Trpišovský: Klobouk dolů před týmem, mačkali nás jak citron

06.11.2019, 08:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

šťastkovia, drvili ich ako malých chlapcov čo nestíhali celý zápas. ale 0:0 sa počíta to je fakt

Reagovat
Hristo Stoichkov

Trpišák je Bůh Jinak z pohledu Barcy mě hodně nemile překvapilo ( asi špatný slovo, protože už je to letos poněkolikátý), jak špatně Valverde mužstvo takticky připravil. Jestli měl Slavii nasledovanou, o čemž po včerejšku hluboce pochybuju, tak prostě nemohl čekat hluboký defenzivní blok, kterýmu nasvědčovala sestava Barcy a role Vidala (defacto čtvrtýho útočníka) v ní. To, jak dokázala Slavia přečíslovat Barcu v nejdůležitějším prostoru bylo kolikrát až směšný a Valverde na to během celýho zápasu ani nedokázal zareagovat, to je z jeho pohledu absolutně neomluvitelný. Kritizovat Busquetse je momentálně hodně trendy, ale těm lidem bych doporučil podívat se na to, jakým situacím byl společně se stopery neustále vystavován, podobně jako třeba v domácím zápase s Interem. Nedávno jsem na twitteru četl zajímavý thread o tom, jak se Valverde takticky zhoršil a bylo to přisuzováno tomu, že nemá v realizáku nikoho, kdo by dokázal detailně nastudovat hru soupeře. Například Pep měl Tita, Lucho Unzuého, Valverde ještě loni dokázal během zápasu obvykle skvěle zareagovat sám, tato důležitá vlastnost ho nejspíš už opustila. Když jsem se na zápas díval v noci ze záznamu, byla vidět jeho velká nervozita, která vzhledem k jeho obvyklýmu klidu asi vypovídá o všem. Situaci nemá pod kontrolou a jestli mi to něco připomnělo, byl to chaos podobnýmu legendárnímu poslednímu Clásicu Beníteze na Bernabeu. Kéž by ta situace nabrala podobný spád jako tehdy, ti hráči si až na pár výjimek evidentně neuvědomují, jak špatně na tom Barca je a měli by dostat někoho, kdo jim bude šlapat na krk.

Reagovat
dextroza_m

Dle meho uz pocita Ernesto s tim, ze nevydrzi. Ja myslim, ze ani kabina neni moc spokojena, navic je to rozkouskovane, Messi nenahraje Griezmanovi, no hnus. Nam pomuze jen Xavi neco jako Realu tehda ZZ. Nebo teda pockat na borca z Ajaxu, jestli by ten nas bordel uklidil.

Reagovat
CHONG

Nevím, jestli je ta paralela s Realem úplně přiléhavá, my měli tehdy téměř dokonale poskladaný kádr, akorát se jim nechtělo poslouchat číšníka a tak příchod bývalého špičkového fotbalisty, autority a motivátora stačil, aby si vše sedlo, top stratég prostě nebyl potřeba. Ten váš kádr naopak taková hitparáda není a chce to právě toho zkušeného stratéga, který se zároveň nebojí uplatnit tvrdou ruku, ne trenérského pulce, který je s částí kádru kamarádíček. Nynější příchod Xaviho by podle mě byl pro vás stejný fail, jakým bude pro nás návrat ZZ.

Reagovat
Sergi Samper

S tím moc nesouhlasím, když ten tým bude hrát v nějakém systému tak ti hráči jako Sergio, Arthur, De Jong, Griezmann, poletí okamžitě nahoru. Není náhoda, že kdokoliv k nám přijde hned padá do toho průměru, jediný kdo je dlouhodobě nahoře je Messi a ter Stegen - u obou je asi jasné čím to je...

Vůbec bych se nebál toho že by to Xavi s jeho herní inteligencí hned nezvedl, byť si nemyslím že by tam teď měl chodit, ale v tuto chvíli bych bral v podstatě cokoliv...

Hlavně když člověk vidí to postavení hráčů viz:

https://www.sportbible.com/football/reactions-news-take-a-bow-barcelona-were-playing-a-1-2-1-6-formation-against-slavia-prague-20191105

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kádr je dle mě v pořádku. Vyloženě slabinu nemáme. Slabší místo je na pravém beku, kde ale Semedo zahraje dostačující standard. A otázka je s útokem, kde si to ne a ne sednout. Luisito už není dostačující jednička na devítce, ale Griez taky asi není odpovědí. Možnost je Messi na F9, ale tam on nedokáže tak rozvinout svou hru. Je to složité.

Nicméně si myslím, že ten tým má ohromnou sílu a v rukách kouče, který by věděl, co chce hrát, by to mohla být zase světová špička.

Reagovat
Generalní Gladiator

Slabina jsou i stopeři,koukni na počet žlutých pikače,on absolutně nezvládá, lepší systém by mu pomohl..lenglet se mi nelíbí dlouhodobě.

Reagovat
dextroza_m

Myslím si, že ten kádr je pořád top 3 na světě/né-li nejlepší/, tady chybí prostě motivátor a někdo za kým hráči půjdou.

Reagovat
Logan

Reagovat
zlatan-legend

Chybí v týmu borec typu Xavi, Iniesta, Puyol. Někdo, kdy by tam ty líný lemry chytnul za koule. Valverde je alibista a neumí zareagovat na průběh zápasu. Valverde ven, Xavi nebo ten Haag na lavičku. Prodat Suareze, Vidala, Rakitiče, Roberta. Konečně dát šanci Puigovi a Alenovi. Koupit Lautara, Havertze a buď zpátky Neymar nebo Sané. Grizmanovi vysvětlit, že nepřišel bránit, ale hrát dopředu...

Reagovat
Rolf

Opět mektá bláboly.Fotbal bez pohybu,unuděné ze strany Barcelony,mimo páru záblesků.

Oni mají postup jistý,vymění trenéra,má to spočítané po posledních výsledcích a začnou

hrát opět fotbal a ne antifotbal,který se hrál včera.Dělat z antifotbalu pomalu zázrak,za

celý zápas nevystřelit na branku je trapné.Vychvalovat tohle může jen ňouma.

Dortmund-Inter večer,to mělo jiné grády a úroveň!

Reagovat
smazaný uživatel

Nefňukej pořád.

Reagovat
Puskas

To je jediné, co mu zbývá - oči pro pláč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Už se těším až tě za něco bloknou, dementnější názory jak od tebe jsem snad nikdy nečetl a nemyslím jen tenhle příspěvek ale celkově

Reagovat
Rolf

Jak vydíš tak nemají proč.Dělat ze sebe opičáka jako banda dementů,fandů SKS je

ubohé,chválit něco,co má s fotbalem málo společného nikdy nebudu.Napiš něco v

čem nemám pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ti to zopakovat? Nefňukej!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak VYdíš, nemá smysl na toho debila reagovat.Nekrm holuby!

Reagovat
Rolf

Stalo se,magore.

Reagovat
Rolf

Jak vidíš demente,nemají k tomu důvod.Vše co jsem napsal je pravda,proto jen

nadáváš,jinak bys napsal v čem se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele můžu se zeptat tak nějak OT - máš nějaký děti?

Reagovat
Puskas

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Pšššt - já si chtěl vytvořit aspoň iluzi, že je šance na vymření jeho genofondu... Taky doufám, že žádná ženská není ani tak blbá, ani tak ožralá, aby se s tímhle vyspala. Jenže teď už to nepráskne.

Reagovat
Rolf

Vypadá to na celé hejno z tribuny sever,tam je to samý profesor a

na lavičce je jeden,který utekl od CHocholouška,hádej který.

Reagovat
Kiwi-21

Spíš už nechci reagovat na Trola

Reagovat
nani92

však Slavia mačkala Barcelonu

Reagovat
Puskas

Viděl jsem je v LM poprvé a taky smekám.

Reagovat
Rolf

Smekni a dej pozor,aby ti neupadla čepice,byla by jí škoda.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jenom takovej dotaz do pléna. Proč na toho Rolfa pořád reagujete?

Reagovat
Beči

Na trolla se vždycky nachytá nejvíc komentářů. Taky to nechápu.

Reagovat
Rolf

Trolla neznám,ale trotla ano,podívej se do zrcadla,tam je!

Reagovat
Rolf

Tak vy tady máte přímo plénum,páne jo,klucí šikovní.Proto si tak rozumíte!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele