Szoboszlai zůstane v Lipsku. Počítáme s ním, hlásí vedení

05.06.2022, 12:25
Aktuality
Dominik Szoboszlai (© AFP)
Dominik Szoboszlai by v budoucnosti měl být klíčovým hráčem maďarské reprezentace a jeho služeb by rád využil například Real Sociedad. Baskický klub má o fotbalistu zájem a po posile na pozici ofenzivního záložníka se bude muset porozhlédnout jinde, v Lipsku o přestupu nechtějí ani slyšet...

21letý Szoboszlai je produktem mládežnické akademie Salzburgu a Lipsko ho přivedlo před rokem a půl. Vinou zdravotních problémů se debutu dočkal až v uplynulé sezoně a ve 45 zápasech zaznamenal deset branek, se spoluhráči se kvalifikoval do dalšího ročníku Ligy mistrů a získal DFB-Pokal.

"Dominik je fantastický hráč, v minulé sezoně ukázal potenciál a my s ním do budoucnosti počítáme," oznámil generální ředitel Oliver Mintzlaff.

Szoboszlai má smlouvu ještě na čtyři roky a spekulace podle všeho rychle ustanou. Klub ho uvolnit nechce, stejný postoj pak zaujímá i sám maďarský reprezentant.

"Samozřejmě zůstává v RB Lipsko. O budoucnosti jsem jednal rovněž s jeho agentem a ten mi potvrdil, že fotbalista chce zůstat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Rudnevs

OT: Do Schalke vraj Frank Kramer ako novy trener

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele