Turín o Recobu nestojí

09.08.2007, 12:48
Aktuality
Samé otazníky se vznášejí nad budoucností Alvara Recoby. Uruguayský reprezentant nezamířil do Atletika Madrid a podle všeho padne rovněž jeho odchod do turínského FC...

Recoba sice od prezidenta Nerazzurri Massima Morattiho dostal souhlas k přestupu, městský rival Juventusu ale podobný transfer neplánuje.

"Považuji ho za skvělého hráče. Mohu vás však ujistit, že toto je pouze výmysl novinářů. Zvažujeme příchod jiných italských fotbalistů a ne hráčů ze zemí mimo EU," objasnil celou situaci prezident turínského klubu Urbano Cairo.

Recoba je součástí Interu již hodně dlouho, v posledních letech se z něho ale stal náhradník. Uruguayský útočník měl navíc i zdravotní problémy a v uplynulé sezoně tak nastoupil pouze k třinácti zápasům, v nichž dal pouze jednu branku.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*

O Recobu nestojí nikdo. Za sezónnu nedá víc jak 5 gólú. Je přebytečný.

Reagovat
HOST*nowicky

ty seš pěknej kretén asi fotbal nesleduješ v tv nýbrž jen ve statistikách..i v článku máš že byl hodně zraněný..asi proto nedal tolik gólů kolik by sis představoval..ALVARO PATŘÍ K NEJLEPŠÍM FOTBALISTŮM NA SVĚTĚ..chtěl bych aby šel do juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Recoba je tak dobrej, že po něm neštěkne ani pes. V Interu je přítěž, jinde ho nechtějí. Navíc jsem za poslední dva roky neslyšel, že by něco dokázal. Ten kretén pasuje víc na tebe.

Reagovat
HOST*

Alvaro nepatří ani k nejlepším náhradníkům. V Interu byl vždycky 4 nebo 5 útočníkem, ať už to bylo za éry Ronalda, Vieriho, Crespa, Adriana nebo teď Ibrahimovice.

Reagovat
HOST*kedlub

nakonec skonci v arabii, kataru nebo usa...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jsou třeba Recoba a Santa Cruz sympatičtí, ale jako trenér bych je do týmu nikdy nechtěl. Jsou to lazaři, veční náhradníci. Občas mají "jasnou chvilku" a dají hattrick a potom 10 zápasů nic, čistej průstřel.

Reagovat
HOST*Fernandéz

Recoba tak dlouho hnil v Interu,že se mu to nevyplatilo.Měl už jít dávno,dávno pryč.pamatuju si,že o něj ještě před 3-4 lety stály kluby ze španělska a anglie.dneska ho nechce ani průměrnej turín Je to trošku škoda,přecejenom je to útočník kterej nákej ten goal dá,ale věrnost klubu se mu nevyplatila navíc i Interu by hrál asi za béčko vzdit tam maj Adriana,Zlatana,Crespa,Cruze a Souzu.Recoba se může zařadit mezi Kluiverta,Ailtona atd.....bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

"Věrnost" klubu za 7 nebo kolik mega ročně (na tribuně), takový hráč už se jenom tak nenajde .

Reagovat
smazaný uživatel

to bych bral sedet na tribune za 7 mega rocne

Reagovat
HOST*Heretic

No to by ses musel jmenovat Alvaro Recoba

Reagovat
HOST*

nehrajes ty dotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, on měl fakt takhle gigantickej plat? Proč s nim proboha nerozvázali smlouvu? On by se jim nevyplatil ani za 1.5 mega ročně. A hlavně by mě zajímalo proč mudali tolik peněz, on nikdy nebyl extratřída, pokud vim.

Reagovat
smazaný uživatel

to staci byt oblibeni u Morratiho

Reagovat
HOST*

Jenom stačí takový plat vymyslet.Recoba nemá 7.5 mega.

Reagovat
HOST*

El Chino, como se le conoce en el mundillo del fútbol, era hasta el 2001 el jugador mejor pagado del mundo, con una cifra cercana a los 7.5 millones de dólares por año en el Inter de Milán. es.wikipedia.com

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se tak na 2 roky staré žebříčky platů, vždycky byl v první desítce. Jeho jméno opravdu nešlo přehlédnout, je to holt Morattiho mazel.

Reagovat
HOST*ROMANISTA

recobovi by tolik jako v interu nikde nedali, byval to nejlepe placeny hrac na svete, proboha! navic za sezonu neni schopnej odehrat vic, nez 10-15 zapasu. je to dobrej hrac, ale jak uz tady nekdo napsal - do tymu ho nikdo nechce, na jeho zdravi neni spoleh. ocividne vsechno speje k dalsi sezone v interu za hezky plat.

Reagovat
HOST*Luis

Souhlasim se vším, co se tady uvedlo, ale přes to všechno sem ho měl rád a škoda, že nešel dřív a nehrál někde základ..........co se dá dělat

Reagovat
HOST*Fernandéz

Tak ted už je asi pozdě.....možná že v USA by si ho mohli vzít na paškál.Ovšem kdo by cht+ěl hráče,kterej radši sedí,než běhá

Reagovat
HOST*Fernandéz

*chtěl,pardon

Reagovat
HOST*Luis

Já si myslim, že on by chtěl hrát, ale nevadí mu sedět , ale nikdy nedostal tolik důvěry aby dokázal na co má.........

Reagovat
HOST*Juventus

TURÍN O RECOBU NESTOJÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě některých výše uvedených článků je vidět, že na eurofotbal chodí lidé, kteří fotbal sledují jen ve statistikách nebo nemají sport 1, na kterém ukazují Serii A a sledují jen některé ligy. Protože jinak by tu nemohly zaznít takové názory, že je Recoba špatný atd. Jen tak pro připomenutí: Alvaro Recoba má nejlepší kopací techniku na světě a má také obrovský potenciál. Za mlada byl jeden z největších světových talentů. Ale celou kariéru ho brzdila zranění a neskutečná smůla. Ne náhodou byl několik let nejlépe placený fotbalista. Doporučuji se na něj kouknout na youtube.com.

Reagovat
HOST*

souhlasím s s Leite. Pěkné video "špatného hráče" je tady:

http://www.youtube.com/watch?v=b2e-J7NeOwE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele