Trpišovský: O prohře rozhodly neproměněné šance a chyby v obraně

23.10.2020, 08:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
wikingskrin

Slavie nemá střelce, pokud se neplácnou přes kapsu tak už si dalších letech Evropu nezahrají. Hovorka je taky totálně mimo a na Kolářovi se asi podepsala herní pauze. Každopádně Slavie nemůže s takovým týmem bez hrotového útočníka hrát takový fotbal jako hraje. Musí hrát více zataženě a čekat na chyby a rychlé protiútoky. Do plných útočit jim nejde to se ukázala jak proti Švýcarům tak včera proti Cigošům

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze jakeho strelce ? Moznosti moc neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Musí někoho přitáhnout z ciziny, to se nedá prostě moc co dělat.

Reagovat
wikingskrin

tak v české a slovenské lize ho nenajde. Proto říkám, že se bude muset plácnout přes kapsu a dotáhnout někoho z ciziny. Klidně ať mu je 30, ale ať umí dávat branky.

Reagovat
kilobyte

Třeba Škoda by mohl být dobrý.

Reagovat
Kaspar

Nechat si utect Stocha, kdyz jediny schopny kridlo je Provod. Skoda toho Sykory v Polsku, sice tam nebyly nejspis nejlepsi vztahy, ale vse se da vyjasnit kdyz se chce, stejny pripad je i Baluta, Matousek taky porad lita po hostovanich, misto aby dostal jednu sezonu sanci a ukazalo se jestli se s nim da pocitat. V utoku neustale zoufaly Tecl, ktery se trefil v prvnim zapase a ted z toho bude zit celou sezonu, pritom i slepy vidi, ze na to nema,ale je to hodny kluk,kamarad tak tam bude jako jednicka. Ty kecy jak se Slavii rozpadla obrana, pritom je tam porad stejna, jediny kdo je pryc je Coufal.

Reagovat
ratusek

Už se to sype

Reagovat
h8_sfatto

O prohře rozhodla nabubřelost a arogance Trpišovského, který už víc než rok má sotva provinční tým a stále tvrdí opak

Reagovat
Andis

Tak Slávie přišla obecně s tím nabušeným fyzickým stylem a chvíli to funguje. Je to prakticky taky to jediné na co se Trpišovský zmohl. Slávie nedělá nic vyjmečného nebo takticky unikátního. Jednoduše soupeře přeběhá a "přebije" ve fyzičnosti. Ale co se týče technicky a fotbalově tak i tahle slabá Beer Sheva má hráče v tomto na lepší úrovni a to už bylo vidět i proti Plzni. Prostě gro Českého fotbalu je prostě postavené na lítat bojovat, což ukázala včera i Sparta nebo to ukazuje repre. Fotbalově ale těžce zaostáváme v Evropě.

Reagovat
Stannis Baratheon

Bohužel musím souhlasit. Provinční ne, na ligu to stačí. Ale v pohárech toho ten tým koc neuhraje. Nejvíc mě sere jak maže Tvrďajs med kolem huby, že buduje velký tým ve střední Evropě, přitom kupuju hráče na střídačku nebo do základu, které nás nikam neposunou a nejsou ani tretinovou náhradou za hráče co odešli.

Kam kurva zmizeli prachy za Krále, Součka?? Že si teď najednou kvůli jednomu nepostupu do LM musí utahovat opasky?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

tak rákosnící do toho nalili prachy na začátku a teď to logicky dojí, snad nikdo není tak naivní že si myslí, že tu chtějí budovat nějaký velkoklub evropského formátu

Reagovat
Neon

Jinými slovy, soupeř dal víc branek.

Reagovat
ratusek

Reagovat
vitecek15

Kolář včera naprosto tragickej, všechny góly jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude mít Hovorka radost, že za ty dva góly nemohl

Reagovat
vitecek15

To samozřejmě mohl, ale stejně tak mohl Kolář všechny tři šance zvládnout.

Reagovat
Witcher

Co odešel nezmar tak to šlo do prdele

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

naopak se sklízí Nezmarova strategie

Reagovat
jenage

"...v Evropě se hraje trochu jinak. Pořád se trochu trápíme s defenzivní šestkou ve středu hřiště. Pořád hledáme hráče ve středu pole, který by byl schopen zastat defenzivní roli po ztrátě míče."

Tvl on hraje v Evropě s Teclem v útoku a řeší obranu, to prostě nepochopím.

Reagovat
maras93

Ostuda. Vzadu to je poslední dobou chaos a vepředu zas nemohoucnost ve finální fázi. Obdržený goly včera byly opravdu bídný a ostudný. Za 2 goly mohl z velké části Kolář a asistoval mu u toho Hovorka. Ta jeho laxní přihrávka na konci byla opravdu třešnička na dortu. Jsem rád, že v tý LM nejsme, protože od takový Atalanty bychom dostali minimálně stejnej náklad jako Midtjylland, spíš větší.

Nechápu, proč nezkusili domluvit Stocha alespoň na 1 sezonu. Určitě by nebyl horší než Maso nebo Malina v současný formě. I ten Hušby by tam vymyslel víc a na včerejší dobývání by se hodil. Ta neefektivita je do očí bijící a poslední zápasy jsou fakt hnus.

Reagovat
bobis21

Problém je že tam hraje příliš mnoho atletů a ne fotbalistů. V lize jsou s tím v pohodě, protože většina týmů si není schopna v rozehrávce poradit s tím jejich napadáním (navíc většina ligy taky nemá zrovna přebytek kreativních hráčů), takže o titul prostě hrát budou. Když je ale potřeba trochu tvořit tak jsou toho schopni možná 2 hráči - ti jsou navíc oba z formy.

Reagovat
Losinho

Teď mi paradoxně přijde ten tým fotbalovější než dřív.. ze včera Stanciu, Ševčík, Oscar jsou technicky top záložníci, Kúdela je určitě jeden z nejkreativnějších stoperů v lize, i Hovorka má rozehrávku slušnou.. Traoré řekněme průměr.. Musa klasickej hrot.. Bořil, Provod, Tecl samozřejmě polena.

Prostě šla hodně dolů kvalita.

Reagovat
bobis21

Jojo, stopeři jsou super, to je místo kde má Slavia top kvalitu i na lavičce. Ale úplně na to nejde spoléhat jako na tu "kreativní" část týmu. Ševčík a Stanciu jsou to dva schopní tvořit které jsem myslel a oba mi v této sezóně zatím přišli za očekáváním (i když přiznávám že zase tolik zápasů jsem neviděl).

Reagovat
Losinho

Oba jsou hodně nekonzistentní. Jeden zápas super, dva na pěst.

Reagovat
Kiwi-21

Mně přijde Ševcik poslední dobou opravdu totálně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Slavii je jediný vřed, který je třeba vyříznout a to je Tvrdík. To, že nás zkompromitoval v očích veřejnosti Číňany a nakonec i svou provařenou osobou, to by bylo to nejmenší. Ale co do prdele ten výprodej?? Jak je to s čínskýma prachama, dávají nám ty žluťáci vůbec něco, nebo jim tam jen posíláme to, co vyděláme? To fakt nemáme prachy na dva, tři dobrý hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, opravdu ty peníze nemáte

Reagovat
Rothbard

OT: 23.10. začátek konce Babiše v CZ politice

Reagovat
meno

1.3.

Reagovat
Beči

Tenhle problém je dlouhodobý. Pamatuji se, že podobně to bylo třeba už v zápase se Zenitem před dvěma lety, kdy Slávka měla obrovskou převahu, moře šancí, ale neproměnila ani jednu. To samé loni v Lize mistrů, kde sice předváděla parádní výkony, ale šance pálili jako na běžícím páse - kdyby ne, klidně mohli brát mnohem více bodů.

Reagovat
vanGomm

O prohrách tyto dvě příčiny většinou rozhodují

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. A brankář taky nepodržel...

Reagovat
smazaný uživatel

Muze za to Tecl v utoku ty pingle. ne sranda... ne vazne..

Reagovat
bartes

já bych to tak tragicky neviděl. Beer Sheva je přesně tým, na který Slavia neumí zahrát. Je o něco málo slabší, než současná Slávia, ale správně zvolenou taktikou Slavii úplně vymazala. Slavii nevyhovuje role favorita a neumí porazit papírově slabší soupeře.

V tomto zápasu byl problém zastavovat včas protiútoky a nemohoucnost útoku. Hodně chybí suk, který organizoval střed pole a o útočníkovi byly napsány celé eseje.

Pokud Slávia bude hrát v roli outsidera, tak ji to bude vyhovovat mnohem více. Třeba proti takovému Leverkusenu by mohla něco uhrát.

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Komické vystoupení , horší už byla jen Spartička , tady se hezky ukazuje , že na evropský fotbal nemáte , aspoň béčko vám zahrálo , sice taky haluze jak piča , ale jebat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele