Tonetto se omlouval, Wenger chválil

12.03.2009, 10:03
Aktuality
Velmi bolestná porážka. Tak zhodnotil kouč AS Řím Luciano Spalletti vyřazení svých svěřenců z Ligy mistrů londýnským Arsenalem. Jeho mužstvo připomínalo před utkáním spíš lazaret, přesto dokázalo smazat jednogólové manko z prvního zápasu v Londýně. Po penaltovém rozstřelu se ale nakonec přece jen radovali hosté.

"Myslím, že tým může být hrdý na to, co předvedl během celých devadesáti minut a prodloužení. Je to velmi bolestivá porážka. Musím se přiznat, že jsem si byl jistý, že na penalty vyhrajeme, protože jsme si to za zápas i přes všechny problémy zasloužili," řekl po utkání Spalletti.

To jeho protějšek Arséne Wenger ocenil morální sílu hráčů Arsenalu. "Když dostanete brzy gól a ještě navíc takový a nedáte hned první penaltu v rozstřelu, musíte mít v sobě něco výjimečného, mentální sílu, abyste ten zápas dokázali dovést do vítězného konce," chválil Wenger. "Musíme ale pogratulovat také Římu. Hráli velmi dobře a udělali nám to hodně těžké," připomněl Wenger také heroický výkon domácích.

Římané mohli téměř tři hodiny snít o tom, že si v květnu zahrají finále na domácím stadionu. Neproměnná penalta zkušeného obránce Maxe Tonetta v osmé sérii však tyto představy rázně utnula. "Je smutné být takto vyřazen, ale můžeme odejít s hlavou vztyčenou. Hráli jsme dobře a zasloužili si postoupit. Omlouvám se všem za svou neproměněnou penaltu. Hlavně fanouškům, kteří nás více než dvě hodiny povzbuzovali," litoval po zápase smutný hrdina. "V týdnu jsme penalty trénovali a pokaždé jsem dal," posteskl si.

Autor: Jiří Fišara / goal.com, soccerway.com, football365.com

Komentáře (120)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nebudeme si nic nalhávat, tu penaltu hrozně odflákl....

Reagovat
smazaný uživatel

tonetta bych nechal být... Vučiniče a Doniho bych zbil

Reagovat
smazaný uživatel

jj...poradny koleno...hlavne pro Doniho

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako sorry ale to co předvedl Mirko to bylo hodně vtipné... co tim myslel nikdo neví

Reagovat
smazaný uživatel

Ci si ti zasluzili rimania je diskutabilne...Po tomto zapase ano, ale po tom v Londyne urcite nie.Boli to dve rozdielne muzstva.V prvom zapase dominoval jasne Arsenal, v tom druhom AS.Jednoznacne ma Arsenal sklamal vcera...hrali opat ten bezucelovy fotbal, ako po vacsinu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo to jenom mě, že se "jen tak svalil na pravou stranu" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Doni

Reagovat
Hafna

BuRgin: jj Doni rozhodně měl chytat víc. Když viděl že na penaltu jdou už ti kteří ji tak často nekopou (např Diaby nebo Sagna) tak si mohl počkat na kterou stranu ji kopnout a až potom skočit, protože od těch dvou se nečekalo že to umístí a ještě dostatečně razantně.

Reagovat
Raul07

me prislo ze ty prvni dve zkousel skakat ale pak jako kdyby videl jak Almunia chytil tu doprostred a uz se skoro nehejbal...fakt slaby mel se snazit vic zrovna od Doniho sem cekal vetsi snahu...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba golmani ukazali ze na to nemaji. Hlavne Doni ten byl zalostnej pri rozstrelu. Hraci arsenalu kopali penalty tak mizerne, ze chytit pouze jednu penaltu opravdu neodpovida kvalitam golmana druheho tymu serie A v uplynulych dvou letech. Almunia to mel trochu tezsi protoze hraci AS kopali 11ky opravdu precizne, bohuzel se ani on nepretrhl a vetsinou si jenom rezignovane lehnul na spatnou stranu. Zaplat panbuh Tonettovi, pac jinak by se ty pencle kopali este dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Italové vyhořeli na plné čáře,ael když si vezmete ty anglické mužstva mají i štěstí podívejte se na Liverpool ve 3 předkole hrál s Lutychem kterýmu dal Liverpool gol až ve 120 minutě nastavení,kdbyyb došlo an penalty klidně už v LM nemusel být teď Arsenal další štěstí an penlaty to už máem dva mančafty který klidně mohli být venku a Inter včera 2 tyče,prostě já nevím kdo nad něma drží tamnahoře ochranou ruku,mě už je z toho fakt do breku oni už prostě k tomu umění mají fakt takovou dávku štěstí která třeba nám iatlům v posledních 3 letech jasně chybí!

Reagovat
smazaný uživatel

zas bych nerekl ze vyhoreli...anglicke tymy byly lepsi to ano...ale zas nejakej velkej rozdil jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A jedině!

Reagovat
smazaný uživatel

No fotbal je vzdy aj o stasti...

Reagovat
smazaný uživatel

no to já sem ten rozdíl tam taky právě neviděl ale oni prostě vždy i se štěstím to nějak ukopu,chelsea rozhodně nebyla lepší jak juve vy včera na MU janá smůla Stankovič dvě tutové Ibra břevno a jednou sám na brankáře,adriano tyč,měli ste 5 tutovek o proti 4 MU!Na postup set tamměli.To samé AS nehorázná smůla.a jak sem zminil už ten Liverpool stím lutychem v předkole ten v LM vůbšc nemusel být,já už prostě nevím proč ten panbíček pořád daruje ty postupy těm anglickým klubům,sem tam chtěl aspoň jednoho taliana ale věřím že teď se v itálii zamyslí a příští rok budeme zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě Anglie no.... taky netvrdím, že ty jejich komerční mužstva jsou lepší.... To si nemyslím. Pro mě osobně ta liga ztratila kouzlo. Anglická liga je o ničem... I když se jim v LM poslední dobou daří, oko fanouška fotbalu nemůžou získat (trošku zaujatě, ale je tomu tak )

Reagovat
smazaný uživatel

ale hraje se tam ted nejucelnejsi fotbal to je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak učelnost no s velkou dávkou štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne tomu jdou na proti(co je sympaticke a zaslouzene)

Reagovat
smazaný uživatel

jasně chlapci, hlavně to všechno jako správný taloš okecat, zlaté catenaccio a teror na stadiónech - to je ten správný mazec....

Reagovat
smazaný uživatel

nevidlě sem krom toho vašeho postupu nic v čem by ste nás přehráli,krom branek ste hráli uplně stejnej fotbal jako my.Vy se smějete hráčům jak vypadají a my je rasisticky urážíme co je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze AC vybralo vsem italskym tymum stesti na nekolik let dopredu. Nic vsak netrva vecne a casem se to zlomi nebo prinejmensim srovna

Reagovat
minoLFC

Lutych mal hlavne štastie, že už v polčase neprehrával o dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Vezměme to z druhé strany - Inter postoupil o bod ze skupiny,v osmifinále málem nebyl a Fiorentina vypadla už ve skupině - sice nejtěžší možné,ale vypadla... Teoreticky mohla mít v případě jednoho golu navíc v síti interu italie jen 2 účastníky vyřazovacích kol LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden zápas LM sem neviděl (až na penalty říma dneska ráno), poněvadž sem oba dva dny pil jako oteklej . Skoda, nemuzu se tu poustet do rozboru apod. Musim věřit "rozumnym" lidem typu Gattusso, tunak a pár dalších

Reagovat
smazaný uživatel

No pro mě LM a pohár uefa skončil.Teď už budu sledovat jen Serii A.

Reagovat
-PeCa_08-

Doni to měl pochytat. 3 pentle po sobě mu tam šli na stejnou stranu pomalu a on si tam dycky spadne na středu branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti má být na co hrdý. Polovina kluků na to hřiště ani nemusela chodit, ale oni tam ve 20.45 stáli jako jeden muž a byli ochotní bít se za svůj Řím. Doni od sobotní ligy vůbec netrénoval kvůli problémům s kolenem a ramenem (u penalt jsme viděli následky), Juan hrál se svalovým zraněním (podle všeho si ho obnovil a nedohrál, stejně jako Taddei), Pizarro a Tonetto mají rovněž nedoléčené svalové zranění, Menez zase zánět. Aquilani vynechává skoro všechny tréninky kvůli bolavému kotníku a včera stejně jako řada ostatních riskoval konec sezony (ovšem Cicinhovi se to nevyplatilo, ten hrál zraněný tak dlouho, dokud se nedodělal), Totti má zánět v koleni a je někde na 20% své běžné kondice, Mirka Vučiniče taky dlouhodobě trápí koleno a rovněž skoro netrénuje. Dalším velkým problémem je počet nachlazení a chřipek, prakticky neustále je někdo nemocný. Včera hrál s teplotou Baptista a v sobotu De Rossi. Mexes zápas nakonec nestihl, v úterý měl prý ještě čtyřicítky. Vážně zranění Cassetti a Perrotta zápas ani stihnout nemohli.

S úžasem jsem sledoval, jak téměř každý člen Spallettiho vojska překonává bolest a touží po velkém jarním finále na domácím bitevním poli. A nebyli to lučištníci hostujíciho Arsenalu, kteří nakonec svého soka sestřelili. To jen Doni, poslední překážka na cestě za velkým vítězstvím, padl v penaltovém rozstřelu únavou k zemi. Stejně jako celá řada dalších si mohl říct během prodloužení o vystřídání, ale neudělal to. Ale všechno zlé je k něčemu dobré, tohle vyřazení z letošní LM dost možná zaručí účast v té příští, ušetřené síly se proti odpočaté Fiorentině v tuhém boji o čtvrté místo budou hodit.

Také fanoušci chrabrých Vlků by neměli zoufat, v tomto případě skutečně platí, že vítězství není vše a místo porážky by si měli navždy zapamatovat, co pro ně jejich miláčci byli ochotni obětovat. Na závěr si ještě vypůjčím citát z jednoho slavného velkofilmu Ridleyho Scotta, který jsem trošku upravil:

"Stál někdy AS Řím za fotbalistovo zdraví? Ať stojí i dál. Tito muži tam onoho březnového večera nechali vše. Jim čest."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

WOW ... to je ako anticka báj

Reagovat
smazaný uživatel

u Doniho mi přišlo, že má něco, protože už nějak neskákal a po každém padnutí se mračil...

Reagovat
smazaný uživatel

po kazdom padnuti inkasoval ... je logicke ze sa nesmial

Reagovat
smazaný uživatel

dobře no, ale ten jeho pochod na smrt taky nevypadal nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt že se mu do te brany moc nechtelo

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nebylo zranění,když skočil excelentně po jedné penlatě.mohl skočit i po dalších,to nebylo vynou zranění ty penlaty si mylsím.

Reagovat
Mindas

Já bych si určitě vsadil na zranění. Bylo vidět, jak po nechycené penaltě Walcotta a při kopu AS seděl na "bobku" a následně se plížil pomalým krokem zpět do branky. To v prvních dvou sériích měl úplně jiný pohyb. O jeho zranění kolena a ramena se vědělo, a tak podle mě si to musel při kopu Walcotta ještě víc natlouct, jinak si to nedovedu představit, když jednu penaltu chytí a následně k druhé mu chybělo fakt jen malinko. Od té doby byl absolutně bez šťávy a bez pohybu, do branky se ploužil a v obličeji bolestivý a poraženecký výraz. Určitě bych na něj neházel vinu, pokud nevíme podrobnosti okolo zranění apod. Jinak Almunia při nich působyl ještě mnohem hůř, ten neudělal vůbec žádný pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to na ty Doniho pentle hází naprosto jiné světlo. Se mu omlouvám teda

Reagovat
smazaný uživatel

kristova noho, ty ses nam nejak rozpovidal

Reagovat
smazaný uživatel

omluva Donimu...

Reagovat
M11

pripojuju se

Reagovat
herbage

Taky

Reagovat
stas87

zaujimalo by ma keby mal arsenal take absencie ako by to dopadlo...toto vyradenie ma boli zo vsetkych najviac

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas, to co tam ti kluci předvedli, to bylo něco úžasného. Když jsem viděl ten náš lazaret, tak jsem ten zápas viděl předem ztracený. Ale oni se bili až do úplného konce. Dokonce i odepisovaný Diamoutene odehrál neskutečný zápas. Všechna čest všem hráčům Říma (všichni odevzdali na hřišti úplné maximum!). Kluci díky!!!

Reagovat
stas87

po rokoch sa nebude spominat na postup arsenalu ale na heroicky vykon hracov ASR takmer bez celej zakladnej jedenactky vydrzat cely zapas aj predlzenie mat zraneneho brankara za zady vypredany olympijsky stadion...len chyba ta ceresnicka na dorte a to su prave tie penalty sice letos talianske kluby vypadli ale se cti coz sa o reale alebo sprtingu neda povedat tak zase za rok ASR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme že snad tu ligu mistrů ukopem...

Reagovat
stas87

musime neviem si lm predstavit bez vlkov

Reagovat
Kapřík

tak to se taky Donimu omlouvám, během rozstřelu jsem na jeho hlavu vypustil hodně silný slova .

Reagovat
GEGE

Reagovat
Potty

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Raul07

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsi Říman(zřejmě jo),tak zavítej na forum asroma.wz.cz,tokové jako ty rádi uvítáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvat by se měl Doni

Reagovat
Raul07

byl zranenej o potlucenej nevim za co by se mel omlouvat.....ty bys asi zachytal lip no...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná trochu amatérská otázka, avšak se zeptám: dá se mezi pentlema střídat gólman? Jde mi o to, že jestliže byl Doni fakt zraněnej (všechno tomu nasvědčuje), mohl by Spalletti (v případě, že by ještě neměl vystřídáno) střídat gólmana? Já teda myslím, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl Doni neschopnej chytat penlaty tak rozhodně nepujde na hřiště ve 120 minutě Montella ale vystřídá Doniho.Doni byl schopný chytat,prostě to podělal.

Reagovat
smazaný uživatel

a nenapadlo tě, že si to zranění mohl obnovit právě hned po tý první, po který skočil? Právě proto se ptám, pokud by se tohle stalo, zda by nemohl Doni vystřídat ...

Reagovat
Mindas

To je i můj názor. Zranění si obnovil až při penaltách, ale vystřídat už nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne... a o výjimce pochybuji, jelikož na turnaji U21 kdy kopali pencle angláni tak musel hráč jít kopnout penaltu, ikdyž odešel v průběhu hry, protože byl zraněnej (už nemohli střídat, takže dohráli o 9 protože jeden hráč dostal červenou)...

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky pokud muze dostat zlutou kartu, pak by mela byt i moznost stridat, pokud uz teda neni vystridano, coz vcera bylo. Na druhou stranu pokud by to slo, pak by montella nemusel prijit na hriste ve 120. minutě, ale mohl by vystridat az pri rozstrelu, takze si myslim, ze uz to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že ne... jedině že by si vzal rukavice Vučinič... v bráně by byl platnější než to co včera předvedl...

Reagovat
Kily

je pravda, že se dá střídat o poločase, před prodloužením a o přestávce mezi prvním a druhým prodloužením, takže z tohohle pohledu by to nemožné nebylo, ale spíš bych se taky přiklonil k tomu, že to nejde. Ale jestli má někdo nastudovaná pravidla a je to povolené, tak se rád nechám poučit

Reagovat
rufus

Řekl bych, že se nedá střídat mezi penaltama, ani těsně před nima, teda po skončení prodloužení. A navíc včera se mi zdálo, že podobně jako Montella měl přijít i někdo z Arsenalu na penalty, protože stál u 4. rozhodčího připravenej nastoupit. Nakonec vystřídat nestihl a odcházel zpátky ke střídačce. Při penaltách pak za Arsenal kopali všichni, kdo už hráli, takže střídání asi neni možný, protože by pravděpodobně penaltu kopal ten "specialista", kterýho si Wenger připravil.

Reagovat
r.mrazik

za to,jak tu pentli kopl Vucinic,tak by potreboval od trenera na zadek

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby to dal a vychcal almuniu jako panenka tak byl slavnej a každej o něm psal jaká je hvězda,fotbal je někdy nevyspittelný.

Reagovat
smazaný uživatel

když jde kopnout pentli tímhle způsobem, tak musí čekat, že se mu v případě neúspěchu každej vysměje

Reagovat
r.mrazik

mno jo,ale to je kdyby...proste jak to kopl,tak by potreboval facku...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Arsenalu byl zraněn před středeční odvetou osmifinále Ligy mistrů proti AS Řím. Příznivci italského klubu asi devadesát minut před výkopem nedaleko Olympijského stadionu napadli minibus, ve kterém Angličan na zápas jel. Informovalo o tom britské velvyslanectví. Domácí chuligáni házeli po vozidle kameny a fanoušek to odnesl tržnou ránou na noze. Není jasné, zda mu to způsobily střepy z rozbitých skel, nebo ho fanoušci AS pobodali. Po ošetření přímo na stadionu však mohl sledovat zápas, v němž se díky penaltovému rozstřelu Arsenal radoval z postupu. Podle římského listu Il Messaggero policie kvůli útoku zatkla jednu osobu.

Reagovat
smazaný uživatel

uz len pre toto je dobe ze LM bude bez talianov

Reagovat
smazaný uživatel

to je Řím, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vaši fanúšikovia sa tiež nevyznamenali , ani raz som ich nepočul cez zápas, co sa u fanusikov AS na Emirates nedá povedať .

Reagovat
afc

zrejme si mal zlu kvalitu na nete,ja som stale pocul Eduardoooo,Eduardooo

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo ALE ALE ROMA ALE .

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no ... bohuzial je to tak .... na druhej strane ta hrstka fans AFC to mala tazke cez desattisice buciacich rimanov ..... ta atmosfera na stadione bola pre mna asi najvacsim prekvapenim zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

to pro tebe, jako gunnera, musí být každý stadión kde je nějaká atmosféra ...

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj si na nove SHL , uvidime ako upadne atmosfera tam

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze na gunners cz ste sa kazdy smialy , ked Doni prehlasil , ze sa zlaknete atmosfery , alebo take daco .

Reagovat
smazaný uživatel

no tak atmosfera mna osobne prekvapila ale nezdalo sa mi ze by sa jej niekto zlakol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím jestli si byl hluchý, nebo slepý, ale 3400 skvělých Goonas včera povzbuzovalo svůj tým po celý zápas a pokud znáš alespoň některé chanty AFC, tak si je slyšet prostě musel.. Po zápase pak už byli slyšet jenom oni, což už je ale pochopitelné!

V televizi to možná tak nevyzní.. hodně záleží na rozmístění zvukových mikrofonů, ale já před fanoušky co cestovali do Říma smekám

We all follow the Arsenal over land and sea

We all follow the Arsenal onto victory!

Reagovat
smazaný uživatel

Tu hymnu som pocul len raz asi 10 sekund rovnako ako pri Derby Rima , ked sa Curva nord pokusal o Non Mollare mai .

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pravdu povediac, anglicky fans sa na tych talianskych nechytaju co sa tyka povzbudzovania a hluku...Predsa len taliansky temperament je tazko porazitelny...Ine je vsak , ked tou temperamentnostou uhrozuju zivoty...to je trosku chore..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to hodně o vkusu, ale podle mě je ostrovní atmosféra ta nejlepší.. Jasně u nás na ES je teď atmosféra většinou hodně žalostná.. Ale na away zápasech AFC je výborná, když si vzpomenu na krásnou atmosféru na Highbury, nebo když jsem se díval teď na zápas LFC - Real, tak na takovou atmosféru prostě nic nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná škoda AS, přál jsem jim to, Gunners to opět uhaluzili, ale v dalším kole už takové štěstí snad mít nebudou a s ostudou vyletí...

Reagovat
afc

opat?zrejme si si to pomylil s Chelski..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak si pozeral prvy zapas Arsenalu s AS, tak vdaka stastiu nesli domov rimania s 3-4 golovou nadilkou...Tie zapasy boli uplne iste...v domacom prostredi jasne dominovali domaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by sa mal ale naozaj osprevedlnit je Vucinic . Nie len za tu lezernu penaltu , ale aj zato , ako odflakal cely zapas , a uz asi 20 zapas v sezone . Max to bola omnoho lepsia penlata , chcel to umiestnit ako De Rossi proti Man U len na opacnu stranu ,no nevyslo to , ale to sa neda S vUCINICOVOU POROVNAVAT . cAKAM ROVNAKY KROK OD mIRKA .

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal měl velké štěstí,protože při penaltách stáli oproti mladému týmu zkušení hráči AS,nechybělo moc a mohla je mrzet řada zahozených šancí na Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a fanošci AS by se měli trochu krotit,at už to v zápasech ligových či ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na AS hrdý, měli plno zraněných a ti co hráli nebyli fit, přesto se prali!!čest vám bojovníci!! Forza Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale kdykoliv v poslední době vidím penalty, tak na mě brankáři působí jako lemry...Čech, Gomes, Almunia, atd...Doniho neberu, jestli byl teda zraněný..

Reagovat
smazaný uživatel

přsně... takto se chytaj penalty - http://www.youtube.com/watch?v=7B4IMSINMlU

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si vždycky když jde o chytání penalt vzpomenu na Petriče

Reagovat
smazaný uživatel

já na Honzu Kollera

Reagovat
smazaný uživatel

J.Cesar by jinak radil

Reagovat
smazaný uživatel

no tak trebars van der Sar bol proti Pompey bezchybny

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže Van der Sar je taková vyjímka potvrzující pravidlo. Fakt v poslední době vidím při penaltách brankáře lemry. Jediný kdo se mi kromě Sara ještě líbí je tak Iker nebo Ricardo při EURU a MS. Zbytek si z fleku teď nevybavím.

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledni penalta nemnela chybi vzdit letela panu bohu do oken :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doni s Almuniou museli být už sakra unavení jak jsem viděl jak to (ne)chytali

Reagovat
smazaný uživatel

sakra !!! Almunia je v idealnej zostave

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

no to ano .... ale neviem si pomoct ked tam vidim jeho je to pre mna vzdy akesi prekvapenie myslim ze v LM sa mu to podarilo uz druhykrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už tam byl i dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

více mě překvpail Mark van Bommel...

Reagovat
GEGE

100 pri Milan.

Reagovat
GEGE

pro*

Reagovat
smazaný uživatel

...práce kvapná, málo platná

Reagovat
smazaný uživatel

navic to ma opacnej efekt... takze pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Counter

Almunia mi zas tak špatný při pentlích nepřišel, dvakrát zkusil zůstat na středu a jednou se to vyplatilo, kdyby skákal jak králík, tak pravděpodobně prohrajem

A k Vučiničovi - úplně totožně střílel Denílson a nikdo mu to nezazlívá, protože proměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že je to účelná penalta stejně jako klasická střela do strany akorát to vypadá blbě když ji hráč nepromění...

Reagovat
Raul07
Reagovat
smazaný uživatel

nj, Boruc

Reagovat
Counter

hezké video, Boruc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele