Trenér Allegri dostal od Cagliari svolení převzít AC Milán

17.06.2010, 17:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No nevím. Zatím sem skeptikem

Reagovat
Shevchenko

Yes§

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že jedině dobře, ale chtělo by to začít posilovat, jak se zraní Pato ( a že to je často..) tak je útok docela jalovej

Reagovat
smazaný uživatel

s tím odstupným mě Cellino příjemně překvapil..., já si fakt začínal myslet, že jsou za tím vším prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Oddo snad Lazio, Kaladze snad (bože pomoz) do Parmy..jen ten Jankul pořád ne a ne někoho zaujmout. Chápu, je lepší sedět za 2,7 mega ročně na lávce a pak se jít dohrát do Ostravy, ale měl by být soudný aspoň trošku. A info pro ty, kdo si myslí, že sme chudej celek - vypadá to na investici 5 mega euro do 15letého smrada..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Oddo prej možná do Atlética , nicméně jeho kamkoliv..., stejně jako Kakha a Jankul. u nich to není o tržbách z prodeje, jako spíš o zbavení se těch jejich platů, takže hlavně ať jdou. Janku se vzpírá nejvíc no, rád bych zůstal..., nicméně pokud přivedem nějakého toho beka (jakože na takových 80% ano), půjde pryč...

k té poslední větě - chudí jsme (na velkoklub ), sice máme 10 mega čistě na posílení mládežnickýho sektoru, ale 20 na posílení áčka. Silvio holt rozhodl o politice "nákup = prodej". škoda, že k tomu přistoupil až v posledních dvou letech..., kvůli tomu jsme teď tam, kde jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Další problém je v tom, že příští rok končí smlouva tuším 11 hráčům, včetně Dinha, Gattusa, Seedorfa a podobných opor..a ty, pokud budou prodlužovat, tak se upíší zase tak na 2,3 roky za pořádnej balík a nikam se neposunem. A pokud nebudou ochotni prodloužit za menší peníz, tak příjdem o půl kádru a kde vzít na náhrady?

S tou chudobou to je relativní - patříme mezi top10 nejhodnotnějších klubů na světě, náš zisk je někde kolem 50 mega ročně (top 6..či tak nějak) a nemáme téměř žádné dluhy. Problém je v jediné věci - neochota, resp. nemohoucnost našeho majitele investovat. A dokud bude v Evropě řádit ta slavná krize, tak se nic nezmění - Silvio z politických důvodů nemůže nasypat 30 mega do svého klubu a pak seškrtat platy státním zaměstnancům o 30% (jak to talošům hrozí)..

Reagovat
Mr.Jindros

"Silvio nemůže"

Reagovat
smazaný uživatel

je to typicky oxymorón, já vím ..nicméně pravdivej, klub jede sám na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoho z dvojice Gattuso & Seedorf bych pustil..., spíš Clarence a teď to fakt nemyslím kvůli nějakým sympatiím, ale kvůli tomu, že pokud se bude hrát 4-3-1-2, bude se Rino ještě hodit..., měli bychom jeho, Pirla, Ambra a Flamstra, se kterým prej Allegri počítá do základu..., což dává 4 borce na 3 posty a už to je málo, přičemž na cestě je nejspíš Lazzari. Seedorf v té trojici sice taky umí hrát, ale na té jeho "levé-střední" bude předpokládám Ambro a Lazzarimu lavička tolik vadit nebude, navíc by hrál s menším platem..., nicméně pokud Clarence zůstane, nic se neděje.

Dinho je tradičně otazník..., nějaké nabídky na něj jsou, po odchodu Leonarda už není tak svázanej s Milánem, nicméně odejít prý nechce, podle jeho slov se nemůže dočkat příští sezony. je tu ovšem jeho plat, který hrubě překračuje snahu klubu nastavit nějaký strop. tak jako tak, s Dinhem je to třeba řešit v rukavičkách..., dost se na něj totiž váže Pato, ztratil by parťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: navíc může Seedorf zaskočit i za Pirla..., možná by bylo fakt lepší si ho nechat, takhle univerzálního záložníka nemáme, škrty na platech jsou potřeba hlavně v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud příjde Lazzari + někdo další, např. nějaké to brazilské mládě, okolo kterých se točíme, tak si můžem dovolit poslat pryč oba. Nicméně ani jeden v týmu nebude navíc, oba budou platní a své si odehrají..spíš jde o ty jejich platy no.

Reagovat
homeles8

Výborně, takže po dlouhé době si to o titul rozdá AC Milán s Juventusem Turín. Ještě s Realem Madrid nejlepší fotbalové kluby.

Reagovat
Rssa

Reagovat
homeles8

fakt

Reagovat
Rssa

Reagovat
homeles8

Reagovat
-Kopy-

Viděl jste někdo v úterý ten film velký turín na čt1 ?

Reagovat
alegre

Uffffffff, to bylo leknuti. Myslel jsem si, ze mne jmenovali trenerem Milana a nikdo mi o tom nerekl!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Já vím, že už to tady psalo asi víc lidí, ale do AC by mi sedl Dunga, kterej s Brazílií hraje přesně to, co si představuju, že by mělo hrát AC. A mohl by si sebou vzít i pár hochů z repre.

Reagovat
panca

vitej

Reagovat
homeles8

fakt nejsi punkáč?

Reagovat
panca

tak trosku jo

Reagovat
homeles8

tak buď úplně

Reagovat
panca

to bych se musel nechat tetovat a propichnout bradavky a to se mi nelibi

Reagovat
homeles8

nene. Kámoš z učňáku byl punkáč a neměl ani jedno. (ale ten druhej, ten to měl snad za něj ten měl v uších hrozný díry, pak měl náušnici v jazyku, bradavce, dásni, péru, a nose(ale veprostřed, jako ňákej býk) a kromě jazyku si všechno propích sám, i péro )

Reagovat
panca

pero

Reagovat
homeles8

jo. Má ho propíchlí naskrz. Prostě si tam na féra zabodnul jehlu, až doprostřed a dal si náušsnici, strčil jí do tý díry a vyjela mu dírou na čůrání. Tam si to zajistil kuličkou. Takže musí stát mezi mušlema, protože jak tam má tu kuličku, tak čůrá do stran.

Reagovat
homeles8

Jinak oba měli číro, jeden 15 cm a ten s naušnicema 40cm

Reagovat
homeles8

a Chovali asi nejnormálnějc z celýho učňáku (btw chybí mi tu editace komentu )

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bylo na case uz se tesim na novou sezonu sem celkem zvedavej co bude predvadet s tymem

Reagovat
smazaný uživatel

To GATTUSO:

Mohl by jsi mi Allegriho trochu přiblížit prosím tě? Jaký hraje systém? Jak vypadá jeho hra atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

Massimiliano Allegri, 42 let..., začal koučovat v Aglianese, poté vedl Grosseto, dělal asistenta v Udinese a postoupil se Sassuolem do Serie B, čímž si vysloužil angažmá v Cagliari. s týmem předváděl ofenzivní, atraktivní fotbal, založený na systému 4-3-1-2..., Trewinn jejich hru trefně popsal jako "italská Barcelona". ani né tak rozestavením, jako spíš častým držením míče, rychlýma, krátkýma přihrávkama, nápaditostí..., hezky se na ně koukalo, zároveň to mělo taktickou hloubku. Allegri 2x vyhrál cenu Trenér roku a zhruba na podzim loňského roku byl na vrcholu, dokázal jsem si ho případně představit v AC, nicméně tehdy se rozjel Leonardo. letošní jaro začali ovšem zápasy vyloženě vypouštět když měli své body jisté, což se očividně nelíbilo Cellinovi (prezident Cagliari), kterej chtěl nejspíš do pohárů..., Allegriho tedy vyhodil, proběhl tam spor. je to taková kaňka na jeho kariéře, ale předpokládám, že si něco takového v Miláně nedovolí. u nás se nejspíš chystá opět sázet na 4-3-1-2, ale říká se, že by se nebránil ani 4-3-3..., v obou systémech má ovšem stejné podmínky, jako měl loni Leonardo - rychlé, dravé beky na krajích obrany. snad je dostane, Antonini vlevo je výbornej, ale pravá strana je trochu problém..., uvidíme. já jsem Allegriho pod odchodu Lea moc chtěl..., více bych preferoval snad už jen Rijkaarda. Max je mladej, dravej, má nápady, netříská s ním rutina a údajně Milánu fandí, takže to snad pojme víc než jen jako práci..., jeho herní styl se moc líbí Berlusconimu.

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétněji k tomu hernímu stylu - alfou a omegou je pro Allegriho záloha..., v Cagliari se celkem podobala dřívější záloze Ancelottiho, tzn. jeden brousek (v AC Gattuso, v Cagliari Biondini), defenzivnější tvůrce (v AC Pirlo, v Cagliari Conti, i když on není takovej mozek, spíš srdce), univerzál (v AC Seedorf, v Cagliari Lazzari) a trequartista (v AC Kaká, v Cagliari Cossu..., tady se role trochu liší, v Miláně tvořil hlavně Pirlo, Kaká byl spíš driblér, i když samozřejmě taky stříhal luxusní přihrávky..., nicméně v Cagliari byly finálky především na Cossuovi, kterej hrál OZ). Lazzariho si bere Allegri nejspíš sebou do Milána...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za perfektní info . Jinak doufám, že se AC zase začne pořádně dařit .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele