Trocha té negativity kolem národního týmu se mi líbí, říkal Fernandes

11.06., 10:35
Aktuality
Bruno Fernandes (© AFP)

Záložník Bruno Fernandes je rád za kritiku portugalské reprezentace, která za týden rozehraje mistrovství Evropy proti českému výběru. Podle něj dokazuje, jak vysoká očekávání od jeho týmu fanoušci mají. Citovala ho agentura Reuters.

Portugalci v čele s hvězdným Cristianem Ronaldem vyhráli v kvalifikaci o evropský šampionát všech 10 zápasů. Ve dvou z posledních tří přípravných zápasů ale prohráli. Nejprve v březnu podlehli Slovincům 0:2 a v sobotu nestačili na Chorvaty 1:2. Mezitím zdolali Finy 4:2, na čemž se Fernandes podílel dvěma góly.

"Nechci, aby si kdokoli myslel, že jsme se dostali do bodu, v němž si myslíme, že už jsme všechno zvládli a nemáme co dokazovat. Vždycky je co zlepšovat," prohlásil devětadvacetiletý hráč Manchesteru United.

Za kritiku je rád. "Upřímně se mi trocha té negativity kolem národního týmu líbí. Takové to, že 'tým už není tak dobrý', 'není to to, co chceme'. Jsem za to rád, protože to dokazuje, že lidé toho od nás hodně očekávají a chtějí víc," uvedl Fernandes.

"Znamená to, že my hráči, kteří reprezentujeme Portugalsko, máme kvalitu na to, abychom byli ještě lepší. Uvědomujeme si to, jsme ambiciózní a chceme toho od sebe víc a chceme být lepší," řekl někdejší hráč Udine, Sampdorie Janov či Sportingu Lisabon.

Portugalce dnes čeká poslední přípravný duel před Eurem, v Aveiru přivítají Irsko. Turnaj začnou za týden v Lipsku proti Česku, poté je ve skupině F čeká Turecko a nováček na velkém turnaji Gruzie.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
LyEX

Ak posadia nezvládajka, tak majú šancu na brambor, ak nie tak prejdú len skupinou

Reagovat
John Obi Mikel

Proč by měl Fernandes sedět?

Reagovat
AlevsakNevadi

pri všetkej úcte k nemu mal by hrať ako žolík ale neviem či to jeho ego unesie. Tá liga je brutálne slabučká.

Reagovat
O.Giroud

Očakávam klasiku, základ a čakanie na to až mu niekto získa penaltu. Ak pôjde aspoň v 90.min bude zázrak. Ale možno si v priebehu turnaja sám uvedomí, že najlepšia jeho pozícia bude spoza čiary a dávať pokyny.

Reagovat
LyEX

Po tých posledných videách čo v jeho veku predvádza za chovanie v Saudi, to myslím tie veci, ktoré nesúvisia s futbalom, tak tomu asi neveríš veľmi, či?

Reagovat
O.Giroud

Neverím, skôr verím tomu, že keby mu tréner povedal budeš žolík tak sa urazí a na žiadne ME nepôjde.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Me2win

Ten je zvyklej z United.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kucka

Reagovat
Petr.Petr

na trofeje

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Man__United

Bruno bude nejlepší hráč turnaje

Reagovat
JeséRodriguez

To jsou ale většinou hráči, kteří se s týmem dostanou mezi nejlepší 4

Reagovat
Moshe Dajan

*nejlepší penaltáč turnaje

Reagovat
Raul=Real

*najlepší kkt turnaje

Reagovat
Mass

Bruno bude nejlepší polehávač turnaje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele