Tvrdá rána pro Feyenoord, De Guzman musí na operaci

08.10.2009, 18:42
Aktuality
Feyenoord o víkendu celkem snadno přehrál nováčka Eredivisie z Waalwijku a připsal si povinné tři body za výhru 3:0, zápas ale měl z jeho pohledu i jednu velkou kaňku. Tou bylo zranění Jonathana de Guzmana, který si poranil meniskus a dnešní vyšetření ukázalo, že nadějný hráč bude muset na operaci...

22letý De Guzman nemá s kolenem problémy poprvé, i v loňské sezoně musel na operaci a přišel o velkou část ligového ročníku. V tuto chvíli zatím není jasné, kdy se operaci podrobí a jak dlouho bude chybět, délka absence by se ale měla pohybovat v řádu měsíců.

De Guzman byl do této chvíle jedním z nejlepších hráčů Feyenoordu a má velký podíl na tom, že rotterdamský klub může po chudých letech znovu myslet na titul. De Guzman dal v devíti zápasech tři branky, několik dalších pak svým spoluhráčům připravil.

Vynikající výkony mladého hráče neušly pozornosti ani skautům větších klubů a o De Guzmana se hodně zajímala Valencia. Ta údajně plánovala fotbalistu, jemuž po sezoně vyprší smlouva, v zimě vykoupit, otázkou je, jaké stanovisko zaujme po zprávě o zranění.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to zvládnou i bez něj...

Reagovat
mastakillah

Ztratili svojeho nejdůležitějšího hráče....

Reagovat
smazaný uživatel

Tomassona neztratili...

Reagovat
smazaný uživatel

Jon Dahl už není tak důležitý pro tým, jako býval

Reagovat
mastakillah

De Guzman tvoří hru, nahrává na branky, zahrává standartky, dává docela dost gólů, a navíc byl teď v hodně dobré formě....Tomasson už dávno není co býval, ikdyž zkušenostma je hodně důležitej..Guzman je určitě momentálně nejlepší hráč Feyenoordu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele