Trpišovského těšilo, že se Slavia Genku téměř ve všem vyrovnala

14.02.2019, 23:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vidím šance 5:0 na 5:0.

Reagovat
Bady86

Dokud v ceskych klubech nebudou treneri, kteri reknou"jmse kreteni, Genk neni souper a meli jsme je prejet rozdilem tridy", tak ceskej fotbal bude stale v prdeli. A to rikam jako Spartan, kterej to Slavii pral. Plzni ne, sracum

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud tady budou dementi jako ty, tak se alespoň máme komu smát.

Když pomineme že neumíš používat internet a jsi prostě imbecil, tak ti holt musím napsat sem:

Genk má rozpočet na sezonu 60-80 mio €. Takže je logicky bohatší než Slavia a proto je úspěch, že pomalu ale jistě dokáže český klub takové soupeře pravidelně přehrávat.

Reagovat
OnderCZ

Naopak. Buďme rádi, že jsou tu trenéři jako je Trpišovský a Vrba. Bez nich by byl náš fotbal tam, kde píšeš ty.

Reagovat
Trapný diskutér

a neni tam snad?

Reagovat
OnderCZ

Ne, není. Náš fotbal na tom není vůbec tak zle, jak se pořád někdo snaží trapně naznačovat.

Reagovat
Djibril6

Já bych řekl, že je. Po sportovní stránce to je celkem dobrý, ale osoby jako Berbr, Pelta a jiní, to že končí rozhodčí kvůli nim a jiní žrejmě možná dobří lidi, to v prdeli fakt je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?!?

Reagovat
ratusek

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Genk mel vyhrat, oni meli super sance, slavie jen polosance.Ale je to otevreny.

Reagovat
JeséRodriguez

To nevím, podle mě to mohlo skončit klidně 3:0 i 0:3. Ale doma nedostat gól je podle mě super, uvidíme, co odveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda je dřevák, Kolář byl fantastický. Na Van Burena jasná penalta v 85. minutě. Ngadeu naprosto zbytečná žlutá... Neměl vůbec takhle vystupovat. Hušbauer v prvním poločase dobrý výkon, do odvety prosím Krále od začátku.

Reagovat
salami

Krale od zacatku urcite ne, kdyz uz, tak stahnou Sevcika nebo nasadit Traoreho.

Reagovat
Spalovač šancí

První dotek

Reagovat
dave30

Slavie přehrála Genk po taktické stránce a asi i bojovností. Na postup to může stačit, ale zahraniční skaut vyžaduje spíš něco jiného. Individuální technika, kombinace, hra 1 na 1. A v tom byli hosté o něco lepší. Ti hráči jsou prostě zvyklí takto hrát v lize a hrají tak i v poháru (někdy až naivně). Ale takto si jich někdo všimne a oni se posunou. Oni nemají primárně nastavený postup (nebo mně to tak přišlo).

Reagovat
Bakary3

Ale my prostě takový hráče nemáme a pravděpodobně mít nebudem, to hračičkovství nám prostě asi není tak přirozený jako třeba jižanům, který jsou i v hlavě nastavený tak, že život je hra.

Tohle bohužel do našich týmů asi budou muset přinést kvalitní cizinci a naše týmy by se měly prosazovat tím, čím umí - účelná kombinace, chytrost, poctivost.

Třeba to časem bude jinak, ale teď si myslím, že to je naše jediná cesta k úspěchu, momentálně.

Reagovat
dave30

Já mám takový pocit, že my to ty kluky neumíme naučit. My jim od malička to "hraní si s míčem" téměř zakazujeme. My totiž neustále hrajeme na výsledky. Máme už MČR mladšího žactva...Pokyny jako - odkopni to kamkoliv, nebo přeruš za každou cenu, jsou na zápasech přípravek úplně běžné. Potom hrajeme přípravný zápas U17 proti Dánsku, vyhrajeme 4:1 a skaut nejmenovaného zahraničního týmu mi ukáže, že má poznamenané 3 Dány a 1 Čecha...

Reagovat
Bakary3

Nevim, mam mladsi pripravku a i co vidim okolo, vsichni to chteji delat dobre, hrat fotbal.. Ale vysledek pak takovy uplne neni.

Stejne kdyz jsem byl spunt, od pripravky, zaku... Vzdy po nas chteli jen hrat, zadna destrukce.

Pak jsme prijeli do Francie a hrali tam zapas jakoze taky s nejakym mistnim vesnickym celkem, hodne byli ty kluci takovy pricmoudly.., ale s tim micem uzasny.. To byla lehkost, tanec.. Prestoze si myslim, ze nemuseli mit vubec odlisnou prupravu.

Reagovat
M1ck0

"Bude opět rozhodovat produktivita"...ono někdy rozhoduje něco jinýho?

Reagovat
Mex88

tak ve Zlíně ji Slovácko nepotřebovalo a odvezli tři body

Reagovat
M1ck0

to by mě nenapadlo ale

Reagovat
PlackaSKS

Ano.. Když se počítá s vyrovnaným zápasem, je důležitá produktivita. Když máš v zápase padesát šanci a soupeř nic, stačí ti dát jen ten jeden gól, ne hned proměnit pět šanci z pěti...

Reagovat
smazaný uživatel

Už z té sestavy bylo jasné, že to žádný festival nebude.Dokud trenéři budou stavět hráče za zásluhy a mladí talenti vysedávat, tak se nikam nepohne.To, co stačí na naši ligu, to v Evropě stačit nebude a nemůže.Včera to bylo jasně vidět.Tím válcem, na který jsme z ligy zvyklí jsme se stali až od 77. minuty.Kdyby hrál místo Škody Buren a místo Zmrhala Olayinka tak věřím, že jsme bez problémů vyhráli.

Reagovat
PlackaSKS

U olayinky možná, ale van buren hraje daleko líp když nastoupí na posledních dvacet minut. V základu to bylo vždy o třidu horší. Podle typu "nastoupil a zahrál líp, takže má být příště v zakladu" je hrozně zjednodušený a podle mě nesprávný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je nesprávný, aby hrál základ Škoda.Sice se včera výjímečně dostal i do šancí,ale dopadlo to stejně jako v zápasech, kdy nevystřelí ani na bránu.Buren by měl dostat pořádnou šanci a pak se můžeme bavit, jestli má na základ, nebo ne.To,co áíšeš platí o Mešanovičovi, ne o Burenovi.A to ještě Burena, který byl nový, Šilhavý ho cpal na různé posty a jednou hrál a pak pětkrát ne.Podle přípravy a Teplic vypadá, že má formu.Po jeho příchodu se hra neuvěřitelně zvedla.To není náhoda.

Reagovat
Losinho

Buren hrál základ ve Slavii xkrát a vždycky to bylo stejný. Je super do unavený obrany, jinak to prostě cenu nemá. Naopak tebou zmiňovanej Mešanovič měl u nás spoustu dobrejch zápasů od první minuty a teď je naopak úplně na hovno i jako žolík.

Reagovat
PlackaSKS

škoda se nejen dostal do šanci, ale vypomahal i dozadu, vyhrával spoustu osobních soubojů... odehrál dobrej zápas a byla to podle mě jasně dobrá volba. van buren je prostě do unavený obrany jako živá voda, zezačátku nikdy pořádně nepřesvědčil. a aby dostal víc šancí souhlasim, ale ne v takhle důležitym zápase nebo proti plzni. rok nehrál, musí se do toho teprve taky dostat...

Reagovat
Hany45

vobčas u toho fotbalu Trpiš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele