TEN CATE BY RÁD V AJAXU DAVIDSE

24.05.2006, 17:18
Aktuality
Nový trenér Ajaxu Amsterdam Henk ten Cate by rád do svého klubu přivedl z Tottenhamu Edgara Davidse. Zkušenému záložníkovi se idea návratu do Ajaxu zamlouvá, ještě se ale musí dohodnout kluby.

Třiatřicetiletý Davids působil v Ajaxu mezi lety 1991 a 1996, právě tady vyrostl pro velký fotbal. "Mluvil jsem s Edgarem o možnosti jeho návratu a říkal, že to je skvělá představa," hlásí ten Cate, který dosud dělal v Barceloně asistenta krajanu Rijkaardovi. "Samozřejmě ale všechno bude záležet na ceně."

"Máme mnoho mladých hráčů a právě on by jim mohl ukázat, jak se dostat na vrchol a vydržet tam," pokračuje ten Cate. "Hrál by u nás zásadní roli, má značné zkušenosti, které by mohl předat ostatním."

Davidsovi končí u Hotspurs smlouva za rok a podle všeho by mu odchod z Londýna nebyl proti mysli. Musí se však dohodnout kluby. Ajax už utratil tři miliony eur za obránce Ogararua ze Steauy, tým také doplnil Jaap Stam z AC Milán. Pokud by Tottenham Davidse nechal odejít, jako náhradu by nejspíš chtěl získat Didiera Zokoru ze St. Etienne.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
Messiáš

Hmm prej chce Henk ten Cate i Gabriho.

Reagovat
Marv

Snad Zokora ne Zakora

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele