Tabulka je to poslední, na co myslím, řekl Klopp po další remíze

31.12.2020, 10:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (107)

Přidat komentář
iamek

Zápas k dobru máme s Burnley a ne AV

Reagovat
smazaný uživatel

S Aston Villou to skutečně k dobru nebylo

Reagovat
t0mmy33MCFC

zapas ktery srovna pocet odehranych zapasu bude s AV takze tak bych to bral

Reagovat
iamek

Reagovat
t0mmy33MCFC

samozrejme hodnotit nekompletni tabulku nema smysl vubec, ale pravdepodobne meli ten uhel pohledu ktery jsem napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Máte hlášky? A mohla bych je vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze tato Kloppova hlaska to moze kludne vyhrat

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Bady86

V tom pripade Kloppo jsme v hajzlu. JA asi sledoval jinej zapas, protoze v tom zapase nebylo v pohode vubec nic. Uz zaklad s tema trema v zaloze, byl prokauc. Tri bojovnici jsou k nicemu proti tymu hrajicim v hlubokem bloku. Ok, slo to videt, tak se to da zmenit stridanim. BUM Gini, dalsi bojovnik. Posledni dva zapasy jdou za tebou Jurgene.

Reagovat
Chittak_LFC

A jak bys to tedy v záloze poskládal?

Je pravda, že jsme nevyhráli, ale vzhledem k okolnostem (nabitý program, půlka základní sestavy na marodce / vracející se, zalezlý soupeř) si myslím, že jsme hráli dobře. Kdyby se ujala jedna z prvních šancí, Newcastle by to otevřel a se zcela totožnou sestavou to mohlo končit klidně 5:0..

Reagovat
Bady86

my jsme posledni, kteri si muzem stezovat na malo regenerace, jsme na tom nejlepe, mame nejvetsi pauzy mezi zapasy ted v prosinci/lednu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
iamek

Reagovat
Zark

za Jurgenem jde titul a celý liverpool, kdo jde za tebou?

Reagovat
Bady86

to jsou sracky. Jako fanouseek mam pravo na kritiku. Ja prece Jurgena nevyhazuju. Jen rikam, ze spatne sklada zalohu proti betonujicim tymum.

Reagovat
Chittak_LFC

Pravo na kritiku mas. Ale jak se rika, "kritizovat umi kazdej"

Ona samotna kritika bez protinazoru / napadu je na dvě věci.

Reagovat
Bady86

ale vsak mas na lavce Shaqa a Thiaga, minimalne u nas nejlepsi hraci na prekonani hlubokeho bloku, protoze to maj v noze i v hlave. Takze minimalne jeden mel hrat zaklad, nebo naskocit v polocase.

Reagovat
Jurgen

A uvědomuješ si, že oba jsou po zranění, proto nehráli... Thiago by v sestavě určitě nechyběl, kdyby nebyl přes měsíc zraněný. Shaq má pořád zdravotní problémy a kde bereš ten názor, že je to záložník. V případě nouze tam zaskočil, ale jako záložník do tříčlenné zálohy to není. Ještě tu psát nesmysly o hlubokém bloku! Nevím, na jaký zápas jsi koukal, ale tohle nebylo WBA, kteří bránili v 10 vápno. Naopak tento zápas Newcastle presoval až nad očekávání vysoko. Presovali stopery i golmana. Z toho jsme také měli ty brejkové příležitosti. Já rozhodně nejsem zastánce naší zálohy, ale v momentální situaci psát o nevhodném složení, když prostě není na výběr. Shaq tam hraje v league cupu, kde hrajeme proti týmum z nižších lig a budeme jen útočit. Na téhle úrovni už musí záložník přidat bojovnost a defenzivu.

Jsi absolutně, ale absolutně mimo. Ať už s tím blokem nebo i složením zálohy. Nevidíš na tréninky a myslíš si, že se po zranění vrátí hned ve špičkové formě, což samozřejmě nemusí být pravda. Cpeš křídla do střední zálohy proti kvalitním týmům. A ještě škatulkuješ. Pošle tam Giniho dalšího bojovníka . Já jsem asi největší kritik Giniho co znám, je to brzda, ale v Newcastlu hrál jinak a hraje tak zřejmě proto, že to je pokyn od JK. A nazývat ho bojovníkem je totální nesmysl. Mě se jeho hra nelíbí, ale je technicky mimořádně nadanej a skvělý driblér. Jeho brzda je v opatrnosti.

Reagovat
Beči

Reagovat
Melda

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus ten fotbal trochu sledovat. Sorry, ale jsi úplně mimo

Reagovat
YNWA__MSN

Máš pravdu. Doufám, že se Thiago usadí v základní sestavě a snad mu bude držet zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ten titul zas bohužel udělá, my odpadneme za chvíli odpadneme jak Tottenham nebo Chelsea před pár týdny, uvidíme jestli City se ještě zmátoří ale víc jak na 2 to nebude

Reagovat
penepi

Titul dáme my, som si istý.

Reagovat
Neutron

daj to za barak

Reagovat
mul

Slovan urcite

Reagovat
penepi

Reagovat
kilobyte

Arsenal?

Reagovat
diastan

Věřím, že to nakonec bude vážně jen o City-Live.

Ztráta 7 bodů, odehráli jsme 1/3 zápasů a máme proti nim 2 zápasy k dobru...

Tottenham, Lestr, Chelsea by potřebovali hodně velkou dávku štěstí, zbytek týmů půjde jen dolů.

Ještě UTD může překvapit, ale něco málo mi ještě u nich chybí, k tomu jsou dost závislý na B+Rash.

Dost možná to ještě hodně ovlivní covid..

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladajko

Reagovat
Benzema

Arteta?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Beči

Reagovat
Beči

Reagovat
Talker

Jaké jsou kurzy na titul v PL? Je tohle fakt reálný, že je tam ted tohle? Kurz 7 na United a až 28 na nás?

https://www.oddschecker.com/football/english/premier-league/winner

To je celkem brutální v téhle sezoně, pokud je to pravda, čekal bych ty kurzy výrazně nižší na United, Tottenham a na nás.

Reagovat
NathanD
Reagovat
jk

To snad nejde prohrát když dáš na všechny ty pravděpodobné za dva litry

Reagovat
penepi

Reagovat
kilobyte

Asi myslí Liverpool za 2,2 a City za 2,7. Takže při vítězství Liverpoolu 400 plus a při City 1400.

Reagovat
smazaný uživatel

pán je sázkař

Reagovat
Talker

To spíš mi přijde zajímavé dát to na ty 3 v pozadí s kurzem 8-25 Není to pravděpodobné, ale zranění, forma, covid a klidně to může dopadnout.

Reagovat
Freedo

Ten poměr kurzů na United a Chelsea odpovídá kvalitě obou celků, ale mohlo by to být nižší, no.

Reagovat
Talker

Tak nejde o kvalitu, spíš o to, že ta tabulka je vyrovnaná (v rámci 7 bodů 7 týmů) a že je sezona, kdy je hromada zranění, je covid, ty zápasy jdou rychle po sobě.

Já souhlasím, že největší favoriti jsou Liverpool a City, ale reálně bych čekal ty kurzy spíš kolem 5, max 10 na ty další 3 v pořadí (CFC, MU, Tottenham).

Reagovat
Tolstobik

Vubec bych se nedivil, kdyby pred mesicem byl kurz na nas a Chelsea opacne

Reagovat
REPLIKATOR

Nedat ani gól Newcastlu Některá rozhodnutí Kloppa se nedají pochopit. Nególový Firmino jednou rozhodl v nastavení proti Tottenhamu, tak teď ho tam bude nechávat každý zápas 90 minut, kdyby to náhodou zopakoval. Minaminovi se celkem povedly poslední zápasy, proti CP se konečně trefil a bum, další dva zápasy 0 minut. Shaqiri se konečně uzdraví a dá ho tam na 3 minuty v nastavení, Oxe nenasadí vůbec... a pak se diví, že nedají gól.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sure.

Reagovat
Jurgen

Tahle sezona mě popravdě ani moc nebaví. Ne protože nedominujeme, protože na to jsem za 16 let fandění zvyklí, ale protože z těch nepřesností bolí oči. Je to programem a únavou samozřejmě, protože ti hráči hrát fotbal nezapomněli. Ale to že Firmino, který má world class techniku a první dotek najednou nezpracuje pro něj snadné míče, že Salah, který sice pálil co mohl vždy, ale který působil tak lehce, je najednou těžkopádný a zatavený. Právě ten program svědčí týmům, které více brání, protože destrukce je samozřejmě o mnoho snazší než konstruktivní fotbal, kdy to musí být vše přesné. Pak najednou týmy mají zavařené hráče a mezihra drhne. Menší týmy častěji vybojují míč a nákopem dopředu, když je soupeř vytažený chodí do brejků a dávají goly a uhrávají výsledky. Tahle nekvalita u špičkových týmů není nic moc pro mě . Samozřejmě je otázkou proč tam Klopp staví neustále stejnou sestavu, ale nenechá je po jednom odpočívat. Nejvíce nám ublížilo zranění Joty, protože útok by se s ním krásně prostřídal a každý by si občas odpočinul. Všichni volají po stoperovi, ale naše obranná fáze není to, co nás stojí body. Všichni vědí, že máme defenzivně laděnou špičkovou zálohu, ale chybí nám nápad. Ta záloha většinou absenci stoperů dobře vykryla, ale je tam malá podpora útoku. To tedy bylo vždy (změní to Thiago, protože ten za těch pár minut ukazuje svou extra třídu), ale útok byl tak dobrý, že si ty šance dokázal vytvářet pohybem a individuální kvalitou sám. Každý kdo hrál fotbal a byl zatavený, tak ví, že najednou všechno trochu uskočí, člověk nemá sílu na náběh, který by jinak udělal, nedostane se tam, kam by měl o kousek a to se pak těžko hraje.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jde videt ze jsme na tom stejne

Reagovat
Jurgen

Tohle asi vidí většina fanoušků velkých týmů :). Kdybych chtěl koukat na kopáče, co nevědí, kam se jim odrazí při spracování míč a nebo neumí 1v1, tak si pustim naší ligu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

j, nevim v cem je problem, asi ti chybejici divaci a opatreni covid a vse... ze stejne tak u nas hraci jako Kevin, Bernardo najednou uplne mimo nedaji prihravku

Reagovat
Melda

Shrnul jsi to přesně.Jota by nám teď hodně pomohl.Jen dodám, i ta záloha by podle mě byla ofenzivnější ale s tou rozbitou obranou mají zřejmě defenzivnější pokyny, respektive pokyn tolik neriskovat.

Reagovat
Salfovic

Co teď vůbec dělají ti jeho zázrační asistenti, Buvac a ten druhej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Buvac dělá sportovního ředitele někde v Rusku. Tuším Dinamo Moskva

Reagovat
fabec1222

OT: Kašlete na tyhle články, a dávejte hlášky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kretén už od rána refreshuju EF každejch 5 minut

Reagovat
Kejza

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United’s hierarchy are interested by Isco’s situation at Real Madrid and have sufficient economic capacity to cover his wages. #MUFC [AS]

Jasně, protože těch středních záložníků máme málo

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální sestava anglické Premier League za rok 2020: Alisson (Liverpool) - Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Tyrone Mings (Aston Villa), Fabinho (Liverpool), Andrew Robertson (Liverpool) - Jordan Henderson (Liverpool), Bruno Fernandes (Man Utd), Jack Grealish (Aston Villa) - Sadio Mane (Liverpool), Dominic Calvert-Lewin (Everton), Son Heung-min (Tottenham).

Pekná, kľudne tam mohol byť VVD namiesto Mingsa, KdB by vymenil Henda a Mané DCL.

Reagovat
Front hell

Mane tam je?

Reagovat
smazaný uživatel

*Salah

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Freedo

Přestárlej hrot do našeho běhavýho fotbalu, ne díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam byl? Už to nejde zobrazit

Reagovat
Freedo

Džeko

Reagovat
Vánoční owník

Klopp je neupřímný zapšklý falešník. Nejméně sympatický trenér v lize.

Reagovat
Swarley

komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Trollovia Owny a Swarlos sa spolčujú

Reagovat
Swarley

Že je Klopp falešný křivák je snad jasné všem Olo, pokrytec se vším všudy...

Reagovat
bbbauch

Neni divu, ze ho milujou

Reagovat
avicii

Asi tak ako by ste ho vy, keby vás trénoval?

Reagovat
bbbauch

Keby bolo niééčo

Reagovat
avicii

Co sa ti dá znieest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho už skončil?

Reagovat
Salfovic

Ten své kokotství alespoň nijak nemaskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Což teda má být plus?

Reagovat
nani92

Tak ak ide o falosnictvo, tak áno

Reagovat
smazaný uživatel

Mm, ok

Reagovat
Vánoční owník

https://jose.owny.cz/

Myslím že ne

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Realitu sa proste dlhodobo nedá oklamať. Pád na 10.miesto už začína. Je to nevyhnutné. Najhorší tím v lige sa vráti kam patrí. VAR a šťastie sú vrtkave

Reagovat
Jurgen

Vím, že jsi jenom troll, takže si tu plácám energii úplně zbytečně, nicméně Spurs o tom ví své, že realitu nejde dlouhodobě oklamat

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham už je realitě hodně blízko, už jenom 3 body.

Reagovat
stiflerovamama

Je to v tejto sezóne od nás dosť nevyrovnané, hlavne ofenzíva mi robí starosť, kto by to bol povedal, že hlavný problém nebude v obrane po zranení Virgila, aj keď samozrejme tie problémy hlavne v zálohe sa odvíjajú aj od obrany. Ale nádej mi dáva návrat Thiaga, ktorý tam včera za dve minúty predviedol viac prienikovych prihrávok ako Hendo s Ginim za 10 zápasov.

V poslednej dobe som bol dosť negatívny, začal som pochybovať, vyvrcholilo to vcerajsim klesnutim na dno, keď som na úkor Maneho a Salaha pochválil duo s United. Ale verím vám šampióni, Kloppo!

OT: Sľúbil som report z epilácia IPL epilatorom, trošku som na to pozabudol, ale keď sa blíži ten koniec roka, viem že Nani na to čakal najviac. Rastie to pomalšie, je to redšie, ale úprimne som od toho čakal viac. Ale frajerka je spokojná, tej to zabralo na 95 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

škoda, že až po Vianociach, ale tak budu aj iné sviatky

Reagovat
dreambox61

Zase keca co se mu hodi!!!

Reagovat
mimi_united
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

ale má tu germánskou držku, né že ne

Reagovat
Luc-Luc

mne se vykon vcera taky libil, meli jsme dost sanci zapas vyhrat, i kdyz Newcastle mohl taky uderit z nekolika situaci, nas hlavni problem momentalne je Fabinho na stoperu, i kdyz hrajici paradne, a absence druheho kvalitniho stopera (ti mladi, co tam stavi, me moc nepresvedcili zatim), proto privest stopera (nejlip dva) by mela byt priorita uz ted v lednu, aby se mohl Fabinho presunout opet do zalohy, s Thiagem a Hendem (Ginim) by to byla velka sila...

Reagovat
Kinky7

Proc mam pocit ze se tymy naucili hrat proti MC a Live total beton coz nevyhnutelne obcas vyjde a ted jsou z toho vsichni v soku

Reagovat
smazaný uživatel

Lzes.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, že tabulka tě nezajímá. Snad tě nebude zajímat ani před posledním kolem, kdy budete fuňet United na záda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele