Svoje pocity ani nedovedu popsat slovy, řekl po návratu nadšený Abraham

09.04., 19:19
Aktuality
Tammy Abraham (© AFP)

Ozdobou uplynulého kola Serie A bylo římské derby a krásné vzpomínky na něj bude mít Tammy Abraham. Anglický útočník hraje za AS a přispěl k nejtěsnější výhře 1:0, na trávníky se přitom vrátil po dlouhých deseti měsících.

26letý fotbalista do víkendu naposledy nastoupil 4. června roku 2023 proti Spezii, kdy si poranil koleno a následovala operace a dlouhá rekonvalescence. Na podzim začal trénovat s míčem, v březnu se připojil ke spoluhráčům a v sobotu odehrál závěrečných jedenáct minut.

"Tohle je zvláštní den jak pro klub, tak i pro mě. Z návratu jsem nadšený, mám pocity, které ani nedovedu popsat slovy," radoval se po závěrečném hvizdu.

"Naskočil jsem do zápasu, abych pomohl týmu a znovu jsem slyšel fanoušky, bylo to vzrušující. Do konce sezony každopádně stále zbývá kus cesty a my chceme skončit co nejvýše," pokračoval.

Výhru Giallorossi zařídil jedinou brankou Gianluca Mancini a AS Řím si díky tomu polepšil v boji o Ligu mistrů, v tabulce je pátý a na čtvrtou Bolognu ztrácí jen tři body. Abrahama na trávník vůbec poprvé poslal trenér Daniele De Rossi, který během sezony nahradil Josého Mourinha.

"De Rossi? Je to strhující, uvnitř je stále aktivním hráčem," myslí si Abraham o někdejším záložníkovi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Largo

Daje Tammy!

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele