Abraham si poranil koleno, anglického útočníka čeká delší pauza

05.06.2023, 13:55
Aktuality
Tammy Abraham (© AFP)

Anglický reprezentant Tammy Abraham si v posledním kole italské ligy vážně poranil koleno. Útočník AS Řím má podle listu Gazzetta dello Sport natržený zkřížený vaz a čeká ho až čtyřměsíční pauza.

Abraham přišel na hřiště v 64. minutě nedělního utkání proti Spezii, ale o 17 minut později opustil trávník v bolestech na vozíku.

Pětadvacetiletý hráč má za sebou druhou sezonu v AS, s kterým loni ovládl Konferenční ligu a letos byl ve finále Evropské ligy. V prvním ročníku po příchodu z Chelsea za 40 milionů eur dal v 53 zápasech 27 gólů. V této sezoně tak úspěšný nebyl a vstřelil devět branek, přesto svými výkony zaujal řadu klubů. Podle spekulací o něj projevovaly zájem Manchester United, Aston Villa i mateřská Chelsea.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Largo

Prý bude mimo hri až do února 2024. Tohle nám hodně kazí plány, protože měl být jedním z adeptů na odchod. Potřebujeme do konce června 40 milionů. Samozřejmě mu ale přeju hlavně brzký uzdravení.

Daje!

Reagovat
Leon7

Pohrávál jsem si s myšlenkou Scammaca - Abraham, ale to teď padlo.

Reagovat
Largo

Jo, ale na hostovani by Scamacca mohl jit.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že teď ho potřebujeme ještě více. Hostovacka s vykupem podle postupu do LM, to by mohlo klapnout, Anglie pro něho není. Doma by pookřál.

Stejně jdeme příští rok all out v lize.

Reagovat
Largo

Reagovat
Truffaldino

Třetí zranění dohoto typu v sezóně (Darboe, Kumbulla), okolo pětadvacátého za posledních deset let. Tammymu samozřejmě teké přeji uzdravení a snad i plnohodnotný návrat.

Neřekl bych, že nám to kazí plány, spíš jsme úplně v p***li, Tammy je investice, podepisoval se s vidinou zisku a velkého přestupu zpátky do PL.

Můžeš poslat odkaz na těch 40 M do června? Jinak PSG a Mou už nevypadá moc nadějně, momentálně mě ani nenapadá, kam by mohl odejít.

Reagovat
Truffaldino

Je to možné, letos jedem podle běžných pravidel CL&FFP, která neznám a ani nevím, jak si v této sezóně finančně vedeme, absence LM bude ale hodně bolet. Musíme se muset smířit s tím, že k Ibanězovi nejspíš připadne i Zalewski (už se objevil i Bove), ještě by nám mohli trochu pomoct odchody Kluiverta a Pereze, Villara zas nikdo nechce a Reynolds zisk asi ani nepřinese.

Reagovat
Largo

Ted nejnovejc o tom psala jeste Repubblica.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/roma-servono-30-milioni-entro-la-fine-di-giugno-ibanez-e-la-pedina-da-sacrificare-sul-mercato-1838750

Reynolds, Perez a Kluivert meli dobry sezony, to by mohlo vyjit. Ibanez, Volpato a Spinazzola prodat, hostovani Tahirovice do Spezie se Somurodovem vymenou za Nzolu, o kterym se dneska najednou zacalo psat. A zkusit upichnout Karsdorpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalewski, z nadějného záložníka je průměrný bek. Nemá ani čísla. I když je to čistá plusvalenza, byla by to chyba.

Jestli prodají Eda, jebu na to. Má v sobě víc římanství než kdy Florko a Lolko viděli z vlaku. Víc charismatu než většina kádru. A díky němu nepotřebujeme Frattesiho, radši ty prachy za 30%.

Iba je jasný, Perez 5, Eldor 5, Kluivert 8-10, Villar jebat, stal 5, Reynolds bude šul nul. Něco bude za Ricka , ušetříme Giniho mzdu, Viňa vypadá v Anglii dobře, za něj něco přiletí, i když plusvalenza z toho moc nebude. Z EL je necelých 20 míčů, myslím.

Bohužel s Tammy ho prodejem se počítalo, ale třeba se West Ham zblazni a vezme ho i tak, Scamaccu mají taky stejne zraněného

Když prodáme Spinu a Ricka, potřebujeme 2 krajní beky. Ndicka a Aouar jsou fajn, Frattesiho nepotřebujeme. Ať hraje Edo, roste s každou minutou, jde vidět, že ten kluk o fotbale přemýšlí, je úplně jinde než tupý Pelle.

Mou určitě zůstane, tím pádem snad i Paulo. Ve třetím roce ale dává jediný smysl pokusit se o titul, což mi přijde s tímto kádrem absurdní.

Reagovat
Largo

Jestli Pelle v něčem vyniká, tak je to právě klubismus, římanství, takže to bych úplně nepsal. Jinak souhlas. Taky bych radši nechal hrát Boveho než šel za velký prachy (který nemáme a který by se daly použít mnohem inteligentnějc) do Frattesiho, ačkoli bych ho u nás viděl hrozně rád.

Spinu podle mě nikdo neveme tak, aby to jemu nebo nám dávalo finančně smysl. Ale snad se pletu, stejný s Rickem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro kluka z Říma to jde jaksi samo, ale nikdy z něho nečišelo takové to charisma, které měli všichni římští kapitáni před ním, krom asi Flora, který má jakési kouzlo, ale není to ono jako Losi, Ago, Giannini, Francek a Dani.

Reagovat
Largo

To je možný, ale konkrétně Pelleho kvůli tomuhle vyzdvihovaly osobnosti jako Totti, De Rossi, Perotta nebo Boniek. Právě kvůli jeho leadership schopnostem a pochopení římanství, třeba Totti v tom slavným rozhovoru, kdy si kvůli tomu rýpl do Zaniola. Což už není náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Zaniolo udělá kontrast každému..

Co kdo řekně do médií může být podpora hráče nebo celého týmu, protože těm osobnostem záleží na klubu, ale ten kluk tak na mě prostě nepůsobí. A nemá kvalitu na to hrát základ v týmu, který má nejvyšší ambice (Ne že bychom to teď byli).

Reagovat
Largo

To je klidně možný a za mě, pokud se Aouar rozehraje do dřívější formy, klidně ať hraje trequartistu na úkor Pellegriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl, ať zůstane, pořád je mu teprve 30, zkušenosti se hodí, a párkrát ukázal, že ještě není odepsaný, ale 6 hrubého je prostě moc. Ať prodlouží o rok nebo dva se snížením, stejně jako Stephan, a bude to cajk. Tím se i rozloží ta kupní cena.

Reagovat
Largo

Nepocitam, ze by Mou nekam sel. Ani me nenapada, kdo by mohl prijit, kvalitnich treneru, ktery nebudou chtit raketu, a budou ochotny hrat s timhle kadrem bez vidiny vetsich investic, je malo.

Reagovat
Francesco Totti AS

Zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Darboe a Kumbulla byly klasiky, na něž mohla mít Trigoria vlv, Tammy fakt hodně blbě zapichnuti špičky a prostě velká smůla. Jinak většinou se to stalo příště v běhu nebo po normálním souboji jako Zaniolo.

Něco je ale špatně.

Reagovat
Lech

Kumbulla to mel po souboji normal v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Však nerozlišuji trénink, zápas - normální herní situace, kde ten vaz "rupne".

Tammy si to vyloženě vyhodil, urval.

Reagovat
Salfovic

Kurva, teď se nedozvím, jestli za něj AS dostane těch 40 mil nebo ne

Reagovat
Zark

Zrovna, když to dřevo mohli střelit

Reagovat
fenixLFC

zda sa ze ho strelili do kolena...

Reagovat
BaggioRoberto

Římani, já nevím, ale před sezonou jste byli plni očekávání, hotovi z Dybaly, chtěli bojovat o titul, skončíte sedmí a Mourinho je furt brán jako hrdina, no já nevím, horší to snad ani být nemohlo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Largo

Jasně že mohlo. Třeba konec v EL ve skupině, nebo žádná Evropa. Finále EL a postup do dalšího ročníku se pořád dá brát jako úspěch. A kdyby se EL vyhrála, tak tady mluvíme o jedný z nejúspěšnějších sezon v historii. Samozřejmě plno věcí bylo špatně, ale došli jsme daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by si Gini nezlomil nohu a Mou neodstřelil nesmyslně Zekiho na měsíce, asi by to stačilo na LM. Bohužel forma obou hrotů by i to silně komplikovala.

Očekávání jsou v Římě vždy iracionální Ale kdo má Mourinha za hrdinu.. Fonseca hrál totéž s horším kádrem, taky byl v SF Evropské ligy.. bez Smallinga po velkou část sezóny, v útoku nasraný Edin a Mayoral, v záloze tragický Villar, Bryan na stoperu, děravý Pau.. plašani Mancini s Ibou. A bez Zaniola.

Je pro mě stále záhadou, že jej lidé v Římě tak adorují, ale asi to tam funguje jinak, lidi chodí na fotbal, žijí přítomností a tak nějak asi neřeší samotnou fotbalovou stránku, projev atd.. nebo nevím.

Já bych ho odstřelil hned. Poslední rok smlouvy mu jiný cíl než hrát o titul nezbývá, ale pokud se nevrátí k 4členné obraně a neuděláme další "Dybaly", za každou cenu, klidně vysokého jednoletého kontraktu, je to stejně utopie. Prachy nejsou, kvalita není, hra otřesná.

Reagovat
Lech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele