Trpišovský doufá v ještě lepší výkon slávistů než v Seville

13.03.2019, 18:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Držím palce z Ďolíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme. Mám Bohemku rád, líbí se mi vaše práce s hráči a klidne bych bral spolupráci, že vám Budem posílat nějaké hráče.

Reagovat
FiX

To máte s náma :D Nebo jste měli.

Reagovat
Stannis Baratheon

A nechcete někoho poslat nám? My vám za to pošleme hokejisty....

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná se za postupového stavu pro Slavii? Podle mne nevýhoda, budou to mít v hlavě. Ale zase ten tým je takticky natolik vyspělý, aby dokázal potrestat touhu Sevilly dát gól.

Mám prosbu, nemáte někde archiv českých výher a remíz proti velkoklubům?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč?? My máme splněno, Sevilla je favorit, my už tak máme dobrou sezónu, výbornou. Čtvrtfinále EL + titul by už jen byla úplná TOP sezóna českého tymu.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Adhol

Proč mít TOP sezónu, když můžeme mít sezónu fantastickou. Postup do čtvrtfinále Evropský ligy je na dosah, v lize náskok o 6 bodů a pokud nepřijde nějakej zkrat, tak už to urveme. Stejně tak můžeme obhájit i Pohár. Osmifinále EL + liga je fajn, ale čtvrtfinále(nebo i něco víc) + liga + pohár? to je teprv nářez. A všechno máme ve svých rukách, byla by škoda se uchlácholit tím, že je splněno.

Reagovat
smazaný uživatel

Titulek + první věta:

Jindra doufá + Jindra věří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele