Toronto přišlo o Criscita, rozhodl se ukončit kariéru

16.11.2022, 12:25
Aktuality
Domenico Criscito (© AFP)
Italský obránce Domenico Criscito, který většinu své kariéry strávil v Janově, Juventusu a též v ruském Zenitu, se rozhodl ukončit kariéru. Se svým současným zaměstnavatelem v Torontu se dohodl na rozvázání smlouvy a zároveň nadobro pověsil kopačky na hřebík. Pětatřicetiletý levý bek či stoper přitom měl u celku zámořské MLS platný kontrakt až do konce roku 2023.

Criscito většinu své kariéry strávil v domovské Itálii a 156 duelů zapsal za petrohradský klub. V dresu Gli Azzurri odehrál celkem 26 utkání, zahrál si na světovém šampionátu v roce 2010, EURO 2012 mu ovšem uniklo, a to kvůli tehdejšímu policejnímu vyšetřování, jež bylo spjaté s úplatkářským skandálem. Pravidelně reprezentoval i v italských mládežnických výběrech.

Letos nastoupil k 16 střetnutím v dresu Toronta, vstřelil jednu branku. "Moc děkuji všem zde v Torontu za krásných šest měsíců,” vzkazoval. "Já i moje rodina jsme si to tu užili, byli jsme v krásném městě a od prvního dne jsme se cítili jako velká součást tohoto klubu. Je však čas, abych se konečně vrátil domů a přemýšlel, co budu dělat se svou budoucností,” vysvětloval.

Autor: Patrik Sandev / lequipe.fr, nanaimonewsnow.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
fabec1222

Italskej Kozák

Reagovat
smetos

po odchodu z Janova jsem nečekal, že v Petrohradě vydrží tak dlouho a zamíří po chvíli víc na západ

Reagovat
salaminoo

Související články

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele