Trézéguet se do Itálie nevrátí, Palermo zájem o něj popřelo

25.10.2012, 21:55
Aktuality
David Trézéguet nemá namířeno zpět do Serie A, o čemž se během tohoto týdne mluvilo. Zkušený útočník River Plate, který se zapsal do paměti fanoušků především působením v Juventusu, se ocitl v hledáčku Palerma, jeho sportovní ředitel Pietro Lo Monaco ale dnes zájem dementoval...

Spekulace rozvířila slova hráčova agenta Antonia Calienda, který byl citován, že Trézégueta chce sicilský klub v lednu získat, přestože má v Argentině smlouvu až do roku 2015.

Pokud se fanoušci Palerma začali na pětatřicetiletého kanonýra těšit, tak Lo Monaco je dnes zchladil. ”Trézéguet do Palerma nepřestoupí. Nevím, z jakého zdroje se tohle vzalo, ale vím určitě, že o něj nemáme zájem,” prohlásil sportovní ředitel klubu.

Bývalý francouzský reprezentant hrával v italské lize dlouhých deset let, v dresu Juventusu nastoupil ke 190 zápasům v Serii A, během nichž zatížil soupeřova konta 109 góly. V létě 2010 z Turína odešel a přes krátkodobé zastávky ve španělském Hérculesu a arabském klubu Bani Yas se vrátil do Argentiny, kde s fotbalem začínal.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (32)

Přidat komentář
Filip12

Trezor útočník velký hráč Euro 2000 ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že si pokaždé mezi prvníma komentujícíma u většiny článků, mám takovou teorii. Ta zní, že si EF nechal nainstalovat software, který automaticky přidá komentář k tomuto nicku, za pomocí několika nahodilých slov obsažených buď přímo v článku, nebo v profilu hráče. Plus je k tomu nějaká utilitka, která způsobuje, jako by to bylo od šestiletého děcka..

Všechny ostatní varianty by ukazovaly na hrozně smutný případ jednoho zoufalého či nemocného člověka

Reagovat
zizou996

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
bruchy

sakra ten čas letí, ještě nedávno jeden z nejlepších útočníků v evropě

Reagovat
Manik...

Já si ho nejvíc pamatuju od MS 2006 jak nedal tu pencku, to mě potěšil

Já osobně bych ale na to nervy taky neměl!!!

Reagovat
zekq

No tvl jak nedal tu penaltu ja měl nervy a chudka Zidan.Jinak fotbal moc neuměl

Reagovat
Pettirosso

Marotto, vem ho v zimě spolu s Alexem zpátky, na ten náš produktivní útok se koukat nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak som sa rozhodol, že aspoň na nejaký čas na tomto servery končím. Zatiaľ sa majte a užívajte život! Sexujte, flirtujte, študujte, pracujte, oddychujte, nakupujte a športujte!!! Týchto 7 vecí ak budete robiť pravidelne a naplno, tak budete šťastní minimálne tak ako ja Ahojte!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melchior

dávám tomu tři dny max.

Reagovat
DelPiero137

Nam staci ze nebudeme musiet citat tvoje prispevky... Arrivederci

Reagovat
DelPiero137

David

Nemozem si pomoct, nova generacia mi moc k srdcu neprirasta ako ta stara. A nie je to uspechmi. Toto boli pravi chlapi, vydrzali spon 1-2 sezonu v klube, nehnali sa za uspechmi a mali svoju kvalitu, charizma.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Ach Treza, čo by som za neho teraz dal. Stále by bol našim najlepším útočníkom, a to je smutné. Máme síce scudetto a undefeated streak, lenže mi v útoku chýbajú takí borci ako Treza, Alex či Marco Di Vaio. Tí naši útočníci (okrem Vučiniča ktorý má inú rolu) sú fakt mantaví, a ani všetci dokopy nie sú takí dobrí ako napr. Trezegol.

Teraz ma chytila strašná nostalgia....

Reagovat
The Krupy

Zaujímavý článok o 16-ročnom Jakubovi Hromadovi zo Slovenska, ktorý je kapitánom primavery Juventusu.

http://sport.cas.sk/clanok/235068/jakub-hromada-v-nbsp-sestnastich-je-kapitanom-juventusu.html

Reagovat
The Krupy

Na tunajší život si na rozdiel od ďalšieho Slováka v klube Atilu Vargu rýchlo zvykol a pochvaľuje si ho. „Je tu o nás perfektne postarané. Chodíme do školy, kde sa nám dostáva vzdelanie, lebo klub na to kladie dôraz, máme zabezpečené hotelové ubytovanie a stravu a máme výborné tréningové podmienky.

Jednoducho Forza Juve

Reagovat
10

Určitě není kapitán Primavery (tam je kapitán Andrea Schiavone), ani tam nehraje, hraje za Allievi zatím. A pochybuju že je kapitán tam, spíš to soudruzi blbě přeložili, protože je kapitán slovenský U-16.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně špatný překlad, protože v Juve se stává kapitánem vždy služebně nejstarší hráč týmu, a tím on si myslím není

Reagovat
smazaný uživatel

už z něj udělali majstra... typické

Reagovat
10

jak přes kopírák s tím Adamcem, co teď ani nekope v béčku Sparty...

Reagovat
Pettirosso

Slovaci no..

Reagovat
The Krupy

Aha aha díky za vysvetlenie.

Reagovat
rossoneri89
Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Nehral uz za Juve hrac s podobnym menom v minulosti? Docela uspesny, velmi podobne meno mal.

Reagovat
10

to asi ne, možná Schillaci spíš..?

Reagovat
Jajinek

Vsichni si holt pletou Francescu s chlapem...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele