Criscito se do Janova ještě nechystá, také letos zůstane v Zenitu

28.06.2017, 13:54
Aktuality
Další sezonu v dresu Zenitu Petrohrad před sebou má Domenico Criscito. Italský obránce má s bohatým klubem smlouvu ještě na jeden rok a tento kontrakt hodlá minimálně dodržet, přestože se opět spekulovalo o jeho návratu do Janova...

"Janov miluji a každý to ví, ale Zenit mě považuje za neprodejného a kapitána týmu. Z těchto důvodů letos zůstanu v Rusku. Vždycky jsem říkal, že bych se jednoho dne rád vrátil do Janova, ale ne teď. Pro tuto chvíli jsem pyšný na to, že budu kapitánem nového projektu Zenitu," prohlásil.

Třicetiletý Criscito za Janov v minulosti hrával a na východ se vydal před šesti roky. Za Zenit do této chvíle odehrál 126 ligových duelů a pod to, že přidá další starty, se podepsal i nový trenér Roberto Mancini.

"Přišel sem s obrovskou touhou vítězit. Musíme vyhrát ligu a jsem si jistý, že si povedeme dobře," nepochybuje Criscito.

Mancini začal po nástupu úřadovat hodně rychle a jedním z jeho prvních tahů byla změna kapitána. Tím býval dlouhodobě Danny, portugalský fotbalista ovšem měl vážné problémy s kolenem a v úvodu jara od něho převzal pásku útočník Artjom Dzjuba. Danny nyní v klubu končí, Dzjubovi pak ubudou povinnosti, jelikož novým lídrem byl jmenován Criscito.

"To rozhodnutí bylo jasné. Criscito má na svém kontě po Anjukovovi druhý nejvyšší počet startů za Zenit. Zná tým, má zkušenosti a je ideálním hráčem pro roli kapitána," zdůvodnil svou volbu Mancini.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
olis

dva tyzdne dozadu trepal ze sa na 100% vracia do talianska, ze mu zacne chodit syn do skoly a podobne sracky, podobne vyhlasenia uz aj dve predchadzajuce sezony, zda ze neprisla ocakavana ponuka

Reagovat
Pipo123

To AC a tie prestupy + špekulácie Musacchio, Rodríguez, Kessié, André Silva, ďalej asi Borini, Çalhanogu, Conti, Kalinic, čínania hrajú asi FM ne ?

Reagovat
LesyJePan

Tak chceme do LM budúcu sezonu a kvalitou kádra zaostávame za Juventusom, AS, Neapolom aj Interom. Po tých rokoch sucha je to ako balzam na dušu

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Eldarion

Nepamätám si kedy naposledy išiel tím do ďalšej sezóny so 8 novými hráčmi v 11-ke a kompletne novou obranou ako teraz AC dosť som zvedavý na začiatok sezóny

Reagovat
Eldarion

+ Biglia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

OT: Co říkáte na venkovní sadu dresů Interu? Viděli jste?

Reagovat
Dejwa

Pěkný

Reagovat
lnterista

Super

Reagovat
Rip

Aspoň ty dresy za něco stojí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
snuff24

s těma třetíma budou hrát, ale airsoft né fotbal.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
snuff24

škoda ... až na ty třetí dost pěkný

Reagovat
Pettirosso

s třetí sadou naštěstí hrajeme jen 2x v roce

Reagovat
brenk

no tento rok sme tretie dresy používali podľa mňa viac ako hosťujúce

Reagovat
Votas

povedl se

Reagovat
smazaný uživatel

su ok, ale Nike aj adidas maju strasne v pici. jeden template a vsetky timy maju vlastne rovnake dresy

Reagovat
monkej

Projekt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele