Stuttgart má posilu pro budoucnost, koupil obránce Kabaka

17.01.2019, 17:00
Aktuality
Bundesligový Stuttgart není zvyklý utrácet horentní sumy za fotbalisty a dnes do jednoho hráče investoval vůbec rekordní částku ve své historii. Nejdražší posilou VfB se stal mladý obránce Ozan Muhammed Kabak, jehož německý celek přivedl z Galatasaraye...

Teprve osmnáctiletý Kabak prošel zdravotní prohlídkou a podpisem smlouvy následně uzavřel přestup. Transfer vyjde na jedenáct milionů eur, s novým zaměstnavatelem hráč uzavřel kontrakt platný do 30. června 2024.

"Velice nás těší to, že i navzdory nabídkám z jiných velice dobře známých evropských klubů nakonec upřednostnil angažmá ve VfB. Své kvality ukázal již v Lize mistrů a v probíhající sezoně byl důležitým článkem základní sestavy Galatasaraye," raduje se sportovní ředitel Stuttgartu Michael Reschke.

Kabak bude ve Stuttgartu oblékat dres s číslem 18. O titul nejdražší posily v historii klubu připravil jiného obránce Pabla Maffea, za toho Stuttgart před letošní sezonou zaplatil Manchesteru City deset milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Thorgan do Arsenalu pls

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ta vaše ,,finanční situace" jak tvrdí vaše vedení je k smíchu, jak si může majitel Arsenalu obhájit, že týmy z druhé ligy mají více peněz než Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

spis prani stejne bude hojne probiranej v pristich mesicich, ted je nejlepsi moment k jeho koupi

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho berou jako jednoho z top 3 obránců pod 20 let. Stuttgart to vychytal docela. Určitě měl nabídky z o dost lepších týmů.

Reagovat
REPLIKATOR

Bude i nadále hrát před tureckými diváky...

Reagovat
FC Porto FC

Na tom prostě nejde prodělat

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? Pro me dost nepochopitelnej prestup. Myslim si, ze VfB do boje o zachranu potrebuje zkuseny hrace a ne 18 lety talenty. Maffeo se taky nechytl a na Bundesligu nema.

Reagovat
smazaný uživatel

No a do Gala místo něho Kaya

Reagovat
Pablos

ten se maximálně hodí do gala za plat Sparty

Reagovat
risk je zisk

Hezká slovní hříčka

Reagovat
Posledni Kovboj

akorat by ho museli chtit

Reagovat
Gazdo

Ako to vyzera s reusom, gotzem a pacom na sobotu? Nemate niekto nejake blizsie info?

Reagovat
Centrofixka

Budú pripravení hrať, Paco zrejme začne na lavičke, mal by byť v poriadku, ale po tom zranení zrejme nebude v základnej zostave. Som zvedavý na to koho Favre postaví do obrany.

Reagovat
Gazdo

Super diki

Reagovat
Rudnevs

Je mozne, ze je do toho zapojeny i Bayern, podobne ako s Gnabrym...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, Stuttgart má peňazí dosť za Pavarda, ten nákup si kľudne môžu dovoliť.

Reagovat
Rudnevs

Ťažko povedať, no... Prišiel s tým celkom seriózny Kicker, údajne bez toho Bayernu by to Kabaka do Stuttgartu moc nelákalo a šiel by niekam inde. Reschke to potom vyvrátil, ale neviem nakoľko sa tým dá riadiť, keďže Baumann o Gnabrym tiež vravel, že dohoda s Bayernom neexistuje.

A čítal som nejaky komentár fanúšika VfB, ktorý písal, že Reschke furt klame a že je smutné, keď už oni ako fanúšikovia veria viac médiám než vlastnému manažérovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no, chlapec to má do Bayernu stále ohromne ďaleko a keby aj najbližšie 2 sezóny hral ako z partesu, tak môže prestúpiť kde chce a Bayern si ho kúpi aj bez nejakých dohôd. Ak zase výkony mať nebude, tak si ho Bayern ani nevšimne. Mne to veľmi logiku nedáva, v Gnabryho prípade to bolo iné...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, možno to bude pre Stuttgart v budúcnosti terno, ale ja tým mladým Turkom príliš neverím. Tých veľkých tureckých talentov bolo v posledných rokoch dosť a nevšimol som si, žeby niektorý spravil dieru do sveta. Snáď to tento prelomí...

Reagovat
Largo

Cengiz Ünder

Reagovat
smazaný uživatel

O Underovi samozrejme viem, ale stále ho považujem skôr za veľký talent, než top hráča. Potrebuje ešte pridať a hlavne potvrdiť výkony niekoľko sezón za sebou. Ale fandím mu.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Semih Kaya

Reagovat
Jardman

Burák Yilmaz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele