Tenhle gól jsem si zasloužil, řekl po povedeném sólu záložník Canales

14.09.2021, 12:55
Aktuality
Sergio Canales (© AFP)
Betis si letos zahraje Evropskou ligu, v tabulce španělské nejvyšší soutěže pak hodlá znovu útočit na pohárové pozice a včera zaznamenal první výhru. Sevillský celek uspěl na půdě Granady, tři body mu v závěru parádním způsobem vystřelil Sergio Canales...

"Mohli jsme rozhodnout už dříve, ale to jenom ukazuje, jak těžké je ve španělské lize vyhrát," řekl Canales po závěrečném hvizdu.

Někdejší záložník Valencie nebo Realu Madrid se před několika měsíci musel vypořádat s velkým zklamáním, když se nevešel do španělské nominace na evropský šampionát, jeho přípravu na novou sezonu mu následně zkomplikovalo svalové zranění. V pondělí večer na sebe upozornil parádním kouskem z 89. minuty, na polovině hřiště převzal míč, prokličkoval s ním přes několik bránících hráčů a nakonec ho uklidil přesně k tyči granadské svatyně.

"Dostal jsem míč, otočil se s ním a původně chtěl přihrávat na Williana Josého, ale nakonec jsem to vzal na sebe," popisoval svou trefu. Tenhle gól jsem si zasloužil, mám za sebou několik těžkých měsíců," doplnil.



Betis měl pomalejší rozjezd a v úvodních dvou kolech remizoval shodně 1:1 s Mallorcou a Cádizem. Před reprezentační přestávkou přišla těsná porážka od Realu Madrid.

"Musíme se zlepšit a platí to především o finální fázi. Jsem přesvědčen, že se nám to podaří. Jsme na správné cestě a máme na to, abychom dosáhli vytčených cílů. Dnes jsme si zasloužili vyhrát vyšším rozdílem," prohlásil na závěr.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat
GrimeBaller98

Nadhera i prohlaseni super, zdravy sebevedomi

Reagovat
Largo

Reagovat
Pharrell

Q

Reagovat
Kucka

Reagovat
Unique

Reagovat
smazaný uživatel

Strasnej borec

Reagovat
Pharrell

Včera měli vyhrát (Betis) alespoň minimálně 4:1 a nikdo by se nemohl vůbec divit.

Reagovat
Nebelung

Jak zatím vypadá ten náš model?

Reagovat
Mass

Má štěstí, že neví, co tu u nás znamená "kanáles".

Reagovat
Logan

Škoda, že se v tom Realu zranil. U něj jsem věřil, že má jednoho dne táhnout velkoklub.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele