Tuchel nevěří, že má Mainz tolik bodů

24.09.2010, 11:32
Aktuality
Mainz si i po pěti kolech německé ligy drží stoprocentní bilanci a drží se na čele soutěže. Pokud skromý klub zvítězí ještě dvakrát, vyrovná bundesligový rekord Bayernu a Kaiserslauternu. Trenér Mainzu Tuchel si skvělou formu svého týmu nedokáže vysvětlit.

"Je to absolutně neuvěřitelné," zářil Tuchel po posledním utkání, ve kterém Mainz porazil Köln 2:0. "V první půli jsme hráli nejlepší fotbal, který jsem kdy u mého týmu viděl."

"Byl jsem opravdu nadšený, s takovým výkonem bychom mohli hrát Premier League. Fanoušci byli jako vždy fantastičtí a dva góly v závěru byly odměnou pro všechny," doplnil spokojený trenér.

Mainz má na kontě z pěti úvodních zápasů patnáct bodů, pokud vyhraje ještě dvakrát, vyrovná rekord ligy. Bayern Mnichov (1995) a Kaiserslautern (2001) dosáhly na úvod soutěže na sedm výher. Shodou okolností hraje Mainz o tomto víkendu na hřišti Bayernu Mnichov.

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Flamex

teďka padnou i když jim to nepřeje,tak to tak bude.

Reagovat
Flamex

nepřeju*

Reagovat
smazaný uživatel

mno pochybuju ze porazi Bayern, i kdyz on taky nehraje nijak zazracne takze maximalne rezmiku by uhrat mohli. Spis bych se ale priklanel k tomu, ze to skonci debaklem 3:0 nebo 4:0

Reagovat
noustres

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Shoda náhod.

Reagovat
REPLIKATOR

Aby ještě nehráli o záchranu

Reagovat
andkoo

do toho 10. miesta by mohli skoncit

Reagovat
smazaný uživatel

pro me to je taky prekvapeni...ale aspon na vrcholu tabulky sou jiny kluby nez Bayern,Schalke...

Reagovat
smazaný uživatel

teď uhrajou jenom plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
jv

A to neměli jen tak nějaké soupeře, viz.Stuttgart, Vlci a Brémy...Jinak Tuchel je výbornej, připomíná mi to nástup Kloppa.

Reagovat
cink

:-D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele