Terrier mění ve Francii dres, z Lyonu přestoupil do Rennes

07.07.2020, 10:54
Aktuality
Martin Terrier si nedokázal vybojovat místo v základní sestavě Lyonu a z francouzského klubu nakonec odchází. Stále teprve třiadvacetiletý útočník bude nadále působit v Ligue 1, včera pozdě večer byl oficiálně potvrzen jeho přestup do Stade Rennes...

Terrier začínal s velkým fotbalem v Lille a před třemi lety byl zapůjčen do Štrasburku. Z hostování v Racingu se po půlroce na skok vrátil, aby přestoupil do Lyonu a následně byl obratem znovu poslán do Štrasburku.

Během dvou sezon v OL fotbalista nastupoval pravidelně a na své konto si připsal 55 ligových startů, stabilním článkem základní sestavy se ovšem nestal a začal tak hledat jinou variantu.

Rennes za Terriera zaplatilo dvanáct milionů eur a tato suma se podle všeho bude ještě navyšovat. Lyon může dostat další až tři miliony díky bonusům, z případného dalšího hráčova prodeje půjde na jeho účet patnáct procent.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Cože?

Reagovat
Fill

Díky za vše Marty <3

Reagovat
Vincent Vegan

Tak a za dva roky do PL za dvojnasobek.

Reagovat
cetto

Wow, super posila Nemyslel jsem si, že se vypracujeme natolik, že budeme schopni z Lyonu přetáhnout kvalitního a velmi perspektivního hráče

Reagovat
Slavia10

Toho mohl vzít Liverpool do rotace na lavičku, za 12 mega zločin.

Reagovat
Bandita_Harry

Poznáš toho hráča lepšie ? Sedel by k LFC ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Live by se nehodil...zas tak vysokou kvalitu nemá

Reagovat
juninho8

Na jednu stranu škoda, stále mladý hráč a ktovie ako sa bude zlepšovať, na druhú stranu čakal som od neho viac. Pri tých tragických výkonoch niektorých krídel (Cornet, Traoré) a pri zranení Depaya sa mohol ukázať a podľa mňa nič extra nepredviedol. 12ME je taká akurát adekvátna čiastka. Drž sa

PS: Ide vlastne do lepšieho zahrať si LM

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky jsem od něj čekal více. Zrovna jeho odchod se přežít dá.

Reagovat
Kucka

Vidím to podobně, Terrier nic extra. Když Lyon nebude hrát evropské poháry, moc by si nezahrál.

Pro Corneta mám trochu slabost, ale Traoré byl šílený.

Reagovat
juninho8

No ono ja som sa tu posledné roky Corneta stále zastával ale za tie 3 zápasy za sezónu kedy zažiari mi to viac už nestojí Traore išiel neskutočne dole...toho budeme radi ak sa vôbec nejako zbavíme ak sa nespamata...

Reagovat
cetto

No Traoré je v Lyonu 3 roky a stačí pohled na statistiky a je zjevné, že jde rok od roku dolů. Na druhou stranu alespoň za ty 2 předchozí roky pro Lyon odehrál pár dobrých zápasů a dal nějaké důležité goly, takže ta docela nízká investice 10 mega se dá považovat za přijatelnou.

Reagovat
juninho8

Čo sa tohto týka tak to áno. Proti tomu sa nedá namietať. Za tú cenu si svoje odohral to je pravda. Ale má stále len 24 rokov a neviem kde skončí ak sa trošku nezdvihne. Za tým úpadkom môže byť veľa vecí, nový tréner, nevydarená sezóna,... Možno ešte nepovedal posledné slovo.

Reagovat
h8_sfatto

ja som mala pitbull Terrier

Reagovat
smazaný uživatel

cenim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele