi Mikel

Nečekal jsem, že koupíte bývalou jedničku z U21, aby vám dělala trojku.

Reagovat
Martin9719

O tom kdo všechno např. reprezentuje v mládežnických repre a v prvním týmu si u vás nezahraje bychom mohli diskutovat dlouho.

Reagovat
Freedo

Škoda, že jsi mi to neřekl před tímto kolem. Nedal bych Jedličku do Fantasy.

Reagovat
Martin9719

Psal jsem to už před zápasem, bral jsem to z pohledu Bílka což je trenér který vsadí řekněme na osvědčené koně, ne že by toho teda Tvrdoň odchytal moc, ale už ho prostě viděl v ostrým zápase pod jeho vedením.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak hodně štěstí s tímhle přístupem. To měl hrát dědic místo Klimenta

Reagovat
guerro

Chudák Jedlička že nešel radši do toho Maďarska

Reagovat
deporpepa

To he úděl golmanu....

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele