Suazo: Už si v Interu zvykám

14.12.2007, 13:44
Aktuality
Honduraský útočník David Suazo patřil v létě k nejnákladnějším posilám milánského Interu. Po příchodu z Cagliari se dlouho na hřišti hledal, poslední výkony však naznačily, že bude Suazo platným hráčem.

V létě se o Suaza přetahovaly milánské kluby. Už to vypadalo, že osmadvacetiletý střelec skončí v AC Milán, nakonec však zakotvil v týmu městského rivala. V Interu je v útoku obrovská konkurence a nové posile trvalo, než se v týmu zapracovala.

"Pomalu si zvykám. Jsem na tom o hodně lépe psychicky a můj středeční výkon to potvrdil," prohlásil Suazo po zápase Ligy mistrů v Eindhovenu. V něm strávil na hřišti celých devadesát minut a pomohl k výhře 1:0.

"Když přestoupíte do velkého klubu, tak je pro vás všechno jiné. Musíte tvrdě pracovat a postupně se přizpůsobit mentalitě týmu," říká honduraský střelec. "Ale situace se zlepšuje a všechno je pro mě postupem času snazší a snazší."

Velký zápas čeká Suaza v neděli večer. Poprvé se v dresu Interu představí na hřišti Cagliari, ze kterého v létě odešel. "Nebude vůbec lehké přijet jako soupeř," nezastírá. "Zatím netuším, jak se budu cítit, ale bude to velmi emotivní. Doufám, že všechno dopadne dobře."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda jen, že reprezentuje Honduras, který si MS asi nikdy nezahraje. Jinak je perfektní!

Reagovat
alegre

Honduras to má opravdu dost komplikované s kvalifikací na MS 2010. Musí porazit vítěze utkaní týmů z Karibiku, jest-li se nepletu Dominikánská rep. - Puerto Rico. To by neměl být žádný problém. Pak ho ovšem čeká skupina, která by měla mít toto složení: Mexiko, Kanada, Jamajka, Honduras. Postupují první dva celky. No a pak, když to dobře dopadne, finálová, šestičlenná, skupina. První tři na MS, čtvrtý do baraze. Ale nezapomenout na to, že David Suazo, ale také Edgar Alvarez a Julio de Leon hrají v Italii, Wilson Palacios v Anglií, Carlos Pavon za Galaxy s Beckhamem, Costly za Belchatow v Polsku, nějaké zkušenosti mají a zdá se, že od účasti na MS 1982 má Honduras znovu dost velkou šanci na postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný článek alegre, něco o Hondurasu vím, ale s takovým expertem jsem se ještě nikdy nesetkal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele