Ter Stegen byl se zády na operaci, čeká ho několikaměsíční klid

08.12.2023, 12:08
Aktuality
Marc-André ter Stegen (© AFP)

Minimálně dva měsíce klidu před sebou má Marc-André ter Stegen. Německý brankář Barcelony si od poloviny listopadu stěžoval na bolesti zad a vedení katalánského klubu ho odeslalo na operaci, té se gólman podrobil včera.

Chirurgický zákrok byl proveden ve Francii a proběhl bez komplikací. Ter Stegen může začít s rekonvalescencí a jeho absence bude dlouhá, na marodce si pobude dva až tři měsíce a hrozí, že přijde o osmifinále Ligy mistrů.

Ter Stegen se nedávno vrátil zraněný ze srazu německé reprezentace a jeho povinnosti v Barceloně převzal Iñaki Peña. 24letý brankář zatím nastoupil třikrát a v duelech proti FC Porto, Atléticu Madrid a Rayu inkasoval dvě branky.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele