Tolik zranění jsem nikde nezažil, říká kouč AS Řím Fonseca

23.10.2019, 17:35
Aktuality
Trenér AS Řím Paulo Fonseca se podivuje nad počtem zraněných hráčů, kterým jeho mužstvo v současné době trpí. V duelu Evropské ligy proti Borussi Mönchengladbach mu bude z různých důvodů chybět osm hráčů.

Posledním do party zraněných je obránce Davide Santon, kterého skolila chřipka. "Nikdy v minulosti jsem tolik zraněných nebo nemocných hráčů najednou nezažil," kroutil hlavou Fonseca.

Kromě Santona jsou mimo hru Lorenzo Pellegrini, Cengiz Ünder, kvůli zranění kolena dlouhodobě Davide Zappacosta, dále nehrají Amadou Diawara ani Henrich Mchitarjan. K nim pak po víkendovém duelu přibyli ještě Bryan Cristante kvůli svalovému zranění a Nikola Kalinič se zlomenou nohou.

"Máme velkou smůlu. Přesto musíme s těmito problémy bojovat. I když asi budeme nuceni udělat nějaké změny," prohlásil portugalský kormidelník. "Na druhou stranu je těžké se zlepšovat s takovým počtem absencí," dodal.

Radost mu mohlo udělat aspoň to, že už se na hřiště v posledním ligovém duelu vrátil bosenský snajpr Edin Džeko. "Stále nám však chybí několik klíčových hráčů, takže postrádáme vyrovnanost výkonů. To není výmluva, to je zkrátka fakt," dodal Fonseca, který považuje Mönchengladbach za kvalitní tým.

"Patří na čelo Bundesligy. Očekávám podobný zápas jako třeba proti Atalantě," řekl Fonseca.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (37)

Přidat komentář
fabec1222

Sparta Praha / Arsenal: "hold my crutches"

Reagovat
rabbitweed

Mufani jsou na tom taky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

tojo.. oba by mohli slozit 11ku ze zranejech hraců a rozdat si to jen se zraněnejma :D

Reagovat
smazaný uživatel

rozdat tak maximálně v posteli, jinak by to špatně dopadlo.. Myslím, že i vrcholové porno je pro ně tabu, s tím jejich injury prone bych se bál, že si natáhnou i penis

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechápem, ako to chceme s jediným stredným záložníkom - Veretútom, do Vianoc odohrať. V Taliansku bol Fonseca posledne veľa kritizovaný kvôli tomu, že sme málo aktívni smerom dopredu, ale ako sa to ku.va dá, keď mu každý zápas vypadnú dvaja hráči?

Naopak, aj v tejto situácii ukazuje, že trénerské schopnosti má, a tú defenzívu teda pozdvihol parádne. Mancini hrá každým zápasom lepšie, posledne predviedol dominantný výkon, ktorý som posledné dva roky od Manolasa nevidel. Smalling je zatiaľ maximálne spoľahlivý a hrá bez chýb. A aj ten Fazio keď hrá, hrá dobre.

Ja mám z toho stále dobrý pocit, stále tu verím v takú šnúru víťazstiev, ale to sa bude musieť pár hráčov vrátiť a vydržať sa nezraniť, inak sme odsúdení na pravidelné strácanie bodov.

Reagovat
Francesco Totti AS

Po odchodu Faraona není vepředu nikdo, kdo by to sám rozhodl. To je hlavní problém. Vidím to max na 6 místo letos.

V létě musí přijít stoper číslo jedna, což není ani Mancini, ani Smalling. A hlavně snajpr typu Cavaniho nebo tak nějak.

Reagovat
Slavia10

Zrovna na hrotu problém není, Dzeko má asi nejlepší formu za 3 roky, krom gólů i herně hraje dobře a baví ho to letos vážně na tom hřišti.

Reagovat
Alberto Aquilani

Celému tomu, čo napísal, nerozumiem. My tu máme 18 zranených hráčov a jediné čo teraz funguje sú stopéri, a on tu spomína leto a menil by zrovna ich. Džeko nie je prekvapenie, Pod správnym trénerom góly dávať bude aj ďalšie sezóny.

Reagovat
Slavia10

To ano, ale taky mi přijde že je i více ve hře, jde znát že ho práce pod Fonsecou baví, je na tom hřišti pořád vidět, chce hrát

Reagovat
Francesco Totti AS

Pořád tam máš Jesuse, který už tam nemá co dělat a na Smallinga není opce, jestli se nepletu.

Dzekovi bude 34-35, hodně bych se divil, kdyby to nebyla jeho poslední sezóna.

Reagovat
Largo

Máš pravdu, u Smallinga jsme bez opce a Jesus mě štve kdykoli nastoupí.

Reagovat
Largo

Je ale fakt, že Jesus za nás nastupovat prostě nemůže a na Smallinga není opce.

Reagovat
Largo

El Shaarawy chybí hodně no. S ním, Ünderem a Kluivertem by to bylo zase něco diametrálně odlišnýho. Nemáme tam gólový křídlo, zkrátka ne.

Reagovat
Francesco Totti AS

Věřím Underovi, ale ten je teď mimo a za něj není nikdo

Reagovat
Largo

Reagovat
Kaka14

Keby sa nám podarilo priniesť 3 body z Ríma, to by nás mohlo nakopnúť

Forza Milan

Reagovat
Recoba Inter

A co má říkat takovej Caldara? Tyvoe ať si váží toho co má k dipozici a pracuje s kádrem co má. Pak ať řeší nějaká zranění v souvislosti s lednovými příchody a přestupy.

Reagovat
Largo

Jak souvisí Caldara s půlkou zraněnýho Říma?

Reagovat
Recoba Inter

Nic. Tím jsem jen řekl, ať se na to vykašle a pracuje s tím co má. Zranění se vrátí a bude zase lépe.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Zark

minule to byl sensi, ted tu cpe caldaru

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Tak si představ, že by se nám zranili ze středu Brozovič, Sensi i Barella a hráli by Gagliardini, Valero/Agoume a Vecino. To by byl celkem rozdíl, ne?

Reagovat
Recoba Inter

No Agoumeho bych chtěl třeba dost vidět. Byť má ještě dost času růst... tím nechci přivolávat zranění, jsem rád, že se nám celkem vyhýbají. Nechápu však tvoji reakci, jak kdybych se snad AS vysmíval, že jsou zranění nebo co

Reagovat
Alberto Aquilani

Ide hlavne o to, že si tu pár dní dozadu odpadával z toho, že sa Interu zranil Sensi, a pak tu hodíš tento inteligentný post (toho Caldaru nechápeš asi ani sám), keď má Rím zranené celé centrocampo a v útoku mu musí hrať borec so zlomeným ksichotm, ktorý ani nechodí do osobných súbojov.

Reagovat
Recoba Inter

Sensiho jsem napsal jako přirovnání, aby dotyčný nevěšel hlavu z toho, že maj zraněné...všichni mají... A Mattiu myslím, co by dal za to, aby byl schopný hrát, aby ho trápilo menší zranění, než má... Na tom není co k chápání. Sám si moc dobře pamatuji naši marodku ze sezóny 2012/2013 kdy byla půlka sestavy v Evropské lize primavera. Každý zažívá někdy smolnou sezónu. Tímto se snažím, abyste nepropadali smutku a beznaději, otočí se to. Bude lépe... o titul byste stejně nehráli, tak či tak... Vedete si dobře na ten kádr co máte.

Reagovat
Zark

príště na vás vybafne rosického

Reagovat
cresposuper

Tak vcera nam chybalo 5 hracov kvoli zraneniu, to zas nie je taky velky rozdiel oproti Rome (7).

Reagovat
Recoba Inter

Tak tak

Reagovat
Pinturicchio

Je, s Římem většina(?) soucítí.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

já ne, můžou si za to sami...už v létě jsem psal, že 12 středních záložníků je málo a měli by ještě někoho přivést

Reagovat
Zark

Reagovat
Lech

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lech

Reagovat
spider_8

Rodwell do AS??? To by bylo slušné wtf Tenhle hráč byl považován za vyhořelý talent už tak před 5 lety.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele