Tottenham musí hledat dál, jeho manažerem nebude ani Slot

25.05.2023, 18:53
Aktuality

Další nezdar musí vstřebat Tottenham. Londýnskému klubu se nepovedl závěr sezony a úspěch neslaví ani jeho diplomacie. Kohouti budou nadále hledat manažera poté, co se pro pokračování ve Feyenoordu rozhodl Arne Slot.

44letý Slot dříve trénoval Alkmaar, aktuálně dokončuje druhou sezonu na lavičce Feyenoordu a jedná se o povedený ročník, jelikož rotterdamský klub se vrátil na nizozemský trůn. Tottenham o něho měl zájem a podle některých zpráv dokonce vše dojednal, když měl do Rotterdamu poslat odškodné šest milionů liber, informace se ovšem nepotvrdily, ve hře naopak je trenérovo prodloužení kontraktu v přístavním městě.

"Slyšel jsem spoustu spekulací týkajících se mé osoby. A ačkoli jsem za zájem vděčný, tak mým přáním je zůstat ve Feyenoordu a nadále pracovat na tom, co jsme během loňského roku vytvořili," prohlásil.

"Jednání o odchodu nejenže neprobíhají, ale ani neprobíhala, naopak jsem se sešel s vedením Feyenoordu a řešili jsme případné prodloužení smlouvy. Vždycky jsme se bavili výhradně na toto téma. Těším se na příští sezonu ve Feyenoordu," dodal.

Tottenham řeší otázku manažera od března, kdy po kritice kabiny v klubu skončil Antonio Conte. Dobré výsledky následně neměl Cristian Stellini, po jeho propuštění pak sezonu ve funkci manažera dokončuje Ryan Mason.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (462)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele