Preziosi tvrdí, že Criscita v zimě neprodá

19.01.2011, 10:51
Aktuality
Domenico Criscito by měl minimálně do léta zůstat v Janově, tvrdí to alespoň klubový prezident Enrico Preziosi. O mladého obránce se zajímá několik klubů v čele s AC Milán. Preziosi však hlásí, že o Criscitově prodeji neuvažuje.

"Criscito z klubu neodejde ani kdyby tu vybouchla bomba," prohlásil janovský prezident. Italská média ale spekulují, že odchod 24letého hráče vůbec vyloučen není.

O italského reprezentanta se údajně zajímají AC Milán, Neapol či Fiorentina, Criscitova cena se má pohybovat kolem dvanácti milionů eur. Janov už tuto zimu provedl množství obchodů, ztratil obránce Ranocchiu či útočníky Toniho a Sculliho, naopak získal středopolaře Kucku nebo útočníka Florese.

"Mohu potvrdit, že o Criscita je zájem. Všechno ale záleží na tom, jestli se některý z dotyčných klubů dohodne s Janovem. Jakmile se objeví konkrétní nabídka, můžeme se posunout dál," doplnil k situaci obráncův agent Andrea D’Amico.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (303)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele