Tvrdík po další ztrátě Slavie vyloučil změny: Nikoho odvolávat nebudu

22.04., 14:14
Aktuality
Jaroslav Tvrdík (© Slavia Praha)

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík vyjádřil po nedělní nečekané remíze 2:2 s Olomoucí v předposledním kole základní části, po níž si červenobílí výrazně zkomplikovali boj o titul, podporu realizačnímu týmu s trenérem Jindřichem Trpišovským i spolupracovníkům ve vedení. Pětapadesátiletý bývalý ministr obrany na sociální síti X uvedl, že nikoho odvolávat nebude. Zároveň úplně nevyloučil svůj odchod z klubu.

Vršovičtí kolo před začátkem nadstavbové části první ligy ztrácejí na vedoucí Spartu čtyři body a již nemají situaci jen ve svých rukách. "Já osobně odpovídám za klub i A-tým. Pokud akcionář nebo já sám dospějeme k tomu, že už nemám Slavii co dát, s hrdostí na svoji dosavadní práci v klubu odejdu. Odvolávat však nikoho nebudu. Věřím svému týmu," napsal Tvrdík, který působí ve Slavii od sezony 2015/16.

Slavia ještě před dvěma týdny vedla tabulku, v posledních dvou kolech ale získala jen bod. Nejprve prohrála 0:1 v Plzni a v neděli zaznamenala šokující domácí ztrátu s Olomoucí. "Fotbal jsou emoce. Včera druhé zklamání v krátkém čase. Od týmu, který vyhrál skupinu Evropské ligy a dobrý fotbal zjevně umí, jsme čekali víc. Titul nyní nemáme ve svých rukou, ale soutěž ještě neskončila. Je stále o co hrát, i kdyby jen o čest a důvěru. Fotbal vás naučí pokoře," uvedl Tvrdík.

Slavia v letech 2019 až 2021 získala pod trenérem Trpišovským, který vede mužstvo od prosince 2017, tři ligové primáty po sobě. Nyní jí ale hrozí, že třetí rok po sobě bude bez titulu. V minulých dvou sezonách skončila vždy druhá. V zimě klub převzal nový majitel miliardář Pavel Tykač, který ho koupil od čínských vlastníků. Trpišovský má v Edenu smlouvu do června 2026.

"Máme za sebou poslední roky fungování v modelu, že jsme museli opory klubu z ekonomických důvodu prodávat. Cílem nebyly tituly, ale ekonomické přežití. Nyní je rok nula v novém," tvrdil Tvrdík.

"Všichni v klubu nyní toužíme po domácím úspěchu, všichni toužíme po titulu. Budeme reagovat, připravíme se se sebereflexí a chladnou hlavou ještě lépe. Věřím, že znovu probudíme mentalitu vítězů," doplnil předseda představenstva.

Autor: ČTK

Komentáře (118)

Přidat komentář
Pablos

zatím zde je jeden komentář

Reagovat
Salfovic

Je jen otázkou času, kdy do toho klubu přatel vířivky bude muset Tykač pořádně říznout.

Reagovat
Mönchengladbach

Psychopati Houštecký s Řehákem se měli pakovat už loni (po druhém projetém titulu). Úplně zbyteční troglodyti, kteří klubu dělají jen monstrózní ostudu.

Reagovat
Bex5

Ty tam byli jen kvuli pochybnymu tmeleni tymu. Nebo tlemeni tymu.

Reagovat
Mönchengladbach

To, jak duo JT's obtáhlo nového naivního hejla o sto mega za shořelého Zimu, vejde do dějin.

Reagovat
Pablos

Reagovat
10adam

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
krisa

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Greny

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bex5

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Igli

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Skleepy

"V příštím roce jsou dvě místa pro Česko v kvalifikaci Ligy mistrů. Naším velkým přáním je si ji zahrát. Přál bych si, abychom ve velké konkurenci našich soupeřů skončili nejméně druzí."

Cíl splněn, tak proč by taky měl někoho odvolávat.

Reagovat
Mikyruv Knir

Jenže ty dvě místa jsou až po příští sezoně, takže nic splněno není.

Reagovat
Pablos

Už příští sezonu jsme v 15. ...takže už se to týká následující, vždyť i teď se ví, že hrajeme o 5 míst v evropě a né už o 4 ...a to snad vždy bylo že první dva mají předkola LM.

Reagovat
Svářeč

Jj, mělo by to být už letos. I když ta šance postupu do LM z nemistrovské části je spíše teoretická, důležitá je větší šance ba postup do EL a EKL.

Reagovat
Skleepy

Akorát že vůbec.

Reagovat
milan78

by mohl tak sám sebe.., jednou luft, vždycky luftjarda...

Reagovat
Bucky

Myslím, že fanoušky na tom jeho přístupu nejvíc sere to jeho kategorické odmítání, že by někdy vůbec mohl někoho odvolat. Jedna věc je důvěra, ale druhá je zase zodpovědnost za podávané výkony. Slavie měla i za Čínských let poměrně výrazně vyšší rozpočet, než Sparta a o Plzni ani nemluvím, s Tykačem to minimálně ze začátku nebude méně. A tři roky bez titulu jsou prostě málo. Kdybych měl být objektivní, tak s tím kádrem se měli za ty poslední 3 roky udělat tak dva tituly a Sparta by byla ráda za jeden. Každý titul Plzně je nad očekávání (ve vší úctě k Plzni, papírově je prostě jinde).

Tím, že Tvrdík kategoricky odmítá kohokoli odvolávat se sám staví do situace, že buď nikoho vyhazovat nebude nebo ze sebe udělá debila. A může si za to sám. Snaží se dávat líbivá prohlášení a v podstatě se snaží být takovým fotbalovým populistou (dělat to tak, jak si fanoušci myslí, že by se to mělo dělat), ale ten jeho přístup i komunikace ukazuje, proč se to tak prostě nedělá. Čímž neříkám, že vše co dělá je špatně, je tam spousta pozitiv, ze kterých se můžou ostatní učit, ale některé věci jsou zase slušná střelba do vlastních nohou.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie má poslední tři roky jedinýho soupeře v boji o titul (předloni Plzeň, další dva roky my). A i tak už dokázala dvakrát za sebou titul projet a je blízko tomu, aby se jí to povedlo potřetí. Letos to je teda podle mě nejmenší průser, protože nejspíš se stane Slavie nebo Sparta týmem s největším počtem bodů bez titulu. Ale prohrát předloni se zkrachovalou Plzní a loni s náma, když jsme na podzim dokázali 5x za sebou remizovat a v derby dostat čtyřku, to je umění

Reagovat
Salfovic

Jednou už jeden tým po 30. kole 72 bodů měl (jestli Slavie příště vůbec vyhraje), ale jsem línej to hledat.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to bylo předloni. Ale pak se Slavie úplně posrala a v nadstavbě udělala jenom pět bodů. A končili na 78. To si myslim, že letos bude mít druhej tým víc

Reagovat
PtákOhnívák

Je to tak. Ale to je prostě ten Trpišovského fotbal, kterej nikam nevede.

Nakopne to na kraje, který nemají rychlost a dribling. Tak že je obrana zažene k roh. praporku a odtamtud posílají centry doslova na blind do vápna, kde stojí jeden hráč, mezi třema protihráčema a na vápně čeká na odraženej Oscar... nejhorší střelec v lize. možná i Strední evropě...

To je prostě k zblití na to koukat.

Reagovat
Bakary3

bohužel

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

"Máme za sebou poslední roky fungování v modelu, že jsme museli opory klubu z ekonomických důvodu prodávat."

Tohle už mi přijde jako dost trapná výmluva. Kolik těch opor prodali jen z ekonomických důvodů?

Reagovat
Skleepy

Třeba Olayinku, na něm se zahojili.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mönchengladbach

Taky nevím. Osa týmu Kolář - Bořil - Holeš, Provod - Tecl byla vždy neprodejná a je dodnes.

Reagovat
meno

Tak Kolář asi skončil. Bořil přes rok nehrál, Provod to samé, Holeš tam měl taky chvíli, kdy nemohl kvůli zranění naskočit asi do 20 zápasů. Tecl je Blažek z Baníku, ale útočník.

Co by se mělo řešit jsou zranění.

Reagovat
Nuno čomes

Anebo ty nákupy za 30+ mega, co nevyšly.

Reagovat
meno

Prodej - nákupy má Trpiš 65M euro plus. To je přes 1,5 miliardy. Taky bych chtěl mít takovou bilanci

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Salfovic

A jak to víš tak jistě, když u nás se přestupové částky moc často oficiálně nezveřejňují ?

Reagovat
meno

Absolutně to nevím jistě, beru to podle transfermarktu.

Každopádně je tu i tohle vyjádření Tvrdíka z před 4 lety https://tv.isport.blesk.cz/video/6506415/sef-slavie-tvrdik-trpisovsky-je-manazer-velke-firmy-vydelal-nam-miliardy.html

Reagovat
meno

A to bylo před Juráskem, Zimou, Simou, Sorem, Usorem, Bahem, Musou, Samkem nebo Talovierovem. Odmínutli prodat Douděru a Ogbua, to bude další randál + letos přijde z Evropský ligy asi 13 milionů

Reagovat
kilobyte

Poslední 3 sezóny pustili Simu (na kterého Tvrdík podle svých slov odmítal velký nabídky a odcházel až když už neměl takovou formu), Zimu (kterého si teď koupili zpátky), Kuchtu (který ale chtěl hodně odejít a neprodávali ho tedy jen kvůli tomu, aby měli peníze), Stancia (toho se asi jediného zbavili kvůli penězům), Baha (toho by udrželi maximálně rok, pak by ho stejně museli pustit), Sora (ten vlastně ani pořádně opora nebyl, v lize bída a vyletěl jen díky pár zápasům v Evropě), Juráska (14 mega a Benficu by neodmítnuli i kdyby měli pokrytý rozpočet na 2 roky dopředu)

Reagovat
Freedo

A to se ti zdá málo? Všichni jmenovaní hráli základ a museli být nahrazeni

Reagovat
kilobyte

Ale neodcházel jen kvůli financím klubu. To se dá říct jen u Stancia. Jinak ostatní odešli, protože chtěli jít výš. Takže i kdyby měla Slavia víc peněz, tak by ti hráči odešli.

Reagovat
Luka3enko

A nebo to byly nabídky, které nešly odmítnout a to byl jak Sor, Sima, Zima, tak Jurásek. To je to samé jak u nás Čvančara. Přeci jen když ze Simy, který slavii stál 115 k eur uděláš 8 milionů eur za jeden rok, tak bys byl blázen kdybys ho neprodal, když víš jak se tihle afričani dokážou rychle zakopat. Plus se ozval Brighton z Anglie, tak ty afričany udržíš těžko.

Reagovat
kilobyte

A ono ani nejde tak o to, že takovou nabídku nejde odmítnou, ale o to že ten hráč pak chce přestoupit. Jasně pořád máš s ním smlouvu, ale pokud mu zatrhneš přestup, tak ho to může rozložit a stejně ti nebude podávat top výkony.

Reagovat
Axelrose

No vidíš, když to zmiňuješ, jak to vypadá s mladým Haškem?

Hraje někde a co ty finance? Jednu dobu to tu docela jelo, vyhrožovalo se soudy, ale teď už se o tom moc nemluví.

Tak jen, jestli je v této kauze něco nového?

Reagovat
kilobyte

Soud prohrál, pak se odvolal k CAS a ta mu snížila trest asi na 2 mega. Takže to asi splácí a obráží nižší ligy po Evropě.

Reagovat
Axelrose

Ok, thank's.

Reagovat
kilobyte

Není zač. Rád poinformuji o dobrých věcech. Navíc si mi připomněl, abych se podíval kam se Hašek ve své kariéře dostal. Teď válí ve druhé řecké.

Reagovat
Axelrose

Alespoň je v teple, to má taťka určitě radost

Ale tak co, šlo o jeho rozhodnutí, takže má co chtěl.

Reagovat
kilobyte

Ten prý nechce, aby jeho synové hráli v Česku. Asi už se tady ztrapnili dost.

Reagovat
Freedo

Anebo by zůstali o rok dýl. To už spekulujeme. Kvůli financím to bylo částečně vždy. Kdyby Slavia měla tolik peněz, že by je z prodejů nepotřebovala, tak neprodá nikoho a nechá je odejít jak volné hráče po doběhnutí smlouvy.

Reagovat
kilobyte

To je právě nesmysl. I kdyby měla peníze, tak by stejně prodávala. Dělají to tak všechny kluby, které nepatří do nejužší špičky. Takže tohle vymlouvání se už je dost trapný.

Reagovat
Freedo

Tak jasně, proto píšu částečně a částečně to byla motivace hráčů se posunout dál. Přijde mi ale, že řešíš blbosti. To, že klub musel prodávat hráče ze základu byl fakt, Číňani poslední roky do klubu moc neinvestovali.

Hráči mizeli až moc brzo, hodně z těch, které jsi jmenoval, odešlo po 1 roce.

Už jsem tu psal, že Slavia by si třeba nemohla dovolit pod CEFC udržet víc hráčů, jako jste udrželi vy - Vitík, Krejčí atd.

Reagovat
kilobyte

Jenže to bylo hlavně tím, že na ně přišla moc zajímavá nabídka, abyste je drželi déle.

Mě jen přijde vtipný, jak vždycky když se vám přestane dařit, tak Tvrdík začne vytahovat, že se zaměřujete na finance a ty sportovní neúspěchy jsou vlastně jen kvůli tomu.

Reagovat
Freedo

Ano a to jsme zase zpět u peněz. Myslíš, že by si realizák radši neponechal třeba Baha nebo D. Juráska? Beci těchto kvalit nám chybí dodnes. Ale prostě se rozhodlo, že finance jsou priorita.

Upřímně, taky se mi moc nelíbí řeči, že cílem nebyly tituly. Slavia poslední 3 roky určitě měla kádr na to, aby o titul bojovala. Druhá věc už je ta realita, že do příchodu Tykače se museli prodávat hráči ze základu každou sezónu.

Odteď už to neplatí, jak řekl Tvrdík, je rok nula. A pokud se ani za těchto podmínek nedostaví úspěchy, tak bude změna na hlavních postech v klubu na pořadu dne.

Reagovat
kilobyte

A myslíš, že by Bah radši zůstal ve Slavii, než aby šel do Benfici? Kdyby někdo nabídnul Spartě za Krejčího a nebo Vitíka 14 mega, tak by je taky pustilil.

Reagovat
Imos

Fotbal je o penězích a když máš dobrou nabídku tak to prodáš dál a nahradíš jiným, kterýho pak taky chceš prodat a takhle můžeš pokračovat dál a všichni známe případy kdy se předržování hráče nevyplatilo a taková nabídka za něj nikdy nepřišla a výkony taky neodpovídali

Reagovat
Luka3enko

Hlavně na druhou stranu Slavia taky dost nakupuje. Argument museli jsme prodávat protože nemáme prachy mi přijde divný, když pak utrácíš jak urvaný. Rosický říkal v nějakém rozhovoru, že třeba Zafeiris byl nad finanční možnosti Sparty.

Reagovat
Freedo

To je nesmysl. Např za Birmu jste dali v součtu za přestup a hostování 3,3 a Zafi měl stát 2,6. Ceny beru z TM

Reagovat
Luka3enko

Tak to je ale až v sezóně po titulu. Ten rozhovor byl dřív, podle mě loni na jaře. Ono jsem to nenapsal správně, protože je to myšleno, že Sparta nedá tolik za přímý přestup, ale používá formu hostování s případnou opcí, protože je to pro ni spoustu peněz. Takhle přišel Haraslín, Kuchta, Hancko, Birmančevič. Jediný kdo tak nepřišel z fakt velkých přestupů byl Preciado, kdy se ho chtěl Gent zbavit a nechtěl slyšet o hostování. Samozřejmě nevím jak jsou přesné ty částky, mě spíš jde že Slavia přivádí kvanta hráčů (nebo mi to teda přijde) i když třeba za měnší částky.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
NataženýTříslo

Abych byl k sobě upřímný, mám pocit, že s tím kádrem a možnostmi by byla do druhého místa polovina trenérů z ligy a JT v lize moc přidanou hodnotu Slavii už nedává.

V Evropě je to o něčem jiném, ale jen v zápasech, kde nemůžeme nic ztratit.

Krom toho, co už bylo mnohokrát popsáno (rozdílový hráči, kvalitní střely zpoza vápna, driblingy do vápna) mi přijde, že tým je strašně psychicky labilní.

Pokud bychom ale chtěli změnu k lepšímu, už bychom museli sáhnout po zahraničním trenérovi.

Reagovat
meno

Úplná blbost vyhazovat Trpiše

Reagovat
NataženýTříslo

Proč blbost? Ty vole, dyt se trápíme s rozpadající se Olomouci doma. Plzeň dvakrát odchodime a Sparty se bojíme. Další zápasy s týmy ze spodku tabulky typu Zlín raději nezmiňuji.

Blbost by to byla, pokud bychom ho nahrazovali jiným trenérem z ligy.

Podle mě umí hrát jen když je outsider. Začneme hrát až když prohráváme a teče nám do bot.

Za co nemůže jsou dvě červený s Milánem, a že na to hráči serou. Za co může je stále stejná nefunkční hra dokola, stavění hráčů mimo posty a nevyužití silných stránek hráčů jiného typu, než jsou atleti, kteří naběhají 12 km.

Křičet "po výhře po prohře" budu po odmakanym zapase a ne po takových sracka výkonech. To i já na tom hřišti ve třetí třídě v posledním týmu tabulky nechám víc.

A Tvrdík nemá co koho vyhazovat, ten už se mi taky začíná tím svým populismem přejídat.

Jsem ze Slavie hodně zklamanej a musím uznat, že si titul nezasloužime. A to, že máme víc bodů než kdo kdy jindy v dané fázi pro mě není argument. Přece se nemůžeme srovnávat s Boleslavi a spol. Plus Plzeň nás dvakrát vyklepla.

Reagovat
meno

Titul ještě bude

Reagovat
PtákOhnívák

S tím kádrem by byl do druhého místa i Franz Straka nebo Vrba. To vo tom ani potom...

Problém je v tom, že Trpiš jede nějakou taktiku, která očividně nefunguje. A přivádí hráče, který neumí pořádně využít (Zafeiris..) nebo se mu do toho co chce teoreticky hrát, ani nehodí.

A nikdo z jeho nadřízených, včetně sportovního ředitele mu neumí oponovat.

Proto hraje pořád dokola už dva roky, stejnou srajdu. Na kterou se ty mužstva nemusí ani nějak zvlášť připravovat. Buď zalezu v kompaktní bloku, jako včera Olmík, nebo naopak budu vysoko napadat jako Plzeň... A Trpišovi se to automaticky bortí pod rukama.

Protože ty hráči co tam má, neumí dát kolmou přihrávku, neumí si to narazit... A koncový hráči nemají tah a rychlost. O nějaký kličce ani nemluvím, to je sprostý slovo pro Slávisty.

Prostě to celé nedává smysl o co se na trom trávníku snaží... A to že vyhrávají v Evropě, jasně. Protože ty kluby hrají většinou jeden na jednoho a pak je všechno mnohem jednoduší než dobývat, nebo rychle kombinovat pod tlakem...

Bohužel z tohoto prohlášení je více méně jasné, že změna nepřijde ani příští sezónu. To by Jindrovi muselo v kabině něco padnou na hlavu, aby se mu tam rozsvítilo a uvědomil si, že to co dělá, už druhej rok nikam nevede.

Reagovat
meno

Ad 1 blbost.

Ad 2 loni měl v 29. kole 65 bodů, předloni 70, není o nic moc lepší nebo horší. Zafeiris není od zranění stejnej. Přijde mi bojácnej a trpí na to, že naše liga je hodně do těla. Loni ho nikdo moc neznal, tak měl mnohem víc prostoru, letos byl skvělej v evropě.

Ad 3 asi jo.

Ad 4 blbost, Trpiš nemůže za to, že tým 26x vystřelí, ale na bránu jde jenom 8 střel a z těch jsou jenom 2 góly. Trpiš nemůže za to, že Olomouc 2x vystřelila, z toho to šlo 2x na bránu a padly jim 2 góly.

Ad 5 asis koukals na jinej zápas

Ad 6 protože se snaží hrát fotbal a ne bránit v 10

Ad 7 změn netřeba, jenom posílit o kreativní střed, protože nemůžeme stavit na Ševčíkovi, kterej je půl sezony mimo.

Reagovat
Greny

Zafeiris mě hlavně přijde že nabral a je "vyzranej" na profi sport

Reagovat
meno

Tak ho trochu pohoní v přípravě a kluk nám pak vykope LM Žádnej strach

Reagovat
Luka3enko

Jen k těm počtu střel, tak i přijde že někdy Slavia zbytečně střílí ze špatných pozic, takže to tu statistiku dost nafukuje. Třeba i proti té Plzni se argumentovalo statistikama, ale nějaké extra šance z toho nebyly.

Olomouc měla 2 pozice kde byla vysoká šance dát gól, první byla zaspaná standartka a druhý byl únik sám na golmana po individuální chybě. Jako kvalita těch příležitostí byla nesrovnatelná s těma slávistickýma.

Samozřejmě Slavia by měla mít kvalitnější hráče, kteří z těch horších pozic vytěží víc.

Reagovat
Marisic

jenom k tomu kreativnímu středu jo. Trpišovský si vlastně furt stěžuje, že někoho nemá, že mu někdo chybí, ten střed tam teď zaznívá často. Ale jako Slavie do něj zainvestovala "jen" Zafeirisem v poslední době. Je to sice na ligu mimořádně nadstandardní fotbalista, to je vidět, ale pak přijde zranění nebo pokles formy (je furt dost mladej) a co s tím. Že je Ševčík mimo je kolorit posledních x sezon. Proč se s tím něco nedělá. Proč Slavie pošle 2 svý odchovance, ligou prověřený a na ligu nadstandardní středopolaře Plzni. Proč dá radši Slavie 4 miliony eur za stopera, za post kterej ji tolik netrápí. Vždyť to nemá logiku

Reagovat
Axelrose

Ještě bych přidal, že když někoho přivede, nechá ho pak rok stát a jeho protěžování hráčů, i když se jim absolutně nedaří - tady je obrovským příkladem např. Jurečka.

Reagovat
Greny

Mě třeba úplně sere jak se tam během zápasu baví a řeší věci s Teclem, Borilem ..

Reagovat
Mass

Tobě teda stačí k nasrání hodně málo. Ale z tvých příspěvků tady poznám, jak hodně sleduješ Slavii, tak se nedivim.

Reagovat
Uwe háže buly

to by mi taky vadilo

Reagovat
Losinho

to je strašně trapný.. snad tam má asistenty s nějakou erudicí

Reagovat
kilobyte

Co s nimi asi řeší. Po spálené šanci: "Teclíku, kam bys to dal?" "Do levého rohu tribuny. "

Po neubráněné situaci: "Béřo, jak bys to bránil?" "Loktem do břicha."

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

dyt i do novin rikal, ze si takto pripravuje nastupce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Do hajzlu by mel jit hlavne Bilek. Trpis je dobrej kouc, ale potrebuje nejakou opozici.

Reagovat
Blasphemer

A jsme si jistí, že když mu tam někdo bude dělat názorovou opozici, že nebude po čase vyhozen?

Reagovat
Salfovic

To, že si tam 2JT dobrovolně přitáhnou názorovou opozici, je asi tak pravděpodobné, jako vznik názorové opozice v ANO.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
r.mrazik

a zalezi vubec na nem,kdyz to vlastni Tykac?

Reagovat
Uwe háže buly

Ne, ale nikdo mu to neřekl

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Psal jsem to už před zápasem v Olomouci , Slavia má strašně široký kádr a moc rotuje, ti hráči pak nejsou ve formě a necítí žádnou důvěru, třeba v útoku, dejme tomu že dostane šanci buren v základu, tak on ví že pokud nedá branku příště zase sedí, dokonalej příklad je wallem nebo i Jirásek, oba dva měli top zápasy a další match byli na lávce, jinak laicky řečeno, trpis si jednu chvíli začal hrát na guardiolu a prostě mu to nefunguje, doufám že titul dá Sparta a v létě přivede kvalitu

Reagovat
ACSeRw!n

uz sem bal, ze tweet nebude

Reagovat
Grupma

Neříká se teď už xíík?

Reagovat
Moshe Dajan

To říká jenom Pan Pižmo, pro zbytek světa je to twitter navždy.

Reagovat
Grupma

Toho ani neznám a už mě se*e, že mi sebral úžasnou originalitku

Reagovat
doshcz

Reagovat
Bex5

Uz se bal Jardo

Reagovat
Kaspar

Pristi sezonu se ukaze jak na tom Trpisovsky je, jestli Vrbovati nebo v sobe porad ma ten ohen

Reagovat
Sosi

Lepsi kouc pro Slavii tu nikde neni a Slavia proste hraje top, jen nebyt nenazrany. Samozrejme muze Jindra dostat pres prsty a nevymyslet picoviny, ale realne nahrada neexistuje.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Měnit narychlo Trpise je blbost, bude Euro pak rychle už liga a důležité kvalitou pohárů...osobně si myslím, ze pristi sezona by měla být pro Trpise ve Slavii poslední. Mel by se posunout. Byla by škoda (I chyba) nezkusit to. Renomé ma dobrý. I klub naskoci na novou vlnu.

Velkou slabinu Slavie vidím hlavně na křídlech, kde hrají průměrný hráči oproti minulým letům. Jak technicky, tak rychlostně. Wallem, Jurasek, Doudera, Tomic, Zmrzly...střídají horší vykony s lepšími. Žádná dlouhodobá dominance (Kde jsi Bahu?). Uchylujeme se k nakopavané. A jak je i výše zmineno, vidět úspěšný dribbling a kličku je rarita. A zpomalili jsme.

Me ta liga az tak nesere, těším se na poháry.

Reagovat
mrtvej ofsajd

* a důležitá kvalifikace do pohárů.

Reagovat
Marisic

Tyjo nepřijde vám to prohlášení takový moc poraženecký a smířlivý? Mi 4 body ztráta před nadstavbou teda nějak extra moc nepřijdou, Sparta aktuálně určitě není v nějakým laufu, hrajem docela hovno, proti Baníku nás na koně posadil Blažek a i tak sme se nakonec strachovali o výsledek. Slavie má problémy, který by mohla konečně začít řešit, dost si za ně může i sama svou magorskou přestupní politikou, ale letos dělá bodů dost, v Evropě se zadařilo, ještě se to může zas otočit podle mě.

Reagovat
kilobyte

Tak to je klasický Tvrdík. Být to o 6, tak už nám gratuluje. I když možná chce shodit z týmu tíhu a že už vlastně o nic nejde. Loni jim to v nadstavbě pomohlo a začali vyhrávat. Ale nemyslím si, že tohle by jim mohlo na psychiku zapůsobit.

Já bych řekl, že mi už jsme z toho nejhoršího venku. Birma drží, Kuchta s Haraslínem se teď chytili, vrátí se nám Laci a Krejčí už taky vypadá v pohodě. Problém by mohl být možná utavený Karinen, za kterého teď nemáme náhradu (Solbakken to zatím neukázal) a pravý bek. Snad se Preciado vzpamatuje a v derby zazáří.

Reagovat
Kaspar

mi/my

Reagovat
kilobyte

Sakra. Poslední dobou dělám fakt hrozný chyby.

Reagovat
Kaspar

Beztak nas oba Plzen v nadstavbe fikne

Reagovat
icefish

Když oba, tak je to stejně jedno

Reagovat
kilobyte

Tak nám už by to tolik vadit nemuselo, když s nimi budeme hrát poslední zápas.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

Ztratíte taky s Olomoucí a bude to jen o bod nebo dva

Reagovat
kilobyte

Snad ne. Nejhorší je, že kdybychom tam prohráli, tak je dost možný, že bychom tam jeli první kolo nadstavby znova. Snad si tohle v Olomouci uvědomují a radši to vypustí, protože nechceš být 6.

Reagovat
ACSeRw!n

je to 5b, coz uz je fakt dost, ale taky mi to prijde prehnany

Reagovat
delfin

Reagovat
Shevchenko

3 roky bez titulu jsou hrozná ostuda a jedna výhra nad AS na tom nic nemění.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele