Trpišovský byl z výkonu svého svěřence ze Slavie Holeše proti Nizozemcům dojatý

30.06.2021, 10:27
Aktuality
Tomáš Holeš (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

De Boer se z něj rovnou posral.

Reagovat
smazaný uživatel

trpis je vlastne esence myslenek PD sekce prevedena do reality, jen tak dal jindro

Reagovat
DavorSuker

Trpisovsky ma velkej podil na tom jak dnes hraje i repre.. souhlas temer se vsim krome toho Masopusta Jako ok .. je behavej a vybojuje balony, ale nemuzu si pomoct, ze od kridelniho hrace ocekavam smerem do ofenzivy mnohem vic - uprimne si nevybavim jedinou akci, ze by dopredu neco goloveho vytvoril...

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od Schicka neustále napadá rozehrávku a doslova po hřišti litá nahoru dolů...

Reagovat
DavorSuker

Ja nepsal ze je behavej? Prosimte kdyz reagujes tak si aspon precti co jsem psal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co tam má vymyslet ještě směrem dopředu, když supluje práci útočníka při hře bez míče? Když je na druhý straně Hložek, tak se zásadně nevrací a dopředu nevymyslí vůbec nic.

Mimochodem, v prvním zápase se Skotskem vybojoval napadáním Masopust míč u vápna Skotů a tím připravil Schickovi první gólovku. Proti Nizozemsku zase připravil tutovku Baráka. Opravdu si tedy nevybavíš nic? Asi to chce koukat na ten fotbal...

Reagovat
letitfly

Taky jsem si před turnajem říkal, že snad nebude hrát Maso na úkor Hložka (snad jsem to napsal správně, tuhle problematiku tady nedávno řešil nějakej grammar nazi, tak snad ho zase nevytočim), ale reálně je Maso zatím nejlepší a nejspolehlivější křídlo. To, že to odmaká jako nikdo jinej, to už všichni víme. Jenže on je platnej i dopředu, dokáže míč podržet, zrychlit kombinaci nečekanou přihrávkou, s Cufem jsou na pravý straně hodně nebezpečný. Navíc díky jeho defenzivní pracovitosti si i Cuf může dovolit být hodně vysoko.

Co se týče nějaký ofenzivní akce, kterou si nedokážeš vybavit, mě třeba úplně zaskočila v minulým zápase ta patička, kdy naprosto elegantně vyslal po lajně myslim Cufa.

Za mě Masíčko

Reagovat
DavorSuker

V poho - tvuj nazor beru :) samozrejme ty aspekty hry co jsi napsal tak jsou plusove, ale v mem videni fotbalu jsou tam od techto veci jini hraci a pozice - kridlo by melo byt schopne produktivni dopredu coz 0+0 za 4 zapasy uplne neni - nemyslim to nejak zle :) Snad Dany udelame a Masicko mi zavre hubu nejlip nejakym golem nebo asistem

Reagovat
KarlVonBanhof

Reagovat
10adam

Maso, Cuf, Suk...debilnější přezdívky snad ani nejdou vymyslet

Reagovat
PlackaSKS

král severu...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele