Stuttgart přivedl dvě posily, získal Kobela a Antona

28.07.2020, 22:22
Aktuality
Gregor Kobel a Waldemar Anton budou v nadcházejícím ročníku hájit barvy Stuttgartu. Dvaadvacetiletý brankář se do Švábska vrací na přestup z Hoffenheimu, zatímco o dva roky starší obránce přestupuje z Hannoveru. VfB za oba zaplatilo celkem osm milionů eur...

Švýcarský gólman je odchovancem Curychu, odkud se přesunul do Hoffenheimu. Kobel na sebe posléze upozornil při hostování v Augsburgu a zejména loni ve Stuttgartu.

VfB pomohl Kobel k návratu do Bundesligy, načež se o jeho služby zajímala kromě švábského klubu také Hertha BSC, talentovaný gólman se však rozhodl setrvat ve známém prostředí, kde podepsal na čtyři roky.

"Opakovaně jsem říkal, že se ve Stuttgartu cítím dobře, mohu se zde nadále rozvíjet, a proto jsem chtěl zůstat. Jsem šťastný, že se všechno podařilo dotáhnout. Poděkování patří VfB i Hoffenheimu," řekl po dokončení přestupu Kobel.

Vyjma Kobela se Stuttgartu podařilo získat další vyhlédnutou posilu v podobě obránce Waldemara Antona, jenž dorazil z Hannoveru. Bývalý mládežnický reprezentant Německa, který si premiéru v 1. Bundeslize odbyl v sezóně 2015/16, podepsal také na čtyři roky.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Rudnevs

Anton za štyri milióny je od Stuttgartu celkom slušný prestup. Pred dvoma rokmi ešte Heldt tvrdil, že za neho požadujú tridsať miliónov (čo je samozrejme trochu prestrelená suma, ale aj tak sa predpokladalo, že pôjde za viac).

Reagovat
Vincent Vegan

Taky se divím, že jde za tak strašně málo. aspoň 9-12m bych čekal.

Reagovat
Werkrider

30 je samozrejme nezmysel, ale 4 tiež.Prekvapujúce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele