Szczęsny: Jednou chci opět chytat za Arsenal

02.11.2015, 11:42
Aktuality
Wojciech Szczęsny zamířil před sezónou na hostování z Arsenalu do AS Řím, ovšem stále má platný kontrakt s londýnským celkem. A jak sám přiznává, rád by se ke Gunners vrátil...

Polský reprezentant zamířil do Londýna ještě během dorosteneckého věku. Postupem času se pak vypracoval do prvního týmu a za Arsenal odchytal celkem 181 zápasů.

Před startem letošní sezóny však manažer Arséne Wenger přivedl do týmu Petra Čecha a bývalá dlouholetá jednička tak odešla na hostování do AS Řím. "Arsenal byl můj život. Nebudu tak popírat, že bych se chtěl znovu vrátit," prohlásil Szczęsny pro "Sky Italia".

Pětadvacetiletý gólman, jenž momentálně u Giallorossi plní roli brankářské jedničky, má s "Kanonýry" stále platný kontrakt do roku 2018. "Kdyby mi před rokem někdo řekl, že půjdu do Říma, odpověděl bych mu, že to není možné. Arsenal je moje rodina," vysvětlil rodák z Varšavy. "Po sezóně uvidíme. Devět měsíců je ve fotbale dlouhá doba," dodal Szczęsny.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (418)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele