Štrasburk s omezeným počtem fanoušků

22.11.2017, 19:28
Aktuality

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (1021)

Přidat komentář
Kowe

První

Reagovat
Sali5

Peterson will be faced with stacked boxes the rest of the way with Mark Sanchez at quarterback. Blowouts will be almost certain.

Jim teda yahoo moc nevěří

Reagovat
Chazy

Ex-Seahawks CB Brandon Browner has been sentenced to eight years in prison after pleading no contest to attempted murder and child endangerment.

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Dawon

milacek

Reagovat
Chazy

Bills waived WR Kelvin Benjamin.

Já bych ho bral

Reagovat
Dawon

Jemu je za 2 mesice uz 28 Stejna draft class jako 25lety cooks Ale jako taky bych to s nim klidne zkusil, asi to nebude nejvetsi dric na svete, ale mozna by se v nem jeste nejaka nova motivace mohla najit

Reagovat
Chazy

A tak nemít motivaci hrát za Bills....

Reagovat
Dawon

tak prave no ale jako zas kdovi, uz je to nejaky ten patek, kdy hral fakt dobre...ale treba by mu prospelo, kdyby poprve v kariere mel QB, co umi hazet...tim padem ale odpadaji i Pats

Reagovat
Eric_The_King

To je přesně materiál pro Billa

Reagovat
Kowe

neměl jsem, co dělat, mimo školy klasicky a tak jsem se díval na QB prospekty pro draftu a pak kolik týmů musí jít po QB.

ano:

Giants, Jags, Broncos, Patriots

možná:

Raiders, Benga, Bucs, Skins, Dolphins,Titans, Saints

________

jedenáct týmů samozřejmě QB brát nebude, letos to vypadá, že by mohli být zajímaví 4 prospekti, ale z toho 2 klidně můžou zůstat na škole ještě.

Reagovat
Dawon

Giants a Jags, tam je to uplne bez debat...jestli nevlozi vsechny dostupne prostredky do draftovani toho nejlepsiho mozneho QB, tak sou hrozni trotli

Pats asi uz taky musi...to same sem si sice rikal uz letos na draftu, ale precejen brady mel za sebou MVP sezonu, jeden ze svych nejlepsich SB...letos uz tam ten vek nejak zacina byt vyrazneji videt, nasere me, kdyz to zas vyignorujem

Brocna samozrejme taky, ale Keenum proste asi neni hrozny, dost mozna s nim nakonec daji PO, takze kdovi

a Saints maji Teddyho

Reagovat
Kowe

Pro příští rok nemaj

Reagovat
Dawon

Tak to ho vezmou pats

Reagovat
Eric_The_King

A Hilla

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

106.7 The Fan's Eric Bickel reports Alex Smith (broken leg) has undergone multiple surgeries to combat an infection.

ESPN's Dianna Russini confirms there is "concern" that Alex Smith's leg injury will be career-ending.

Tak si tam připiš Redskins

Reagovat
Sali5

to snad ne.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Já bych prostě uvažoval i Steelers, pokud Ben skončí, což podle mě další PO výbuch může způsobit.

A teda Dolphins podle mě patří do "ano" a ne do "možná". Tannehill je přinejlepším Dalton, ale je hrozně skleněnej. Jeho přednost je i atletičnost, ale už ho nemůžeš nechat běhat.

Druhá věc je, že ta class je prostě divná. Takže fakt bych očekával, že se letos do QB bude hodně investovat. Jeden QB vyletí a za něj se vyhodí strašně hodnoty, ale pak třeba pro nějakej tým už zůstane jen jeden, co má na to, aby v NFL startoval a tak i za něj se vyhodí hodně.

Fakt je někdy divná class lepší než ta kvalitní, minimálně když chceš tradovat dolů. Letos se dostávalo málo, protože asi hodně týmů si řeklo, že když nevyjde Darnold, klidně berou Allena nebo Rosena. Kdo chtěl QB, tak věřil, že ho dostane.

Reagovat
Chazy

A teda na tu celkovou jedničku věřím Herbertovi, ale je taky divnej

Reagovat
Eric_The_King

Tannehill je spíš Cutler než Dalton

Reagovat
Chazy

Já bych teda řek, že Cutler a Dalton je podobnej level kvality. A hrou jsou Tannehill s Cutlerem odlišní hoodně.

Reagovat
formic81

takze Niners season konecne dostala smysl

Reagovat
formic81

a teda jeste si myslim ze Steelers nejdriv poradne vyzkousi duo Dobbs a Rudolph a kdyztak pak budou obetovat sezonu pro ziskani lepsiho QB. Ten trade up by je letos stal fakt hodne si myslim.

Reagovat
Chazy

Já to procházel a za historii NFL se pořádně prosadili 4 QB ze 3. kola. Takže já bych na Rudolpha moc nespoléhal a na Dobbse už vůbec ne. Ten byl sračka už na college.

Reagovat
Chazy

Wilson, Montana, Hostetler, Fouts a Tarkenton. Dejme tomu Schaub.

Za 80 let draftování to není moc

Reagovat
Chazy

Ok, ještě Joe Ferguson a Ken Anderson.

Ale potíž je, že prostě to jsou časy, kdy se QB tolik nepřepláceli. Od roku 2000 je to prostě jen Wilson a ten Schaub. Teď si týmy prostě nenechaj jen tak utýct do třetího kola QB, kterej na to aspoň trochu má, aby byl franchise. Že ho nikdo nechtěl v celým druhým kole, zatímco týpci jako Kizer tam chodí, to podle mě hodně značí.

Reagovat
Dawon

Emmanuel Sanders tore Achilles in Broncos practice

To je pro ne teda znacna neprijemnost Ten schedule maji do konce sezony fakt krasny

Reagovat
Sali5

Budem muset vyhrát všechny zápasy no, jelikož Ravens podle mě skončí 9-7 a máme s něma horší vzájemný zápas, nereálné to není, ale bude to těžké, hlavně proti Chargers v tom posledním zápase, pokud ještě o něco půjde.

Jinak se nám to sype pěkně, jen za poslední měsíc Paradis, Heuerman, Harris, Garcia, Barrett, Brock, teď Sanders a ještě jsem možná na někoho zapomněl. Aspoň uvidíme, z jakého těsta je Hamilton, no ofenzíva teď ještě víc bude stát jen na Lindsaym.

Z Bills jsme podepsali Holmese, škoda, že jsme nezkusili toho Benja, ale Holmes hrál pod Musgravem v Raiders, tak asi proto. Každopádně to bude náš jediný WR, který měl před sezónou chatch v NFL

Reagovat
Dawon

Ste docela v riti no Ja vam ted po tech dvou super vyhrach zacal docela verit, Chargers uz v tom poslendim zapase nemusi o nic jit jak rikas, takze to by taky hodne bodlo, ale tech zraneni uz je asi prilis

Reagovat
Sali5

Jako jedině, že by Chargers posadili Riverse a Allena, ti dost neunášeli po té prohře pár týdnů zpátky, ti se budou chtít pomstít a ukončit nám sezónu Od Raiders taky nedostanem nic zadarmo, 49ers venku a Brows doma jsou prostě povinné výhry.

Vrátit příští týden by se mohli Barrett, Brock a Marshall, no Harris bude hodně chybět. I s ním jsme dostávali hodně yardů vzduchem, ale nebylo z toho tolik bodů, teď bude ta obrana dost zranitelná a mám z toho obavy. Aspoň že ta OL funguje poslední týdny dobře, dokonce i Bolles už nevypadá jako totální bust a Keenum není tolik hitovaný (a nedělá turnovery, 4 zápase bez INTu , akorát ta kompletace přihrávek je dost tragická na to, že se soupeři musí soustředit hlavně na běh).

Reagovat
Sali5

This aged well..

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Speaking in an interview with Good Morning America, Reuben Foster's ex-girlfriend recanted her February story that she had lied about Foster's abuse, saying she did not want to destroy the career of someone she loved.

Elissa Ennis' walk back was the only reason Foster was playing in the league this year. Speaking of last month's incident, Ennis said Foster invited her to Florida for the 49ers' game against the Bucs. In the course of their meetup, Ennis alleges Foster took her phone and "slapped me and pushed me," bruising her on the face and neck. She said she was stunned at the abuse because Foster had invited her to "work on (their) relationship." It's possible Foster is suspended for the entire 2019 season.

Reagovat
Sali5

to je kretén.

Reagovat
Chazy

ESPN's Rob Demovsky reports ex-Packers coach Mike McCarthy is unsure if he will coach in 2019.

To by mě ale hodně mrzelo, kdyby si dal rok pauzu otevře se hodně HC jobů, kde půjde developovat mladý QB. Ale asi chápu, že po 13 letech člověk chce rok klid.

Reagovat
Sali5

Já se v tomhle úplně neorientuju, myslíš, že by měl na to vést ještě nějakou franchise úspěchu? U Packers jsem na něj četl na twitteru jen hate, ale fakt znám ho jen jako HC jen ty poslední 4 neúspěšné roky.

Reagovat
Chazy

Rozhodně, však ta ofenzíva furt funguje. Podle mě je fakt ofenzivní mastermind.

A jako neúspěšný roky, 2x 10-6 bez jakýhokoliv defenizvního talentu, kde jednou padli v OT s Cardinals a podruhý je přejeli v konferenci Falcons, kteří pak vedli 28-3 v SB proti GOATovi.

Loni dokázal vyhrát pár zápasů s Hundleym, což považuju za megasúpěch .. a až letošek se mu to vyloženě rozpadlo.

Ale obecně 10 let je prostě takovej bod, kdy ten HC často přestane mít cokoliv, co by týmu dal. Reid vypadal u Eagles hůř jak McCarthy teď, no a kde jsou teď Chiefs.

Reagovat
Trand

Henry wtf, to je nejlepší výkon RB letos. A hráči Jaguars tacklujou úplně hrozně, fakt nevím, co se stalo s jejich obranou.

Reagovat
niflheim

Motivace.

Reagovat
Jerichoo

Do pice to je podľa mňa rekord všetkých fantasy lig s hráčom na lavičke

Reagovat
Dawon

to byl fakt kurva vykon, jakoby se oficialne domluvili na tankovani, to snad ani neni mozne Tacklovali jak stredoskolaci, fakt masakr

Ale jako Henry pekne no, chudak Imp u Chazyho v Keeperu Zrovna kdyz je zraneny Gordon a umrel mu k tomu Sanders, tak tohle necha na lavce

Reagovat
Trand

Jono, takhle se vykašlat na sezónu v prime time, to se jen tak nevidí. Každopádně nejvtipnější bylo když pak zastavili Henryho na 3. Down když mohl dát pátý TD a oslavovali jak kdyby vyhráli Superbowl, přitom stav byl 30:9.

Jinak Kessler nehrál vůbec špatně, sice tam měl nějaký chyby, ale vypadal že by mohl být NFL starter. Receiveri mu dropnuli minimálně 3 jednoduchý catche.

Reagovat
Eric_The_King

Wikipedia named Henry the new owner of the Jaguars after his 99-yard touchdown run; A run that holds our vote for "the most disrespectful run of all-time."

Zrovna včera jsem se koukal po hráčích, co by třeba šli nějak nenápadně picknout nebo tradnout v offseason do keepru a Henry mi to takhle zkazí

Reagovat
Chazy

Jen aby to nezapadlo, tak velká gratulace impovi a koudakovi k prvním PO účastem v mým keeperu ..

A teda i zaschroně, že odvrátil 0-13 takovým hrdinským posledním zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, akorat skoda ze se mi to ted tak rozsypalo. Nemyslim si, ze v PO neco predvedu. Celou sezonu jsem se bal, ze doplatim na RB depth a to se taky stalo. Na AP se neda spolehnout a Henry byl (je?) shit a dnesek na tom ani moc nemeni. Jako celkem to zamrzi kdyz ted vidim tech 47 bodu na lavce, ale jeho nenasazeni neberu jako spatnej krok. Ten depth jsem chtel resit trejdem Collinse, ale to mi taky bouchlo do ksichtu. Mozna jsem mel vetsi pozornost upirat na waiver, kde se dali sebrat Adams nebo Edwards.

Reagovat
Zaschrona

Já jsem se fakt divil, že jsi si vybral jako cíl na RB zrovna toho Collinse. Já jsem pro něj dřív v sezoně trejdoval jako hodně nejistý projekt Funchesse a Breidu, takže když jsem pak za něj mohl od tebe dostat A-Roba, byl jsem hodně rád. Na hopsání do nebe to není, ale hráče na keepování z toho snad mám. Jestli něco uvidíš z Collinse už si moc jistý nejsem, ale asi změní tým a šance nějaká je.

A nenasadit Henryho určitě nebyl špatný krok, on i kdyby dal jen ten 99 yardový TD, tak by to bylo bodově hodně nad plán, podle kterého by AP a Gordona/Ekelera startoval asi úplně každý. Ale holt, fotbal nemá logiku...

Reagovat
Zaschrona

Máš štěstí, že jsi už měl vyhráno, přijít tímhle se mnou třeba o bye, to by fakt naštvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Jsem rád, že se podařilo zužitkovat dvě volby v prvním kole na Barkleyho i Chubba, i když jsem si dlouho trhal vlasy za toho Woodse, že jsem od tebe nevzal za 5.pick, ale snad nakonec všechno dobrý.

Konečně mám z toho teamu dobrý pocit, i když samozřejmě tragicky FA u mě, jako vždycky....

Reagovat
Chazy

Za toho Woodse vás všechny nenávidím..., prostě jak bylo nemožný ho prodat, i když bylo naprosto jasný, že je to skvělej WR a má daleko vyšší cenu, než co v zoufalství nabízím

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Chazy

Tys ho taky ale nechtěl prostě. Odmítal jsi nabídky, který už tak byly pod cenou

Reagovat
Eric_The_King

Však právě tomu se směju . Ale dík no

Reagovat
formic81

Ten Kyle Murray ma sanci hrat NFL? Ja fandim Ackam v MLB a byl bych docela salty kdyby dal prednost footballu

Reagovat
Chazy

Michigan five-star 2019 verbal S commit Daxton Hill flipped his commitment to Alabama.

hezky je obrali o jejich nejlepšího commita

Reagovat
kubys

A flipnul to zpátky a podepsali jsme ho...

Reagovat
Chazy

to (de)commitování je občas taky legrační

Reagovat
Barm@n

Jako prachy tam smrdí asi všude, ale tady u těch flipů na poslední chvíli je to fakt ložené.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Jaguars plan to move on from Blake Bortles this offseason.

This feels obvious, but it wasn't a given after a surprise Bortles extension in February. Jacksonville is expected to make Bortles a post June cut.

Jako když se uváží, že ty dead money jsou 16,5 mega......

Reagovat
Kowe

Teoreticky můžou udělat co Texans a poslat ho s pickem někam

Reagovat
Chazy

To určitě můžou zkusit, ale kdo by ho chtěl?

Ale i kdyby to udělali, tak on měl 15 mega signing bonus na 3 sezony. To znamená, že pre-june trade by znamenal příští rok 10 mega dead money místo těch 8,25 mega dead money.

Post-june trade by teda byl 2x 5 mega, ale kdo by tradoval pro QB post june

Reagovat
Chazy

I když vlastně post-june je furt před kempem, tak asi by to šlo, no. 2x5 mega místo 2x8,25.

Jako mě asi ani nepřekvapí, když do toho někdo půjde

Reagovat
Dawon

nikdo by pro nej netradoval, aby ho hral...proste by si nekdo vzal pick za ty prachy tak jak browns a pak ho treba klidne cutnul, kdovi

Reagovat
Chazy

According to Jason La Canfora of CBS Sports, there is a "growing perception" around the league that Tom Coughlin will replace Doug Marrone as the Jaguars head coach in 2019.

Na tohle jsem hodně zvědavej. S Giants už mu to nešlo, ale může to bejt to samý, co jsem psal u Reida a proč furt věřím McCarthymu. Na světě je prostě míň než 32 lidí, kteří maj na to, aby byli dlouhodobě kvalitní HC v NFL a on byl jeden z nich.

Reagovat
Kowe

Oba s Bortlesem v offseason prodlouží a po sezoně vyhodí. Jim ty kroky vyšly Ale nevím no, Coughlin už je horzně starej na takovou funkci.

Reagovat
Chazy

Je to hustý, že v jeho 72 letech se nad tím vůbec uvažuje, no

Reagovat
Chazy

According to Jason La Canfora of CBS Sports, Raiders GM Reggie McKenzie is not expected to return in 2019.

McKenzie has taken a clear backseat since Jon Gruden's arrival and looks like a goner at the end of the year. Per La Canfora, Gruden has "total control" of the organization and plans to overhaul the team's front office and scouting departments. The Raiders are in the early stages of a lengthy rebuild and that process figures to continue upon the team's move to Las Vegas in 2020. At least the Raiders have plenty of draft capital after acquiring first-round picks for Amari Cooper and Khalil Mack.

A toto je masakr. Jestli se v Grudenovi pletou, tak to bude fail, ze kterýho se budou sbírat 5 let. Ale že dostane veškerou moc člověk, kterej je mimo NFL dekádu, jeho fotbalu možná ujel vlak, nebo aspoń to tak vypadá, je naprosto neschopnej přizpůsobit se tomu, jak se ten sport vyvinul... tje šílenost

Reagovat
Chazy

Jo a ty picky za Amariho a Macka

http://www.tankathon.com/nfl

On to takovej zázrak není a nebude. Ty týmy dobře udělaly, že to tradly a dobře odhadly, že je to vystřelí do PO

Reagovat
formic81

Philbin

Reagovat
Maresma

Brees nás poslední dva zápasy v té MVP debatě teda moc nepodporuje...

Reagovat
Chazy

Hill právě zblokoval punt

Můj nejoblíbenější QB v NFL, o parník

Reagovat
Eric_The_King

Ravens dneska slušně mažou ofenzívu Chiefs

Reagovat
Zaschrona

Vážně Browns přijali penaltu při extra pointu, který proměnili, aby pak při kratším, opakovaném, ho nedali? To je tak hloupý, že to snad není možný.

Reagovat
Zaschrona

Tak tu penaltu teda museli přijmout, protože byla už před kopem, ale stejně je to pořád takový clevelandský neštěstí.

Reagovat
Sali5

Patriots

Reagovat
aither

Miami

Reagovat
Jerichoo

Wtf the fuck miami

Reagovat
formic81

tak kolik lidi infarkt?

Reagovat
Dawon

Dobra prace kluci opravdu naprosto famozne zkurveny zapas, neco naprosto neuveritelneho...tohle mela byt vyhra o 20 paneboze

Reagovat
Kowe

Zasloužená prohra, takhle pojebat zápas jsem od Pats už dlouho neviděl.

Reagovat
Chazy

No, ještěže prohrál Houston a je to relativně fuk ...

Ale co se tam stalo, to člověk nepochopí. Gase je fakt bůh, rozebral nás neskutečně

Reagovat
Dawon

jak muzes rict, ze je to fuk? Nebyt tehle picoviny tak uz mame bye temer jisty, ted sme najednou v situaci kdy skoro bezpodminecne musime porazit steelers venku

Ale co tam do pice jako safety delal Gronk, ktery se pohybuje zhruba jako Develin? Cekali sme jako hail mary z 30 yardu kurva?...do pici ja jsem tak nasrany, to fakt neni mozne neco takoveho

Reagovat
Chazy

No, je to menší katastrofa, než kdyby vyhráli Texans a neměli jsme to ve vlastních rukách.

Steelers se moc nebojím a oni maj venku Saints, kde snad rupnou, my naopak už máme jen divizi.

Ale jo, hrát možná nejpomalejšího hráče ofenzívy v obraně, to je velmi geniální tah

Reagovat
Dawon

Steelers maji sice tezky los, ale Texans to maji do konce sezony hodne hratelne...AFC west ma ten jeden bye prakticky jisty, a o ten druhy si to rozdame s Texans a Steelers

A teda docela me prekvapuje, ze se jich nebojis, potom co nas takhle krajeli prumerni Dolphins

Reagovat
Chazy

U Texans zas doufám, že je porazí Eagles ....

Podle mě to bye dáme, ale uznávám, že mi nedošlo, že když rupneme se Steelers, jdou do hry Texans

Reagovat
Dawon

A hlavne teda ja hodne doufal ve 1st seed...venku sme letos polovicni, ne-li horsi, a Chiefs maji taky do konce sezony furt hodne tezky los, takze to nebylo uplne nerealne...ale po letosku je uz tohle zcela mimo realitu

Reagovat
formic81

jojo to jsem chtel napsat.. navic vam se na arrowhead moc nedari ani ne?

Reagovat
Dawon

nam se venku nedari nikde Sme letos venku 3-4, a to 3 z tech 3 proher byly totalni blowouty a fakt hrozne spatne vykony, takze jet v PO venku na Chiefs/Chargers, to by me fakt hrozne desilo

Reagovat
Chazy

Na Chargers bysme ven určitě nejeli

Reagovat
Dawon

Maji 1st seed ve svych rukou

Reagovat
Chazy

Vůbec nevěřím, že by mohli na Kansasu vyhrát ... mi přijde, že maj permanentně problém s kýmkoliv a vždycky to nějak urvou

Reagovat
Dawon

To je prekvapeni, kdyz po nocich tajne masturbujes nad Mahomesem

Ja si naopak celkem snadno dokazu predstavit, ze by je CHargers porazili, a zapas venku s Hawks u chiefs taky rozhodne nevidim jako automatickou vyhru

Reagovat
Chazy

Jsou to Chiefs, rupnou v prvním

Reagovat
Eric_The_King

Za Ravens dohrává RG3

Reagovat
Sali5

Top zápas, Chiefs to nakonec dohaluzili no

Reagovat
Sali5

Naše bránění tight endů je fakt kouzelné

Reagovat
formic81

snad to otocite

Reagovat
Sali5

Gg, aspoň bude ten závěr sezóny bez nervů

Reagovat
formic81

no ja se stracuju o 1st pick ovr

Reagovat
Trand

Kittle 210 yardů v prvním poločase, ok.

Reagovat
Trand

Tak Amari si to v Dallasu zatím slušně maže na chleba.

Reagovat
Sali5

Perfektní challenge ke konci, Joseph ať už fakt táhne

Reagovat
formic81

diky bohu za Raiders.. Bosa furt zije

Reagovat
Trand

Raiders mají víc štěstí než rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku kupuju Coopovo dres. A s Dakem už mi fakt pomalu dochází trpělivost.

Reagovat
formic81

konecne nejakej fanousek Boys tady

Reagovat
Trand

Tak to byl naprosto strašidelnej výkon, takhle jsme snad nehráli ani za Fishera.

Reagovat
Chazy

Bears jsou hodně hustí.

Každopádně jak oni, tak Cowboys před týdnem, prostě ukázali, že každej útok se dá zastavit. Teda když nemá jako QB Mahomese, no

Reagovat
Trand

No každopádně ofenzivně to nebyla od nich žádná sláva.. Nebo takhle, gameplan byl podle mě dobrej, ale Trubisky vypadal strašně mimo, ale možná to bylo jenom tím, že byl po zranění. Každopádně s takovýmhle výkonem QB nic moc neuhrajou, jako dneska jim to stačilo a ta obrana je skvělá, běhová hra byla taky dobrá, ale to jim určitě každej zápas stačit nebude.

Reagovat
Chazy

http://www.tankathon.com/nfl

Se to ale zamotává. A vzhledem k tomu, že 49ers čeká Chicago a Cardinals čekají Falcons, tak jestli Cardinals proti Falcons nevyhrají, prostě to bude pravděpodobně first overall pro Arizonu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

ja myslim ze nas uz staci nevyhrat ani jeden zapas a jsme proste done. Cards nemuzou bejt pred nama kdyz oba vzajemny zapasy vyhrali. Chicago a Seahawks nas jasne porazi, tam fakt W nemuze prijit. Horsi budou ty Rams ve weeku 17. Tam se trosku bojim, aby nehrali backups Rams. Kurva ale at Shanny neblbne a poradne to vypusti. Tohle uz nemuzem posrat

Reagovat
Chazy

Tak to myslíš naprosto špatně, vzájemný zápasy nehrajou žádnou roli.

Reagovat
Chazy

Abych nebyl jen rejpal, co shazuje a nic nevysvětlí.

Rohoduje SOS, tedy strength of schedule.

Vy a Cardinals jste jedna divize, takže máte 14 zápasů stejně a lišíte se jen v těch zápasech s týmama, co se loni umístily stejně jako vy. To znamená zápasy proti East a South.

Cardinals: Washington + Atlanta = 10-16

49ers: Bears + Giants = 14-12

Tzn. že když budete mít stejnou bilanci, Cardinals to dokázali proti lehčímu losu, takže jsou větší lamy, takže maj first overall.

Je ale ostuda, že po tolika letech sledování to nevíš

Reagovat
Chazy

Jediná naděje teda je, že Cardinals porazí Atlantu, což se asi může stát.

Reagovat
Chazy

Tak ale pozor, tohle jsem posral Bears vlastně tak úplně nejsou South. Takže jinak:

Cardinals: Washington + Atlanta = 10-16

49ers: Tampa + Giants = 10-16

Washington: @Jax, @Titans, Philla

Atlanta: Arizona, @Carolina, @Tampa

Tampa: @Baltimore, @Dallas, Atlanta

Giants: Titans, @Indy, Dallas

Takhle to snad vypadá líp pro 49ers, že to dají. Protože Arizona si tam tu schedule ztíží vlastní prohrou.

Reagovat
Chazy

https://www.sbnation.com/2018/12/9/18133229/patrick-mahomes-mvp-big-throws-chiefs-vs-ravens-overtime-win

On je neskutečný umělec prostě ... ale hody naslepo už by dělat nemusel

Reagovat
Kowe

S tím co teď zahrálá goff s breesem se docela osamostatnil v boji o mvp. Samozřejmě jeden debilní zápas u něj, jeden skvělej u Breese a může to být zase vyrovnaný, ale momentálně bych si vsadil jen ma Mahomese.

Reagovat
Chazy

Pravda je, že Mahomese čekaj Chargers, Hawks (a Raiders), zatímco Breese 2x Panthers a Steelers.

Mahomes teda bude mít trochu víc šancí, aby to posral, ale taky bych řek, že aktuálně je jasnej favorit. Prostě má o 900 yardů a 12 TD víc, nehledě na to, že po zemi má 10x víc yardů.

Reagovat
Trand

Goff poslední zápasy hraje špatně, včera to byla teda mimořádná katastrofa, ale už od zápasu s Chiefs to není nic moc. Ještě se začalo mluvit i o Donaldovi, ale toho včera Bears gameplanem úplně vynulovali, takže ty hlasy taky opadnou, naopak Mahomes zase skvělej. Napáda mě že by šanci mohl mít ještě Donald, kdyby překonal ten rekord sacků (22,5), potřebuje ještě minimálně 6 na vyrovnání a hrajeme proti Eagles, Cards a 49ers, takže šance tam je. Ale jinak souhlas, že to má celkem jasný Mahomes, pokud ten závěr nějak vyloženě nezkazí.

Reagovat
formic81

jinak ten boj o play-off v AFC bude velka prdel jeste. Takovejhle finiš sezony jsme tu dlouho nemeli. Ja bych to strasne pral tem Phins a Gase by dostal coach of the year

Reagovat
Sali5

Raiders GM Reggie McKenzie had a meeting with his scouts today where he informed them he was fired. He was given the chance to stay the season, but is not expected to do so.

Tak to by bylo no, Chazy..

Reagovat
Chazy

Zrovna jsem to šel postnout ...

All-in na televizního komentátora, co řekne: "I'm trying to throw the game back to 1998. I'm not going to rely on modern technology. I will certainly have some people that are professional that can help me from that regard. But I still think doing things the old fashioned way is a good way."

Reagovat
Zaschrona

“Stats are for losers. Final scores are for winners.”

Reagovat
Chazy

No a pak brání Gronkem 70 yardovou hail mary proti QB, kterej nedohodí 20 yardů

Reagovat
Kowe

Gornkem, který má v současnosti atletičnoust na úrovni Wilforka.

Reagovat
Chazy

Jojo, ale na tu hail mary aspoň je fakt vysokej a stačí stát v end zoně, to by se asi obhájilo ... ale udělat to proti QB, kterej má možná nejslabší ruku v celý NFL

Reagovat
Zaschrona

Jsem docela zvědavý, za jak dlouho celou NFL totálně změní někdo, kdo vyžene všechny tyhle dinosaury, s nějakým revolučním plánem založeným čistě na tom, že dokáže využívat statistiky pro sebe takovým způsobem, že tím bude dominovat. Zažil to v posledních letech baseball, vlastně i fotbal, teď basket. Jen teda předpokládám, že v tomhle sportu je mnohem těžší sestavit nějaký funkční modely, který zaručeně dlouhodobě povedou k úspěchu z každé možné nastávající situace.

S tím Gronkem je to do značný míry smůla a hodně speciální případ, většina těch akcí by příště mnohem spíš dopadla tak, že to skončilo zoufalým odhozem dopředu, kde by to častěji ještě chytil nebo zblokoval Gronk, než to skočilo tímhle jeho oběhnutím. Za mě fakt těžko říct, kolik trenérů by tam poslalo Gronka instinktivně úplně stejně a kolik by jich to řešilo jinak. Ale asi je fakt, že z té pozice do end zóny je možná míň pravděpodobný famózně dohodit než pokus o podobnou akci, která to prohrála. Z toho pohledu tam asi Gronk být neměl, ono to asi ani není tak, že by to hráč místo něj, nějaký standardní corner nebo safety, nezvládl nějak extra hůř, když zároveň zamezí té rugby akci...

Reagovat
Chazy

Jakýkoliv srovnání s baseballem je výměch oběma těm sportům

Není to do žádný míry smůla, není to žádnej speciální případ a drtivá menšina těch akcí by skončila odhozem do end zone. Z týhle vzdálenosti se do end zone nehází a nikdy nikdo nevysvětlí, proč udělal Belichcik takovej kiks. Ani on sám na to není schopnej odpovědět.

70 yardů nedohodí skoro nikdo v NFL a i kdyby, tak nedostanou receiveři čas, aby tam doběhli. Nebyla ani procentní pravděpodobnost, že by házeli hail mary a naopak to oběhnutí Gronka byl jedinej typ hry, kterej tam mohl nastat.

Není to "asi" být neměl, ale být neměl. Udělala by to doufám naprostá menšina HC a byl to prostě jen mentální fail, nespočítání yardů, výpadek.

Kdyby to bylo proti Mahomesovi, Allenovi nebo Rodgerosvi, tak DEJME TOMU. Furt by tam ale byl problém s tím, aby se receiveři dostali 70 yardů daleko do end zone. Ale proti QB, co absolutně nemá sílu v ruce..................

Reagovat
Zaschrona

Však to nesrovnávám, jen naražím na to, že baseball je zřejmě jasně nejlehčí z těch velkých sportů spočítat, když tam to jsou pořád stejné situace, ze stejných míst, po stejných trajektoriích, soccer je někde jinde, basketbal je zas složitější, to stejný platí mnohonásobně o NFL/fotbalu, který je asi tak na opačný stupnici od baseballu ve složitosti, asi tak společně s buzkaši.

No a myslíš, že byla větší šance, že se tam nějakou naprosto náhodnou akcí, která se fakt stala, dostanou - nebo byla větší šance na nějakou bombu aspoň směrem k end zóně, odkud to tam někdo možná dotlačí? Pokud by to vyšlo na to první, tak pak bych to rozhodnutí chápal. Já nevím, ale asi z nějaký takový logiky to rozhodnutí muselo vycházet, pokud to teda nebylo jen čistý trapný - zbývá čas na jednu akci, tak tam šup Gronka bránit end zone. Jen teda moc nevím, proč by hráč s pohybem současného Gronka tam měl být vyslaný, by tam možná stejně ani nestačil doběhnout, kdyby to bylo hozené daleko od něj někam třeba na 20 yardů, by tam pak stejně mohl být jak kužel v případě akce, co teď udělali těsně před koncem Steelers.

Reagovat
Chazy

Bomby směrem až k end zone se prostě nehrajou, nemaj smysl. Buď atakuješ přmo end zone, nebo hraješ tohleto. Začíná to většinou pasem na vzdálenost 10-20 yardů, kde je někdo naprosto volnej. Kdybys házel dál, tak obrana bude mít čas jít po hráči, co má dostat míč, byl by problém se samotným catchem, byl by problém vůbc toho receivera trefit atd. Ty chceš, aby ten míč někdo na 100% měl v ruce.

Ideál je trefit hail mary na začátek end zone, kde to buď někdo chytí a nebo se to může odrazit za ten chumel hráčů, kde to chytí hráč, co tam číhá.

Když to ale trefíš 15 yardů od end zone, tak se to pravděpodobně srazí na zem a když ne, tak je haluz, aby byl tvůj hráč tam, kde se to odrazí a stejně nebude mít šanci nabrat rychlost s míčem, aby ten TD dal. Proto radši zkusíš vykouzlit něco takovýhleh, což ale je prostě normální ofenzivní hra a bránit ji musí normální defenzivní hráči.

Bylo prostě jasný, co budou hrát, ale pravděpodobnost, že to vyjde, byla samozřejmě tristní. Tak jako u jakýkoliv poslední hry zápasu. Ale i tak nebylo chytrý jim to usnadňovat tím, že dáš do hry hráče, kterej neumí tacklovat a ani si najít úhel pro tackle

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Tak hodně štěstí všem keeperovým semifinalistům Projekce máme všichni nad 100, tak je to asi spravedlivý, co za týmy tam je.

Mně osobně asi stačí jedno finále ... radši to u Dawona, když tam jsem ještě nevyhrál. Ale uznávám, že oba ty týmy proti mně jsou fakt hodně silný.

Hlavně u Maresmy čumím. Když si vzpomenu, jak dva roky zpátky zoufale hledal RB a draftoval v prvním kole Perinea. Najednou proti mně má Kamaru, Lindsayho a Edwardse .. řek bych, že ta šance, že nedám 4. finále v řadě, je hodně vysoká.

Reagovat
Maresma

Budu doufat, že Gurley nebude mít den, ikdyž zrovna proti Eaglese asi budu rád, když bude mít kolem 20 pts.

Reagovat
Maresma

S Perinem sem se hodně spálil, no. Když si vezmu, že sem mohl brát takovýho Adamse, ale RB jsem prostě nutně potřeboval, navíc na college byl velmi produktivní. Ale tak co, pořád se učím.

Reagovat
Chazy

Ne, to jako nebyla úplně kritika, tehdy si prostě byl v pozici, kdy si fakt musel brát každýho RB s jakoukoliv nadějí. Ale je fakt, že Adams by pak šel za RB tradnout, to mě nenapadlo, když jsme to psal ...

Ale jako letos si fakt posbíral z FA všecho dobrý. Jen Adamse z Eagles nemáš, ale tam to stejně bude committee

Reagovat
Maresma

Ale tak kritiku si to zaslouží. Jenže já vždycky beru někde kolem 8. místa a tam sou ti top RBs pravidělně všichni pryč. Letos sem se už trochu poučil a bral raději Moorea, když mi tam zbyl jen RoJo.

Reagovat
Chazy

Jo, Moore tam byl super pick. Jones fakt hodně smrděl.

Příští rok budeš 9.-10., no

Reagovat
Eric_The_King

Já mám projekci 91 . Ale bez AJ je to stejně sezóna v hajzlu, pár posledních týdnů hrajou všichni mí hráči příšerně.

Reagovat
Sali5

Pohoda, já měl minulé úterý v keeperu 109 a nahrál 61, teď v áčku nějakých 118 a bojím se, že to dopadne podobně.. ty projekce bych zrušil

Reagovat
Eric_The_King

Já bych hrál podle projekcí a zrušil výsledky . Ale to bych se do PO ani nedostal

Reagovat
Sali5
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Vikings fired OC John DeFilippo.

je to prostě správně. Já tady psal během sezony, že mě to jeho schéma baví, ale přijde mi, že nevyužívá přednosti Cousinse a svazuje ho. No a bylo to horší a horší.

Hodně lidí hází na Cousinse tu sezonu a že je horší jak Keenum, ale ono to bude hlavně o odchodu Shurmura a nepodařenou náhradou. Koneckonců Shurmur teď docela zvládá hrát s jedním z nejhorších QB v NFL.

U Flipa jsem zvědavej, kam půjde a jestli tohle je problém z hlediska jeho HC ambic. Podle mě by nemuselo, ale kdo ví. Hlavní je, že tím snad padá možnost, že by šel dělat HC Rodgersovi. Kdyby toho kokota trénoval on, Josh nebo LaFleur, tak by mě to moc nenadchlo.

Reagovat
Chazy

Steelers coach Mike Tomlin confirmed the team will try out kickers this week.

A tohle je hrozná smůla pro Steelers ...

Najdou Suishama, stane se z něj hodně slušnej K, daj mu 4 roky kontrakt a on si hned vzápětí utrhne ACL.

Pak najdou Boswella, stane se z něj hodně slušnej K, daj mu 4 roky kontrakt a on naprosto bustne.

Reagovat
Chazy

NFL salary cap will increase to up to $191 million per team

Toto je naprosto absurdní. Donald a Mack za chvíli budou levní, 30 mega pro QB bude běžné.

Když jsem začal sledovat NFL v roce 2011, cap byl 120 mega

Reagovat
Zaschrona

Jsem fakt zvědavý, co se bude dít v létě 2021. Jestli tenhle růst vydrží, tak nevím kdy jindy budou mít hráči lepší podmínky pro to vybojovat si aspoň částečně garantovaný smlouvy, zrušení tagů, kratší nováčkovské smlouvy, větší ochranu před CTE. Akorát majitelé nejspíš zas vytáhnou jako hlavní požadavek 2 extra zápasy, takže to nebude zřejmě vůbec hezký...

Reagovat
formic81

jinak jak to vidi mistni Patriots gang s draftovani QB.. koukal jsem ze mate dost picku pristi draft. Myslite ze to Bill zkusi uz letos a nebo jeste rok vydrzi s Tomasem.

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze QB bysme asi draftovali radi, ale zaroven nevim, jestli to budeme vylozene lamat pres koleno a brat QB jen abysme vzali QB...pokud tam nebude dostupny nekdo, kdo se nam fakt bude libit, tak zas pickneme treba guarda nebo FB nebo podobne potrebnou pozici

Reagovat
formic81

a jeste jedna vec. Vcera jsem koukal na takovej quick mock od PFF na youtube a Raiders tam brali QB s tim ze by rok redshirotval jako Mahomes a posleze by vytrejdovali i Carra. Proste takovej Chiefs example. Me se to docela libi. Do noveho mesta prijde i novy QB

Reagovat
Mihi

Čo je vlastne s Carrom? Pred dvomi rokmi dostal MVP hlas a teraz sa špekuluje o trejde...

Reagovat
Kowe

Toť otázka, možná dosáhl svýho stropu, možná trpí na to, že u Raiders to nefunguje. Pravděpodobně kombinace obojího

Reagovat
Chazy

A ty na tom draftu vidíš QB, se kterým by se dalo pracovat jinak, i kdybys chtěl?

Reagovat
Trand

Chargers zalouženě. Většinu zápasu vypadali jako lepší tým jak v útoku tak v obraně a dokázali porazit Chiefs bez Allena, Gordona a Ekelera a vůbec nebylo vidět, že jim chybí nejlepší WR i RB. Justin Jackson a Newsome běhali skvělej, receiveři taky výborný. Snad jen rozhodčí špatnej výkon, občas pískli úplný blbosti a pak nepísknou úplně jasný fauly.

Vybírání DROY bude každopádně zajímavý, je tam několik vážnejch kandidátů na vítězství, James hraje úžasnou sezónu a vypadá už jako úplně kompletní hráč, Leonard vede ligu v počtu tacklů skoro o 20 a to s tím, že jeden zápas nehrál a navíc má k tomu 7 sacků, Chubb útočí na překonání rekordu v počtu sacků pro nováčky a Vander Esch už taky v podstatě vypadá jako kompletní hráč a hraje fakt skvěle. Fakt netuším, kdo z nich to dostane, ale skvělou první sezónu od tolika rookies v obraně si nepamatuju.

Reagovat
Trand

Jo a velká pochvala za to rozhodnutí jít na konci pro dva, nevím kolik trenérů by si na to trouflo. Až na Riversovy interceptiony nebyla obrana Chiefs schopná zastavit útok Chargers celej zápas a rozhodně nechceš dát Mahomesovi šanci aby rozhodl o zápase, i když to dneska nebyl rozhodně jeho nejpovedenější výkon.

Reagovat
Dawon

Ackoliv ty Riversovy inty byly totalne na palici A to jeste jeden dalsi mel dropnuty

Je jako dost smutne, ze jeden z techtot tymu bude muset hrat venku ve WC kole, protoze bych se asi nebal rict, ze to jsou aktualne dva nejlepsi tymy v AFC

Reagovat
Trand

Ty Riversovy inty byly fakt hrozný, to máš pravdu. Ale pořád na mě působil skvělým dojmem, on tam ty chyby měl, třeba těsně před koncem v tom posledním drivu byl Jackson úplně volnej pro TD a on to podhodil.. Ale přišlo mi, že každej 3. down ať to bylo jakkoliv daleko nebyl problém a celkově ty hody na střední vzdálenost měl extrémně přesný, konkrétně Benjamin v tom posledním drivu chytil dvě naprosto precizní přihrávky. Mahomes sice neměl inty, ale celkově v tom zápase nevypadal, že je úplně ve svý kůži. Ale je pravda, že playcalling Chiefs mu moc nepomohl, přišlo mi, že hráli až moc na jistotu a tím ho možná dost limitovali.

Reagovat
Dawon

Jako mel sem pocit, ze relativne hodne delsich hodu Rivers dost podhodil, jakoby mu na to uz nestacila ruka, ale kdovi, mozna se mi to jen zdalo Jinak jako fakt extremne clutch vykon z jeho strany, v tech klicovych chvilich fakt perfektni

A on jako i Mahomes tam mel zas neskutecne momenty...to jak s 3 obrancema za zady utika pred sackem 20 yardu za line of scrimmage a nakonec je z toho jeste kompletace pro 1. down je fakt neskutecne Ale zas ta snaha o hod levou rukou, z toho treneri podle me musi silet

Reagovat
Trand

To jsem měl stejnej pocit, třeba teď si z hlavy vybavuju, jak tam mě volnýho Williamse pro TD, ale jelikož tam Rivers skoro nedohodil, tak se musel Williams pro tu přihrávku vracet a místo TD to byla přihrávka třeba "jen" pro 35 yardů nebo tak něco. Ale na tu střední vzdálenost tam měl podle mě dost dobrých hodů. Jako je to neskutečný, když si vezmeš, že mu chyběl WR1, chyběl jim RB 1 a 2 a hráli hráči, co v podstatě nemají žádný NFL zkušenosti, celou sezónu hrajou bez svýho TE, kterej je vycházející hvězda a místo toho jim tam běhá 38-letý Gates, kterej vypadá, že se sotva pohybuje. A na tý ofenzivě to skoro vůbec nebylo znát, že jim tolik klíčových hráčů chybí.

Jako Mahomes určitě nehrál špatně, pořád to byl od něj skvělej výkon, jen když to porovnám s ostatními zápasy letos, tak mi přišlo, že hrál o trochu hůř než jindy, což je ale pořád pro většinu ostatních QB v lize top výkon.

Reagovat
Dawon

Krasne Chargers Zdravim Chazyho

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

Hodně mě to překvapilo .. přitom to začínalo tak nadějně

Reagovat
Dawon

No ja se taky znacne bal, ze si mel pravdu a bude to totalni blowout ale zmatorili se Plni me to hodne stestim, protoze ted ta retardovana prohra s Dolphins boli jeste stokrat vic

Reagovat
Trand

To jsem taky četl, od Jordana parádní práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hopkins je šílený král. <3 11 targets, 10 receptions, 170 Yds, 2 TDs.

Reagovat
Barm@n

Ale jinak od nás klasicky výkon na prášky, už asi pátá výhra tímto způsobem. Člověk se nemůže divit, že Texans před PO nikdo nevěří. Watson většinu zápasu téměř až příšerný, kromě jednoho sacku snad všechny jeho vina. A pak tam vystřihne game-winning drive jakoby nic... Na druhou stranu Darnold se mi hodně líbil. Naše obrana zatím vždy ničila rookie QBs, ale Darnold je krájel jak málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se díval až pořádně na druhý poločas a musím potvrdit všechno, co jsi napsal. Navíc absolutně chyběla jakákoliv behova hra, to byl taky velký problém a díky tomu to měli Jets v obraně jednodušší. Jenže pak prostě Watson párkrát hodí směrem na Hopkinse a ten prostě udělá catche jako nikdo jiný v nfl a je vymalováno.

Reagovat
kubys

Pojďme, Browns do PO!!!

Reagovat
miky10

Baker <3

Reagovat
telka11

Packers jsou sileny zklamani...tam fakt skoda toho, jak se Rodgersovy nejlepsi roky zahazujou neschopnosti vsude kolem nej i kdyz letos neni tak skvelej, tak ten tym proste peknejch par let nic svetobornyho nedokazal, jenom pri prohre s Falcons s NFC Champu byli blizko ale dostali bidu

Reagovat
Chazy

Čí neschopností? A co ten zápas se Seahawks, kde prohráli jasnej postup do SB a Rodgers na tom měl obrovskej podíl, kdy asi posledních 20 minut nebyl schopnej zkompletovat jedinej pas a první down.

Na těch PO katastrofách má značnej podíl, i když to čísla často neukážou. Buď do zápasu vletí jako blázen a pak se složí, když je to blízko a nebo se složí hned na začátku a pak zoufale dotahuje.

Ale fakt konzistentní, dobrej PO zápas, kde neměl nějaký katastrofální pasáže, to se moc neodehrálo, je to choker

Reagovat
Dawon

Letos je treba zajimava statistika, ze zatimco prekonal rekord v hodech bez intu, tak ma zaroven tuhle sezonu rekordni pocet zahozeni

Reagovat
Dawon

Sral bych na to ale pekny ticket...Na hawks hodne pekny kurz, to me docela prekvapuje

Reagovat
Mihi

Hej, hneď ma ten kurz zarazil. Asi to nechám, nejde ani o nejakú veľkú výhru.

Reagovat
Dawon

Janikowski skoro ho ml! Jako Gronk pred tydnem

Reagovat
Trand

Tak u Janikowskiho je zázrak, že se vůbec hýbe.

Reagovat
Dawon

No Gronk uz do takove faze bohuzel nema moc daleko Ale Janikowski je takovy americky Horvath no Strejc s pivasem

Reagovat
Mihi

Skôr to vyzeralo že sa nechce zraniť

Reagovat
Trand

Mohlo by to být i horší.. Ale i tohle evidentně pořád funguje.

https://www.youtube.com/watch?v=2o6uyezlqoM

Reagovat
Dawon

Presne u tohodle catche sem si prave rikal, ze Gronk fakt cim dal vic pusobi jako Witten/Gates tesne pred duchodem akorat ze jemu je 29

Reagovat
Kowe

a pak se podíváš na stejně starýho Kelceho

Reagovat
Dawon

Jojo...on Gronk ty zada fakt musi mit uplne odepsane uz

Reagovat
Chazy

Zas když se vezme, že díky tomu nám propad do druhýho kola a ostatní týmy se ho bály, tak se to docela slušně vyplatilo, když ho to dostihlo až v 29 letech

Reagovat
Kowe

Mohl by se ještě trochu zmátořit a zvládnout ještě jednu sezonu. SIce je teda cutovatelnej už teď, ale nečekám, že by se to stalo.A pak pude do důchodu spolu s Tomíkem.

Reagovat
Dawon

Me asi vubec nesokuje, kdyby skoncil uz po tehle...on mi presne prijde jako ten typ hrace, co se nespokoji s nejak Wittenovskou roli...ho to nebude bavit, kdyz nebude dominantni

Reagovat
Chazy

Zas má tam 10 mega salary ... Ale právě proto asi nehrozí, že by s tímhle u nás pokračoval.

Celkově jsme ho neuvěřitelně okradli, po letošku bude mít vyděláno 54 mega.

Reagovat
Dawon

Jojo, navic pro letosek mel ten kontrakt myslim hrozne postaveny na bonusech, na ktere asi urcite nedosahne

Reagovat
Kowe

Zase on sám nikde jinde hrát nechtěl, takže se takhle okradl sám

Reagovat
Dawon

Chjo, nase runova defka

Reagovat
Dawon

Edelmane do prdele uz ale

Reagovat
Dawon

wow...to si jako rozhodci delaji prdel?

Reagovat
Chazy

My jsme fakt neuvěřitelně špatní

Reagovat
Trand

Boswell Tomu nevěřil ani on sám podle mě.

Reagovat
Sali5

Já mu to strašně přál, ale jestli mu to zachrání job, to bych si nedovolil tvrdit

Reagovat
Trand

Já mu to taky hodně přál, ale taky nevím no, po tom minutým FG v první půlce.. Pokud je pravda co říkal Dundáček na Sportu, že Forbathovi po tryoutu říkali, ať neodjíždí pryč z Pittsburghu, tak to má Boswell asi spočítaný. Přece jenom 12 minutých kopů v sezoně je fakt moc.

Reagovat
Chazy

Jako... Steelers hráli přesně tak nějak, jak jsem čekal, fakt to žádná kvalita nebyla a porazitelní byli úplně směšně snadno.

Ale když obrana udrží 17 bodů a útok ani nevyhraje, tak to je fakt těžký.

Bradyho INT, Edelmanův drop, Gordonův drop, asi 15 penalt OL.

Těžko říct, co bylo to nejhorší. Ale defka hodně slušný nebo teda proti pasu no, proti běhu to bylo příšerný

Reagovat
Chazy

* ani tak nevyhraje

Reagovat
Dawon

Sme fakt hrozne, hrozne spatni...tezko si predstavit, ze bysme v PO dokazali vyhrat 2 zapasy venku v rade...tady uz je fakt jedina posledni sance, ze to jeste poserou Texans a uhaluzime 2nd seed s 11 vyhrama

No snad se ted v tech dvou domacich zapasech dokazeme trochu spravit, protoze nam toho aktualne fakt funguje pramalo

Reagovat
Barm@n

Já Texans v tom zápase vůbec nevěřím. Je to venkovní prosincový zápas proti týmu z druhé konference, ty prohrávají i top týmy, což Texans nejsou. Ke všemu ještě Eagles teď vyhráli, takže jsou najetí a mají šanci na PO - beztak zas vytáhnou ty posrané psí hlavy a Foles přepne do MVP modu.

Dokonce Vegas je má jako favority + mají all-time record s Texans 10-0, což nic neznamená, ale je to bizár. Aspoň by měl konečně hrát Coutee a hlavně Foreman.

Reagovat
Mihi

Ach, tiež keď raz potrebujem prehru 49ers tak musia vyhrat

Reagovat
Chazy

A niners hezky skočili na 5. overall

Reagovat
formic81

Co ti na to mam rict. Asi se buduje charakter

Reagovat
formic81

A treba prodame Mullense nejakejm zoufalcum. Treba Jags

Reagovat
Chazy

Tak určitě

Reagovat
Chazy

http://www.tankathon.com/nfl

Tak jen na 4. overall a protože Jets maj nás a Packers, tak se odstřelí ještě nahoru. To budete mít zajímavý hráče furt, akorát ten potenciální trade down si užijou Cardinals

Reagovat
formic81

hodne fans hajpuje toho Allena.. tobe se libi?

Reagovat
Chazy

Viděl jsem ho hrát jenom proti Gators a tam nic zásadního neodehrál.

Fakt nekoukám na postižený Kentucky

Reagovat
Dawon

Aspon ze Raiders ty tradnute picky budou mit relativne na hovno

Reagovat
Trand

No, jestli takhle špatně budeme hrát i v playoff po bye weeku, tak by bylo snad lepší žádnej bye week nemít, protože tohle je hrozný, když to člověk srovná s týdny 1-10.

Reagovat
Trand

Tak nám to Natson hezky vrátil za Montgomeryho. Fakt nechápu, co se s tím týmem stalo, hrál dobře jen poslední čtvrtinu a jinak strašný. A teda rozhodčí to taky moc nezvládli, akce skončila v čase 2:42 a oni spustili play clock v čase 2:39, takže nás tím připravili o 40 vteřin a u té poslední akce se taky dalo písknout DPI. Ale jako rozhodně se nechci vymlouvat na ně, tolik mentálních chyb dneska, Goff místo zalehnutí míče hodí hloupý INT, Gurley 20 vteřin před koncem bojuje o 5 extra yardů místo aby vyběhl ze hřiště a co předvedl Natson na tom returnu, to opravdu netuším, vyrazit si sám sobě míč na punt returnu, to je jiná paráda. Máme hodně co zlepšovat, s tímhle výkonem bychom v playoff nevyhráli ani zápas. D-line dnes jako by ani nenastoupila a naše OL byla převálcovaná DL Eagles. Doufám že McVay ten tým spraví, je to poprvý co jsme pod ním prohráli dva zápasy za sebou.. A taky doufám, že se Goff sebere.

A už dlouho o tom přemýšlím a nevím jestli je to špatným playcallingem nebo špatnou individuální hrou, ale naše obrana je prostě talentem až moc kvalitní na to, aby hrála takhle špatně. Pokud se to nějak výrazně nezlepší do konce sezóny, tak je podle mě čas, aby Wade odešel.

Reagovat
Dawon

S tim play clockem 100% souhlas, ale tohle se proste deje fakt prakticky v kazdem zapase - ja uz si toho vsimam hrozne dlouho, a mereni casu v NFL je straaaasne benevolentni, fakt se na to zkus zamerit, a takovych situaci si vsimnes hrozne moc...absolutne to nechapu, kdyz to muze rozhodovat zapasy

Jinak je to jako dost zvlastni, ze vam to v utoku najednou tak nefunguje...ze by Kupp tak moc chybel?

Reagovat
Trand

Já si toho všiml taky už dřív, ale dodnes mi to bylo víceméně jedno. Respektive nás to nepoškodilo moc do dneška. Nebo aspoň ne tak, že bych si toho všimnul. Jako co si budeme povídat, tihle Eagles nic extra neukázali a k poražení rozhodně byli, líbil se mi Maddox a Fletcher Cox hrál super zápas, ale jinak ta obrana fakt nehrála taky, abychom na začátku 4. čtvrtiny měli 13 bodů. Já se na rozhodčí vymlouvat nechci a nebudu, před zápasem jsem si říkal, že už je to strašně dlouho, co jsme někoho vyloženě převálcovali a že dneska je skvělá příležitost, když bude hrát Foles, Eagles hrajou v secondary totálně neznámí hráči a hrajeme doma po dlouhý době. A věřil jsem v blowout. Ale štvě mě to prostě, protože podle mě bychom ten TD ještě dali, kdybychom měli 40 vteřin navíc. A navíc nemám rád Vinoviche.

Hele vůbec nevím, nikdo moc neví. Kupp mě napadl, ale ten nevysvětluje, proč Goff netrefuje volný receivery atd. Největší rozdíl je podle mě ve hře naši O-line, který se moc nedaří poslední zápasy a to se pak odvíjí se vším ostatním. A on na to nevypadá, ale je to tough guy, nemívá žádný zranění, inkasuje dost tvrdých hitů a nikdy s ním nic není. A dneska na něm běžel Cox a Goff spadl ještě předtím, než k němu Cox doběhl, přijde mi, že si strašně nevěří a že se bojí. A pak pokud to tak můžu nazvat, tak i "smůla". Jako Goff udělal naprostou debilitu při tom třetím downu, ale kolikrát se ti stane, že obránce zachytí INT z takovýhle situace. Kolikrát za sezonu se ti stane, že punt returner si sám vyrazí míč z ruky. Jako teď hrajeme proti Cards a 49ers, proti komu jinýmu se naladit zpátky na správnou vlnu než proti Cards a proti Niners doma.

Reagovat
Dawon

Tak co cekas, proti SB MVP to zas cele jeste vyhrajou

No jasne, ono totiz malokdy to vyjde takhle, ze jsou ty +- 3 vteriny takhle klicove, ale stava se to, prave proto me osobne treba dost prekvapuje, ze se to nikdy nejak neresi Ja teda nevim, jestli tam treba neni nejake pravidlo, ze je tam pro spusteni game-clocku nejaka toleranci nebo co ja vim, ale snad probuh ne, to by byla hrozna blbost Pritom si nemyslim, ze by to melo byt tak tezke uhlidat, rozhodci vzdycky ukoncuje hru hvizdem

Jasne no, ale zas na druhou stranu to taky ber tak, ze vas do toho zapasu vlastne vratil ten Talibuv int, jinak by ani k zadnemu dramatu na 99 % nedoslo

Ten pad pred Coxem byl takovy velmi Bradyovsky, ucil se od nejlepsiho Ona je to ve finale asi lepsi varianta, nez v takove situaci naslepo hodit obri kopec do vzduchu a pak se modlit k bohu, at to neni int

Reagovat
Maresma

Tak potřebuju 26,59 bodů od dua Kamara - Thomas, abych sundal Chazyho v keeperu. Co myslíte?

Reagovat
Chazy

Podle mě to dáš a já ti to budu přát fakt si tam udělal super práci.

Akorát blbý je, že ani v Dawonově keeperu nedám finále, takže ze dvou semíček nebude ani jedno. Ale co, no. V mým keeperu už to chce novýho vítěze a jak ty, tak koudak byste si to fakt zasloužili. A v Dawonově keeperu budou ve finále dva objektivně lepší týmy, než je ten můj

Reagovat
Dawon

Jen do nej, je treba narusit tu hegemonii

Reagovat
Sali5

Hlavně ať to Kamara zase moc nepřehání

Reagovat
Chazy

Tak nakonec nic, no. Tak aspoň jednu medaili mám jistou a o druhou se budu muset porvat

Reagovat
Chazy

Rams se teda brutálně rozbili. Nemyslím, že tam cokoliv funguje. A prostě jak jsem tu kdysi psal, že Fischer je určitě lepší DC jak Phillips, tak podle mě to tak za ty první dva roky prostě skutečně vypadá.

Každopádně Goff prvních 11 zápasů měl 6 INT, poslední 3 zápasy má 7 INT. Poslední dva zápasy 0 TD a 6 INT.

Se teda jako MVP contender dost brutálně rozsypal. V tuhle chvíli bych jim v PO nevěřil ani na jeden zápas

Reagovat
Dawon

Se nabizi otazka, jestli Rams prestali slapat, protoze se porouchal Goff nebo se Goff porouchal, protoze prestali Rams slapat Ale ty statistiky a vykony posledni 3 tydny sou dost zarazejici

Reagovat
Chazy

Já chtěl napsat, že mi přijde největší problém v OL, ale koukám, že to Trand píše nahoře v tom vašem tldr vlákně.

Gurley prostě tolik nenaběhá, Goff nemá tolik času, je víc pod tlakem, jsou tam delší třetí downy, kde Gurley moc nehrozí a může se víc bránit pas. Fakt by to chtělo tu OL spravit

Reagovat
Chazy

A teda Foles dobrý

Akorát je mi hrozně líto Wentze, podle mě má fakt všechno pro to, aby se stal elitním QB. Ale teda jeho prozatimní neschopnost vydržet zdravý je dost děsivá.

Reagovat
Dawon

Snad naladi SB formu a rubne Texans

Reagovat
Chazy

Colorado Springs Gazette's Woody Paige reports Broncos GM John Elway met with Mike Shanahan to discuss Denver's head coaching job last year.

To se snad kompletně zbláznil a moc bych Broncos nepřál, aby se k tý variantě letos vrátil, jestli Josepha vyhodí.

No a když je řeč o nepoužitelnejch dinosaurech, tak fakt doufám, že nehrozí, že to zlepšení Browns povede k setrvání Williamse.

U Coughlina bych byl spíš zvědavej, on je přecijen génius

Reagovat
Kowe

On je prej jedním z favoritů i letos s tím, že loni ho chtěli spolu s Cousinsem, kterýho předtim trénoval a ten pod ním chtěl hrát. Akorát to Elway neprotlačil přes CEO.

Reagovat
Chazy

Jako u Redskins působil, že už vůbec netuší. A od tý doby nic nedělal v NFL, 5 let je mimo. To mi přijde jako hodně tupá volba. Snad na to nedojde a zkusí někoho dalšího jako Joseph, prostě to byl talent, jen ho úplně nenaplnil.

Nebo ať si Josepha nechaj, teď to docela funguje. Ale asi to nepřipadá v úvahu

Reagovat
Dawon

Saints hodne zkusene na tom poslednim drivu Taky jim to v poslednich tydnech rozhodne neslape tak jako predtim...sice ten propad neni takovy jako u Rams, a narozdil od Rams jim dobre slape obrana, ale ten utok taky hrozne vychladl...skoro to vypada, jakoby tymum konecne doslo, ze je Thomas jejich jediny WR a staci ubranit jeho

Brees posledni 4 zapasy - 171, 127, 201, 203 yardu, TD:INT 6:4, neni to uplne level Goff, ale taky je to brutalni zhorseni oproti predchozim zapasum...to asi nebude MVP

Reagovat
Eric_The_King

Mahomes má docela štěstí, že jeho zhoršení v posledních týdnech je nic oproti Goffovi a Breesovi

Reagovat
Chazy

Mahomes má nějaký zhoršení?

Poslední tři zápasy 8 TD, 1 INT, asi 1000 yardů a 2 W/1 L

Reagovat
niflheim

Brees mě s tím výkonem stál finále v áčku

Reagovat
Mihi

Reagovat
Sali5

Tak hodně štěstí no

Reagovat
Mihi

Tak isto, ale už si mi stihol pretiahnuť dvoch hráčov na waiveri

Reagovat
Sali5

Jo vidíš to, ani jsem si nevšiml, měl jsem bid na defku Titans i Pats, ale priorita byla Titans. No a toho Andersona jsem nečekal, że by došel popravdě

Reagovat
Mihi

Tak ja som minul všetky prachy na Henryho no ale nesťažujem sa

Reagovat
Chazy

MVP by to opravdu bejt nemělo aktuálně ztrácí na Mahomese 1000 yardů vzduchem, 200 po zemi a 14 TD vzduchem. Těch intů sice má o 6 méně, ale prostě má taky o 70 hodů méně, no.

Fakt je ten rozdíl propastnej a Mahomes měl za celej rok jeden špatnej zápas, Brees už hodně

Reagovat
Chazy

Jo a teda musím říct, že to složení se Panthers, to je jedna z nejšílenějších věcí, co jsem kdy viděl. Začít sezonu 6-2 a pak prohrát 6 zápasů v řadě, to jsem opravdu nezažil.

Pamatuju si, že tak 2-3 roky zpátky začli Vikes s Bradfordem sezonu 5-0 a pak nedali playoff, to bylo hodně srovnatelné.

Ale Panthers prostě šlapali v útoku, v obraně, všechno super a pak takovej kolaps. Ani nevím, na koho to hodit. Jen doufám, že se nemusí Rivera bát o místo, protože je kurva génius.

Každopádně Panthers toho talentu maj požehnaně, fakt by měli hrát pravidelně PO a budou to muset příští rok napravit. Doma jsou 6-2 a venku 0-6. Včera měli vyhrát, na Clevelendu měli vyhrát, na Bucs měli vyhrát, na Lions měli vyhrát. Fakt neuvěřitelná věc, ale bude další dobrej draft pick, no

Reagovat
Chazy

Tak spíš 5-2 doma a 1-6 venku

Reagovat
miky10

Na zranění Cama.

Reagovat
Chazy

To by určitě bylo jednoduchý vysvětlení, ale proč teda proti Lions naházel Cam 350 yardů, Johnson naběhal 90 a i tak prohráli?

Proč proti Hawks nahráli 27 bodů, Cam dal sezónní max v naběhaných yardech (63) a i tak prohráli.

Proti Tampě Cam 300 yardů a prohráli. Proti Clevelandu taky naházeli víc jak Browns.

Obrana se jim rozsypala daleko víc jak Cam, hlavně Donte Jackson jak začal sezonu jako král a DROY, tak teď přes něj ty míče lítaj strašně. Fakt bych řek, že ta secondary je prostě špatná, ani Reid to nezachrání. Jsou 21. v inkasovanejch yardech. Navíc proti Lions 1 sack, proti Browns taky, proti Hawks 2, takže ani pass rush už úplně nefunguje.

Reagovat
Chazy

Jako řek bych, že tam Riverovi taky prostě chybí Wilks

Reagovat
Chazy

Former five-star quarterback Justin Fields exploring transfer from Georgia

Podle očekávání, no. Chápu, že tam šel, že si věřil, že Fromma sundá, je to ta správná mentalita. Ale zabije takhle dva roky naprosto zbytečně. Já bych ho k nám bral, stejně k nám chtěl

Reagovat
kubys

Penn State...

Reagovat
Chazy

Nedecommitoval právě od nich před Georgií?

Reagovat
kubys

No právěže jo, ale už jsem dneska četl, že po něm půjdou znova. Viděl tenkrát asi větší šanci v posazení Fromma než McSorleyho.

Reagovat
Chazy

Hele, tohle není provokace z hlediska SEC fanouška. Ale fakt jen totálně nesoudnej top QB talent půjde do BIG10.

Od roku 1995 nešel žádnej QB z BIG10 v prvním kole NFL, naopak tam všichni top prospecti neskutečně bustují. Haskins může bejt první po 24 letech. Je to prostě konference, kde nejsou trenéři najímaní tak, aby pracovali s QB, nechce se od QB, aby to táhli, nikdo tam tak neoperuje. Je to běhová a defenzivní divize.

Kdybych byl top QB talent, tak to mám takhle:

1. Pac-12

2. Big 12

3. ACC

4. SEC

5. Šikovnej program mimo power 5, kterej je o QB hře

6. BIG10

Reagovat
Chazy

Já mám Fieldse rád a fakt doufám, že se nepůjde zabít tam

Reagovat
kubys

Pro mě ale Fields není top NFL prospect, to bude možná ten problém. Super college dual-threat, ale to je tak všechno.

Reagovat
kubys

Nebo tak, možná jsem to napsal trochu tvrdě, ale nevím, čím by měl být týpek, který se nedostane ani při blowoutech na hřiště, 1st rd talent.

Reagovat
Chazy

To mi přijde nefér nevím, proč by mělo kvalitu jakkoliv hodnotit to, jestli ho tým dává do vyhranejch zápasů nebo ne.

Kor když vezmeš, že Fromm a Fields jsou tak odlišní QB, jak jen QB odlišní bejt můžou a prostě třeba tam pro Fieldse ani nemaj moc hry.

Reagovat
kubys

Jako já chápu tu optiku, že to je nefér, jenže ber to tak, že to prostě tak jako tak něco znamená. Smart, OC Georgie, QB trenér, všichni ho viděli denodenně na tréninku a prostě jsou tu dvě možnosti - buď nebyl ready a zároveň tak dobrý, jak jsme si mysleli nebo nedokázal pochopit gameplan (což by teda bylo daleko smutnější z mýho pohledu).

Já ten transfer chápu z jeho pohledu, přeju mu vše nejlepší a klidně může být materiál pro první kolo, zatím to ale pro mě osobně tak ze všech indicií nevypadá, i když měl za tu chvilku slušný čísla. Jsem to tady psal už před rokem, že nechápu jeho srovnání s Lawrencem z dlouhodobého hlediska, protože Lawrence byl už na HS v pro style offense a byl neskutečnej, což teda ukazuje dál. I když teda měl to snadnější s prosazením, protože Fromm je prostě jinde než Bryant.

Reagovat
Chazy

Uvidíme, no. Prej zkusí využít toho, jak byl na UGA rasisticky uráženej, aby mu NCAA uznala transfer bez toho roku na lavici.

A taky prej hlavní favorit na jeho získání je OSU což nevím, jestli je rozumný, když končí Meyer

Reagovat
Chazy

Já si určitě nechci hrát na HS skauta, vím hovno, ale loni jsem si dost nakoukal videa jeho, Lawrence a Amon-Ra, no a prostě podle mě Fields má v ruce víc citu jak Lamar, Lynch, kteří šli v prvním kole. A to je na začátku, může bejt za další 3 sezony úplně jinde.

Já ho teda jako NFL prospecta vnímám. Ale právě musí do správnýho programu, kde ho budou rozvíjet a kde nebude jen děvka pro RB, což je tak nějak standardní úloha QB v BIG10. A když vezmu, jak bizarní regres zažil Hackenberg pod Franklinem po docela slušný sezoně s OBrienem, tak bych mu tenhle krok vážně nedoporučoval.

Ono si vem, že teď v NFL hrajou základ Lamar, Allen a Trubka, což jsou všichni regulérní RB. Nemyslím, že pro Fieldse bude nedosažitelný bejt lepší házeč jak Lamar. Ale je to o tom, aby se dostal někam, kde ho budou učit číst obě strany hřiště, kde ho nechaj občas hrát v kapse, kde mu budou pracovat na pocket presence, nechaj ho házet celou route tree.

Prostě a jednoduše, já bych ho rád viděl v Oklahomě, Oklahomě State, Auburnu, Oregonu, Vandy, Boise State, něco takovýho. Věřím tomu, že tam by mu pomohli, aby to někam dotáhl.

Reagovat
Chazy

PFF Steve hodnotil nejlepší QB na college a regulérně prásknul Lawrence na první místo.

1. Trevor Lawrence, Clemson (Fr., 6-5, 205)

The next big thing at the quarterback position, Lawrence has transformed the Clemson passing attack with his strong arm and impressive decision-making. He has the nation's lowest percentage of turnover-worthy plays at 1.2 percent, an incredible number for a true freshman, especially given his ability to stretch the field with his big arm. Lawrence will be eligible for the 2021 draft.

Jako to, že true freshman vede vlastně jednu z nejnáročnějších statistik, co se z hlediska nějakýho QB developementu týče, tje těžkej bizár. Je to prostě další Peyton, další Luck. To, co jsem myslel, že je Rosen, tak přesně tak teď vypadá Lawrence.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Dawon

toho znam, to je ten s vlasama!

Reagovat
Chazy

A budeš ho moct vidět v playoff college, bo tam došel s Clemsonem bez prohry a s docela slušnýma číslama

http://www.espn.com/college-football/player/_/id/4360310/trevor-lawrence

Reagovat
Dawon

Lepsi nez Brady

Reagovat
kubys

Reagovat
miky10

Brady ProBowl

Reagovat
Dawon

Tak on Rodgers v NFC je podobne usmevny...na druhou stranu asi az tak moc dalsich kandidatu nebylo...v AFC mozna Ben a Luck, v NFC mozna Ryan...ale asi jsou to s prihmourenyma ocima obe obhajitelne volby

Reagovat
kubys

No to nevím, ARod je prostě hroznej letos, tam měl být Wilson. A místo Bradyho bych vzal klidně Watsona.

Reagovat
Dawon

Jako on zas Wilson ma nahazenych 3000 yardu, pro to se proste spatne argumentuje Ja nerikam, ze by si to Aaron zaslouzil, ale asi chapu, ze tam neni nejaky 3. QB, co by byl vylozene o parnik lepsi a pak v takove situaci rozhodne prave jmeno

Watsona bych tam nedaval, podle me ma letos fakt hodne spatnych zapasu a silene nevyrovnane vykony...to Luck by si to zaslouzil mnohem vic

Reagovat
Chazy

Já si teď checkoval čísla a jak se kurva podařilo Bradymu, aby se dostal tak vysoko v yardech to bude jedna z jeho lepších sezon v tomto aspektu

Reagovat
Dawon

Taky me to trosku prekvapilo, jak sem na to dneska rano koukal, nebudu ti lhat Ten zapas se steelers je holt v kostce cela sezona...nahazel relativne hodne yardu, ale jaksi se to neprojevuje na bodech a nejakem celkovem projevu te ofenzivy

Reagovat
Chazy

aspoň něco tam maj lidi správně

Reagovat
miky10

hraje lépe než Luck

Reagovat
Chazy

Má víc yardů, výher a míň intů

Reagovat
miky10

Quarterbacks

Patrick Mahomes (92.4), Philip Rivers (91.1) & Andrew Luck (90.8)

For the first time in a long time, the PFF Pro Bowl roster will be without Tom Brady. Andrew Luck narrowly gets the nod in what’s been a career-reviving season in Indy. Luck has been under pressure on only 30.2 percent of his snaps this season compared to 44.4 percent his last healthy year in 2016.

Je to teda týden starý, ale hádám, že ho o víkendu Brady zrovna nepředběhl.

Reagovat
Chazy

Teď je to:

Mahomes 92,7

Luck 91,1

Rivers 91

Brady 90,2

To je podobný jak s tím Bucknerem o pár vláken níž. Ale já si v tý první reakci dělal prdel, protože mě vůbec nenapadlo, že by šlo obhájit Bradyho v pro bowlu. Ale nakonec docela i jo, taková katastrofa to není.

Reagovat
miky10

Aha, mi mohlo dojít, že se mnou akorát mluvíš jak s kriplem.

Reagovat
Chazy

ale já jak na to koukám, tak nevím, proč by to neměl bejt Watson. Má stejně TD - INT jako Brady, má lepší rating jak Luck i Brady, ale hlavně má naběháno 400 yardů, zatímco Luck 100 a Brady 0.

Reagovat
kubys

To říkám s Watsonem.

Reagovat
Dawon

Statistiky nejsou vsechno Se zeptej Barmana, jeslti si mysli, ze by mel byt Watson v pro bowlu

Reagovat
Barm@n

Ti 4 jsou určitě nad ním. Ona není náhoda, že se ho O'Brien snaží všemožně v tom systému schovat a nechá ho házet dvacetkrát za zápas. U Watsona by se ta nominace dala stavit jen na tom, že si z college přenesl ten clutch faktor - letos má nejvíc game-winning drivů v lize (5).

Reagovat
Chazy

Ono stejně jak u toho Bucknera, ani nfl.com a ani PFF ho vlastně v největších snubech nemá.

Objektivně asi Luck byl letos o kousek víc pro bowler, ten Watson možná taky, ale asi se to dá brát tak, že si mezi nima může každej vybrat a třeba se vybralo špatně, ale není to žádná katastrofa.

Jsou tam tradičně daleko horší věci, tohle je prkotina

Reagovat
formic81

Jinak Eric Reid byl uz 7krat testovan na zakazane latky od jeho podpisu s Panthers. Z 11 weeku je 7 docela bizardni cislo. Nazi NFL bohuzel

Reagovat
niflheim

Ten jejich náhodný výběr pro testování připomíná karlovarskou losovačku

Reagovat
formic81

Buckner neni v pro bowlu. Jak rika Chazy je to bullshit tyhle ankety

Reagovat
Chazy

Já bych tam ale Bucknera taky neměl, ti tři hráči jsou prostě lepší.

Grady Jarrett je pro mě taky určitě letos lepší jak Buckner. Pro bowl je bullshit, o tom žádná, ale na tomhle nic nevidím.

Vadí mi, že za AFC tam jsou oba Pounceyové. Podle mě tam jsou oba za jméno, a to ještě jméno Maurkice. Mike nebyl dobrej C nikdy v životě a na Maurkice se letos nadává.

Ale OL obecně bude dycky nejslabší místo v Pro Bowlu, těch sraček je tam zas hodně

Reagovat
formic81

NFC #ProBowl defensive tackles:

#Rams Aaron Donald: 16.5 sacks, 48 tackles (20 for loss)

#Eagles Fletcher Cox: 7.5 sacks, 41/9

#Bears Akiem Hicks: 6 sacks, 41/11

Alternate:

#49ers DeForest Buckner: 11 sacks, 60 tackles/16 for loss #snubbed

Reagovat
Chazy

Třeba PFF je má taky všechny tři nad Bucknerem .. a mně se všichni tři taky líbí víc.

Není to prostě jen o statistikách, viz Beaslova sack sezona, kde jen finišoval práci ostatních a to hlavní se udělalo kolem něj. To jako Bucknerův případ není, je top, ale prostě schopnost těch tří v rozbíjení OL je naprosto šílená. Hicks je proti běhu úplně nereálně dobrý. #jetook

Reagovat
formic81

vis co ale Cox ma vedle sebe Grahama, Bennetta a dalsi. Hicks my Floyda, Macka, Bullarda.. koho ma Buckner? nikdo mu nepomuze, vetsinu casu bere dbl cover a jeste obcas hraje zbytecne mimo pozici. Na forech Niners jsem videl statistaks ze kdyz chodi ciste jako edge tak ma jeste lepsi cisla. Ja bych si proto pral toho Willaimse z Bamy. Thomase by jsme prdli k nemu a DeFO by sel hrat edge.

Reagovat
Chazy

Já měl za to, že Armstead i Thomas už letos hrajou docela dobře.

Ale hlavně mě nechápej špatně, já v žádným případě neříkám, že Buckner není top. Jen si nemyslím, že je to snub, prostě se vybíralo mezi pěti top hráčema na jedný pozici a dopadlo to na tyhle tři. Kdyby tam byl Buckner a nějakej Bear mi psal, že tam má bejt Hicks, tak bych mu řek, že taky vidím Hickse výš díky bránění běhu, ale že to není snub, protože Buckner je taky na tom levelu.

Reagovat
formic81

Armstead posledni zapasy dobry. Thomas ma furt vykyvy. On je tak versatilni az je prumernej. Na druhou stranu kazdej zapas udela nejaky dobry plays, to musim uznat. Ale jinak te chapu a ty zase musis chapat me, ze mam potrebu branit aspon nejakou ovecku z ty nasi prumerny farmy

Reagovat
Trand

Přiznám se, že OL nemůžu úplně soudit, ale co se týče ostatních hráčů, tak Chris Jones je fakt megasnub, opravdu netuším jak ho nemohli lidi vybrat, protože u něj je vidět, že tu hru opravdu ovlivňuje i jako DT i pro běžnýho fanouška.

Reagovat
Chazy

Mě asi nejvíc šokuje ten Waddle. Se zas lidi akorát naučili jméno, prostě PFF si tam vybralo místo něj Byarda, ale já bych tam dal okamžitě Jamese.

Reagovat
Chazy

Šokuje v tom smyslu, že James je fakt naprosto absurdně viditelně dobrej, hraje primetime zápasy a hraje v nich skvěle ...

Pochybuju, že moc hlasujících tuší, jak hraje Waddle. Ale ten James je vidět prostě furt

Reagovat
Chazy

Aha, ok, on tam je tak všechno dobrý

Reagovat
Dawon

Jones je uzasny, a hlavne je fakt viditelny a ma i statistiky, takze to je dost zahada, ze se tam nevesel

Reagovat
Dawon

Jinak teda ackoliv ProBowl neberu moc jako bernou minci, tak precejen je trochu smutne, ze tam mame jen 2 hrace

Ale zaroven to asi o leccem vypovida, protoze si nemyslim, ze tam neni nekdo, kdo by tam mel byt a i ten Brady je znacne pochybny...hrozne chybi kvalita a bude to asi jen horsi...Drtiva vetsina hracu, na kterych to poslednich +- 5 let stalo, starne a jde s kvalitou prudce dolu a neni za nima moc zdanlivych nahrad

Reagovat
Chazy

Jako náš střed OL tam někoho mít teda mohl

Reagovat
Dawon

No budiz, OL je asi jedina toho oblast tymu, ktera vypada v celkem dobrem stavu ted i do budoucna...ale na to abych nejak hodnotil lajnare cele AFC si fakt netroufam

Ale u zadneho z nasich lajnaru si teda letos vylozene nerikam, ze by meli bozi sezonu, hrajou vsichni tak nejak solidne...ackoliv je pravda, ze jak umrel na par tydnu Mason, tak to bylo hrozne znat

Reagovat
Chazy

Každopádně hodně lidí se bude muset omlouvat Dorseymu. U Chiefs taky prostě věděl, co dělá, když šlo o draftování. Beru na zřetel, že vyhozenej od Chiefs nebyl kvůli draftům, ale spravování capu. To uvidíme, jak zvládne u Browns, ale:

- Mayfield je jasně lepší jak Darnold a ostatní.

- Ward o parník nejlepší CB z draftu, cennější hráč jak Chubb a další. I když nejlepší defenzivní hráč draftu to asi není.

- Chubb, tam se ještě uvidí, až se vrátí Guice. Ale je to prostě fajn RB a přitom i to bylo označovaný za reach, vlastně já to tak taky vnímal. Nenechal se spálit Jonesem.

- Avery a Callaway, když nic jinýho, tak hrajou celej rok v základu a není to vyloženě katastrofa.

- Corbett a Thomas, tam je to asi zatím špatný. Hlavně Corbett, když šel 33. overall, ale byl to docela projekt, tak uvidíme další roky.

Reagovat
Dawon

Dle PFF jsou ty posledni 3 Goffovy zapasy horsi, nez jakekoliv 3 zapasy v rade v jeho rookie sezone

Reagovat
Sali5

Taky má za poslední 3 zápasy 72/131 (54.9), 1 touchdown, 6 interceptionů, průměrný rating 54.5, 4 fumbly a z toho 2 ztracené, to jsou šílená čísla

Reagovat
Maresma

To je horší, než sem si myslel.

Reagovat
Dawon

Masakr no...jsem zvedav, jestli ho McVay zase zvladne spravit Ona je jao jedna vec, ze jim treba prestala slapat OL, ale mit QB, ktery se bez OL totalne rozsype asi neni uplne zadouci

Reagovat
Chazy

NFL Network's Mike Garafolo reported this past Saturday that ex-Packers coach Mike McCarthy is "very high up there" on the Jets' list of potential new head coaches.

zas ale nepotřebuju, aby potvrzoval svoji kvalitu proti Pats a naučil Darnolda quarterbackovat

Reagovat
Chazy

https://247sports.com/Season/2019-Football/CompositeTeamRankings/

Letos je ta nadvláda SEC v rekrutování ale fakt extrém:

1. Bama, 2. Georgia, 3. Texas A&M, 4. LSU, 11. Auburn, 16. Florida, 17. Tennessee, 19. Mississippi State, 20. Arkansas, 22. South Carolina, 23. Ole Miss, 32. Kentucky, 33. Mizzu a 51. Vandy

Vlastně power 5 sestává asi ze 60 college a mezi 23 nejlíp rekrutujícíma je 11 z SEC a jen 12 z ostatních 4 konferencí. Tje neuvěřitelný

Reagovat
Chazy

A teda Louisville docela brutální první rekruting bez Petrina - zatím jsou 129. a maj 5 commitů

Reagovat
Chazy

Josh Gordon announced he is "stepping away from the football field for a bit to focus on my mental health."

According to NFL Network's Tom Pelissero, Gordon is facing another indefinite suspension for violating the terms of his reinstatement.

Já sem tady psal, že kdo ho vezme, bude za kokota a bude litovat. A že mi to nepřijde jako náš typickej tah. Tak nakonec za kokoty jsme my, no.

Máme go to hráče, kterýho nutně potřebujeme, se kterým se Brady sehrál a těsně před PO musíme do tý role dostat někoho jinýho. A to je ideální, dva týdny před PO překopávat role v pasový hře. Prostě achjo, proč jsme do něj investovali. Nejde o to pátý kolo, ale o ten čas v tréninku a na hřišti, kterej mohl víst k zahrání někoho jinýho.

Reagovat
Mihi

Gordon je fakt nenapravitelný.

Reagovat
Chazy

Já to přímo jemu vůbec nemám za zlý. Kowe má pravdu v tom, že jestli mentální problémy znamenaj deprese, tak s tím se prostě nijak normálně vyrovnat nedá a pracovat s tím je fakt hardcore. A je dobře, že jde pracovat na tom a ne se nutit k něčemu, co nezvládá.

A i kdyby o nic tak vážnýho nešlo, tak prostě ze všech rozhovorů, co jsem s ním kdy slyšel, mi přijde jako hodnej, chytrej a v pohodě borec. Akorát prostě nemá a nikdy neměl mentalitu profi sportovce, kterej musí tomu živobytí obětovat naprosto všechno. Já to tak taky nemám, i když pracuju dobře a na práci mi záleží, jsou pro mě důležitý i další věci, no a proto nikdy nedokážu nic tak velkýho, abych tím zabezpečil x generací. Gordon akorát má tak strašně moc talentu, že to týmy furt zkouší. Přitom je fakt jasný, že z něj profesionálního sportovce nic neudělá a bylo to tak i v době na univerzitě, kdy snad žádný psychický problémy neměl. Jen nechtěl věnovat všechno fotbalu, radši blbnul na akcích a bavil se s lidma.

Ale prostě nemá problémy se zákonem, s násilím, s prasáckým hraním, nic špatnýho na něm lidsky není. Jen nepatří do NFL a jestli skutečně řeší nějaký velký psychický problémy, tak by měl problém s prací kdekoliv, natož v profi sportu, ještě v tak brutálním programu jako je ten, co má NFL pro hráče, co byli reinstatementovaní.

Snad tím jeho kariéra skončila a nebude už trápit ani sebe, ani fanoušky a ani kluby.

Reagovat
formic81

Hezky napsane

Reagovat
Jerichoo

Nejazdil náhodou opitý? To mi teda moc ľudské nepríde, skôr naopak

Reagovat
Zaschrona

Ano. A hrál dle svých slov všechny zápasy v Clevelandu pod vlivem alkoholu a trávy.

Za mě to není profesionální vůbec, ale lidské to je. A vesměs teda souhlasím s tím, co píše Chazy. Jen fakt těžko předpokládat, jak to celé vlastně všechno je ve skutečnosti. Psychický problémy jsou strašný zlo, o kterých je strašně těžký dělat nějaký resolutní soudy.

Reagovat
Chazy

Kua, to ani nevím ... ale bohužel to dělá tolik lidí, až to lidský je. Ale samozřejmě to z něj dost dělá lidskej odpad, protože víme.

Ale já si o tom teď čet, jak jsem si to ověřoval a je prostě hustá ta tolerance k alkoholu v tomto aspektu.

Gordon's blood-alcohol level was .09, and he admitted to having three drinks with vodka. The legal limit in the state of North Carolina is .08.

0,08 je prostě hrozně moc ... on se vlastně provinil jen tím, že si dal tři panáky místo dvou

Reagovat
Dawon

Ja v tomhle smeru USA absolutne nechapu, pri 0,08 zacina byt clovek podle me uz fakt regulerne opily a reflexy, motorika, drzeni pozornosti zacinaji jit do haje

Reagovat
formic81

tak zalezi jak mas natrenovano..

Reagovat
Kowe

Ctyri pivka

Reagovat
Chazy

No, jasně. Určitě bys neměl mít ještě problém se stabilitou atp., ale reakční doba už bude ovlivněná.

Ale hlavně rozhodování a vyhodnocování situací, to už si prostě člověk přijde jak borec a je lehkomyslnej. Ideální na silnici

Reagovat
Dawon

Z letosni sezony bude zase uzasny dokument, az to cel vyhrajem ale spise asi ne

Reagovat
formic81

Travis Scott bude na SB halftime show... uuuu nice

Reagovat
Zaschrona

S Maroon 5? To bude hodně divný.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

Kouká nějakej masochista na to, co zrovna běží? Mě by to fakt nedonutilo pustit nic Ale líbí se mi, jak Gruden nemůže tankovat, protože se mluví o jeho vyhazovu, tak prostě vyhrává s posraným Johnsonem a kurví pick/hraje o PO.

Ale na ten noční se těším. Lamar je prostě úžasnej úkaz a chci vidět, co s ním udělá top obrana. A taky teda jak Ravens obstojí proti dalšímu top týmu.

Reagovat
Mihi

Ja sledujem, a ten Johnson nevyzerá zle, na to že je tretí QB a hrá proti dobrej obrane.

Reagovat
Mihi

ok, v živote som o ňom nepočul, hral vôbec niekedy?

Reagovat
Chazy

https://www.pro-football-reference.com/players/J/JohnJo05.htm

Nějaký starty tam má. Já ho viděl samozřejmě taky hrát poprý až letos, i když jméno jsem znal

Reagovat
Kowe

asi nikoho nepřekvapí, že mu nejvíc peněz dali browns

Reagovat
Chazy

Ale jako je hustý, že tímhletím paběrkováním posbíral 6,5 mega

Reagovat
Chazy

Tak dokonce 7,2. A to mu tyhlety výkony ještě pár let zajistí

Reagovat
smazaný uživatel

Mě potěšili Skins tím, že v závěru mi pro finále keeperu přidali dost bodů pro obranu Titans.

Jinak fotbal to byl hrozný... AP hrál dost slušně ale

Reagovat
Mihi

AP dal 1000yd sezonu, rešpekt

Reagovat
Chazy

Ta vaše fantasy že kvůli posraný hře zabijete 3,5 hodiny takovým hovnem

Každopádně jsi obrovskej favorit, když mi chybí Gurley

Reagovat
Mihi

No paráda, takže zadarmo 8bodov pre defku Titans v poslednej hre, úplne som to tusil

Reagovat
Chazy

Lamar je prostě úžasnej QB. Fakt přináší možnosti, který jsou v NFL dost neviděný. Jeho čtení bloků, obrany, když jde o běhovou hru, tje prostě na rookieho pohádka.

Ale i tak, prostě od určitý doby to dneska ta top obrana Bolts dokázala zastavit. Ale ono taky Ravens chybí dost elementů, který jsou potřeba, aby tahle ofenzíva byla efektivní. Je potřeba mít WR, co hodně dobře blokují, je potřeba mít OL, co je o běhový hře, chce to FB, chce to lepší RB. Je prostě potřeba přestavit tým a fakt jsem zvědavej, jestli to udělaj kvůli hráči, kterej je vlastně ve svý podstatě NFL přežitek a neměl by tu bejt.

Ale je to prdel sledovat ... jenom mě mrzí, kolik lidí nedocení, jak geniální Lamar je a jak náročný na herní inteligenci je takovou ofenzívu řídit. Klidně by si tam mohli dávat triple option atp. Je to prostě jen jiný pojetí QB hry, ale rozhodně ne jednoduchý, špatný a nebo nějak méněcenný. Akorát prostě v NFL většinou neefektivní, ale Lamar je generační talent a třeba to s ním bude jinak. Navíc on to i v tý ruce má, rozhodně dost na to, aby se dostal z problémů, když je potřeba.

Ale druhá věc je, že prostě to riziko zranění bude u takový hry dycky mnohonásobně vyšší. Na druhou stranu on fakt umí běhat tak, aby neschytal ty nejhorší hity. Často jsou tihle QB, co to dělají pořád, prostě míň v nebezpečí než retardi jako Luck, co běhaj jen občas, ale za to jdou po hlavě do tacklu.

Reagovat
Chazy

Je škoda, že nehrozí Bell u Ravens to by bylo s Lamarem duo, který by mohlo jít na prsten, kor když by to backupoval Edwards

Reagovat
Chazy

Ale teda abych nemluvil jen o Lamarovi, tak Humphrey, Carr, Smith, Weddle, Jefferson + dropující Mosley, tje šílenost.

Že proti tomuto dal Mahomes 377 YDS, tje fakt záhada

Reagovat
Dawon

Ravens sou fakt fascinujici Fakt sem zvedav, kam s timhle stylem letos dojdou...mam pocit, ze fakt muzou trapit uplne kazdeho

Reagovat
Chazy

A přitom ta ofenzivní hra je naprosto nehotová z jejich strany. Narychlo uplácanej playbook týmu, kterej chtěl hrát heavy ofenzivní hru s Flaccem.

Fakt jsem zvědavej, jestli budou mít koule to přestavět tým na silně běhovou hru a tím se naprosto odklonit od trendu, kterej je v NFL. Chtělo by to určitě vzít si na poradu někoho z college, protože v NFL podle mě nikdo tyhle věci tolik neřeší, prostě se řeší jen pasová hra, coverage, uvolnění receiverů presnap akcí. Ale prostě kdyby se to udělalo a nevyšlo to, bude to problém, protože pak bude potřeba ten tým zas přestavět zpátky.

Ale jako mně to smysl dává. Celá NFL nyní jde směrem bránění pasu, takže LB jsou pomalu to, co dřív byli safetyové a prostě tak dobře běh nebrání. DL je hlavně o pass rushi. A college je plná QB jako Lamar, i když horších, ale prostě nebyl by problém sehnat za něj backupa, kdyby pošel.

Fakt bych si přál, aby do toho šli na 100 %. Třeba ne do toho college extrému, že tacklové jsou vpodstatě guardi, kdyby náhodou občas chtěli házet, ale fakt se na to zaměřit. Ušetřit na WR, kde stačí pak jistý ruce a schopnost blokovat, pasovou hru postavit na všech typech screenů a krátkejch her, čas od času play action. Sehnat FB, občas jet triple option, před end zonou poslat do hry DL jako extra lajnaře.

Ale nečekám to, spíš se budou snažit Lamara naučit házet, aby byl dual threat a jeli něco jako NFL ofenzívu, jen s víc běhovou hrou (letošn Hawks). Ale je to škoda, byla by to sranda. Třeba loni na college Khalil Tate naházel 1600 yardů a naběhal 1400 yadů. A to bych v NFL fakt rád viděl, ale asi to nehrozí.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Bucs haven't ruled out coach Dirk Koetter returning in 2019.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Jaguars are expected to retain head coach Doug Marrone.

CBS Sports' Jason La Canfora reports Dolphins coach Adam Gase is "in jeopardy" of being fired.

NFL Network's Ian Rapoport reports Darrell Bevell is a candidate for the Falcons' offensive coordinator job.

According to NFL Network's Ian Rapoport, the Panthers are expected to retain head coach Ron Rivera in 2019.

According to Jason La Canfora of CBS Sports, there is a "growing sense" the Patriots could see a "significant exodus of coaching and front-office talent" this offseason.

Reagovat
Chazy

Jakože McDaniels ať konečně jde pryč, ale nikdo další by opravdu nemusel

Reagovat
Trand

Plus nevím jestli to sem už někdo dával, ale Ravens prý počítají s Harbaughem do 2019 a začali pracovat na prodloužení smlouvy.. Lamar ho celkem zachránil, ale já jsem rád, je to skvělej trenér.

Reagovat
Chazy

Já moc rád nejsem .. osobně si myslím, že už to nikam neposouvá a měl by se jít probudit někam jinam.

Stejně jako McCarthy, on a Tomlin prostě vypadají, že už fakt nedokážou ten tým dostat nikam dál a klesá jim úroveń hry. Přitom věřím, že když půjdou jinam, tak budou okamžitě top, tak jako Reid u Chiefs.

U toho mě ještě napadlo, že je zajímavý, že McCarthy dal s Packers tolik playoff, vyhranejch divizí, vyhrál SB a fanoušci ho nedocení, protože si myslí, že Aaron má na víc. Zatímco Payton u Saints má Breese celou svoji kariéru a nakonec z 12 sezon vynechal PO hned 5x. Ale fans ho tam milují jako boha.

McCarthy vynechal PO s Rodgersem (s letoškem) jen 3x, z toho jednou Rodgers byl zraněnej půl sezony. Si člověk říká, jestli v GB nejsou lidi jen nevděčný svině.

Zároveň Saints byli trpěliví, nechali si Paytona i přes 3 sezony s 7-9 bilancí v řadě a teď maj dvě PO v řadě. Takže možná si tu trpělivost zasloužili i jiní, co měli výpadky. Ale osobně bych fakt Tomlina i Harbaugha poslal jinam. Tomlinovi se bortí kabina prostě.

Reagovat
kubys

Nesouhlasím, Harbaugh je jinde schématy, než Tomlin a spol. Na to, jak to je def. orientovaný coach, tak žehral na ofenizvni talent.

Reagovat
Chazy

Já beru, že je Harbaugh bůh, jen prostě ty výsledky u Ravens stojí vážně dlouho za prd. A ani ta defka nebyla často tak dominantní, jak by člověk čekal. Oni taky investují do obrany hodně, žejo.

A teda Tomlin podle mě patří přesně do tý kategorie Harbaugha, Carrolla atd. Hlavně on je unikát v tom, že byl pozičn kouč v obraně i ofenzívě, má velkej vliv na obě poloviny hry a v obě tam dlouhodobě fungují. Já Tomlina beru jako top 5 v NFL

Reagovat
Trand

A toho Koettera vůbec nechápu, ten podle mě v Tampě neukázal nic poslední dva roky. Marrone by měl jít taky pryč.

Reagovat
Chazy

Tam je potřeba si ještě uvědomit, že Marrone je ofenzivní typ HC, o obranu se stará Wash.

A teda ofenzíva Jaguars je totální katastrofa celý ty dva roky. A jako Marroneho ofenzíva byla katastrofa už u Bills, akorát tam ho zas z toho tahal Schwartz, kterej tam postavil nej obranu ligy.

Samozřejmě je úspěch HC, že si najde dobrýho DC a společně vymyslí, jak to hrát, ale pořád na to asi má menší vliv jak na offku.

Reagovat
kubys

Vyhodit Gase, tak dobrý den pro Dolphins...mají nejlepšího coache, jen nemají QB, ale zas...byla by to Dolphins klasika.

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter confirms the Cardinals are expected to fire coach Steve Wilks after the season.

ESPN's Adam Schefter reports Broncos coach Vance Joseph will be a candidate for the Bengals' defensive coordinator job if he gets fired.

ESPN's Adam Schefter reports ex-Lions and Colts Jim Caldwell plans to return for the 2019 season and "is expected to be on some teams' lists of candidates."

Former Giants GM Jerry Reese turned down an interview for the Raiders' GM position.

Reagovat
Chazy

U toho Caldwella si fakt říkám, že Patricia potvrdil jeho kvalitu

Reagovat
kubys

Kurva vidět ESPN Top 50 je na pěst

Reagovat
Maresma

koudaku, tys ve finále benchnul Barkleyho?

Reagovat
Dawon

Taky sem nejdriv cumel, ale ono to vlastne i dava smysl s tema matchupama

Reagovat
Dawon

Boze Brady

Reagovat
Dawon

Ja fakt zasnu, jak neskutecne zoufala je nase passova hra

Reagovat
Chazy

Mám fakt problém zpracovat, jak divnej QB je Allen. Občas to hodí fakt krásně, ale je to takovej mobilní Hackenberg.

Fakt jeho schopnost přehodit screen z bližšího hashe o dva metry, nebo netrefit cokoliv na 5-10 yardů, otřesný ready.

Jsem fakt zvědavej, co se s ním dá dělat, co ho půjde naučit, ale je to otřesnej QB zatím

Reagovat
formic81

Ale fanousci Bills uz pisou jakej to je franchise QB. Na druhou stranu kdyz podivas na tu skupinku WRs a lajnaru, tak chapu ze jako rookie tam zadny kouzla predvadet nemuze. Na druhou stranu cela ta jejich sezona mohla skoncit daleko vetsim pruserem a maji se aspon od ceho odrazit.

Reagovat
Trand

To stejný Rosen, mně není vůbec sympatickej, ale když jsem viděl, za jakou hraje lajnou, tak mi ho bylo fakt líto, to je fakt hrozná pozice pro rookie QB, má podobný podmínky jako Goff první rok u nás.

Reagovat
Chazy

Fanbase Bills a jejich názory bych vůbec nezhledňoval, to je fakt to nejsmutnější, co existuje

A prostě ani OL ani WR nemůžou za to, že QB přehodí o dva metry screen.

https://twitter.com/seanjwagner/status/1076910929713946624

OK?

Reagovat
formic81

To bylo ironicky z me strany. sorry

Reagovat
Chazy

Aha, ok ...

Jako on tam měl i boží hody, prostě jeho talent v ruce je fakt nedozírnej. Ale jestli to má v hlavě, jestli tuší, co se děje v obraně, jestli vidí coverage, blitzy a co dělá obrana, to je fakt otázka. Podle mě ne, ale třeba se pletu.

Reagovat
Dawon

Lions Tak to byl jeden z nejlehcich hail mary catchu, co sem kdy videl

Reagovat
Trand

Lions Na ten útok se nedá koukat, obrana hraje naprosto úžasně a pak pustí hail mary pro TD.

Reagovat
Chazy

Gronk

Reagovat
Dawon

Do pici Gronku On je fakt uplne hotovy

Reagovat
Trand

Gurley inactive, tak snad se dnes Kelly ukáže.

Reagovat
Chazy

Má startovat anderson, ne

Reagovat
Trand

Podle mě je jedno kdo má startovat, myslím si, že to bude 50/50 a kdo bude hrát líp, tak dostane víc carries.

Reagovat
Trand

Ale jako CJ je asi jistější volba no, pokud ti jde o fantasy. Kelly má přeci jenom zkušenosti z jednoho zápasu NFL. Ale zároveň si myslím, že je talentovanější a má před sebou lepší budoucnost.

Reagovat
Chazy

To jako Kellymu věříš fakt hodně, bo Anderson ten talent prostě má. Ale je IP, životospráva nic moc a není to prostě prototyp RB dnešní doby, no

Reagovat
Trand

Zatím mu to běhá dobře a je solidní i v protekci, tam má proti Kellymu výhodu, ale zároveň byl trochu namočenej v tom fumblu, kterej Cards vyprodukovali. Ale Kelly je podle mě fakt talentovanej.. Jen u nás prostě všechno odehraje Gurley a ten zbytek si odběhal Brown, kterej hrál taky skvěle, takže se ostatní na hřiště ani nepodívali.

Reagovat
Trand

Foles ❤

Reagovat
Dawon

VAMOS EAGLES

Reagovat
Dawon

Achjo, Hopkins je uzasny

Reagovat
Trand

Colts To bylo dost o nervy.

Reagovat
Dawon

Do pici Eagles Ale Watson je vazne hrozne clutch hrac vsechna cest

Reagovat
Trand

Jako já to strašně přeju Folesovi, ale Watsonovi to taky nejde nepřát.

Reagovat
Dawon

Ja preju Pats bye a proto musi vyhrat Eagles Jinak je mi ten zapas relativne fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme taaaam! Uprimne, po debaklu od Tennessee by me to nenapadlo ani nahodou. Kazdopadne v play off vidim jedno kolo jako strop. Snad dostanem Vikings. Seattle bych fakt nechtel.

Reagovat
Dawon

EAGLEEEEES Foles MVP

Reagovat
Chazy

že s touhle sezonou asi dáme bye, tje výsměch

Reagovat
Trand

Foles 35/49, 471 yds, 4 TD a INT.

Ten hráč je prostě neskutečnej.

Reagovat
Dawon

Bude hrozne fascinujici, jestli tyhle vykony udrzi, dostane je do PO, Wentz zaroven bude fit, tak co potom Eagles udelaji...

A taky jsem hodne zvedavy, jestli to s nim po sezone jeste nekdo zkusi jako starterem

Reagovat
Trand

Robinson

Reagovat
smazaný uživatel

Monster zápas Rodgerse mě připraví o titul v keeperu, ale stejně by byl nezaslouzeny. Dvakrát štěstí v průběhu playoff, že tým proti mě měl ještě horší zápas. Ale obecně jsem strašně spokojený s tou sezónou.

Reagovat
Chazy

Hill už letos měl 4x zápas, kterej by tě poslal do vedení a já tam mám na MNF totální výstřel do neznáma, takže šanci máš

Reagovat
Chazy

Ale teda vyzdvihnul bych můj pick Andersona.

Když jsem šel do sezony s Huntem, Gurleym a DJ, tak jsem fakt nepředpokládal, že budu muset hrát ve finále s něčím jako CJ a on dá 22

Reagovat
Mihi

Mne chýbal dolár na to, aby som prehodil Saliho a získal Robbieho Andersona na waiveri a teraz tých 20b čo urobil robí rozdiel medzi nami

Reagovat
smazaný uživatel

to jako klobouk dolů, skvělej tah

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=t7Mh4QiApwk

Tohle je fakt nej věc, co jsem viděl dneska ... takovej hit od puntera

Reagovat
Mihi

AB neskutočne clutch catch pri 4&15

Reagovat
Chazy

Omg, ten druhej TD Mahomese, co teď hodil

Co to zas bylo kurva, on dokáže tou rukou fakt absurdní věci. Jako házet při rollování doleva, tje pro praváka dycky náročný, ale prostě to bude hod k sidelině, což je trošku přirozenej pohyb. Ale toto

Reagovat
Dawon

Ten Wilsonuv TD na Dicksona taky velmi pekny Dost podobne sidearma do protipohybu...

A Baldwin vypada, ze docela rozehriva do provozni teploty, Hawks bych PO asi uplne potkat nechtel

Reagovat
Chazy

Jj, napodobil, ale byl to trochu standardnější hod. Ale byl to úžasný QB zápas Wilson měl neuvěřitelný dva hody v tom posledním drivu

Reagovat
Chazy

Každopádně už nevím, kdo tu zpochybňoval kvalitu Wilsona, ale snad viděl tenhle zápas ... top 5 QB přinejhorším

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji té nejlepší komunitě šťastné a veselé Vánoce.

Reagovat
pawiel_afc

šťastné a veselé

Reagovat
Maresma

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Dawon

Reagovat
Sali5

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
Chazy

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
niflheim

nápodobně

Reagovat
kubys

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
raduinho

Reagovat
Dawon

Gratulki Telce a Chazymu za tituly v keeperech Zaroven gratulace Chazymu k bronzu v druhem keeperu, jak on tak Telka prebirali znacne na hovno tymy a oba to dokazali hodne rychle otocit k uspechu, za to velka pochvala

Nicmene v Chazyho keeperu uz bysme s tim pristi rok meli neco delat, zacina to byt trapas

Reagovat
Maresma

Přidávám se ke gratulacím. Jako vyhrát ve finále bez Gurleyho i OBJ, to teda respekt.

Reagovat
Dawon

A Hunta...

Reagovat
Chazy

A Gronka!

Jako loni jsem zas hrál finále bez Aarona, Beckse, DJ. Henryho absence asi nevadila s Engramem, ale i tak, rozsypává se mi to. Ale Aaron letos odčinil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

Dík ♥

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
telka11

diky moc, udelalo mi to falt radost. V podstate mi to vyhral midseason trade pro AB, tak je to jeste takovy sladsi ale super vyrovnana sezona, 3 tymy pres 10 W a hlavne aktivni komunita

Reagovat
Jerichoo

Dajte prosim link na pravidlá pre A B a Clizee

Reagovat
Jerichoo

Super dik. Tak vyzerá že postupujem. Inak Swarley teda hrat Samuelsa na TE je cheatovanie

Reagovat
Sali5

Njn, yahoo psalo pár týdnů zpátky, že pozice během roku nemění

Reagovat
Kowe

což je blbost, v historii už měnili

Reagovat
miky10

Hrát Samuelse na TE je kvalitní hraní.

Reagovat
Swarley

ale prde, to je odměna od Steelers za věrnost, že jsem za šílený prachy draftoval Bella a pak hned vzal Connera, který se ke konci zrakvil...

Reagovat
Dawon

Jako tobe letos velky respekt Bez Bella a stejne vitez zakladni casti i PO, hodne pekne

Reagovat
Swarley

Jako na co jsem sáhl, tak to mi v podstatě vyšlo...vzdycky s tím dost šachuju, ale ne vždy se takhle dařilo...

Reagovat
Mihi

Gratulujem Salimu k výhre v áčku, Sutton už asi 21b nedá mrzí ma len že som si minul celý budget na waiver a jeden dolár mi chýbal na Andersona a tým pádom na celkové víťazstvo

Reagovat
Sali5

S gratulacema ještě počkej, já letos společně s keeperem na MNF prohrál asi 5 zápasů, Suttonovi stačí jeden dlouhý TD a pravidelně to na něj Keenum aspoň jednou za zápas zkouší, to by tě hned vrátilo do hry. Sice po vzoru Cookse je to většinou vykoledovaná PI, ale nikdy nevíš

Reagovat
Chazy

NBC Sports' Peter King reports there is mutual interest between Mike McCarthy and the Cardinals.

Že se mi bude oblíbenej HC starat o oblíbenýho QB to by byla pohádka ovšem

Reagovat
Chazy

Ohio State redshirt sophomore QB Dwayne Haskins has received a first round grade from the NFL's college personnel advisory board.

škoda, že nějak nejde zjistit grady všech top hráčů.

Reagovat
Chazy

A Fields prý hodně chce do OSU a oni ho taky hodně chcou

Reagovat
Sali5

Reagovat
niflheim

Aspoň z toho bude pěkný pick

Reagovat
formic81

tak nejvetsi darek prisel z Oaklandu.. 2nd ovr pick bude vyhra i tak

Reagovat
formic81

jinak snad doufam ze ty Colts nerupnou proti tem Titans. Ty tam fakt nechci, ale celkove mam radost ze letos to vypada fakt supr dupr vyrovnane.

Reagovat
smazaný uživatel

ACKO

Uz tu nejaky predbezny gratulovani bylo, nicmene ted uz oficialne cg Salimu k vyhre. Myslim si, ze se hodi vyzdvihnout i Mihiho vykony, protoze za posledni 3 roky vzdycky skoncil v top 3.

Co se tyce druhy strany tabulky a sestupujicich, tak sestupuji chowas a Trand. Gratulace.

Reagovat
formic81

a taky bych si gratulaci ja protoze jsem se udrzel s teamem za kterej jsem dal 130 dollaru. Thank you Mr. Bell

Reagovat
-Kopy-

Dobrá sezona pro mě ve fantasy

V keeperu jsem měl predikci, že skončím 4. skončil jsem 11.

V béčku jsem měl předikci, že skončím 1. a skončil jsem 12.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

FANTASY VÝSLEDKY 2019

Já to teda shrnu. Ale postupy a sestupy vám procházet nebudu, to mě netrápí.

KEEPERY

Chazyho: 1. Chazy, 2. Koudak, 3. Maresma

Dawonův: 1. Telka, 2. Kowe, 3. Chazy

ABC

A-Lizée: 1. Sali, 2. Mihi, 3. Niflheim

B-Lizée: 1. Swarley, 2. Jerichoo, 3. Eric

C-Lizée: 1. Telka, 2. Djibril, 3. Kily

Keeper draft order:

Chazyho: 1. Zaschrona, 2. Telka, 3. Mihi, 4. Kowe, 5. Niflheim, 6. Dawon, 7. Miky, 8. Imp, 9. Eric, 10. Maresma, 11. Koudak, 12. Chazy

Dawonův: 1. Jerichoo, 2. Kopy, 3. Tomoro, 4. Tom Brady je Bůh, 5. kubys, 6. Woodhouse, 7. Dawon, 8. Sali, 9. Barman, 10. Chazy, 11. Kowe, 12. Telka

No a velká gratualce telkovi a Salimu k prvním hvězdičkám, zároveň samozřejmě gratulace i postupujícím. A vůbec, každý umístění v top 3 je yahoo medaile, který tu krom mě nikdo moc nemá, tak gratulace i k těm. Mě třeba to třetí místo v keeperu hodně moc těší, i když to není přímo hvězda.

Reagovat
Chazy

Vlastně 2018

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se nelibi ten draft order..

Proc miky bere predemnou? Souboj o 5. misto jsem prohral a v PO bracketu jsem tak skoncil nejhorsi. Cili z PO tymu mam brat prvni.

Reagovat
Maresma

Taky si myslím. A v Dawonově keeperu stejná situace - Sali by měl brát před Dawonem, ne?

Reagovat
Chazy

Chápu námitku, ale ne. Je to zápas, kde se nehraje o trofeje, takže je tam aplikovaná NFL logika, teda že týmy, co vypadnou v jednom kole PO, se seřadí podle stejnýho klíče, jakej to řadí mimo PO.

Oba jste vypadli mimo medailový zápasy, tak o vás rozhodla základní část. Kdyby spolu hráli 5. a 6. ze ZČ i zápas o 5. místo, oba vybenchovali sestavy a hráli 0:0, tak co bych jako měl dělat?

Jakoby bylo by to tankování, ale v zápase o nic. Takže kdybysme to tak měli, tak zápas o 5. místo je zápas, kde dva týmy hrajou na max a doufají, že prohrají? Mi přijde jak nesmysl.

Reagovat
Chazy

A teda stojí to tak v pravidlech, který jsme si odhlasovali..

Reagovat
Kowe

jeste jsme to tu resili

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to vidim. Ja si je i otevrel, abych se podival jestli je ta moje namitka na miste nebo ne, ale nesescrolloval jsem az dolu na tu nejvic aktualni verzi.

V tom pripade v pohode.

Reagovat
miky10

Máš o jednu medaili víc než já.

Reagovat
Chazy

Ty si takovej nekorunovanej král bronzu, no

Ale mám o tři víc a to za sebe nenechávám draftovat schopnější lidi

Reagovat
miky10

Z draftu ostatních žádnou medaili nemám. A není to úplně "medaile krom mě nikdo nemá".

Reagovat
Mihi

trošku egoisticke, ale to je Chazy

Reagovat
Chazy

Mě nenapadlo, že se to někoho dotkne to slovo "moc" to mělo zjemnit, aby tam byl prostor pro šikulky jako jste vy dva

Reagovat
Mihi

Škoda toho finále v áčku, ale za 6 rokov 5krat PO a 4 medaile, musím byť spokojný.

V keepri to bolo horšie, nezvládol som nahradit Bella, ale aspoň bude super pick.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Eric_The_King

Bylo to letos super, díky všem a gratulace vítězům a medailistům .

Zase mě to hrozně bavilo a i díky Sportu jsem letos viděl snad nejvíc zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, fantasy nehraju, tak sem aspon hodim takovou mensi anketu pred poslednim nfl vikendem..

zkuste rict tri pozitivni a negativni prekvapeni sezony.

za me:

1) uzasnej tah dallasu s vymenou 1st rp za amariho a jeho famozni vykony - v obecnem hledisku i to, ze se dostali do play off, jako jejich fanda jsem to necekal, protoze ten tym podle me nejak neposilil a dakovi dlouhodobe neverim... kdo mohl tusit, ze vander esch bude takovej banger

2) mahomes a jeho famozni predstaveni. to ze bude kansas nahore jsem tak nejak čekal, ale asi ne tak suverenne. jen me desi ta jejich defenziva. obavam se, ze s takovou se budou pakovat z play off uz v divisional.

3) browns, kterej byli letos suverenne konkurnceschopnej tym, klobouk dolu

a negativni

1) ze nejsou packs v play off a ze rodgers nehral tak dobre, jak sem od nej cekal. mam na nej vysoky naroky, je to podle me nejlepsi QB v lize, a v te jeho hre byla letos hromada nepresnosti, nektere pasy sly uplne do prdele. jasne, hraje s nymandama, ale stejne bych proste od nej cekal vic.

2) ze minnesota nema furt jeste jistej play off spot - priznam se, ze letos jsem od vikings cekal hodne, veril jsem, ze uz trochu nasbirali ostruhy a tohle muze bejt sezona, kdy bych jim veril klidne na SB. zatim ale jsou takovy jako na houpacce, umej zahrat paradne a pak i vyhoret. hodne to pritom pricitam cousinsovi. je to velkej talent, zaroven ale mi prijde jako neuveritelnej labil. obcas hodi genialni mic a obcas, a prijde mi ze dost casto, ze rozmysli tak dlouho, az ho sejmou. ale mozna se mnou nebudete souhlasit.

3) tampa - priznam se, ze po tom fitzmagicove uvodu jsem jim hodne veriľ

da se toho zminit vic - v kladnym Colts, v zapornym samozrejme Pittsburgh. Ale tohle me ted tak napadlo.

Reagovat
niflheim

Cowboys se to povedlo. Upřímně sám jsem nečekal, že se dokážou tuhle sezónu takto zvednout a vyhrát svou divizi. Nicméně trochu jim pomohly zranění - kdo ví, kde by byli Redskins se Smithem.

Browns jsou kapitolou samo o sobě - dokonce bych i řekl, že každý z nás tady je tak trochu v koutu duše fanouškem Browns. A dvě/tři kola před koncem základní části ještě mohli do PO obranu mají poskládanou dobře, v útoku dost talentu. Příští rok se na ně fakt těším.

U Packers je to takové zvláštní - poslední roky jim PO uniklo zejména kvůli zraněním Rodgerse či jiných útočných kousků skládačky. Letos ten útok vydržel celou sezónu (i když se mi moc nezdá, že by nějak echt fungoval), ale zranění přišly naskrz celou obranou - Clark, Wilkerson, Ryan, King, Perry... to je potom těžký.

U Vikes se říkalo, že jim k zisku SB postačí kvalitní QB - no a Cousins jim možná nestačí ani na PO. Plno lidí ho hájí kvůli statistikám, co měl u Skins. Plno z těch jeho TD tam taky přišlo v garbage timu, to měl i dobré statistiky Bort před třemi lety (byl snad nejlepším QB ve fantasy). Jinak 15 dnů starý reddit - https://www.reddit.com/r/nfl/comments/a53ecg/kirk_cousins_is_now_424_against_teams_with_a/

Reagovat
Chazy

Garbage time, statistky. Jestli ho lidi hájí kvůli statistikám, jsou trochu hlupáci.

Podívej se někdy místo red zone taky na zápas, fatk si Cousinse pust. On je prostě skvělej QB, umí fakt všechno, jen ten read má pomalejší. Ale to nevadí, když je gunslinger a chodí hodně downfield. Je to prostě nadprůměrnej QB, kterej má neuvěřitelnej skill v ruce.

Já bych do něj ty prachy taky dal. Bortles prostě neumí nic na levelu Cousinse, proto je horší. Je to fakt záhada, proč Cousinsovi nejdou velký zápasy. Fakt to nevysvětlíš, garbage time u něj není argument. Asi má problém s čtením lepších obran, asi se neumí přizpůsobit v zápasech, kdo ví.

Je potřeba si uvědomit, že týmy nestaví sestavu jen dle čísel, ale hlavně podle výkonů a skillu. Proto je dycky lepší hodnotit hráče podle výkonů než podle čísel. A Cousins prostě je lepší, než jsou jeho čísla, ale pak dycky nezládne dotáhnout výhry. Je to jak s Rodgersem.

Já to třeba opravdu nechápu, proč se mu nedaří, protože když ho vidím, tak fakt tam je všechno, co čekáš od QB na úrovni 8. - 12. nejlepšího v lize.

Ale v každým případě mu vůůůbec neseděl systém Flipa. Ten je prostě psanej pro pohyblivýho QB, Cousins není pohyblivej QB a JDF nebyl schopnej to schéma přizpůsobit, čímž mě docela zklamal. PRvní zápas bez JDF byl skvělej, druhej špatnej. Tak uvidíme dál.

Reagovat
Chazy

A teda když se uváží, jak otřesnou OL aktuálně má, tak je fakt smutný házet to jen na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s těma číslama, tak se to fakt brát nedá. Třeba v utkání s Eagles byl Dak naprosto strašnej, 2 intereceptiony a fumble, víceméně jenom on a jeho minely držely Philly ve hře. A čísla měl jak víno, že kdybys čet jen twitter, máš pocit, že to byl jeho nejlepší zápas v sezoně.

Reagovat
Chazy

K těm tvým bodům. Cooper určitě super tah, ale u Dallasu mě nejvíc překvapuje, že budou mít top obranu. Nejde jen o LVE, ale i Smith ukazuje, proč měl bejt potenciální first overall. A ten pass rush je šílenej, i když bohužel Lawrence prostě půjde do prdele.

Na Mahomesovi ani Browns nevidím nic extra překvapivýho

Vikes mě taky hodně zklamali, Tampa ani ne. A s Packers souhlasím, jen mě baví to, že Rodgers má kolem sebe nýmandy. Má tradičně super OL s jedním z nejlepších LT v lize, už jen to by mělo hodně pomoct. Ale k tomu má jednoho z nejlepších WR v lize a fakt dobrý RB duo. Rodgers prostě zbraně má, jen hraje hovno. Ale chápu, že je v módě říkat, že hraje za hroznej tým a tahá ho z hoven.

Mě asi nejvíc překvapilo, jak se podařilo letos dát dohromady ofenzívu Bears. Trade Macka byl geniální, to bylo jasný, že defka bude skvělá - ona by byla skvělá i bez něj. Čekal jsem, že Trubka bude dobrej, ale i tak je úžasný, jak moc dokázal Nagy udělat playbook, aby využil jeho přednosti a zakryl jeho slabiny, dělá z něj bílýho Newtona. Nehledě na to, jak pracuje s hráčema jako Cohen. OL šlape taky. Dominantní to není, ale rozhodně to defenzívě nijak zásadně nekurví, což stačí.

A pak jak vyšel "rebuild" defky Hawks a Linsday. Že UDFA týpek takhle dominuje, tje fakt unikát. Kor v týmu, kterej vysoko draftoval jinýho RB. Tam si Broncos zaslouží ocenění, že prostě hráli toho lepšího a kašlali na hodnotu picku.

Zklamání jsou ofenzivní výkony Pats, fakt z toho bolí oči a já na to musím koukat každej týden. Asi trochu i first round QB, Rosen, Allen a Darnold hrajou fakt děsivě občas. A zrovna od Rosena i Darnolda jsem čekal, že se chytnou rychle. No a Jaguars, protože to je něco šílenýho, co tam letos předvedli. Hodně týmů letos bustlo, ale aspoń bojují o PO, za to Jaguars byli ze hry po měsíci a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Smith je výbornej, tak u něj to bylo čistě o tom pitomým zranění. Nevim teda jestli byl šel první, přece jen tenkrát šli Zeke a Carson, ale v top 5 by podle mě určitě byl. Celkově ta defenziva je boží, když to srovnám s předloňskou sezonou, kdy bránění pasovej hry i kvůli zraněním bylo strašný, tak je to letos nebe a dudy. Otázkou je, na co to bude stačit v play off. A hlavně jak se pochlapí Dak.

Reagovat
Chazy

Jasněže by první nešel, protože tam byli Goff, Wentz a Bosa. Že by šel RB první, to si nedokážu představit, ale prostě se tam sešly pozice, který chodí dřív jak LB. Ale třeba v roce 2013 by první jít mohl a o to mi šlo, že byl v tý konverzaci. Prostě top talent, kterej za určitejch okolností moh jít first overall, i když asi v jiný class.

A jasněže to bylo čistě o zranění, ale bylo to o zranění, který mu mohlo kariéru naprosto zničit, protože to fakt nebylo obvyklý čistý ACL, ale měl k tomu ještě další vazy potrhaný, hrozilo tam poškození nervů a celý to bylo hodně zlý. Taky ještě po půl roce nechodil jako normální člověk.

O to víc mě překvapuje, jak dobře to pro Cowboys dopadlo, že ten risk vyšel a jak ta obrana vypadá.

Reagovat
Dawon

1) Prijemne prekvapili Bears - v podstate ze stejnych duvodu, jake uz tady padly. Obrana je uzasna, a utok to vhodne doplnuje, Trubka ma nejaky ten xfactor, kdy sice neni nejvic konsistentni QB na svete, ale urcite muze v PO udelat veci, ktere vyhrajou zapas.

2) Colts, tam to docela vypada, ze ten McDanielsuv utek od oltare byl pro ne nakonec obri vyhra Protoze Reich tam podle me dela fakt super praci

3) A taky Raiders - prekvapili me prijemne tim, jak se to tam Grudenovi nadherne sype Ano, je to takove malicherne, ale tezko me v NFL napada min sympaticky clovek, kdyz vyloucim nasilniky a podobny odpad. Fakt ho nemuzu ani citit

Nevim jestli bych do prijemneho prekvapeni zaradil Browns, pro me spis bylo obrovske zklamani, jak se jim nedarilo s Jacksonem na zacatku sezony a po jeho odchodu hrajou tak nejak to, co jsem cekal/doufal - snad to s pristim HC neposerou, protoze ten hracsky material tam fakt nashromazdili skvely a k tomu maji porad hrozne moc penez na posileni pres FA - s dobrym HC moc nevidim duvod, proc by uz za rok nemohli byt contenderi

Co se negativnich tyce tak:

1) Pats - obrana sice stoji za hovno, ale samozrejme na obrane ten tym uz hodne dlouho nestoji, takze primarni zklamani prameni z ofenzivy. Pritom si proste nemyslim, ze jsou ti hraci tak spatni, aby nam to slo takhle blbe - poskladali sme podle me jednu z nejlepsich OL, za kterou kdy Brady hral, dali sme mu mladeho kvalitniho RB a ackoliv samozrejme Gronk a Edelman starnou, tak bych necekal, ze budem velke kusy zapasu pusobit totalne neschopne.

ALe samozrejme na druhou stranu to vypada na zhruba stý bye v rade, takze je asi trosku rozmazlenost si stezovat no Ale holt kdyz se takhle dlouho drzi vysoky standard, tak to pak clovek takhle vnima.

2) Jags, ty duvody uz tu padly. Fakt obdivuhodne, jak moc se ten tym rozsypal - samozrejme za spoustu toho primo a nebo neprimo muze Bortles, ale to ze aktualne nebyli schopni porazit ani QB, ktery jeste pred 3 tydnama byl bez prace je obdivuhodne

3) Asi taky ti Vikings. Ja tam teda fakt obrovsky dil viny prikladam te tragicke OL, ale samozrejme se nejde vymlouvat jen na to, castecne ta vina musi lezet na DeFilipovi, na Cousinsovi, na Zimmerovi. A na stejny level prekvapeni bych asi radil i vykony Packers.

Zklamali taky urcite Falcons, Cardinals a Wilks (necekal jsem moc, ale tohle je jeste mnohem horsi ), Patricia a Lions, Jimmy u niners dokud byl zdravy - ale tohle vsechno uz jsou relativni malickosti

Reagovat
Chazy

COLLEGE

Jen upozorňuju, že bowlová sezona je v plným proudu, i když teď určitě není na co koukat.

Nicméně v sobotu 29. bude začínat playoff - od 22:00 je Notre Dame vs Clemson, v noci pak Alabama vs Oklahoma. Já ten den zároveň mám Gators a Michigan od 18:00.

A pak tradičně budou skvělý bowly na novej rok

Reagovat
niflheim

https://www.youtube.com/watch?v=-L3hsS_4Lfs

Pěkné video pokud jste někdy zkoumali to, jak se objevil Peyton Hillis na obalu Maddenu.

Reagovat
formic81

Chazy nechces udelat nejakej tvuj rank QBs co jdou ted na draft? nebo kdokoliv kdo sleduje mladochy na college

Reagovat
Chazy

Žádnej z těch lemplů nestojí za námahu

Reagovat
Chazy

Oregon QB Justin Herbert will return to school for his senior season in 2019.

No, tak to to bude ještě horší class

Reagovat
kubys

Justin Herbert nepůjde do draftu, tak to čumím.

Reagovat
Chazy

Když končí sezona, tak jsem se tak zamyslel nad tím, co letos dokázali ti noví HC. Bo jako v týhle sezoně jich bylo fakt hodně moc. Vesměs bych řek, že se to týmům vyplatilo. Když bych to hodnotil tak, že A je McVay a F je Hue, tak bych to viděl nějak takhle:

Gruden: D+

Nagy: A-

Patricia: C-

Reich: B+

Shurmur: C

Vrabel: B-

Wilks: D-

Nagy na mě fakt zapůsobil. Ale dostal prostě do ruky dobrej tým, nechal si Fangia, takže měl zajištěnou top obranu. A i když ten útok je úžasnej a fakt využívá přednosti všech hráčů, zatímco skrývá jejich slabiny, jsou tam i hodně slabý zápasy v útoku. Nevnímám to teda jako až takovej turnaround jako v případě McVaye, ale neuvěřitelně dobrá práce na rookie HC. Občas mám ale trochu problémy i s jeho připosraností a clock managementem.

Reich dostal do ruky top QB, top OL a přestavěnou obranu, takže taky to měl usnadněný. Na druhou stranu si nevybavím, kdy ten tým fungoval líp a Matta Eberfluse si na DC dovedl on sám, takže dobrá práce v tomto. Vrabela hodnotím hůř, protože sice obrana je furt stejně dobrá, jako byla pod Lebeauem, ale ten útok se furt nepodařilo zlepšit. Věřil sem, že LaFleur byl dobrá volba, ale nefunguje to a jsou fakt jeden z nejvíc nekoukatelnejch týmů. Čeká ho tam ještě hodně práce, ale cesta je asi dobrá.

Shurmur otřesnej start, ale nakonec je ten dojem docela slušnej, odehráli teď hodně lepších zápasů. Přinejhorším se jim zlepšila bilance pod ním a útok prostě šlape i bez kvalitního QB. Ale jestli je dobrej HC nebo ne, to se asi fakt nedá hodnotit, prostě průměrnej výkon ve všech směrech. Patricia docela katastrofa, převzal tým, co roky bojoval o PO nebo o něj přímo hrál, má dobrýho QB no a nakonec jsou 5-10 a nefunguje skoro nic. Si říkám, jestli to není rovnou na D ...

Gruden teď vyhrál pár zápasů, tak ho řadím nad Wilkse. Je znát, že trošičku tuší, co dělá, ale nefunguje to a to i se slušným QB. Ten tým byl pár let zpátky jeden z nejzábavnějších v NFL, on převzal GM roli i HC roli naráz, zbavil se všech hvězd a výsledek je katastrofa. Naprosto nechápu, čeho tam chcou dosáhnout. Wilks je smutnej příběh, ale dal o 2 W víc jak Hue v první sezoně. Ale developement rookie QB žádnej, snad každej hráč tam zažívá regres ve výkonnosti.

Celkově si myslím, že vyhazovat HC po jedný sezoně je kokotina, ale v případě Wilkse to asi pochopím, i když i tak by ten rok ještě dostat měl.

Reagovat
Dawon

Ja bych se nebal dat Reicha na stejnou uroven jako Nagyho, nebo i o chloupek vys. Na jednu stranu jasne, QB ma lepsi, podarilo se jim konecne poskladat skvelou OL, na druhou jak pises ten tym slape tak, jako hrozne dlouho neslapal. A to narozdil od minulych let je ta divize proste letos vyrazne tezsi, takze tam bylo poskrovnu jednoduchych zapasu.

Zacali hrat vic kratsich a rytmickych passu, min dlouhych a riskantnich, coz ma ve finale rekl bych dost blahodarny vliv na Luckovy vykony - bude to statisticky srovnatelne s jeho nejlepsi sezonou (asi o trochu min yardu a TD, ale zaroven o dva parniky lepsi % uspenost) a to by bylo asi fer zapocist fakt, ze na zacatku sezony mu trvalo, nez se dostal po tom dlouhem zraneni do provozni teploty. K tomu jim to taky velmi pekne beha i pres to, ze na RB fakt nemaji nejakou ultimatni kvalitu (samozrejme to jde z velke casti na tu OL, ale v podstate i za funkcnost OL si tu pochvalu zaslouzi no).

Takze secteno, podtrzeno, ja jsem z Reicha fakt hodne nadsen a asi je to u me z tech novacku zatim trener roku - asi primarne proto, jak moc Bears tahne obrana, kterou tam Nagy zdedil i s DC a jeste mu tam k tomu prilitl jako bonus jeden z nejlepsich hracu v lize.

Co se zbytku tyce, tak vesmes asi souhlas - u Grudena je to takove tezke, ja ho sice nesnasim, ale zcela evidentne tam rozjel dlouhodobejsi projekt a tak je asi trochu nefer to hodnotit uz po letosku. Ja sice vubec neverim, ze mu ten rebuild nejak vyjde, ale to si budem muset jeste aspon rok - dva pockat.

U Vrabela je to taky docela tezke - ma neskutecne skleneneho QB, ktery ikdyz je zdravy, tak neni zadna hitparada, takze se tam ten utok asi bohuzel nespravuje snadno. A v tuto chvili to vypada, ze i do nejdulezitejsiho zapasu sezony pujdou s backup QB, coz je samozrejme hrozny problem a dost znacne to komplikuje nejake smysluplne hodnoceni jeho prace s ofenzivou. Ale je teda bohuzel pravda, ze se na ne divat opravdu moc neda

Reagovat
Dawon

A teda jeste me k tomu Reichovi napada, ze jim ta ofenziva casto slapala fakt s absurdnim minimem talentu, at uz vinou zraneni, kterych meli fakt strasne moc, nebo proste obecne vinou toho, ze tam vyjma Hiltona nemaji co se receiveru tyce prakticky vubec nic...a tohle je treba vec, za kterou byli vzdycky hrozne chvaleni Pats, respektive Brady, takze i tohle by se hodilo zminit.

Reagovat
formic81

urcite.. se podivej na ty RBs jenom.. Hines, Mack jsou naprosto prumerni hraci. To samy ty WRs tam. Kdyz pominu super dvojku Ebron a Hilton tak tam pak zari lidi jako Rogers nebo Inman. A stejne ten utok funguje. Reich stejne jako Nagy

Reagovat
Dawon

Tak jako on i ten Ebron je v podstate vec, ktera zaslouzi obrovskou pochvalu...U Lions byl prakticky uplne k nicemu a tady to vypada, ze Reich konecne vi co s nim

Reagovat
Chazy

Jo, asi může bejt. Já je taky moc nerozlišoval, A-, B+, tje nakonec jedno. Na mě prostě Nagy zapůsobil víc, protože hraje vražednou divizi, těžší konferenci a i tak ji naprosto ovlád, sundali i Rams. Jak jsem psal, mít Fangia je prostě velká pomoc, ale furt je on HC a udělal tam řadu správných rozhodnutí.

Naopak Colts prostě pomalejší start a ani to PO ještě němají jistý. Ale pravda je, že tam bylo víc co spravovat a že doopravdy excelují i hráči, kterým se jinde nedařilo.

A jako Vrabelovi sem taky proto dával béčko, že to fakt nějak pozved a ukázal něco dobrýho. A beru na vědomí ty důvody, proč offka nejede, ale jak říká formic, OL je dobrá, RB tam jsou, receiveři tam jsou a nefunguje to ani v nejmenším. Aspoń něco by mělo.

Reagovat
formic81

ja celkove ten utok Titans absolutne nechapu. Ten LaFleur dostal dobrej hype kdyz tam prisel. Pritom ten team ma top 10 o-line, dva super backy. Ti WRs taky nejsou spatni. A vysledek je uplnej pruser a je to fakt nechutny na sledovani. Ja osobne mam problem s Mariotou a myslim ze to neni dobrej QB. Pro me je to horsi Tanehill se stejne chatrnym telem. Vim ze pro GM to bude nesmirne tezky ho neprodlouzit, ale podle me by to meli udelat. To samy Bucs s Winstonem

Reagovat
Chazy

Mariota je sračka, no .. Winston uvidíme. Ale Mariotu bych fakt poslal pryč.

Potíž je v tom, že víš, že na tomhle draftu dobrý QB nenajdeš. Takže je snad lepší mít Mariotu na opci

Reagovat
Kowe

Gruden: E

Nagy: A

Patricia: D

Reich: A

Shurmur: C

Vrabel: C

Wilks: vubec netusim, absolutne me nezajima se na ne sivat a to i přestože je tam druhej nejsympatictejsi rookie qb a nej rookie wr takze z tohohle pohledu bych mohl dat i F, ale nejaky vyhry maj, takze asi spis E.

Reagovat
Chazy

Mi teď došlo, že já napsal, že Hue je F, přitom jsem to hodnotil na stupnici 1-5, takže vlastně Hue u mě byl E.

Reagovat
Kowe

To jsou ti, co utecou z vysky

Reagovat
Sali5

Jinak teda díky všem za gratulace, ještě v 8. weeku jsem byl s bilancí 3-5 jedno místo od sestupu, to kdyby mi někdo v té době říkal, že z toho nakonec bude titul, tak bych se mu asi vysmál. Od té doby už ale bez prohry, hlavně v play-off mi pak vyšlo dost tahů z waiveru.

Je brzo, ale doma jsem se nudil, tak už je aktualizovaný keeper dokument, letos to s těma přestupama bylo trochu složitější, tak snad jsem se nezamotal, kdyžtak si to zkontrolujte (nebo aspoň Dawon teda ) Přidal jsem taky rekordy po vzoru Chazyho a dopsal nějaké zajímavosti, co mě tak napadly z hlavy.

Reagovat
Sali5

https://bit.ly/2Tav406

Mohlo by se hodit no.

Reagovat
Jerichoo

Pouze jeden hráč, který odehrál minimálně 3 sezony, ještě nikdy nepostoupil do play-off(Jericho)

A to som mal po prvom drafte 2016 projekciu na prvé miesto. Chyba bude, že asi málo tradujem, mám z toho ešte trošku rešpekt.

Reagovat
Kowe

Po sezone to pak jeste uprav, nektery rekordy to zmeni a rad bych tam byl vickrat

Reagovat
Dawon

buh Jestli se nekdy potkame na nejakem srazu, tak mas u me panaka

Prestupy zkontroluju az bude trochu cas

Reagovat
Sali5

Reagovat
Chazy

konečně to nemáš tak moc ubohý

Reagovat
Sali5

Hah, říká frajer, co by neměl žádný dokument ke svojemu keeperu, kdyby nebylo mě

Reagovat
kubys

Reagovat
Sali5

keep 'em comin'

Reagovat
Dawon

jen do něj

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Říká, no

Reagovat
Barm@n

Reagovat
-Kopy-

Pěkný, hm ten nejtěžší schedule byl peklo, 110,70 to je masakr proti mě, když to člověk srovná s těma 82 dawona.

Reagovat
Dawon

Zas to ber tak, ze mas hodne fajn mlady tym a k tomu ted i super pick

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
formic81

btw PFF zverejnilo top 5 rookie CB a jsou tam hned dva CBs z Bills. Neskutecne me bavi ta prace s jejich obranou. Kdyz si vemu ze Hyde s Poyerem tam sli jako dva prumerni hraci a behem dvou sezon se z nich stali pro-bowleri tak ta prace s DBs tam musi fungovat skvele. Pristi draft musi jit celej do offense a snad ta AFC east bude konecne zajimava

Reagovat
Chazy

ProFootballTalk's Mike Florio reports Jim Caldwell has interviewed for the Packers' head coaching job.

The Athletic's Michael Lombardi reports Jim Caldwell will interview for two more open head coaching jobs besides Green Bay.

Jako osobně doufám, že GB ho brali na pohovor jen kvůli Rooney Rule a nezvažují ho. Podle mě je fakt dobrej, nedoceněnej HC a letošní výsledky Lions možná ukazují, že pod ním hráli nad možnosti dobře. S Peytonem se dostal hned v první sezoně do SB, druhá byla taky dobrá a pak se ho zbavili proto, aby s Luckem pracoval nějakej QB kouč.

Fakt bych si přál, aby šel do sympatickýho týmu a ukázalo se, jestli na to má nebo ne. Ale abych mu moh fandit, což v GB fakt nehrozí. Ale já hádám, že oni půjdou do nějakýho QB kouče, aby spravil Aarona.

Reagovat
Chazy

Na druhou stranu, když jsou v NFL kvalitní černí koordinátoři jako Bieniemy, Flores, Woods, Edwards, Manuel nebo Norton, tak by byla fakt hrozná píčovina to plácat na lidi, co se neuvažují doopravdy ...

Reagovat
Chazy

I když on vždycky člověk uvažuje nad HC tak, že si vybírá ty dobrý koordinátory. Ale prostě HC job není jen o koordinování poloviny hry, často to nedělají HC vůbec. Je to prostě manažerská pozice, musí bejt schopnej uřídit fungování celýho týmu, tréninků, přípravu u videa, fungování kabiny atd. A že je někdo dobrej koordinátor vlastně neznamená nic, sám Belichick necalluje útok ani obranu, i když má vliv na obojí.

Takže se tradičně skloňují jména jako Dan Campbell, což byl ten namakanej interim u Dolphins, protože je prý geniální lídr a neuvěřitelně inteligentní člověk, i když nikdy neřídil ofenzívu ani defenzívu.

Podobně u nás je zájem o Jeoa Judge, což je koordinátor ST, nebo třeba lidi jako Keith Armstrong, Kris Richard, což taky nejsou OC ani DC.

Fanoušek vlastně ani nemá šanci odhadnout, kdo by měl bejt dobrej HC, protože nejde jen o to callování zápasů. Člověk nikdy neví, jestli calluje svoje schéma a nebo schéma, co s ním dělal HC, nebo co mu celý dělal HC, jak moc calluje podle přání HC, jak přesně funguje v osatních činnostech, jestli je lídr a umí ty hráče trénovat, nebo to všechno je na HC a jak to pak bude vypadat, když najednou bude řídit všechno sám.

Reagovat
Chazy

ProFootballTalk's Mike Florio reports the Packers have been connected to Northwestern coach Pat Fitzgerald as a potential replacement for Mike McCarthy.

Sports Illustrated's Albert Breer reports the Bucs are the team Mike McCarthy has "been connected to the most."

Reagovat
Kowe

To by bylo super mit McCartyho u Bucs.

Reagovat
Chazy

By z toho byla brutální divize z hlediska HC ... 2 SB vítězové, 2 SB poražení, 4 top HC.

Reagovat
Chazy

Oklahoma HC Lincoln Riley said Thursday that he is not interested in any NFL jobs right now.

"I can’t tell you how I’m gonna feel in 10 years, but no, not right now," Riley said Thursday. "If I wasn’t at one of the elite programs in the country, maybe, but no, I’m very happy where I’m at right now."

Reagovat
Chazy

Jen připomínám, že od 22:00 a 02:00 jsou dneska college playoff semifinále a bude na co koukat.

Od 18:00 je teda ještě Gators Michigan, ale i já jako Gators fanda si to pustím jen na druhej monitor vedle LFC, protože to bude nekoukatelná mrdka, a to hlavně díky Michiganu.

Reagovat
formic81

Jsem zvedavej na toho tvyho Lawrence teda

Reagovat
Chazy

Já taky. Ale i kdyby to posral, asi to nevadí ...

Fakt je to, co jsem si myslel, že je Rosen, teda novej Peyton/Luck. Ono u Rosena to tak viděli třeba Jeremiah, ale PFF s ním mělo problém. U Lawrence se shodují úplně všichni, i PFF už ho nyní vidí jako top level QB, i když ještě ne nejlepšího. A to prostě v době, kdy ostatní freshmani většinou sedí a koukaj, nebo když hrají, tak game managerují.

Reagovat
formic81

jojo to je husty.. on by mel bejt eligible pro draft 2021 ne? jinak co ten Daniel Jones z toho Duku? Ted jsem na twitteru zaslechl parkrat jeho jmeno. Ze by to mohl bejt takovej Wentz 2.0

Reagovat
Chazy

Bohužel netuším, na univerzity jako Duke se nekoukám

Reagovat
Barm@n

Boží zápasy, určitě si udělejte čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Anketní dotázka. Když váš tým už má jistej postup o play off a o nic nehraje, tzn. ani ne o potenciální bye week, jste pro větší šetření opor? Nebo byste tam poslali plnou palbu? Nebo nějakej kompromis, nějaký opory jo, nějaký ne? Nebo všechny ale jenom na chvilku. Jerry totiž rezolutně prohlásil, že u nás žádný šetření nebudou a proti Giants budou hrát všichni, což ne všichni kvitujou s povděkem. Upřímně, kdyby bylo na mně, tak nechám klíčový hráče odpočívat a hrát nechám jenom Daka, protože ten potřebuje zápasovou praxi, aby se dostal do nějaký aspoň trošku formy.

Reagovat
Dawon

Ono jako uprimne receno uplne to same rikal i tusim 2 roky zpatky, a nakonec se opory setrily Takze bych to bral dost s rezervou.

Ja jsem urcite pro, ve fotbale je to riziko zraneni fakt obrovske, prijde mi blbost nejak zbytence vystavovat ty hrace pridanemu riziku pred PO...tech par nejdulezitejsich hracu posadit uplne, zbytku nejak zkrouhnout hraci cas a dat hodne prostoru sirsimu kadru

Reagovat
Sali5

A kdyžtak klasika no.

http://blabseal.org/frodo/

Reagovat
Chazy

by mě vůbec nenapadlo

Reagovat
Chazy

Gators

Tohle je největší výhra, co jsem s nima za těch pět let prožil, určitě větší jak nad Iowou v Outback Bowlu dva roky zpátky. Větší bowl, lepší soupeř a hlavně si prakticky ani neškrt.

A super na tom je, že se to povedlo bez QB. Prostě změna HC vyšla. Ale i tak doufám, že Gators najdou QB dřív než skončí Brady a nebo že Patriots Bradyho hned nahradí. Fandit týmu bez QB je prostě utrpení a já u Gators nic jinýho nezažil, dokonale mi to vyvažuje ty Pats.

A jako fanda NFL si nedokáže ani představit, co na college znamená, když tým nemá QB zlatí Lindleyové, Weedenové, Johnsoni a podobní.

Jo a Patterson tradičně kvalitní výkon proti Gators, úplně jak když hrál za Rebels.

Reagovat
formic81

tak ted TD byl moc fajn od Lawrence

Reagovat
Chazy

Jako tohle je bohužel podle očekávání, no.

Nahovno je, že ten druhej může dopadnout stejně. Ale třeba Murray Alabamu sundá tak, jako to kdysi dokázal Watson. Potíž je, že i kdyby, tak prostě nemá obranu a Bama má útok. Ale každopádně Murray zvažuje NFL:

Oklahoma redshirt junior QB Kyler Murray is "very much weighing whether to enter the NFL draft."

The Athletic's Dane Brugler believes Oklahoma redshirt junior QB Kyler Murray would be a top-50 overall pick if he committed to football.

Reagovat
Chazy

Ale prej uvažuje nad tím, že by hrál zároveň MLB i NFL.

Nebyl by první, Deion Sanders hrál obojí, Bo Jackson si dost možná zničil tělo a kariéru tím, že hrál obojí.

Potíž je, že oba ty sporty jsou náročnější než v době, kdy to šlo a obávám se, že to neklapne.

Reagovat
Chazy

Já nevím, nedávalo by smysl to playoff spíš zas zrušit, než ho rozšiřovat?

Je to každej rok stejný, jsou dvě jasně nejlepší college, který vyhrajou semifinále debaklem a zajímavej je až poslední zápas. Já si nevybavím jedinej zajímavej SF zápas na college.

Když bude v PO týmů 8, tak sice možná bude o nějakej zajímavej zápas víc, ale ty nejlepší 2, možná občas 3 college, stejně vyhrají všechno naprosto jasně.

Kdyby Clemson a Bama hráli jeden bowl, Notre Dame a Oklahoma druhej bowl, tak jsou dva zajímavý zápasy, takhle bude zajímavej jeden a 2 mrdky.

Reagovat
Chazy

Výsledky těch semifinále za tu dobu, co PO existuje:

59–20

42–35

37–17

38–0

31–0

24–7

54–48 2OT

24–6

30-3

Teď toto, 28-0 po čtvrtině

Přitom finále pak bývaj zajímavý:

42–20

45–40

35–31

26–23 OT

Když budou ty debaklující týmy hrát ještě kolo navíc, bude jen víc debaklů

Reagovat
Chazy

Ale zas potíž je, že z těch 8 finalistů jednou byl ve finále 3. tým a dvakrát 4. týmy. Letos to zas bude asi 1. a 2., ale prostě kdyby playoff nebylo, aspoń v pár případech tam bude to složení jiný.

Ale tje fuk, no, samozřejmě se playoff rušit nebude. Ale je to strašná nuda a je to tak až moc často.

Reagovat
Dawon

Tak hlavne ze ste to tady hypovali, jak to budou skvele zapasy Velmi vzrusujici reklama na college fotbal

Reagovat
Chazy

Co ti mám říct, člověk prostě doufá ...

Je škoda, že je playoff špatná reklama na college. Ale college z principu musí bejt nevyrovnaná, pokud nebudeš dětem nařizovat, kde mají studovat, což prostě nejde. Ne, dokud z nich neuděláš profesionály, co si tím vydělají. Pak bys jim teoreticky moh nějaký rozhodnutí ovlivnit.

Akorát v sezoně prostě tušíš, jakej zápas bude nevyrovnanej a jakej bude vyrovnanej, tak si holt pustíš to vyrovnaný. V playoff to neovlivníš, no. Ale i tak, asi nikdo nečekal, že ta Alabama bude až takovej debakl.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports Adam Gase's future with the Dolphins is "in real doubt."

NFL Network's Ian Rapoport reports the Jets are expected to fire Todd Bowles.

Redskins coach Jay Gruden is expected to return in 2019.

NFL Network's Ian Rapoport reports Josh McDaniels is a possible candidate for the Packers' head coach job.

NFL Network's Ian Rapoport reports interim coach Gregg Williams isn't considered "anything close" to a frontrunner for the Browns' full-time job.

NFL Network's Ian Rapoport reports Bucs OC Todd Monken is expected to draw head-coaching interest this offseason.

Mám radost z Grudena, ale hodně mě mrzí Bowles. Nicméně jsem rád, že s Williamsem se moc nepočítá. Josh k Packers prosím ne

Reagovat
formic81

proc je ti lito Bowlese? Neudelal tam nic, krome ty prvni sezony. Schvalne jsem koukal na ty stats obrany a krome toho roku 2015 to byla fakt bida. Navic ted by mel bejt hlavni ukol rozvoj Darnolda.

u Phins jsem cetl, ze chteji Jima Harbaugha na tu season 2020

ten Monken je docela zajimavy jmeno, ale proste bych nebral cloveka z teamu, kterej je 5-11, celou season se tam toci QBs a jeste vetsinu bodu naberou v garbage time..

ja bych byl rad kdyby konecne dostal sanci Vic Fangio, plus mam rad Leslieho Fraziera kterej letos postavil skvelou defense v Buffalu. A jeste se dost sklonuje jmeno David Toub (chiefs special team)

ten Riley se na to vysral... nejaky jiny kandidati na college?

Reagovat
Chazy

Protože je to sympatickj a zábavnej člověk, má fajn tiskovky. Já prostě do toho sportu občas tahám i jiný věci než jen statistiky. A nejsem si ani jistej jeho neschopností, prostě nikdy nedostal ani trochu relevatnní útok a ono je pak těžký mít statisticky dobrou obranu, když máš často špatnou field pozici. Ale argument s Darnoldem chápu, i to vyhození chápu, jen mě to mrzí.

'Fins jsou kokoti.

Fangio pokud vím, tak HC ani bejt nechtěl, není to zrovna lídr a je mu už 60. Ať dělá to, co dělat umí. Frazer prostě jako HC už vyhořel a taky je mu 60, no .. ale šanci by asi zasloužil.

Pat Fitzgerald a Matt Campbell jsou další college adepti.

To 5-11 je super myšlenka. Bys pak nebral třeba Belichicka, Lynna, Tomlina.

Reagovat
formic81

tak o tom Tomlinovi a Bellichikovi nevim, kdyz jsem ten sport nesledoval v tyhle dobe. Zaroven si zminil jednoho z nejlepsich treneru historie a ten druhej je top trener 21 stoleti. a u toho Lynna podle me hralo dost velkou roli stesti. Aby z jedny sezony kde zacina jako assistent HC se dostane pres vyhazov Romana k OC a pak z dalsiho vyhazovu vyusti sance HC. Pak dalsi leto prevezme team plnej talentu s franchise QB a zacne to fungovat..

nevim no.. neprijde mi adekvatni zamestnat nekoho, jehoz offense udelala nejvic TO's letos, 4 nejhorsi running game v lize a ja si dost myslim ze cela ta produktivita utoku prichazi v garbage time. Ano vim ze tohle neni jenom jeho mess a Koetter mel letet uz davno, ale tohle mi fakt neprijde jako dobra vizitka pro potential HC job.

Reagovat
Chazy

Zas ber to tak, že vedení ti společně s HC nesehnalo pořádnýho RB, abys mohl mít kvalitní dvojdimenzionální útok. HC ti nesehnal DC a nezařídil ST, co by ti dávali dobrou field pozici a dobrý skóre. Prostě jsi nucenej tlačit míč dopředu s rizikem, protože furt prohráváš.

Bejt koordinátor je prostě těžký, zodpovídáš za 1/3 hry a ještě ti do toho remcá HC. A ti další koordinátoři můžou bejt fakt nuly a kurvit ti to.

Jestli ho někdo chce jako HC, tak protože se líbí jeho schéma, jeho pohled na fotbal, jeho organizační a vůdčí dovednosti a další věci, do kterejch prostě nevidíš. Takže já prostě to moc nehodnotím, jen si nemyslím, že je fér koordinátorovi předhazovat výsledky týmu jako takovýho. Ty příklady mě jen tak napadly, protože si ještě pamatuju, že Lynn přišel z nefunkčního Buffala, že Tomlin byl DC Vikes, kteří nefungovali a jak tupě Browns vyhodili Belichicka.

Já jako neříkám, že se pleteš, třeba je fakt riziko ho brát. Ale podle mě to moc neposoudíme. Posoudíš HC, co už v NFL jsou, posoudíš kvalitu OC, DC, ale jen v kontextu tý pozice, HC už je prostě jiná věc. Já si vždycky radši počkám. Jen rád ty jména znám, abych tušil, co jsou zač

Reagovat
Chazy

A k tomu ST koučovi. K tomu je asi za moje názory nejlepší tenhle můj příspěvek:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/cech-chvalil-defenzivu-arsenalu-pri-vyhre-nad-tottenhamem-381580/?forum=1&nocount=1#post10816539

Prostě si nemyslím, že máme šanci hodnotit

Reagovat
formic81

jojo to jsi napsal hezky...

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the "expectation around the league" is the Bucs will move on from Dirk Koetter.

According to NFL Network's Ian Rapoport, it's "possible" the Broncos could retain Vance Joseph as head coach and pair him with Gary Kubiak at offensive coordinator.

Bengals coach Marvin Lewis will meet with owner Mike Brown to determine his future on Tuesday.

According to NFL Network's Ian Rapoport, coach Mike Tomlin is not in danger of losing his job regardless of whether the Steelers make the postseason.

Koetter jupí, Lewis ať skončí a třeba zkusí GM job, to by mu mohlo sedět víc. Ten Joseph zní zajímavě ... ale Marrone + Coghlin moc výsledky nepřineslo, tak nevím. Tomlina mám rád, ale fakt nevím, jestli není čas, aby to zkusil jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, zvládnou to Vikings proti Bears?

Reagovat
niflheim

Marrone prý zůstává.

Reagovat
Sali5

tuhle sezónu fakt nedávám

Reagovat
Sali5

Se jdu ožrat, snad neusnu do Colts.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten typek z Chargers

Reagovat
Chazy

Updating an earlier report, Mike Silver confirmed Panthers coach Ron Rivera was told he'll return to the team in 2019.

Former Jets and Bills HC Rex Ryan reportedly has interest in the Miami head coach job, and former Miami players are pushing Miami executives towards hiring Ryan.

In a statement released after Sunday's season-ending loss to the Texans, Jaguars owner Shad Khan confirmed the team will retain coach Doug Marrone and GM Dave Caldwell for the 2019 season.

Ale pozor, zpráva dne Bych jim snad začal fandit

NFL Network's Mike Garofolo reports his colleague Mike Mayock has emerged as a "strong candidate" for the Raiders' general manager vacancy.

Reagovat
Chazy

Mahomes 3. v historii NFL s 50 TD

Řek bych, že Peyton a Brady ho v tom klubu rádi uvítaj, koneckonců je právě po nich 3. nejlepší QB tohodle milénia.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Sali5

v průběhu sezóny jsem se toho rekordu trochu obával

Reagovat
Dawon

Zimmer Challenge roku

Reagovat
smazaný uživatel

Mužete mi prosím vysvětlit, proč sakra Zimmer ohlásil challenge, dyž už ten první down Cousins pak získal z té následujíci akce?

Reagovat
Chazy

Takhle to nefunguje. Jak se rozehraje další snap, tak už challengovat zpětně nejde.

On to samozřejmě hodil před tím, než Cousins zahrál a tím ta hra nikdy neproběhla

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, děkuju. Jen mi prosím vysvětli, proč se teda hra vůbec uskutečnila? Bych čekal že nesouhlasí s rozhodnutím sudích, tak to tam hodí a jde se posuzovat challenge. A ne že se mezitím rozehraje další akce.

Reagovat
Chazy

Protože to hráči netušili, že si někde 20 yardů za nima na sidelině trenér hodil vlaječku.

Oni to často hází fakt na poslední chvíli a než to rozhodčí v hlavě zpracuje a zapíská, tak se holt rozehraje. Tady se písklo hned po snapu, proto taky hráči signalizovali false start, protože mysleli, že to písknutí je k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

rozumím, díky

Reagovat
Chazy

Hlavně challenge většinou není z hlavy HC, ale nějakýho koordinátora, co čumí nahoře na obrazovce na záznam. Tak než se na to podívá, řekne HC, aby to hodil, HC to hodí, to je prostě proces. A holt to často stíháš jen tak tak.

Proto když má challengovat obrana, tak se snaží útok co nejdřív rozehrát, aby defenzivní tým tenhlep roces nestih a už to pak challengovat nemohl

Reagovat
formic81

ty Vikes tam fakt nechci..

Reagovat
Chazy

Ta jejich OL je děsivá

Reagovat
I am Mancunian

našťastie tam nebudú

Reagovat
formic81

Jako ta o-line Cards. To je jak ta legendary lajna Seahawks z roku 2016. Ty na ty 1ce jeste vezmou toho LT z Bamy a Bosa bude nas

Reagovat
Chazy

Ať budete první vy nebo oni, podle mě na 95 % trade down. Nedokážu si představit nic jinýho na tak slabý QB class, fakt si nemyslím, že něco jinýho hrzí

Reagovat
formic81

Podle me prvni pujde na 3-4ce. Vsichni si pockaj na tu class 2020.. ale uvidime na draft process

Reagovat
Chazy

Nikdo nikdy nebude čekat 2 roky na kohokoliv .. GM nehrajou počítačovou hru, po sezoně můžou bejt vyhození. Draftovat podle toho, co bude další rok na draftu, to by byla profesní sebevražda. Jestli tam bude QB, co má na to bejt franchise QB, tak půjde first overall.

Jestli tam je, to je otázka jiná, ale kdyby jo, někdo za něj zaplatí majlant.

Reagovat
Chazy

Navíc kdo jako zázračnej je na 2020 class?

Reagovat
formic81

Nevim.. jsem neco cetl jenom

Reagovat
smazaný uživatel

Bears nasadili druhou defku. Už si uvědomili, že lepší je hrát znovu proti tejhle ofce

Reagovat
formic81

No ona i ta druha defka docela prasi

Reagovat
smazaný uživatel

Bucs vyrazili Koettera.

Reagovat
Chazy

díkybohu

Reagovat
formic81

Seahawks super sezona no. Furt kdyz mas dvojku Caroll a Wilson, tak si safe

Reagovat
Dawon

Jezisi Ravens, nebudte kokoti, nepoustejte tam Steelers

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ravens

Playoff bez Steelers, tje krásný.

Každopádně ten druhej down, to Mayfield hodně posral

Reagovat
Dawon

Easy

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles’ QB Nick Foles has a $1 million incentive if Philadelphia goes to the postseason AND he plays 33 percent of team’s plays. His bruised ribs that prevented him from finishing today’s game now mean he played 32 percent of Eagles’ plays.

tvl

Reagovat
Chazy

Ale co je hlavní, tak prej věřej, že má ty žebra ok

Reagovat
smazaný uživatel

No jako dyby mělu odehrát PO se Sudfeldem, to už by byla haluz i na Eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Colts.

Reagovat
I am Mancunian

Luck nádhera

Reagovat
aither

Luck pls

Reagovat
I am Mancunian

Nelson aký tackle

Reagovat
Kowe

Reagovat
Jerichoo

Wtf

Reagovat
Trand

Podobnej případ u Giants - ten hráč s 35.

https://twitter.com/barstoolsports/status/1079467379149684736

Reagovat
Chazy

Arizona Republic columnist Bob McManaman is "hearing" Mike McCarthy "will be the next head coach of the Browns."

To by bylo krásné. Ale jméno toho novináře slyším poprvý a je to už tak třetí franchise, kde určitě má být. Ale každopádně ty týmy s mladýma QB po něm asi hrozně jdou

Reagovat
Chazy

It would have the possibility of being a truly disastrous hire. McCarthy and Baker Mayfield's personalities are as close to exact opposite as possible.

Ale dobrá připomínka

Reagovat
formic81

jmenuj vic bizarni duo nez Mayock a Gruden.. Raiders baby

Reagovat
Chazy

magoři

Reagovat
formic81

tohle bud bude dynasty team nebo totalni pruser.. nic mezi neexistuje.

Reagovat
Kowe

čím dál víc se to blíží průseru

Reagovat
Chazy

Já teda právě nejvíc čekám roky těžký práce a nakonec zaseknutí se někde kolem 8-8

Reagovat
Trand

První NFL meme tým no.

Reagovat
Chazy

Florida junior T Jawaan Taylor declared for the 2019 NFL Draft.

It's not a big surprise, as Taylor (6'5/349) is considered one of the best offensive linemen in this class, and helped Florida roll over Michigan in the Peach Bowl on Saturday. Reports from analysts like Charlie Campbell note that he has impressed with his size, mobility and ability to be more than a space-taker as a blocker. Campbell projects him to go third overall in his latest mock, but most analysts seem to believe he's going to be a mid-first round pick, with a chance to go higher, obviously, if he tests well.

No, mrzí mě to je fakt skvělej. Snad půjde aspoň top 10 a nebo třeba top 5.

Draft Analyst's Tony Pauline reports that Florida junior LB Vosean Joseph is expected to declare for the 2019 NFL Draft.

Draft Analyst's Tony Pauline reports that Florida junior DE Jachai Polite "has a good chance" to declare for the 2019 NFL Draft.

Ale osobně je všechny chápu, letos prostě hráli a vyhráli velikej bowl. Zakončili tu kariéru u Gators na vrcholu a největší UF výhou za řadu let zpět. A prostě nejde očekávat, že by příští rok Gators reálně hráli o playoff, no a nakonec je skoro jedno, jestli se hraje největší nePO bowl nebo pátej největší nePO bowl. Takže by tím rokem navíc nic nezískali.

Reagovat
Chazy

The Boston Globe's Jim McBride reports the Packers have requested an interview with Patriots de facto DC Brian Flores.

The Boston Globe's Jim McBride reports the Packers have requested an interview with Patriots OC Josh McDaniels.

jeden z pěti týmů, kde by jim nešlo fandit. A vůbec, Joea Judge nechcou?

Reagovat
Chazy

Cardinals fired coach Steve Wilks.

NFL Network's Tom Pelissero reports Mike Zimmer is expected to remain with the Vikings in 2019.

Reagovat
Chazy

Broncos fired coach Vance Joseph.

Browns GM John Dorsey said interim coach Gregg Williams will interview for the permanent job on Tuesday.

Tak ještě Lewis a tím by to mohlo skončit letos, další vyhazovy už budou chyby

Reagovat
Sali5

Source: The #Dolphins fired Adam Gase.

Reagovat
Chazy

Ale je teda super dostat se do spekulací o vyhazovu a následnej week dostat 42-17 od Bills

Reagovat
Sali5

A Lewise už tam máš taky, konečně

Reagovat
Chazy

Ale jako ty voe, McDaniels ať jde do prdele a přijde Gase jako OC

Reagovat
Chazy

Bengals fired coach Marvin Lewis.

Reagovat
smazaný uživatel

no, bylo načase. ale za ten rebuild a většinu té éry se zaslouží respekt. být fandou Bengals, tak se modlim, aby nepovýšili Jacksona

Reagovat
Sali5

The Broncos have fired coach Vance Joseph after back-to-back losing seasons, sources tell Denver7's

Reagovat
telka11

Tak sezona od Niners opet na kokot, tentokrat z jinejch duvodu nez loni. Po 3. tydnu jsme byli bez QB1 a RB1, coz je proste kill. Tech dalsich par tydnu vypadalo obludne, ale na konci se z toho vyklubalo i par peknejch okamziku. Hlavne teda vyhra nad Hawks.

Tym je porad slabej, slabsi nez jsem si pred sezonou myslel, protoze je a) plnej bustu v obrane b) vede obranu neschopnej clovek. Obe moznosti se podle me doplnujou, chci, aby Saleh odesel. Utok celkem slapal i bez Jimmyho (hlavne teda s Mullensem, CJ je sympos a hodne toho vydrzi ale chtel bych aby muj QB umel hazet), ale obrana vypadala nepripravene, v secondary obro diry a pass rush drzel Buckner, kterej je spolu se Shermanem nas jedinej dobrej obrance. Warner jeste vypada na fajn pick. Jinak nemame safety (Reid ) CB2 a front seven je z vetsiny prumerna.

Specialni shoutout jde Kittlovi. Udelat all-time TE yards rekord kdyz ti hzi tri ruzny QB je neskutecny, specialne od hrace, kterej ani nebyl keeper ve fante na letosek.

Druhej pick Bosa pls, polud tam nebude, tak jinej obrance nebo trade down. Pojdme pristi sezonu na PO s goatem na QB

Reagovat
telka11

Jo a Foster je curak debilni

Reagovat
Chazy

Fakt dává smysl zas investovat do DL? Armstead se rozehrál, do Thomase se investovalo dva roky zpět, Buckner je top.

Jako chápu BPA logiku, ale mít 4 DL first roundery, to by byl fakt bizár. Bosa je každopádně edge, takže by to bylo Bosa - Armstead - Buckner - Thomas? Ale jako zábavný by to bý mohlo, ne že ne.

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

Pruser je ze Armstead s Thomasem fakt zadnej tlak neudelaj. Proti runu ok, ale oba se daj oznacit za takovy polo-busty. Thomas fakt jako trojka draftu nehraje (ja chtel tenkrat Adamse nebo Lattimora) a Armstead byl tusim 17ka a nejakej progress tam neni moc videt. Ale abych jenom nepicoval, tak aspon ten Thomas ma nejaky naznaky a to zlepseni je tam videt. Akorat oni ho cpou furt na ten edge a ten stred mu paradoxne sedi vic. Ale furt ten edge je fakt nutnost.

Reagovat
telka11

No, jenze jak pise formic, my ani tak nemame pass rush DeFo je bozi ale proc neinvestovat do slabiny jenom proto ze uz jsme do ni investovali a nevyslo to? Thomas musi byt uprostred, jiank je marnej. Jinak leda CB..ale taky se priklanim k trade downu

Reagovat
Chazy

Jsem zapomněl reagovat. Já si právě nejsem jistej tím, jestli to doopravdy nevyšlo, prostě jsou ti hráči mladí, zlepšují se.

Třeba by stačil edge ze 3. kola, aby ta DL byla komplet.

Ale jako jasně, jestli je Bosa generační talent a něco typu Garrett, tak to brát musíš

Reagovat
formic81

ten Reed s Harrisem vypadali docela fajn. Ale chce to poradnyho safetyho. Bohuzel jestli mame hrat furt tu Seattle defense pod Salehem, tak musime nutne sehnat ball-hawking safety. Earl Thomas bude chtit do Dallasu ale jeho bych zkusil. Na tom LB vypadal fajn ten Lee. Jinak ja nejvic doufam v trade down treba s Jags nebo Giants. Napakujem se a na 6-7ce dostanem furt raketu dobryho hrace. Kdyz to nepujde tak bych to videl na edge,edge a edge. Jo a jeste bych byl pro true WR n.1. Pettis to zvladne jako dvojka, plus ten Bourne a Goodwin budou fajn jako depth ale my musime sehnat Jimmymu jeste jeden spolehlivej cil.

Reagovat
telka11

No, pro me je Goodwin ok a mame top 3 TE v lize plus Jerricka jako pass-happy RB. Musime proste neco delat s tou obranou, snad jsem nas letos nevidel udelat dulezitej stop

Reagovat
smazaný uživatel

Ze šesti nejlépe placených QBs nebude hrát play off ani jeden.

Reagovat
telka11

Tak on z nich do top 5 skillem patri jenom Aaron. Stafford uz jinej nebude, Kirk se ukazuje jako jeste vetsi bust, nez jsme doufali, Carr je Raider, jenom ten Ryan...az dobehnou kontrakty top mladaku, tak jsem zvedavej, kde ten trh bude. Btw objemem kontraktu je top 5 i Luck ne? Jenom nemel takovej cap hit letos. Jo a pak jezis Jimmy

Blby je, ze ty kontrakty seproste furt vyplati, protoze ty tymy by byly mnohem vic v prdeli bez nich nez jsou ted

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že nejde o letošní cap hit, jestli jsem to dobře pochopil, tak tohle je celková hodnota smlouvy dělená počtem let. Dyby to bylo podle letošních cap hitů, tak v top 6 je Luck, Flacco i Brees.

Reagovat
Chazy

7 týmů v playoff má QB na rookie kontraktu, no. Je to holt to nejvýhodnější, trefit franchise QB a stavět kolem něj drahej tým, než se musí on draze podepsat.

Ale když se člověk podívá na ty ostatní QB v PO - Rivers, Wilson, Luck, Brees, ti všichni někdy měli taky top 5 kontrakt v NFL. Jen Brady je retard.

Reagovat
Kowe

Brady je naopak genius, od penez ma manzelku a sam se zameril na uspechy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

No, tak se rozjel ten kolotoč trenérskej, hromada pohovorů. Abych to tak shrnul:

Mike Munchak - Evidentně hrozí, že brzo dostane druhou HC šanci. Teď je OL kouč u Steelers a Tomlinův asistent. Broncos, Dolphins a Packers už si požádali o pohovor.

Bruce Arians - Nějak mu ulíto v médiích, že krom Browns by dal šanci i Bucs, takže už si ho Licht pozval na pohovor

Adam Gase - Evidentně nehrozí, že by příští rok nebyl HC. Hodně ho chtějí Browns, aby pracoval s Mayfieldem. Prý ho už pozvala většina týmů bez HC

Mike McCarthy - Je spojován snad se všemi, ale on třeba teď řekl, že nepůjde do Arizony, protože se kvůli rodině nechce moc vzdálit Wisconsinu. A tím se podle mě jeho možnosti dost omezují.

Eric Bieniemy - Jets, Bucs a Dolphins si o něj požádali. Bylo by to kuriozní - Reid by přišel o 3 OC za 4 sezony (Pederson, Nagy).

Dan Campbell - Už jsem ho tu zmiňoval, byl to ten interim Dolphins, co vypadal, že by hned mohl sám jít hrát. Nikdy nebyl OC ani DC, teď je asistent Paytona u Saints. Ale o pohovor už si požádali Browns, Cardinals a Packers.

Vic Fangio - Asi netřeba představovat, zkoušejí ho Broncos a Dolphins

John Harbaugh - Prý Broncos vymýšlí, jak ho ukrást Ravens

McDaniels a Flores - Tradiční zájem o koordinátory Patriots, o oba si řekli Packers.

O další bývalý HC je taky zájem. Caldwella krom Packers budou pohovořit i Jets a další týmy, Pagana pak Packers a Broncos.

A pak samozřejmě se objevily úplně nový jména:

- Kris Richard (pass-game coordinator Cowboys) - Požádali o něj Jets a Dolphins

- Nick Sirianni (OC Colts) - Browns

- Todd Monken (OC Bucs) - Jets

- Kevin Stefanski (OC Vikes) - Browns

- Zac Taylor (QB kouč Rams) - Cardinals, Bengals, Broncos

- Matt Eberflus (DC Colts) - Browns

- Matt LaFleur (OC Titans) - Packers

- Shane Waldron (pass-game coordinator Rams) - Bengals

Reagovat
Chazy

Samozřejmě nemá smysl zapamatovat si všechna jména, ale často pak ti lidi nakonec jednou HC dělají.

U Gase věřím tomu, že budou Dolphins plakat. Ale i on se musí změnit - on stál za tím, že odešli Suh, Ajayi, Pouncey a další, že letos nehrál Parker. HC kouč prostě musí bejt psycholog, NFL je plná excentrickejch a specifickejch lidí, bo se často dostali z naprostý bídy a chudoby za krátkej čas k velkým penězům a trochu jim z toho jebe. A je potřeba HC, co to umí ukormidlovat, udělat z toho partu, vymezit nějaký hranice a řídit to. A ne vyhodit každýho, kdo nesedí do přesně vydefinovanýho průniku povahovejch vlastností.

Munchaka i Pagana pamatuju jako tragédy, takže bych byl fakt zvědavý

Chápu zájem o Florese. On nikdy nehrál NFL, buduje si koučingovou kariéru od 23 let. Takže ve 37 letech má 14 sezon zkušeností, a to ne jen jako defenzivní kouč, on začínal jako skaut. Takže chápe logiku NFL z daleko většího spektra jak obyčejnej trenér. A hráči ho neskutečně milují, pro kabinu Patriots to bude šílen rána, když odejde. Odchod Patricii byl asi hráčům fuk, ale tohle by je sundalo.

Stefanski je podobnej případ - jo, až letos se dostal k OC jobu. Jemu je 36, ale taky už dělá kouče od roku 2006 a byl třeba i asistent head coache, takže zase má větší vhled do HC jobu.

Taylor, Waldron, jména slyším poprvý, ale logika je jasná, no. Hledat u McVaye další McVaye.

Reagovat
formic81

obcas si rikam ze je skoda ze se timhle nezivis

btw ja tak nejak myslel ze McDaniels uz zustava, aby to pak po Billovi prevzal. Hodne bych se idvil kdyby odesel..

ten Campbell je zajimavej.. jestli uz hvezdil u Dolphins, tak skola Paytona ho musela obohatit jeste vic.

Reagovat
Chazy

Já v tý době NFL sledoval a nijak mě Campbell nezaujal ... akorát od pohledu je to fakt týpek. Ale evidentně si tím působením vytvořil dobrý jméno a zájem je, no.

Pokud jde o Joshe, tak podle mě má v hlavě, jak vyhořel u Broncos a chce si bejt jistej tím, kde to zkusí příště. Patriots jsou jasná volba, ale to může čekat roky. Chápu, že se možná bál Colts, koneckonců poloinvalidní Luck + Irsay mi vždycky přišel jako debil. Ale u Packers je skvělý vedení + jeden z nej QB v NFL. To by prostě muselo lákat.

A tyvoe, živit se tím .. Kdyby ses mě včera zeptal, kdo je Stefanski, tak ti řeknu že OC Vikes. Co je zač jsem zjistil, až když jsem psal tenhle příspěvek. Proto mě to tu baví, že si tím ty znalosti prohloubím.

Reagovat
Sali5

Ten Pagano je snad vtip omg

Reagovat
Chazy

Já bych se Pagana nebál, to snad nehrozí. Těch pohovorů uděláte 10-20 a on snad musí patřit mezi ty jména, co maj menší šanci. Ale určitě to ukazuje, že nemá tak špatný jméno, jak by člověk čekal a jestli se někde znovu prosadí a osvědčí jako obyč člen koučing týmu, třeba časem šanci dostane. Tak jako to vypadá u Munchaka.

Elway teda řek, že určitě nebere Gase, ale co je zajímavý, tak je taky zpráva, že součástí vašeho týmu pro příští rok by měl být Kubiak. Pravděpodobně jako OC nebo něco jako Coughlin. To podle mě otevírá prostor tomu, abyste brali defenzivního HC nebo HC jako Campbell, co nebude řídit ani jedno, protože si prostě nemyslím, že dává smysl Kubiak + další člověk s vlastní a jinou ofenzívou.

Reagovat
formic81

#Steelers WR Antonio Brown was benched for Sunday's game vs Cincy, per @EdBouchette. Brown had a heated dispute with a teammate during Wednesday's practice. Brown was "disgusted" and threw a football at one of his teammates. He also skipped Saturday night's team meeting.

at klidne skonci jeste Ben a muzou jit do utlumu hezky na par let. Uz jich mam docela dost za posledni roky

Reagovat
telka11

Tak uz si rekl o trade Steelers se rozpadaj zajimave v utoku, otazka, jestli Ben letos neskonci nakonec jaka je podle vas vubec potencialne Antoniova cena? Nejak mi pasuje k Patriotum jako tenkrat Moss

Reagovat
formic81

prvni kolo? vzhledem k jeho veku.. nejaky mid

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli ho budou chtít trejdovat v rámci konference.

Reagovat
Chazy

Právě prej žádnou ofiko žádost o trade nepodal, jen nějakej výbuch emocí. Kdo ví, zatím bych to nehrotil.

Podle mě WR třicátník nemůže stát víc jak 2. kolo, když už první, tak nějaký fakt strašný, 28. +

Reagovat
formic81

podle me to je hrac co odehraje dalsich 4-5 sezon v top forme. Takovej Larry 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se Tony líbil u Colts. Otázkou je, jestli by to tam Frankiemu nerozesral. A jestli tam skončí Bell, tak by stejně těch picburčanů měli moc

Reagovat
Chazy

Zas když to jsou dva nejlepší hráči na svejch pozicích, tak to asi nevadí mít jich moc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On to byl vtip, akorát mi ulítnul smajl

Reagovat
formic81

The #49ers would be interested in an elite receiver if he was made available for trade. I, for one, am shocked.

uz probehly zase nejaky zpravy o OBJ.. ja bych se nejakymu vetsimu tradu nebranil.. prvni kolo 2020 bych klidne poslal pryc.. jsme v ty kasi uz moc dlouho a potrebujem udelat nejakej splash jako udelalo Chicago

Reagovat
Chazy

Jenže co se musí stát, aby byl top WR k dispozici prostě proč by to někdo dělal, proč ho tradovat.

Reagovat
formic81

nevim.. kdo by tradoval future HOF pass-rushera? nikdy nevis

Reagovat
Chazy

No, někdo, kdo ho má v týmu, když mu končí kontrakt a nechce mu dát prachy, který požaduje.

Beckham je podepsanej na 5 let.

Reagovat
formic81

ok ale stejne.. ta smlouva je navic nejak dobre tradovatelna.. treba budou chtit Giants picky na dalsi draft.

Reagovat
Chazy

To souhlasí. Jak na to koukám, tak post june cut znamená 2x4 mega dead money.

Ale prostě proč, to je pro mě záhada. Seženou těma pickama snad další Beckhamy? Asi ne. Neseženou pravděpodobně ani jednoho. Tradovat picky, kterýma si ještě ani nedraftoval, tje jedna věc, ale tradovat top hráče, kterej je generační talent a víš, že ho nenajdeš třeba na dalších 10 draftech, tje jiná.

Stát se může všechno, ale nechápal bych to. Ať bude hrát dál Eli, ať vezmou rookie QB, přítomnost Beckse pro něj bude zásadní. Dělaj rebuild z opačný strany, než by se dělat měl, ale nemyslím, že je důvod začínat ho celej znovu.

Reagovat
Chazy

Kentucky Vyhrát Citrus Bowl a porazit college jako Penn State, to musí bejt pro takovej menší program fakt neuvěřitelný. Určitě největší den v jejich fotbalový historii.

Benny Snell neuvěřitelnej RB, viděl sem ho asi potřetí v životě. A rozhovor po zápase s ním fakt úžasnej, mimořádnej sympoš, můj novej favorit. Snad dá to 2. kolo na draftu a prosadí se.

Josh Allen 4 sacky a bloknutej FG

Reagovat
Barm@n

Tak po Chazym jsem se největší výhry oblíbené univerzity dočkal i já. Je úžasné, jaký progres v mentalitě a přístupu týmu k zápasům dokázal Herman za dva roky udělat u Longhorns. Jako určitě pomohlo, že Georgia celý měsíc jen fňukala, jak ji okradli o PO, místo aby se připravovala na Texas. Ten výsledek nakonec vypadá vyrovnaně, ale byla to těžká jednosměrka, Longhorns fakt dominovali v každém aspektu hry.

Do další sezony sice odchází půlka týmu (většina z nich mi stejně chybět nebude), ale další 2 sezony zůstane Ehlinger, který sice nemá žádnou NFL budoucnost, ale na college úrovni je to top QB, kolem kterého se dá postavit super team. Jako úplně nečekám, že z Texasu bude hned PO tým, navíc dokud bude u Sooners Riley, tak bude problém vyhrát i BIG12, ale člověk se má po těch letech utrpení aspoň na co těšit.

Reagovat
Barm@n

Jinak zápas nám pochopitelně vyhrál už Bevo:

https://www.youtube.com/watch?v=6jyFNKxH3xg

Reagovat
Kowe

chudák ten fotograft, dostat tím rohem do zad..

Reagovat
Chazy

Gratulki každá prohra Georgie je krásná.

A Bevo se vyznamenal

Reagovat
formic81

Senior Bowl gives 49ers coaches, scouts a chance to spend a week with draft prospects

Tak to neposerte letos pls

Reagovat
Dawon

Jak byste aktualne seradili lakavost volnych HC pozic?

Za me:

1. Browns - ten tym ma vsechny predpoklady k tomu, aby se tam dala nastartovat hrozne uspesna era. Mayfield vypada uzasne, k tomu tam ma fakt velkou kvalitu i na spouste dalsich pozic, a v mych ocich by to byla i takova super vyzva byt konecne ten, kdo s Browns neco dokaze.

2. Packers - Tady je to samozrejme cele o Aaronovi. Kdyby byl o trochu mladsi, tak bych je hodil nad Browns. Pracovat s takovym QB je asi sen kazdeho trenera.

3. Jets - Je tam fajn obrana, mlady (snad) franchise QB, rekl bych relativne trpelive vedeni (Bowles za 4 sezony 24-40, 0x v PO) a potencialne do budoucna ne zrovna nejsilnejsi divize.

4. Cards - Podobne jako ti Jets, ten tym je celkove sice asi horsi, ale taky mlady QB, franchise RB, v obrane je par premiovych hracu a k tomu 1st overall, coz pujde dat urcite pekne zpenezit tradem a ten rebuild poradne nakopnout. Trosku asi odrazuje, ze ted vyrazili trenera jen po roce a silna divize, kde se budou tezko sbirat vyhry, ale jinak je to rekl bych slusna destinace.

5. Broncos - Dobry GM, letosni draft se jim povedl uzasne, vypada to ze na skill pozicich mozna docela pekne poresili budoucnost. K tomu slusna obrana, ale samozrejme nemaji QB a ani moc nemaji pick, ze ktereho by se realne ke QB mohli dostat, kdyz uz tak ma tahle draft class by hrozne slaba - Keenum je pravdepodobne bude za rok zase drzet nekde kolem 6-8 vyher, coz je bohuzel uplne to nejhorsi, co se tymu muze dit

6. Bucs - Dost na hovno pozice, ale porad jsou tam nejaci kvalitni hraci, porad je asi malicka sance, ze Winston ustali vykony a bude akceptovatelny starter, a pokud se to nepodari a pusti ho pryc, tak je tam asi velka sance zustat dal a zacit rebuild, protoze vyhodit trenera po prvnim roce v takove situaci by bylo hodne nefer, pokud by to nebyla vylozene totalni katastrofa ala Wilks.

7. Bengals - Tady toho bohuzel taky moc nelaka. Green starne, Dalton je drzi tak nejak v limbu uprostred tabulky bez relevantnich PO vysledku ale zaroven bez dobrych draft picku, hlavni vyhoda je tady asi velmi, velmi, veeeelmi trpelive vedeni

8. Fins - Tady v mych ocich neni fakt absolutne nic. Tym nic moc, bez QB, bez vysokeho picku, divne vedeni, prijde mi, ze tam chybi jakakoliv jednotna koncepce. Fakt bych rekl, ze tady mozna krom pekneho pocasi na Floride nelaka vubec nic

Reagovat
Kowe

u Bucs bych ještě vyzdvihnul, že taky měli trpělivost s Koetterem a dali mu ještě rok navíc, i když už před letošní sezonou se ozývahly hlasy, že by měl letět.

Jinak asi víceméně souhlasím, ale nedivil bych se, kdyby někdo upřednostnil třeba Bucs před Broncos, někdo zase naopak, někdo by zase radši Bengals. Po té první trojce je to dost vyrovnaný.

Reagovat
Chazy

Obecně se mi to pořadí hodně líbí, i ty argumenty beru. Browns jsou určitě to nejlepší, míra toho talentu je šílená a je tam vynikajíc GM.

Nebál bych se prohodit Jets a Packers, protože Jets mají pro rok 2019 největší volnost v capu, takže bude naprostá svoboda v tom, jak ten tým přestavět, aby to HC vyhovovalo. Ale argument s trpělivým vedením bych nebral tak vážně, protože Maccnagan utek vyhazovu jen tak tak a může se stát, že když nedáš dobrej první rok, vyhodí ti GM a přijde novej GM, co si tě nevybral a třeba tě vyhodí taky.

Zbytek asi +- vidím stejně, jen u Bengals si taky nejsem jistej vedením. Lewis prostě měl v klubu výsadní postavení, takže byl víceméně HC/GM. Ale to novej HC asi mít nebude, takže mu asi bude zas draftovat Mike Brown, což by z toho rázem udělalo 8. místo, protože to je nejvíc nekompetentní osoba v NFL.

U Fins bych ještě dodal, že mají v capu pro příští rok ani ne 20 mega volnýho místa. Bucs podobně, ale narozdíl od Dolphins maj kvalitu.

A teda já bych asi hodil na 4. místo Broncos. Akorát asi ne každýmu se bude líbit, že tam bude Elwayem natlačenej Kubiak jako OC. To možn bude HC taky trochu odrazovat.

Reagovat
Dawon

Vidis no, cap sem nejak uplne zapomnel vzit v potaz, kdyz jsem nad tim premyslel To taky neni uplne mala vec

Reagovat
formic81

Some interesting year-end 2008 v 2018 NFL statistic comparisons

4K yard passers: 2018-12, 2008-6

1K yard rushers: 2018-9, 2008-16

1K yard receivers: 2018-20, 2008-22

10+ sack guys: 2018-22, 2008-12

Reagovat
Chazy

No a HC kolotoč samozřejmě pokračuje.

George Edwards se konečně dočkal pozornosti a pohovoří Bucs. Já myslím, že když se vezme, jak vypadá obrana Vikes od roku 2014, kdy tam vzal DC job, tak si aspoň ty pohovory zaslouží.

Pat Fitzgerald, což je jeden z těch college HC, o kterejch jsem říkal, že by mohli do NFL, naprosto rezolutně popřel, že by měl jít do NFL. Ale Packers ho i tak na pohovor zvou, tak se uvidí.

Adam Gase měl včera pohovor s Jets, ale Browns, kteří s ním byli hodně spojovaní, ho prý ani nepozvou. To už je druhej tým po Broncos, co ho nechce, takže on ten zájem o něj asi nebude tak horkej, jak se novináři tvářili a bude to asi hodně kvalitní PR jeho agenta.

McCarthyho čeká pohovor s Browns a Jets, takže ten jeho nezájem se stěhovat z Wisconisnu se týká asi jen Arizony, protože NJ taky není zrovna za rohem ... a pohovor s Arizonou odmítnul i Eric Bieniemy, takže aktuálně Arizona asi moc neláká. Ale Bieniemy holt má hodně nabídek a zároveň jeho tým je v PO, takže si vybere jen to, co opravdu sám chce. Např. včera byl u Bucs.

Bengals plánují hovořit s Huem a Vancem Josephem. Já vím, že to vypadá směšně, ale ono je naprosto normální, že tým dá šanci koučům z organizace. A Vance Joseph byl u Bengals dřív. Browns taky daj pohovor Williamsovi i Kitchensovi, Packers zas daj šalci Philbinovi. Specifikum Bengals je, že ten Hue tam asi fakt má velkou šanci a není to jen slušnost ....

Brian Flores má naprosto šílený množství zájemců .. Aktuálně s ním chcou mluvit Broncos, Dolphins, Packers a Browns. Říkám, bývalej skaut a není to prostě typickej Billův asistent, fakt úplně jinej typ člověka. Letos asi HC job nedostane, ale z toho zájmu s ním mluvit je znát, že nebude čekat dlouho. Josh to má podobně, ale ten už třeba odmítl Bengals.

No a taky se objevily dvě nový jména z college - Brian Kelly (Bucs) a Kliff Kingsbury (Cardinals a Jets). Kelly dostal Notre Dame do PO, takže to asi dává smysl, fungovala jim hra jako celek. Ale Kingsburyho letos vyhodila jeho college po tom, co 5 let nebyl schopnej zařídit aspoň průměrnou obranu. Je to ofenzivní mastermind, naprosto revoluční člověk, to on vychoval Mahomese a naučil ho to, co umí. Ale jako HC prostě dobrej není. Uvažoval se do NFL jako OC, ale HC žádosti jsou fakt překvapivý pro mě.

A teda fakt je velkej zájem o Caldwella, zvou si ho i Browns + poprvý se mezi těma jménama objevil Pete Carmichael, což je už 10 let OC Saints. Zajímavý je, že třeba jemu škodí, že má ofenzivního HC, co calluje hry, zatímco u Reidových OC to nikomu nevadí a rozebíraj se bez váhání.

Reagovat
Chazy

Vypadá to teda nějak takhle:

Bengals: Hue, Joseph, Lazor, Simmons, Zac Taylor

Broncos: Fangio, Flores, Munchak, Pagano, Zac Taylor

Browns: Caldwell, Dan Campbell, Eberflus, Flores, Kitchens, Mike McCarthy, Munchak, Sirianni, Stefanski, Gregg Williams

Bucs: Arians, Bieniemy, Edwards, Richard,

Cardinals: Dan Campbell, Gase, Kingsbury, Zac Taylor

Dolphins: Bieniemy, Fangio, Flores, Richard, Rizzi

Jets: Bieniemy, Caldwell, Gase, Kingsbury, Mike McCarthy, Monken, Richard

Packers: Caldwell, Philbin, Dan Campbell, Flores, LaFleur, McDaniels, Munchak

Je zajímavý, jak nějaký týmy maj těch jmen o hodně víc. Možná se to ještě doplní a nebo si nějaký týmy to info líp střeží.

Každopádně Bengals jsou vtipní. Hue je kkt, Joseph vyhozenej HC Broncos, Lazor OC Bengals, Simmons ST koordinátor Bengals, jen Zac Taylor je zajímavej, tje QB kouč Rams. A jak píšu, McDaniels je už odmítl.

Líběj se mi kandidáti na Jets a Cards. Broncos mě děsí těma zkrachovalýma HC

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports the Bengals have requested an interview with Bucs OC Todd Monken.

Ok, novinka, tak maj Bengals už dvě jména, co nejsou přímo jejich

Reagovat
kubys

U Kingsburyho je očividný, proč ho zvou jako HC...však nedávno přišel k USC na OC, to nevím, co by mu museli slíbit, aby šel na stejnou pozici z blue-blood college programu, kde si ofenzívu bude moct utvářet daleko jednodušeji k obrazu svýmu.

Reagovat
Chazy

Jo, to jako i chápu. Ale brát někoho na HC, aby ti rozjel QB, i když fakt neuspěl jako HC? Podle mě strašnej risk

Reagovat
Chazy

The Canton Repository reports Patriots OC Josh McDaniels is "enthusiastically interested" in the Browns' head-coaching vacancy.

Tam by mu dokonce i šlo krásně fandit

Reagovat
formic81

ja to otevru znova.. rekneme ze Eagles udelaji opet nejaky delsi play-off run s Folesem.. narazim na trade Wentze.. katastrofalni chyba nebo vhodne reseni pro budoucnost teamu?

Reagovat
Chazy

Tradovat top talent kvůli game managerovi jako Foles, to by byl fakt výsměch Wentz umí věci, který si Foles ani nedokáže představit, že by udělal.

Ale když se s Folesem dobře pracuje, je prostě efektivní QB. Měl by dostat ještě v NFL šanci jako bridge QB, třeba bude dobrej a zůstane starterem. Ale kdo viděl hrát Wentze i Folese snad nemůže uvažovat nad tím, že by si nechal Folese.

Reagovat
formic81

no ona vetsina vymletejch fanousku Eagles nad tim realne uvazuje prej

Reagovat
Chazy

Njn, přitom Foles tam je s Wentzem dva roky a nikdy neměl ani malou naději, aby ho sesadil ze starting místa, dycky se musel Wentz zranit.

Je to zajímavý, že si někdo myslí, že HC má před sebou dva QB a vědomě hraje toho horšího. Kdyby Foles byl lepší, tak letos startoval on a Wentz seděl.

Reagovat
miky10

Tak ono tady hádám nejde o to vybrat lepšího QB, ale vybrat lepší cestu celý organizace směrem do budoucnosti. Nikdo si asi nemysli, že je Foles lepší QB než Wentz, ale protože si to nikdo nemysli, má Wentz výrazně vyšší hodnotu pro trejd. Pokud ti je Foles schopnej (dvakrát v tyhle teorii) vyhrát SB, vážně nedava ani špetku smyslu posílit ten tým jinde? Jako já nevim, neříkám, že je to správná cesta, jen není úplně fér to shazovat s výsměchem jen proto, že je Wentz lepší QB. O tom ta úvaha není.

Reagovat
Chazy

Řeč byla o playoff runu, ne přímo o SB, ale i kdyby šlo o SB, tak ne, nemá to ani špetku smyslu.

Foles byl dvakrát v životě starting QB do sezony a dvakrát docela vyhořel, do toho dvě sezony nedokončil kvůli zranění, tak jako Wentz, takže ani zdravější není. Není to franchise QB, nemá na to talent a Wentz naopak může bejt elitní QB. A když chvíli sleduješ NFL, tak asi tušíš, že elitní QB = prsteny.

Že maj Eagles tak dobrej tým je hodně proto, že maj rookie QB s malým kontratkem a mohli si dovolit dát prachy jinam. Letos končí kontratky oběma Grahamům a Darbymu a pro příští rok maj -10 mega v capu, pro popříští jen 40 mega.

Nemaj šanci udržet takovou kvalitu týmu, aby s nima moh Foles vyhrávat prsteny, naopak se dostanou do toho stavu, ve kterým jsou týmy víc závislý na hře QB a já teda radši budu závislej na Wentzovi za 30 mega než na Folesovi za 22 mega, protože za těch 8 mega neudržím ty hráče, co mám nyní.

Navíc oni opradu potřebují cutnout Folese, aby se dostali v capu do kladnejch čísel, což jim trade Wentze prostě nedá. Ten je prostě postavenej ve win-now módu, ale to fakt nejde věčně. Jako tvůj backup QB má na příští rok největší cap hit z týmu a tvůj franchise mladej QB má ani ne 50 % toho hitu. Fakt snadná volba

Reagovat
Chazy

Ale jak se jim v tom hrabu, tak maj to fakt udělaný super. Grahamové jsou oba staří, pak končí další stařec Kelce, s ním Long, v tu chvíli už půjde cutovat i Bennett.

Budou moct dělat rebuild, zatímco budou bojovat o playoff, prachy na Wentze se tam prostě uvolní samy

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze uvazovat takhle by davalo smysl asi s jakoukoliv jinou pozici, ale QB je proste QB...nikdo nikdy netradne pryc franchise QB, ktery muze mit pred sebou 10-15 let na vrcholu, aby si nechal pochybneho bridge QB...tim tuplem, kdyz je ten franchise QB jeste na rookie kontraktu, coz je prave vec, ktera stavi ten tym do obrovske vyhody a dava jim sanci posilit jinde.

A ono se taky Hrozne rychle zapomina, jak spatny byl Foles na zacatku sezony a jak rychle hnali Wentze zpatky do tymu, ikdyz asi jeste nebyl uplne 100 fit. To ze dokaze Foles treba na 2 mesice nejak magicky najit formu proste uplne nestaci v mych ocich.

Reagovat
Chazy

Jj, jsme se dostali do stavu, jak kdyby ten rozdíl v kvalitě mezi nima byl zanedbatelný, přitom je propastný.

Reagovat
Chazy

Mě teď ještě napadlo, že kdyby to udělali, tak by vlastně museli na Folese dát tag a pak ho buď hrát za takovejch 28 mega, nebo s ním rovnou prodloužit a dát mu třeba 22 na rok.

Takže by si nechali horšího, staršho a dražšího QB, to je fakt scénáře tyvole

Reagovat
Chazy

Vlastně ne, oni ho maj na příští rok ještě za 20 mega, takže ten tag by nutnej nebyl.

Reagovat
Chazy

Hollywood Brown jde do draftu

https://www.youtube.com/watch?v=N7SxC0fCszo

Nikdy nezapomenu tenhle jeho zápas. A to si ještě u druhýho TD musel na ten Mayfieldův pas hrozně zpomalit.

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/OfficialNFLShop/status/1080890784277135360/

Brady tradičně nejprodávanější dres, tak jako každej rok

Ale je to pro mě trochu záhada - však už ho musí mít doma každej, kdo ho má rád, a to min. dvakrát a zas pravidelně si je kupovat kvůli spálení, to by byla drahá sranda

Reagovat
formic81

tipovackaaa

Texans vs Colts - Colts

Cowboys vs Seahawks - Boys

Ravens vs Chargers - Chargers

Bears - Eagles - Eagles

Ja absolutne neverim Texans v play-off. Nemam asi moc racionalnich duvodu, ale kdykoliv jsem letos videl Texans, tak jsem videl tezkopadnej utok, kdy nekolikrat Hopkins zachranoval Watsona z tezkyho pruseru. Ikdyz vetsinu tech zapasu vyhrali, tak spis verim Colts kvuli super o-line, dobry defce a Luckovi..

Kdyby hrali Hawks doma, tak favorizuji je. Nicmene tohle je Jerryworld. Navic posledni zapasy jasne ukazali ze Cowboys dobre vyladili formu, zatimco Hawks se posledni zapasy trapili. Hodne se tesim na souboj obran a ocekavam vysledek typu 17:14.

Chtel jsem dat Ravens, ale verim zkusenostem co ma Rivers a hlavne obrane Chargers. Strasne se tesim na vykon Derwina Jamese, kterej bude asi 90% v boxu a celkove secondary Chargers snad pomuze zastavit ten nechutnej run heavy system Ravens. Hlavne lidi jako Heyward nebo King jsou super proti runu a umi skvele tacklovat. Hlavne Desmond King. Letos jsem ho videl nekolikrat a ty open field tackly zvlada neskutecne. Na druhou stranu ta obrana Ravens je nejlepsi v lize

Tady proste pocitove volim Eagles. Opet v roli underdogs, superbowl MVP za centrem

to zas bude SB

ty zapasy jsou fakt neskutecne vyrovnany.. nepamatuju takhle vyrovnanou WC.. vsechny ty tipy muzou bejt uplne jinak.. sazet urcite nebudu

jak to vidite vy borci?

Reagovat
Kowe

My tipovacku hrajeme celej rok

Reagovat
formic81

play-off tipovackaaa

Reagovat
smazaný uživatel

S Colts souhlasím. Oni sice všichni mluví o super O line a blablabla, ale podle mě tam skvělou práci udělal Reich, ten styl, který zvolil, skvěle Luckovi pasuje a jak jsem ho viděl, tak je to teď podle mě velde Mahomese asi nejlepší QB v lize. Přál bych jim to.

Moc bych si přál, abys měl pravdu, ale já nám teda moc proti Hawks nevěřím. Byť ta regular season od nich byla nemastná neslaná, furt je to jeden z nejzkušenějších týmů co se play off týče, Russ je navíc prostě top QB. U nás naopak Dakovi nevěřim. Na druhou stranu, tohle je zápas, kde konečně může ukázat, že ty naděje do něj vkládaný byly aspoň trochu namístě. Každopádně to samozřejmě bude chtít famózní defense jako v sezoně, LVE a Jaylon snad zaúřadujou.

Taky věřim Chargers, ale to je spíše přání, Ravens mě neba. Ale sem zvědavej, jak si Lamar poradí s atmo vyřazovací fáze.

Poslední zápas budu fandit Eagles teda. Přál bych to Folesovi, Chicago je pro mě taková naleštěná nuda. Tak bezchybná defense (ještě doplněná o Macka!), až to sere Byť teda Trubka se mi líbí, zvednul se pěkně pod Nagym.

Reagovat
Chazy

Jak super O line a blablabla? Vedle změny HC je to největší rozdíl oproti tomu týmu Colts, co hrál třeba 3 roky zpátky. Měli jednu z pěti nejhorších OL v NFL a teď maj jednu z pěti nejlepších OL v NFL, Nelson je excelentní a Braden Smith je jeden z nejlepších picků letošního druhýho kola. Titans si skoro neprdli a to nehrál Ryan Kelly, kterej se vrací.

Kdyby měli Colts tu OL, co měli dřív, tak Reich neReich, po tom 1-5 startu by skončili tak 7-9 a ne v playoff. Jak se rozehráli Smith a Nelson, tak to bylo to hlavní, kolem čeho to postavili.

Reagovat
smazaný uživatel

To nezpochybňuju, jen jsem poslouchal podcast ctsport.cz a tam v rámci chvály na adresu Colts neřekli o trenérovi a jeho přínosu ani slovo.

Reagovat
Chazy

Poslouchat českej podcast o NFL je asi velkej omyl kor když je tolik skvělejch US podcastů

Reagovat
Kowe

Zas ne každej má angličtinu na to poslouchat podcast.

Reagovat
formic81

uprimne pokud neni starsi rocnik coz pochybuju tak tohle by mela bejt dnes automaticka vec..

Reagovat
Maresma

Měla, ale není. Já mám teda ve svým okolí plno vrstevníků, kteří by podcastům v angličtině nerozuměli.

Reagovat
formic81

tak ja chapu, ze kazdej neni talentovanej na jazyky. Ale v dnesni dobe internetu je tolik moznosti jak to vypilovat. Pak vidim lidi v Praze jak nedokazou vysvetlit cizinci cestu na metro a chce se mi brecet..

Reagovat
Chazy

No, tak zrovna to je věc, kterou bych lidem úplně nevyčítal. Když se vezme, jak je u nás postavený vzdělávání, pokud jde o cizí jazyky, tak mluvení a komunikace je prostě to, na co je dávanej úplně nejmenší důraz. Já mám taky občas problém se vyžvejknout, jak potřebuju ..

Naopak si myslím, že hodně těch lidí by zvládlo poslouchat podcast a nebo číst články, bo těchhle dvou činností si každej užil až příliš, hlavně na střední. Ale to, co je nejdůležitější a pro co je třída plná třiceti žáků úplně nejvhodnější, to se prostě vomrdává.

Reagovat
Dawon

Ja si teda taky myslim, ze to je dost blahova predstava, ze by nase generace uz dneska plosne ovladala AJ s urovni anglictiny je to u nas ve srovnani s vetsinou zbytku Evropy furt zoufalost a umim si asi predstavit, ze kdyz by clovek poslouchal nejaky podcast, kde by mu v kazde druhe vete utikal vyznam, tak by z toho asi moc velky prinos nemel

Reagovat
Kowe

a to přitom nejsme ani jak frantíci, kteří odmtají anigličtinu kvůli národní hrdosti.

Nadruhou stranu, takoví Italové nebo Španěláci stojí v AJ taky za piču

Reagovat
smazaný uživatel

Angličtinu mam myslim dobrou a podcasty poslouchám. Jen jsem si ze zvědavosti pustil úryvek českýho. Nevěděl jsem, že tím vyvolám takovou vlnu nevole

Reagovat
Kowe

To jen chazy je fašista neboj ale jako dívat se na NFL na sportu je větší hřích, než si pustit podcast od čt

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbý? Já jak mam gamepass tak vůbec nevím

Reagovat
Chazy

Já bych to tak zle neviděl. Je to ideální pro nováčky, protože oni mají tendenci hodně vysvětlovat z hlediska logiky hry a pravidel atd. Jsou to většinou trenéři z český ligy a ty znalosti sportu jako takovýho prostě mají velký.

Znalosti NFL bohužel ale mají malý a řek bych, že ani moc nesledují aktuální dění. Takže kdo tomu sportu víc rozumí, sleduje ho víc, ten se ze Sportu nemůže dozvědět nic a nikam ho to neposune narozdíl od těch US. Ale pro nováčka, kterýho k tomu chceš posadit, aby ten sport poznal a pochopil, je to fakt fajn.

Ale tak po roce, dvou bych doporučoval to opustit, je to fakt smutný občas ... Ale tak to je se vším. NFL.cz je žumpa jak informačně, tak diskuzí a lidma, co to sledují. Regulérně na tom webu jsou tak 3 lidi, co tomu rozumí tak, aby mohli chodit sem. A český FB skupiny jako sem kdysi házel Tom_Brady_je_Bůh, to je snad to nejhorší. Tam fakt nenajdeš jedinej relevantní post o čemkoliv.

Reagovat
Chazy

Jakou vlnu nevole .. prostě sis postěžoval, že na serveru, kde nejde čekat hlubší NFL znalosti, nejsou hlubší NFL znalosti. Tak jen říkám, že když je tak širokej výběr podcastů nějaký kvality, je omyl pouštět si něco českýho, pak se divit nekvalitě a ještě se nad tím rozčilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No já právě jsem si říkal, že když někdo dělá podcast o konkrétním sportu, tak o tom něco vědět budou. Jakože víšco, že dělaj mizernej fotbalovej podcast člověk bere jako jasně, fotbal je v Česku nejpopulárnější sport, takže budeme mit kliky a na kvalitě nesejde. NFL je furt poměrně okrajová zalezitost a urcitě na tom kliky nenasbíraj, tak bych čekal, že to budou dělat lidi se znalostí problematiky

Reagovat
Chazy

A nevysvětlovali tam třeba nějaký základy? Já bych to zaměřil na to. Vysvětlit proč si pustit playoff a o čem ten sport vlastně je.

Reagovat
Dawon

Kdybys teda jinak hledal neco kvalitniho, tak ja mam hrozne rad Around the NFL podcast z nfl.com...ti chlapi co to delaji jsou takovi velmi specificti trotli, takze to mozna nemusi sednout kazdemu, ale me to velmi bavi

resi tam plosne celou NFL, takze to nejde nejak ultra do hloubky v ramci jednotlivych tymu, ale je to hodne super pro nejake takove udrzovani zakladniho prehledu co se kde jak deje...clovek se tam dozvi fakt spoustu zajimavych veci

Reagovat
Chazy

Texans

Hawks

Chargers

Bears

Ale je to všechno těsný, že to může skončit oběma způsobama. Jen nechápu ten pick Eagles, prostě pro mě nejjasnější zápas a fakt mě hodně překvapí, když to skončí jinak. Fakt čekám, že backup QB zahraje jako backup QB a dostanou napiču.

Foles prostě proti dobrým obranám dobře nehraje, proti Falcons byl loni v playoff úplně otřesnej. Proti Vikes jim nějak vycházelo fakt všechno a v SB hrál proti mizerný obraně. Letos proti Rams taky děsivý.

Když se přidá, že Bears maj fakt dobrou OL, takže by měli zvládnout pass rush Eagles a na druhý straně ta zdecimovaná secondary Eagles prostě nebude mít moc šanci odolat, kor když Trubka bude mít víc času, než co je proti Eagles běžné.

Fakt čekám, že si Eagles neškrtnou a hodně mě překvapí něco jinýho, v tom PO jsou prostě zázrakem. Na druhou stranu uznávám, že útok Bears je hodně nevyrovnanej a může prostě si to sám prohrát. Ale kurva, ta secondary Eagles je prostě bez zraněných fakt hrozně marná

Reagovat
formic81

hele ja schvalne koukal na PFF na o-line Bears a taky me prekvapila jejich kvalita a urcite to do karet bude hrat Bears. Ale kurva ja nejak verim Schwartzovi a Pedersonovi. Ze zase najdou recept jak si ten leden uzit

spis mi rekni proc pickujes awful Texans

Reagovat
Chazy

Čistě pocitová věc hele, vidím to tak 51-49 pro Texans na procenta, prostě že jsou domácí, takže víc času na přípravu, pomoc diváků atd.

Fakt nevím, koho favorizovat, oba týmy maj clutch QB, oba maj nějaký přednosti. Určitě je výhoda, že Colts maj top OL a budou moct zvládnout pass rush Texans.

Na druhou stranu bránit Watsona je fakt hardcore. Netuším, kdo z tý obrany Colts bude mít na to, aby ho hlídkoval. Asi Leonard? Jeho top výkon bude jejich naděje, no. Ale možná bych se na to spy úplně vyprd, ten obránce pak často chybí. Každopádně bránit takovýho QB je dycky oříšek a pro Colts to nebude snadný

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000001007645/article/allpro-team-patrick-mahomes-among-2018-highlights

Allpro zas napravuje dojem z pro bowlu. Prostě fakt jen jedna z těchhle anket něco znamená a měla by se zohledňovat při hodnocení hráčů.

Ale nechápu, že tam neprolez ani jeden z tacklů Rams. A teda tady není ani Buckner ani Hicks holt užší tým

Reagovat
Chazy

Každopádně když Mahomes porazil Breese v allpro, snad to stejnej tým hodnotících uvidí podobně i u MVP.

Ještě záleží, kolik kdo dostal bodů, jak moc vyrovnaný to je.

Reagovat
Sali5
Reagovat
Dawon

tak ja myslim, ze v tehle fazi uz snad o Mahomesove vyhre nemuze nikdo pochybovat Brees mel par fakt spatnych zapasu od doby, co sme to naposled resili, tam uz tedka neni moc o cem v mych ocich...jedine ze by zapusobil nejaky faktor "Brees to nikdy nevyhral, kdyz ne letos, tak uz nikdy, tak mu to dejme" Ale to by bylo dost hloupe

Reagovat
Kowe

fakt nemám pochyb o tom, kdo to letos vyhraje.

Reagovat
Barm@n

Dickson <3

Reagovat
Dawon

Gilmore first team Wow, tak to me trochu prekvapuje...ackoliv koukam, ze dle PFF je dokonce nejlepsi CB letos

Reagovat
smazaný uživatel

Zack pátá sezona a popátý tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bowl, All-stars to je poslední dobou výsměch snad ve všech sportech...

Reagovat
formic81

btw Fostrovi stahli vsechny obvineni.. Hunt si asi jeste pocka ale Foster v lete zas dostane sanci..

Reagovat
Chazy

Chudák holka, no, snad ji z toho někdo vysvobodí. Ten strach se odtrhnout je občas v tomto fakt silnej, i když to zvenčí vypadá iracionálně

Reagovat
Djibril6

V konferenčních finále by se mi líbily zápasy Saints-Bears a Ravens-Colts.

Reagovat
Chazy

http://bfst.to/watch/nfl-live.php

http://jamunanews.net/4-trick-how-to-make-crispy-crisps-potato-chips/

Když jsme u toho řešení Sportu, tak tady jsou HD streamy s US komentem

Reagovat
Mihi

Buffstream odporúčam, na tom frčim celú sezónu

Reagovat
telka11

Tady jenom doplnim ze vcera jel legendarni frodo vytecne

Reagovat
formic81

Awful Texans.. co jsem rikal

Reagovat
Chazy

Jak jsem říkal no, rozhodne to OL Colts vs DL Texans.

Že bude DL Texans dostávat tolik na prdel, to mě nenapadlo ani ve snu .. co udělali s Clowneym na tom druhým TD, to bylo šílený.

Ale stejně to Watson otočí jak proti Bamě

Reagovat
formic81

Hlavne v pass blockingu si maze ten Smith Watta jak nic

Reagovat
Chazy

Smith je jeden z nejúžasnějších picků tohodle draftu, no. Strašně zábavnej hráč

Reagovat
Mihi

Celkovo prvé dve kolá Colts boli fantastické picky - Nelson, Leonard a Smith

Reagovat
Chazy

Ono je to celý dobrý. Ti dva DE, co šli pozdě, prostě pravidelně hrají a udělali roster. A fakt rotují ve hře. A Hines je dobrej change of pace.

A loni jim vyšel Adams, Mack i Quincy. Prostě Ballard dva drafty a dva velký úspěchy

Reagovat
Chazy

Hooker vlastně. Hrozně si ty dva pletu

Reagovat
Mihi

Hej, Adams je Jets Mack je v pohode, ale má veľa negatívnych hier, trochu ako Barkley. Hines je dobrý v passovej hre.

Reagovat
formic81

Tohle muze bejt jak ten legendary draft Hawks nevim jestli 2011 nebo 2010. 2 allpro, future probowler, 2 slusny rotation RBs a ten Turray jeste muze vylitnout. Prej je to docela freak, akorat spatna technika.

Reagovat
Maresma

A to maj letos 3 picky v top50 a hromadu místa v capu. Myslím, že se máme od nich na co těšit.

Reagovat
formic81

No a hlavne hromadu penez. Ta FA bude navic dost super na Defku. Na draftu muzou sehnat WR k Hiltonovi a pak zase defense a bude to docela scary shit team

Reagovat
formic81

Jackson a Texans DBs letos meli dobrou sezonu. Wtf co to dneska predvadej

Reagovat
Sali5

No to byla tragédie od Watsona, podle toho, jak se ta hra vyvinula, tak měl podle mě prostor pro ten 1st down i doběhnout, a pak mohl zkoušet takové passy. Navíc ještě nedal Hopkinsovi žádnou šanci.

Reagovat
Chazy

Aspoň že maj Texans první míč a je nějaká naděje, že když daj TD, tak se to zdramatizuje.

Ale příšernej výkon Texans, jsou překoučování úplně. A ten call na 4. down byl lahůdkovej

Reagovat
Chazy

Ale teda na tom sacku byli Texans okradení o jasnou penaltu, která by to hodně změnila.

To byl smutnej omyl rozhodčích hlavně proto, že ty prsty měl v mřížce po celou dobu sacku, fakt by se nemělo přehlídnout

Reagovat
formic81

Jestli neni cas na zmenu HC v Texans. Bill ho vychoval ale podle me ted potrebuje nejakou personu s velkym leadershipem aby Texans jeste udelali dalsi krok.

Reagovat
Barm@n

jžš...

Reagovat
Chazy

to snad ne. Takovýho HC pustit

Reagovat
Chazy

Watson je před snapem občas fakt otřesnej. Tenhle blitz mu utek úplně bez povšimnutí

Reagovat
Barm@n

Zatím nejhorší výkon, co jsem od něj kdy viděl...

Reagovat
Barm@n

Strašně špatně čte hřiště, žádné presnap změny, navíc minul hrozně moc hodů.

Reagovat
formic81

Mr. Checkdown Watson

Reagovat
Zaschrona

Měl podle vás ten TD platit?

Reagovat
Chazy

Jednoznačně, žádnej důkaz tam nebyl. A kdyby na hřišti zahlásili fumble, tak to měl bejt jednoznačnej fumble. Fakt tam nebylo absolutně nic, z čeho by šlo cokoliv rozhodnout

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

za mě fumble

Reagovat
Alberto Aquilani

Veríte Colts proti Kansasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda jo. Popravdě si vzhledem k tej defce Kansasu myslim, že moc dlouho se v PO neohřejou, Mahomes Nemahomes.

Reagovat
formic81

Ja doma budu verit Kansasu a future GOATOVI

Reagovat
Chazy

Mahomes je ztrapní jako každýho

Reagovat
formic81

Skip Bayles rekl ze Watson je lepsi nez Luck. Ze akorat ma blbou o-line.. jak tenhle muze jeste existovat

Reagovat
Barm@n

No nic, po tom šíleném začátku nakonec fajn sezona pro Texans. Colts dnes lepší na všech frontách a zaslouženě jdou dál. Teď to chce trefit draft (máme 3 picky v prvních dvou kolech) a příští sezonu to může být zajímavé.

Reagovat
Mihi

Hurns zlomený členok

Reagovat
Chazy

Mega hnus, no

Reagovat
Mihi
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Tohle ale bylo naprosto brutální. Kéž by to měl "jen" čistě zlomený a vazy to přežily...

Každopádně ten záběr, jak ho Garrett držel za ruku byl fakt silný.

Reagovat
I am Mancunian

Baba

Reagovat
Zaschrona

pls

Reagovat
telka11

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jerichoo

Hm take vyzerá to na ďalšie dropkicky

Reagovat
Chazy

Já mám defenzivní zápasy fakt rád, ale musí ty defenzívy prostě nějakým mistrovským výkonem zastavovat aspoń trochu funkční útoky.

Tohle je fakt utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to doválčíme, ale koukat se na to moc nedá

Reagovat
Chazy

Achjo, oba zápasy dopadly přesně naopak, než bych si přál. Snad Bears a Ravens ten dojem pro mě trochu napraví.

Každopádně i když Carrolla hrozně respektuju, tak bych si přál, aby ze Seattlu vypad. Způsob, jakým zabíjí jednoho z nej QB v NFL, je prostě absurdní. Tady 3/4 hry nefunguje běh, ale nefunguje absolutně vůbec, nebyl ani náznak toho, že by fungoval, a to zkoušeli snad všechno, co se dá vymyslet v blokovacích schématech, prostě byli na tý lajně horší. A i tak furt dokola běhali pro žádný zisky, i když Wilson tam pár magickejch hodů měl a mělo to naději větší. I když by neměl čas a coverage byla dobrá. Ale aspoň by měl míč v ruce nejlepší hráč, takhle prostě ani neměli důvod doufat.

Smutný, fakt. Ale Dallas pěkně, ta obrana je prostě úžasná a Dak hrál fajn. Zeke je úplně jinde některýma vlastnostma, je fakt absurdně silnej a nesložitelnej.

Reagovat
Maresma

Já už to tady psal. Carroll je úžasnej defenzivní coach, možná nejlepší v lize, ale absolutně neschopnej se jakkoliv přizpůsobit. Je to fakt mrhání Russellova talentu, zrovna když je v nejlepších letech. Ten jeho styl nemůže slavit větší úspěch v týmu, kde QB dostane přes 30 mega ročně, takže z jeho prodloužení nejsem vůbec nadšenej.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dawon

Je ten jejich utok k uzoufani no...fakt sem tam misty rostl z toho Ale skoda, ze ten posledni drive Cowboys nedokazali udrzet jen na FG a nebylo jeste nejake dramicko trosku

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAM!!!

Zkurvenej Crosbyho kick jako poslední zápas v play off už mě strašil moc dlouho.

Teď jsou to emoce, širší dojmy zejtra, ale musim dneska pochválit Daka, kterej se dneska z toho neposral a podal velmi solidní výkon. Defka samozřejmě luxus jako dycky. Nádhera, teď jenom fandit Eagles, protože na Goffa bych si věřil podstatně víc než na Breese. COWBOYS NATION!!!

Reagovat
telka11

No, spis nevim, jestli byste si verili na obe front seven Rams, tam mate velikou vyhodu, lterou oni jsou schopny neutralizovat

Reagovat
formic81

ehm.. zatim 2/2 a ten vysledek 17:14 byl dlouho realnej.. Dak zahral tak jak presne Boys potrebovali. Kdyz uz teklo do bot. tak Dak tu play udelal. Zeke opet zablesky geniality. Stiff arm na Griffina moc pekna. Ale uprimne ja celej zapas koukal na dvojku LVE a Smith. Oni doslova litali, LVE klasicky neminul tackle, skvelej proti blitzum.. skoda ze chybi Lee. Ja to rikal ze Boys to doma nepusti a ta jejich defka podle me muze kralovat dal.

me trosku zklamal play-calling Hawks. Bylo to takovy moc konzervativni. Podle me meli nechat Wilsona trosku vic behat. Na druhou stranu o-line Hawks se pri kazdym druhym snapu dostala pod tlak.

Reagovat
telka11

...hele LVE a Smith byli super, ale Vanderesch se na blitzy soupere snad diva z lavicky ne

Reagovat
formic81

Hihi cestina me vypekla..

Reagovat
formic81

a jinak velkej S/O trenerovi d-line Boys. Protoze treba takovyho Gregoryho uz jsem mel jako vyhasnutej talent, ale hraje skvele. Celkove proste ty blitzy jsou super postaveny

Reagovat
Chazy

Tam za mě spíš obrovskej respekt Gregorymu, protože podle toho, co se psalo, tak byl už opravdu v tý nejhorší fázi drogový závislosti, která většinou končí padáním do horších drog, větších a větších sraček a končí prostě smrtí nebo tak.

Dostat se z toho a ještě se uplatnit nějak profesně, tje asi větší úspěch, než co může zažít v NFL. Podobný jak Tyrann Mathieu v minulosti

Reagovat
formic81

Aha tak to jsem vubec netusil. Vis o jaky droze se mluvilo?

Reagovat
Chazy

Podle mě jel jen v trávě jako všichni, stejně jako Mathieu. Ale už se prostě dostal do fáze, kdy bez toho asi nedal ani den.

Já tipuju, že Gordon na tom nebude o moc líp

Reagovat
formic81

tak on je rozdil si dat i treba kazdej den jedno brko vecer a mit normalne produktivni dny a nebo pak stav kdy nechces bejt strizlivej ani minutu.. tady asi to byl ten druhej pripad..

Reagovat
Chazy

No, já si dřív dával tak jednou do měsíce a nedokážu si představi mít to denně, ale jako klidně ...

Ale prostě já si pamatuju, jak na twitteru tehdy to rozebíral insider Cowboys a psal, že v organizaci nikdo asi nevěří, že by někdy ještě moh vrcholově sportovat a spíš mu hledaj pomoc.

Reagovat
telka11

Jako ja mel na stredni obdobi, kdy jsem kazdej den daval, ale po par mesicich uz jsem si sam musel rict, ze jsem vymazanejsi a seknout s tim uplne. Na druhou stranu, ta bolest u linemanu nekdy musi bejt silena a to mi skoro prijde lepsi resit to travou nez chlastem

Reagovat
Kowe

si to měl prosimtě i minulej rok ještě

Reagovat
telka11

Jsem s tim seknul na 5 let a pak zase zacal moderatko trava > chlast

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
formic81

kazdopadne doufam ze se trava zlegalizuje napric pro sporty. Nekolik sportovcu se uz vyjadrilo ze behem kariery kourili travu. Nevidim na tom nic spatnyho. Ten sport je tak strasne fyzicky a psychicky narocnej ze bych radsi daval n predpis travu nez ty jejich zasrany pills, ktery ti zkurvi zivot o 15let pozdeji

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports there is "a lot of momentum toward Bruce Arians becoming the new coach of the Tampa Bay Buccaneers."

NFL Network's Ian Rapoport reports Steelers OL coach Mike Munchak is the "early favorite" for the Broncos' head-coaching job.

Bucs OC Todd Monken will interview for the Packers' head coaching job.

The Milwaukee Journal Sentinel reports the Packers will interview Adam Gase for their head-coaching vacancy.

ESPN's Dan Graziano reports the Jets are interested in Baylor coach Matt Rhule for their head coaching vacancy.

Chiefs OC Eric Bieniemy will interview for the Bengals' head coaching job on Saturday.

Saints assistant/TEs coach Dan Campbell will not interview for the Dolphins' head coaching job.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Dolphins requested to interview Saints DC Dennis Allen for their head-coaching vacancy.

The Canton Repository reports Patriots OC Josh McDaniels is "enthusiastically interested" in the Browns' head-coaching vacancy.

Northwestern coach Pat Fitzgerald insists he will not be a candidate for any NFL jobs this offseason.

According to ESPN's Adam Schefter, USC has denied the New York Jets and Arizona Cardinals permission to interview OC Kliff Kingsbury for the franchises' respective head coaching vacancies.

A report from Pro Football Talk's Mike Florio suggests that USC OC Kliff Kingsbury could resign from USC in order to pursue an opportunity in the NFL

Reagovat
telka11

U Arianse bude asi spojka hlavne Licht kvuli Cards ze? I Winstona nekde mel pod sebou tusim.

Biabianyho moc nechapu, odmitnout Cards a pak jit na interview k trapnejm Bengam

Josh by u Browns mohl udelat slusnou paseku, tam je fakt potencial na krasnejch par let

A proste Gase k Packers pls, on a Rodgers je proste strasne zabavny spojeni

Reagovat
telka11

Tam jsem uplne blit nechtel

Reagovat
Chazy

Heh, to vůbec o tomhl spojení nevím. Ok, to dává smysl, že proto Arians tam.

Taky toho Bieniemyho v tomto nechápu

Ten Kingsbury je vtipnej ale. Jestli rezignuje a pak to HC místo stejně nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: Ravens, Bears

Přání: Chargers, Eagles

Reagovat
Dawon

Ravens si davali popcorn

Reagovat
Maresma

Ravens

Reagovat
pawiel_afc

strasny drive

Reagovat
pawiel_afc

a Gordon asi hotovo

Reagovat
niflheim

Defka Ravens je skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tejhle čtvrtiny ještě Chargers nelitovali. Mohlo to bejt 14:0 a proti ofce Baltimoru bych si tipnul, že by bylo hotovo

Reagovat
Chazy

Chargers se úžasně poučili z toho prvního zápasu s nima. Zatím prostě Ravens nemají kudy, skvěle bráněný.

Škoda, že Bradley byl tak špatnej HC, ale jako DC je super

Reagovat
Chazy

Hezky Tonda rozebral, proč to tak je

Reagovat
formic81

Flacco time?

Reagovat
Chazy

jen vtípek doufám. Flacco je done, Lamar má upside bejt daleko lepší a Flacca prostě už u Ravens nikdo nechce vidět po tý hrůze

Reagovat
formic81

takovej mensi

Reagovat
Chazy

Je škoda, že asi nehrozí Bell u Ravens .. kdyby tam byl s Lamarem on, už by se na házení mohli vykašlat úplně, leda checkdowny na něj

Reagovat
formic81

Ja tomu systemu neverim. Verim ze to muze bejt efektivni ale nevim jestli ti tohle nekdy vyhraje SB. Na druhou stranu na jeho rookie dealu by se sance mohla zrodit

Reagovat
Chazy

Ale on má neskutečnou ruku z hlediska síly, na college házel hromady yardů.

Nikdo nechtěl, aby letos startoval, Flacco je k tomu donutil svoji neschopností. Prostě s tím samým týmem Flacco byl 4-5 a Lamar 6-1. Ale zatím Lamara nechají dělat jen to, v čem vyniká. Určitě budouo celou offseason pilovat pasovou hru.

Prostě on byl branej jako projekt, je to nejmladší QB v historii playoff NFL. V jeho věku Luckové a další ještě hráli na college. Vůbec neměl ještě bejt na hřišti, ale holt i to minimum, co už umí, je cennější jak Flacco

Reagovat
formic81

jenomze ty jsi minulle naznacoval ze by se ten team mel premenit na ciste run heavy offense, s tim aby co nejvic pomohli Lamarovi.. a ted z nej chces delat vic passing QB? jsem zmaten

Reagovat
Chazy

Jo, mě by to bavilo ... fakt bych to udělal, prostě bych na to byl zvědavej. A podle mě by to fungovalo v lize, která je celá postavená na bránění naprostýho opaku.

Ale taky sem psal, že podle mě na to nebudou mít koule a spíš ho budou zdokonalovat v pasový hře. Podle mě to může zvládnout, ale bude to stát hodně práce, no.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Ale btw i ve studiu říkají, že by to udělali

Tak to asi jen mně přijde jak blbej nápad

Reagovat
formic81

tak to rikal nejakej jouda ne? zas si rikam ze Flacco neni takovej passer aby to dokazal rozhazet.. urcite ne proti defce typu Chargers

Reagovat
Chazy

Hele, ani ne a shodli se.

Moje myšlenkový pochody jsou takový, že máš něco, co nefungovalo (Flacco) a něco, co fungovalo (Lamar). A když tam dáš Flacca a ono to zafunguje, tak super, ale asi ho budeš muset hrát i další zápas a on ti to zase posere ...

Takže já bych radši přemýšlel, jak upravit to, co celej rok funguje, aby to fungovalo i dneska

Reagovat
Dawon

Dovede je do SB proti Folesovi, easy

Reagovat
Eric_The_King

Romo no

Reagovat
Chazy

Nn, já mluvil o studiu

Reagovat
Dawon

Tonda s Nantzem to rikali taky uz pred polocasem

Reagovat
formic81

Kazdopadne zebry zase maj den..

Reagovat
Chazy

Dneska je Lamar v pasový hře špatnej i na svoje poměry ...

Snad se mu podaří v tom aspektu na jaře trochu zlepšit

Reagovat
niflheim

Která piča tam furt ječí tvl

Reagovat
formic81

no a ted jdeme TD Ravens pls..

Reagovat
formic81

na druhou stranu tohle je fakt bida..

Reagovat
Dawon

Tohle je zas kurva utrpeni Dejte tam toho Flacca, zoufalejsi to proste byt nemuze

Reagovat
Chazy

Jako ten noční zápas byl otřesnej, ale tohle je snad ještě horší ...

Zatím super playoff, dva odporný zápasy a jedinej zábavnej byl moc jednostrannej

Reagovat
Dawon

pritom sem si rikal, ze snad poprve za dobu co NFL sleduju tam neni zadny zapas, ktery by byl na papire hrozna sracka a kde by byl nekdo beznadejny underdog

Reagovat
formic81

Bill a Brejdos se asi dost smejou pred TV co za dementy zas prijede

Reagovat
Dawon

ehm...coze

Reagovat
Eric_The_King

Hezký agresivní playcalling teď

Reagovat
Dawon

Achjo...to vazne veri, ze Lamar stahne 17 bodu za ctvrtinu? To mi prijde jako absolutni scifi

Reagovat
telka11

Jako ted kdyz maj jeste sanci, tak proste nechapu, proc nejdou s Flaccem. Dalsi debilni 3 and out z toho je

Reagovat
Chazy

Ale jako další problém teď je, že OL nevydrží udělat kapsu ani na 2 sekundy.

Ta lajna je úplně v prdeli, nevím jak je to možný, když tam jsou Yanda a Stanley. Tohle by bylo hrozný i pro Flacca

Reagovat
Dawon

To asi bylo, ale furt verim, ze by jim Flacco dal aspon prtavouckou sanci...at je lamar skvely jak chce, fakt to neni QB staveny na prohravani o 3 skore

Reagovat
telka11

Prave, jak pise Dawon, Lamar potrebuje behat a zrat cas, nejaky sideline hody na 30 yardu tam moc nevidim

Reagovat
Jerichoo

To musí byť najhorší pásový výkon čo sa nachádza uchytenie yardov týka v historii

Reagovat
Jerichoo

Autocorrect

Reagovat
Chazy

To rozhodně ne, v historii jsou zápasy s mínusama

Reagovat
Jerichoo

Celý zápas s mínusom hej?

Reagovat
Chazy

Jojo

Reagovat
Jerichoo

To muselo byť tak 60 rokov dozadu keď sa poriadne nehadzalo nie

Reagovat
Chazy

Jasný Ale jsou i horší věci

1940, Sept 15. Lions 0-0 Cardinals

Lions 16 total yardů, Cardinals 14 total yardů ...

Reagovat
formic81

se nedivim kdyz polovina zeme se pripravovala na valku

Reagovat
Jerichoo

není z toho video. To musela byť nadhera

Reagovat
Chazy

Pochybuju, když není video ani z prvního Super Bowlu..

Reagovat
Dawon

The Chargers had -19 yards passing against the KC Chiefs in 1998. They went a remarkable 1-15 in passing attempts (6.7%)

Reagovat
Chazy

Wow, to bych nečekal ..

Já si furt pamatuju, jak Tebow se stal prvním QB v historii, kdo vyhrál zápas, když zkompletoval jen dva pasy. A to je pár let zpět

Reagovat
Dawon

Tak tohle je ale jeste uplne jina liga

Houston actually beat Oakland in that 2006 game 23-14 despite -5 yards of total passing offense..

Reagovat
Chazy

A tam teda bylo zkompletováno víc jak 2? Nebo Tebow nebyl první

Reagovat
kubys

Však zatím to je -2.

Reagovat
Chazy

Netahej sem college výpočty yardů

Reagovat
Chazy

Vlastně ani na college se sacky nepočítaj do pasový hry, ale jako běhový pokusy pro ztrátu

Reagovat
Dawon

25 mel ted par dalsich nahazel

Reagovat
kubys

Některý výpočty počítají i se sackama.

Reagovat
Dawon

To je teda solidni bejkarna

Reagovat
Dawon

ALe koukam na staty toho rekordniho zapasu, a ucite to takhle pocitali i tam, to je velke zklamani, realne tam mel QB 5 yardu

Reagovat
kubys

Očividně jsem to zakřiknul.

Reagovat
formic81

aby tohle nepoznamenalo Lamara vic nez ten bench kterej neprisel

Reagovat
Chazy

taky si říkám, fakt tam Flacco jít měl

Reagovat
formic81

Rivers dneska super vykon ale.. hral proti nejlepsi obrane v lize a zvladnul to slusne.. hlavne ty jeho uskoky v kapse

Reagovat
telka11

Bears jsou lepsi obrana nez Ravens

Reagovat
formic81

Podle statistax?

Reagovat
formic81

ceska komunita a nazor na Lamara jsem rad za tuhle skupinku

Reagovat
Chazy

Zas ber to tak, že hodně lidí ho vidí poprý v životě ...

A další potíž je v tom, že lidi dost často ignorují fakt, že běhání je součást QB hry. Takže když QB hodně běhá, tak říkají něco jakože "kdyby neuměl běhat, byl by špatnej QB" místo toho, aby říkali "je skvělej QB proto, jak umí běhat"

Reagovat
Dawon

heh

Reagovat
Jerichoo

Wtf

Reagovat
kubys

Co se to děje.

Reagovat
Sali5

Fajn, tohle bude TD, tak ještě aspoň drama

Reagovat
Eric_The_King

Tak ještě drama jo

Reagovat
Dawon

Achjo...chargers gonna charger

Reagovat
aither

Tak poďme

Reagovat
niflheim

Ten kick teď slušně musí srát.

Reagovat
Chazy
Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Reagovat
niflheim

Reagovat
kubys

To byl konec, který k tomu zápasu opravdu slušel.

Reagovat
formic81

Melvin Ingram skvelej vykon.. brutal mode

Reagovat
smazaný uživatel

Na souboje Ingrama s offense Patriots se těšim

Reagovat
formic81

Amos sickkkk

Reagovat
Jerichoo

Oveľa zábavnejšie ako ten match predtým

Reagovat
telka11

Tohle me velmi bavi trubka je imobilni a musi hazet, coz je v jeho podani docela punk a dve kvalitni defky se predvadej, pekny

Reagovat
Sali5

Heh, to bylo divné

Reagovat
Jerichoo

Wtf nerozumiem tomu. Bol to predsa catch a následne fumble a rozhodca vlastne zdvihol živú sisku?

Reagovat
telka11

Tohle je podle vseho fakt spatne nebo ja nevim, kdyz se udela fumble a nikdo na nej nespadne, tak by se to melo chovat jako out of bounds ne?

Reagovat
miky10

https://twitter.com/NFLOfficiating/status/1082059639326420992?s=19

Picovina pravidlo + chyba rozhodčích že piskli + chyba Eagles že nezvedli.

Reagovat
Chazy

A co by změnilo, že by se to chovalo jako out of bounds?

Reagovat
Chazy

Joo, jakože by hráli z toho místa, kde to chytil? To by možná i smysl dávalo, no.

Ale zas není blbý zvýhodnit tým za hru, která mohla dopadnout naprosto jakkoliv, kdyby se to nepísklo? Když je míč out of bounds, prostě s ním nic dělat nejde, tady šlo a jen rozhodčí pískli. By fakt byl pro Eagles hroznej vojeb

Reagovat
telka11

Nooo jako jo, ale tohle je ojeb pro Bears...jak to rozhodci posoudili, tak je to incomplete pass, jinak to nefunguje. To se proste nestalo, byl to catch and fumble. Samozrejme od Eagles sracka ze to nezvedli, ale jakmile to vezme rozhodci do ruky, je to dead ball stejne jako kdyby to vyskakalo ze hriste, proste mic neni ve hre.

Reagovat
Chazy

Ok, to fakt dává smysl.

Já nad tím ani nepřemýšlel, prostě jsem už tohle rozhodnutí viděl v NFL víckrát, tak jsem na to zvyklej a ani nenapadlo rozporovat nějak

Reagovat
formic81

super defky.. Schwartz to dava i se zranenima

Reagovat
I am Mancunian

Eagles ale hrajú dobre

Reagovat
miky10

Robinson je král

Reagovat
niflheim

Fajn zápas.

Reagovat
formic81

proc bral ten timeout ted proboha

Reagovat
miky10

Aby vyhrál zápas.

Reagovat
formic81

fair enough no..

Reagovat
I am Mancunian

Trubka to ešte vyhrá

Reagovat
miky10

Jasnej int.

Reagovat
Mihi

tiež tipujem

Reagovat
I am Mancunian

Kiezby

Reagovat
niflheim

Taky jsem si říkal,

Reagovat
miky10

Ne, ale upřímně by mě zajímalo, jak je to tam s procentama ohledně win expectancy. Pořádně domluvená akce ti neco málo asi přidá, zvlášť když hraješ venku. A kdyby ten TD nedali, šance na výhru by byla i tak dost minimalni, ale timhle ji ještě snížili no. Sporný, ale nakej smysl asi dává vložit prostě všechny naděje do ty jedny akce.

Reagovat
Mihi

Tiež som nad tým rozmýšľal a myslím, že je výhodnejšie zobrať si ten TO a dať všetko do tej jednej hry, ako zohrať nepripravenú hru a spoliehať na 3 and out a punt. Predsa len je väčšia pravdepodobnosť, že premenis 4th and 2, ako že prejdes celé ihrisko za minútu a bez TO.

Reagovat
Mihi

A proti top defke samozrejme

Reagovat
miky10

Jj, taky nemám s tím rozhodnutím problém, ale stejně by mě zajímaly ty procenta.

Reagovat
formic81

Trubka se ted stane legendou

Reagovat
miky10

Cohen je blázen

Reagovat
miky10

Mitcheeeeeeeeell

Reagovat
telka11

GOAT

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

U M R E L som

Reagovat
niflheim

Big Dick Nick

Reagovat
formic81

Jazdaaaaaa

Reagovat
I am Mancunian

Čo ti jebeee

Reagovat
telka11

kurvaaaa neskutecny

Reagovat
aither

Tvl neeeeeee

Reagovat
formic81

Mack toho Parkeyho sni v satne

Reagovat
I am Mancunian

Ale tycka a brvno

Reagovat
Mihi

Ten zostrih Parkeyho tyčiek

Reagovat
formic81

jakou hodnotu ma teda ten Wentz? tohle bude dalsi SB

Reagovat
Dawon

Jako ze by zrovna dneska Foles nejak beastil bych teda fakt netvrdil Tohle Bears prohrala neschopnost v utoku - proti tehle obrane doma nahrat 15 bodu, kdyz ti jeste obrana daruje 2x mic intama je dost katastrofa.

Reagovat
Chazy

A jakou má Foles? já bych za něj dal tak 3. kolo max

Reagovat
Dawon

Tak on hlavne Foles je teoreticky po sezone FA - je tam opce, ktera musi byt vzajemna od obou stran, a zaroven teda asi uplne nemyslim, ze si nechaji backup QB za 20 mega

Reagovat
miky10

Škoda no, ale Trubisky hraje dost evidentně zraněnej, takže na SB by to stejně asi nebylo.

Reagovat
telka11

taky me to mrzi ale Trubka byl bez ty moznosti behat dost omezenej

Reagovat
Chazy

Sice jo, ale čekal jsem od něj, že touhle dobou v NFL bude o hoodně lepší házeč. Fakt moc házet neumí, jak tam nemá první read, tak je naprosto, ale naprosto v prdeli.

Rozdíl mezi ním a Lamarem je prakticky jen v technice hodu, to hřiště prostě nevidí.

Reagovat
Chazy

Jsem se konečně dostal k PFF. A tje fakt šílený ...

Trubka je letos 33. v NFL, pokud jde o passing grade (57.8) a vezmou se jen kvalifikovaní QB. Horší jsou jen Rosen, Lamar, Tannehill, Driskel a Osweiler, a to Lamar ani ne o 1 bod. Dokonce i Allen je o desetinku lepší.

Já fakt věřím tomu, že z hlediska stavby těla a stylu hry může bejt Trubka podobnej tank jako Newton, ale zas si nemyslím, že by se mohl běháním uživit - tomu věřím fakt jen u Lamara, bo ten prostě jede vlastní ligu atletičnosti. A jako Cam nikdy nebyl od PFF takhle mizerně hodnocený, dokonce ani jako rookie. Cam neumí házet, ale za to většinou ví, kam a proč hází. On má Trubka známku úplně stejnou jak loni, takže z hlediska PFF analýzy jsou zlepšený statistky jen o tom, že Nagy je dobrej OC, ale to prostě nestačí - děje se pak to, co včera, kdy letí 4 pasy do rukou obrany a volní WR nedostanou míč.

Fakt jsem zvědavej, co z něj bude, ale včera prostě nečetl obranu jako NFL QB a určitě mu to bustnutí ještě hrozí. Na druhou stranu u Nagyho je fakt ve skvělejch rukách.

Reagovat
Sali5

ale bylo mi to jasné, že Parkey nedá.

Reagovat
Dawon

Reich > Nagy, easy

Reagovat
Chazy

Škoda no, takhle bude v dalším kole jeden naprd zápas, s Bears by to bylo o hodně zajímavější. Ale konečně dobrej zápas v tomhle playoff, škoda, že Trubka dokázal bejt ještě horší jak Foles

Reagovat
formic81

Ja bych se na ty predikce asi uz vysral

Reagovat
Chazy

Já ani ne. Já i psal, že se bojím toho, aby si to ten nekonzistentní útok Bears neprohrál sám. Se stalo, ale prostě secondary dobře opravdu nehrála, ti volní hráči tam prostě byli.

Já chápu, že kouzlo Eagles, kouzlo Pedersona, kouzlo backup QB, ale fakt jsou Saints o tolik lepší, že tam to skončit musí .. loni měli Eagles 2 top DL, který točili, letos to tak prostě není. Nemaj Kendryckse, nemaj secondary.

Je záhada, jak to moh Trubka dokázat nepotrestat, ale Brees je o kousek lepší QB

Reagovat
formic81

ehm 4/4 uvidime jak budu uspesny pristi vikend

co ta college dneska? zarucis nam skvelou podivanou?

Reagovat
Chazy

Nj, gratulki mluvíš o tom tak často, že je to pro tebe asi fakt hodně důležitý

Jo, Clemson Bama je dycky dobrej zápas, jen je to už ohraný

Reagovat
formic81

tak me se nedari vubec ve fantasy.. tak jsem rad, ze jsem to trefil

Reagovat
Chazy

Hele, jak psal kowe, yahoo má tipovačku a lidi tady tam maj ligu. A prostě tipuješ všechny zápasy ze všech kol. Tak se příští rok přidej a ukaž, jestli to nebyla náhoda ..

Ale mě to pěkně sere, moje tipy prostě byly moje přání. Jen Ravens jsem fakt nevěřil vůbec, tak jsem tipoval proti nim, ale taky jsem chtěl jejich výhru. Prostě ze 4 zápasů ani jeden nedopad tak, jak bych si přál.

Jediný pozitivum pro mě asi je, že ta OL Colts mě fakt nadchla a popvý za 8 let, co to sleduju, mě u Colts něco baví a našel jsem důvod jim přát. Připomíná mi to Cowboys a Braden Smith je pro mě MVP WC roundu. Z Watta prostě udělal hráče v ceně 4 mega, co zkouší srážet pasy a nevytváří žádnej tlak na QB a nebrání běh. Zesměšnil ho, že se to nevidí

Reagovat
Chazy

Jo a ten Leonard je taky hustej, no

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaká šance, že Boys vyhrají nad Rams?

Reagovat
Dawon

Sance bych rekl je, ta obrana je skvela a Goff a cely utok Rams uz letos parkrat ukazal, ze kvalitni obrana je umi docela rozhodit...kdyz k tomu prictes jak hrali Rams v PO loni, tak bych to urcite nepovazoval za jednoznacny zapas

Oni Cowboys si vlastne nejsou az tak nepodobni s Bears, akorat Dak aktualne hraje o dost lip nez Trubka + Zeke je naprosto famozni a Rams behy nebrani uplne nejlip

Reagovat
formic81

kdyby hrali doma, tak bych jim docela veril. Na druhou stranu McVay je daleko chytrejsi v utoku nez Carolll a urcite si vsiml co fungovalo a co ne. Dalsi vec je ze ten team je jednoznacne silnejsi nez ten co maj Hawks. Uvidime jak bude Dak vypadat az ho bude prohanet trojka Fowler, Suh a Donald. Moc jim neverim.

Reagovat
formic81

btw Hunter Henry by mel bejt na soupisce proti Pats.. hmm

Reagovat
Sali5

V základní části byl letos skvělý, těším se na něj v PO

Jo a prý má sněžit

Reagovat
Chazy

2017? Bo tuhle sezonu neodehrál ani snap

Reagovat
formic81

I’m hearing Kliff Kingsbury is interviewing with NFL teams, which likely means he has resigned as USC offensive coordinator. USC was blocking him from interviewing foe NFL head coaching openings (Glazer)

Reagovat
Chazy

Masakr, no. Já to chci vidět, fakt je ofenzivní mág ... to pod ním Mahomes naházel 734 yardů v jednom zápase. Akorát v tom zápase proti nim Mayfield naházel 545 a prohráli, což je Kingsbury v kostce.

NFL.com's Ian Rapoport reports "all signs point" toward Bruce Arians being the next head coach of the Bucs.

NFL.com's Ian Rapoport reports the Ravens and coach John Harbaugh are working toward a long-term contract extension.

A jako Arians zpátky v lize, by bylo super ultramegasympoš

Reagovat
formic81

hlavne by mohl jeste napravit toho Winstona. Aspon vydrzi zdravej narozdil od toho Marioty. Ja jsem celkove zvedavej jak budou reagovat Titans v offseason.

Reagovat
Chazy

No, nemyslím si, že by si ho mohli dovolit pustit. Tohle je prostě divná QB class a skoro všichni ti QB tam beztak potřebují za někým sedět.

Ale to zdraví Marioty je určitě dost znepokojivý, asi to bude složitější rohodování hlavně kvůli tomu. Ale moc si nedokážu představit, že by Titans tu opci Mariotovi zrušili a pustili ho do FA, a to ani kdyby brali QB v prvním kole

Reagovat
formic81

myslel jsem najit nekde nejakou levnejsi variantu, ktera bude mit vetsi prinos nez Gabbert. Klidne zkusit nejaky to 2-3 kolo nebo QB typu Brisett

Reagovat
Chazy

A to myslíš jako Mariotova backupa, nebo jako startera?

Reagovat
formic81

myslim to jako Mariotova backupa co muze mit starter ceiling. Nebo de facto bejt uspesnej systemovej QB. Vim ze to slovo nemas rad, ale prijde mi fakt dementni mit na rosteru QB typu Gabbert, kdyz vis ze sance ze Mariota odehraje celou sezonu je asi tak vysoka, ze Klaus ml nebude dalsi ceskej prezident. Proto bych draftoval letos nekoho (2-3 kolo) kdo by mohl teoreticky ten team drzet nad vodou i behem Mariotovi absense. Vim ze i ta tvoje statistika tech QBs draftovanej v midrounds neni moc uspesna, ale kdyz i my jsme hrali docela zabavnej fotbal s Mullensem a bez talentu, tak mi nerikej ze Titans nenajdou nekoho kdo jim pomuze. Kor s tim jejich teamem

Reagovat
Chazy

No, mně to popravdě dost dává smysl. Hřiště by pravděpodobně viděl a mohli by docela brzo dělat vyhodnocení, jestli do něj vložit důvěru nebo ne. Stejně tak by si pak mohli říct, jestli na Mariotu dát na rok 2020 tag a nebo ho pustit do FA, jestli brát QB v prvním kole a nebo jít dál s tím z nižšího kola.

Jo, tohle je asi ten případ, kdy draftování QB ve 2. - 3. kole dává perfektní smysl. Koneckonců tak ty picky vypadaj často. Hlavně v tom druhým kole prostě je ta šance na dobrýho QB ještě docela znatelná, pokud tam nereachneš pro někoho jako Hackenberg

Reagovat
formic81

https://www.profootballfocus.com/news/pro-nfl-secondary-rankings-all-32-teams-after-17-weeks

Bears na 1ce asi zadne prekvapeni. Naopak Saints az na 28 miste. Texans na 4ce me taky docela prekvapili, asi kvuli tomu jejich sobotnimu vykonu jinak my klasicky posledni misto..

Reagovat
Chazy

To naše druhý místo je krásný secondary prostě letos Patriots táhne a je velká škoda, že jim nepomůže pass rush pořádně.

Gilmore je prostě fakt unikátní press cb, strašně sednul schématově. A od doby, co hraje JC Jackson, tak z toho mám vážně dobrej pocit. McCourthyové oba super, Jason nad očekávání, no a Chungovi prostě sluší hraní v boxu, když je na hřišti Harmon.

Fakt dobré je to, společně s OL aktuálně to jediný, čím Pats opravdu vynikaj.

Reagovat
formic81

Akorat ze vsichni uz jsou stary docela. Brachove a Chung. Ale zrovna D. McCourty je jeden z mala hracu od vas, kteryho jsem mel rad. BTW Flowers zustane? Ten se za posledni roky vypracoval na jednoho z nejvic underrated pass-rusheru. Klidne bych ho privital

Reagovat
Chazy

Nezůstal Chandler Jones, nezůstane Flowers.

Belichick radši těch 18 mega investuje do 5 top gunnerů

Reagovat
niflheim

je to vtipný protože je to pravda

Reagovat
Dawon

Na jednu stranu Chung a dvojcata sou stari, ale zas to vypada, ze zakladni dvojku na CB mame na peknych par let poresenou (Gilmore a Jackson), coz je hrozna parada...+ furt je tam ten Dawson teoreticky do slotu, ktery sel letos v 2. kole, ale Bill v 2. kole vybira zasadne jen busty, takze si asi radsi nedelam nadeje

Ale ten tym ceka v letosni sezone asi zacatek obrovskeho rebuildu...naprosto drtiva vetsina klicovych hracu starne a nebo uz je kompletne v prdeli, jenom tak z hlavy kdyz se nad tim clovek zamysli:

McCourtyove, Chung, Hightower, Edelman, Gronk + Flowersovi konci smlouva...no a bohuzel taky uz i ten Tomik Zaroven v DL konci smlouva Brownovi a Sheltonovi, ktere sice asi neobrecim, ale furt to jsou hraci, kteri mezi sebou maji letos nejakych 800 snapu a Clayborn, ktery se pred sezonou podepsal za relativne dost penez, je celkem nic moc a taky jen tak nejak nezajimave rotuje

Na DL a LB je tam fakt obrovska absence kvality, tahle offseason bude hrozne zasadni a je proste nacase, aby se Billovi po delsi dobe povedl nejaky ultimatni draft, protoze Brady uz mladsi nebude a vypada to ze roky, kdy prumerne tymy zvedal mezi elitu, uz jsou bohuzel pryc

Reagovat
Kowe

letos ještě takovej tým zvednul

Reagovat
Dawon

No...to se ted teprv uvidi Ten bye letos vnimam hodne jako nezaslouzeny a s velkym stestim

Urcite se nedostal na Peytonuv level z jeho posledniho roku, ale ten pokles tam bohuzel je a je asi jen jediny smer, kterym ta vykonnost muze dal pokracovat...samozrejme je otazka, do jake miry za to muzou ti starnouci receiveri, ale nekvalita na WR/TE mu proste v minulosti nikdy nejak zasadne neprekazela

Reagovat
Kowe

no právě, že má bye takovej tým, to jde i za bradym

Reagovat
Dawon

Do jiste miry asi jo no uvidime, snad mi zavrou hubu

Reagovat
Chazy

Výkonnost může jít nahoru ještě teoreticky s novým OC, kdyby Daniels vypad

Reagovat
Chazy

Josh McDaniels said the "book is closed" on head coaching interviews for 2019

Tak nic

Reagovat
Dawon

rychlovka

Reagovat
Chazy

Ohio State QB Dwayne Haskins has announced he will forego his final two years of eligibility and enter the NFL draft.

Dost bez pochyb největší QB talent na tomhle draftu Ještě se ale uvidí na draft procesu, jak tu hru chápe atd. Ale když Herbert nešel do draftu, tak prostě má otevřený dveře k tomu, aby šel jako první QB nebo první celkově.

Ještě tu asi ani nezaznělo, že Daniel Jones z Duke jde taky do draftu. Mně se těžko hodnotí, Duke jsem neviděl nikdy v životě v žádným zápase, ale mrknul jsem asi na tři jeho tapy o víkendu a kdybych si měl vybrat mezi ním, Lamarem, Trubiskym, Allenem a Lockem, tak beru nejspíš jeho. (vím, že Lock typologicky mezi ty další 4 vůbec nezapadá, ale je to taky prostě projekt, co má šanci na první kolo)

Reagovat
formic81

a Grier?

Reagovat
Chazy

Grier i Stidham se regulérně začali házet na 2. - 4. kolo Je to jak s Rudolphem, já se prostě učím s tím smiřovat a nezpochybňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/FcdUDWssXyU

Taková malá vzpomínka na Shadyho v životní formě.. Na Folese jako startera..

Reagovat
Mihi

https://m.youtube.com/watch?v=Kmh5caVdtRU

Toto tu už bolo? je to staré, ale vidím to prvýkrát

Reagovat
Dawon

zkusene

Reagovat
Kowe

Reagovat
kubys

Jako už jsem to viděl, ale znovu jsem se zasmál...rozhodčí je součást hry holt.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

jojo, tje výborná věc

Reagovat
formic81

tak LaFleur.. asi ok

Reagovat
Dawon

Jako...zajimava volba, ackoliv ze zrovna po letosku u Titans si rekne o takovou pozici, to me trochu zarazi ale az na ten letosek ma ten zivotopis rozhodne dost obdivuhodny, tak v zasade asi proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Mariotu moc nepozvedl no Career-low co se týče passových statistik

Reagovat
Chazy

Je to zajímavá volba a souhlasím, že u Titans proved mizernou práci.

Nicméně v kontextu HC pozice se o něm mluví už více let a prý pro to má všechny předpoklady, co je potřeba v hlavě mít, že je fakt supertalent.

Jen bych připomínal, jak jsem psal, že hodnotit HC jen podle OC/DC výsledků je holt k prdu.

Reagovat
formic81

kouka nekdo?

Reagovat
Trand

jj

Reagovat
kubys

Clemson je po 121 letech další tým, co skončil sezónu 15-0, jen tak mimochodem.

Reagovat
Dawon

Sem koukl na kondenz a huste je teda smazli Lawrence pusobi uzasne, na toho se v NFL hrozne tesim Ale asi teda nevnimam jako uplne inteligentni, ze tam 5 minut pred koncem nekolikrat behal mezi tackly a schytaval obri hity

Reagovat
kubys

Jo, ten konec byl trochu weird, ale ten hod těsně před koncem 3. čtvrtiny byla lahůdka.

Reagovat
telka11

Wow, nejvyssi Sabanova prohra a druhej titul pro Clemson ve tri letech, to zacina vypadat jako power shift. Lawrence naprosto neskutecnej, byly tam proste hody ktery by byly top i v NFL. Vsak uz se taky hypuje jako nejlepsi prospect ever let the hype begin

Reagovat
Trand

Já viděl celej zápas kromě první čtvrtiny a byl fakt dobrej. A to nejenom hody, ale i pocket presence, čtení coverage atd. Ale on celej tým Clemsonu vypadal skvěle, každej obránce byl ve většině her ve skvělý pozici, Tuovi dělalo hrozně velkej problém rozeznat coverage, stejně jako O-line Bamy špatně četla blitzy a špatně si rozebírala bloky. Gameplan Tigers byl fakt skvělej.

Z Bamy mě včera z obrany zaujal jen Quinnen Williams (92) a Jennings (33) a v útoku pak Jacobs (8), kdyby člověk viděl jen tenhle zápas, tak hráči Bamy nevypadají zas tak dobře.

Reagovat
Chazy

Pocket presence mi přijde jako to úplně nejlepší na Lawrencovi

Některý hody jsou úžasný, ale někdy mu to trochu ulítne. Asi si nesrovná nohy, nebo to hodí moc rychle. Co je ale hlavní, tak v tom zápase měl snad jen jeden mizernej read, kde si koledoval o pick six. Tje proti té obraně supr.

Z Clemsonu ale neuvěřitelní Farrell a Wilkins, oba se podle mě můžou vrátit do diskuze o top 10 pick

Reagovat
Dawon

Mi se tam u jednoho hodu hrozne libilo, jak si dokazal uplne ukazkove vysplhat v kapse, ktera se mu hroutila...tohle fakt neumi ani spousta QB v nfl, a hadam ze na college je uplny standard, ze v takove situaci QB proste zacne scramblovat...a on uplne s klidem postoupil a jeste to zakoncil perfektnim hodem

Reagovat
Chazy

A top-level evaluator for an NFC team told Bleacher Report's Matt Miller that Clemson freshman QB Trevor Lawrence is the best prospect at the position he has seen since former Stanford QB Andrew Luck.

An NFL scout told Bleacher Report's Matt Hayes that Clemson freshman QB Trevor Lawrence could end up the best draft prospect of all time.

"With what he now knows, his physical ability at 19 years old, how he wants to be coached and wants to be great, his ceiling is limitless. He makes throws now that guys in our league can't make," the scout said. The evaluator also said that he was not being hyperbolic.

Toto se psalo o Lawrencovi před tím zápasem ještě ..

Jako regulérně, pokud se nestane něco hodně nepředpokládatelnýho, blbý zranění (třeba při běhání do hitů při vyhraným zápase), tak v roce 2020 pravděpodobně poprvý od roku 2011 uvidíe regulérní tankování pro first overall.

Kéž by ten rok skončil Brady, Belichick, šlo to úplně do hajzlu a ten Lawrence připad k nám

Reagovat
Chazy

Fakt se už teď dá říct, že prakticky nemůže v NFL bustnout .. tak jako to šlo říct o Luckovi, na jinejch pozicích o Barkleym, Zekem, J. Jonesovi, Bosovi, Ramseym a podobným.

Regulérně by moh příští rok do NFL v 19 letech a nebyl by horší jak někteří starteři.

Reagovat
Chazy

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-61948/?forum=1#p9658381

A že sem vás na něj upozorňoval už Chazy 12.08.2017, to mě těší

Reagovat
formic81

Reagovat
Dawon

Si tak rikam...myslis ze je realne, ze by nejaky tym byl spatny dva roky po sobe, a vzali QB top pickem 2 roky po sobe, pokud by to vyslo na rok s Lawrencem?

Treba neco jako Titans 2015, 2016? Za predpokladu, ze by Lawrence pokracoval timhle smerem a fakt byl na draftu nejlepsi prospect vsech dob

Reagovat
formic81

tak Browns se tohle darilo par let taky

Reagovat
Chazy

To snad ne, ani Weeden a Manziel nešli hned po sobě

Reagovat
Chazy

Jo, ty myslíš dva first overall picky po sobě. Jako jn, ale v jednom případě ani nebrali ten první rok QB

Reagovat
formic81

ale mohli

Reagovat
Chazy

Já nevím, asi jo. Ale nedokážu si představit, že by měli oba na rosteru. Buď by tradli ten druhej super pick a nebo toho QB, co tam strávil rok

Reagovat
kubys

On je prostě ten level Elway, Peyton, Luck, jsem jen rád, že to potvrdil v největším zápase, protože byl letos hodně ve stínu, i když kdo by se tomu divil při výkonech, jaké předváděli Tua, Kyler a Haskins.

Reagovat
Chazy

The Jaguars are expected to release DT Malik Jackson this offseason.

Taven Bryan ho zničil

Jsem zvědavej, kam půjde a jakou cenu bude mít. Je mu furt jen 29, ale jak šel k Jags, tak z vyjádření smrděl hráčem, co vyhrál SB a už chce jen prachy. Já bych se bál dát mu moc garancí, aby na to nemrdal

Reagovat
Chazy

FOX's Peter Schrager reports USC OC Kliff Kingsbury is expected to be named the Cardinals' new head coach.

Typíčo to je neskutečně odvážnej tah a může to být průser, ale budu mu hrozně fandit.

Reagovat
Chazy

NFL.com's Ian Rapoport reports Browns OC Freddie Kitchens and Vikings OC Kevin Stefanski are the two finalists for the Browns' head-coaching job.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Bucs are "focusing on hiring" Bruce Arians.

NFL Network's Ian Rapoport reports ex-Jets coach Todd Bowles is the "top choice" to be Bruce Arians' defensive coordinator in Tampa Bay.

Reagovat
Chazy

Texas Tech is 91st in the defensive S&P+ ratings this season and never finished higher than 83rd during Kingsbury’s tenure. The team consistently scored more than 30 points in losses.

Reagovat
formic81

az uvidi ten offensive talent co tam ma Rosen, tak se radsi vrati do USC

Reagovat
kubys

Strašně se těším.

Reagovat
formic81

jinak on prej na college nejak odmitnul Mayfielda a radsi dal prednost Webbovi?

Reagovat
kubys

Ale hovno, Mayfield se zranil, Webb hrál dobře a Kingsbury, řekl, že žádný z nich nemá jistotu startera...na to se Baker sebral a ještě před Bowlem transferoval.

Reagovat
formic81

Ja se jenom ptam.. co se stalo

Reagovat
kubys

Arians ofiko kouč Bucs.

Reagovat
-Kopy-

https://twitter.com/AZCardinals/status/1082757710687264768 no fandové nejsou moc nadšení, 35-40, no nebudu soudit, uvidíme, horší než letos to snad být ani nemůže

Reagovat
Dawon

Jako kdyz uz nic, tak je asi velka sance, ze budete hrozne zabavni Je to zajimavy risk, ale ikdyby to z hlediska celkove vykonnosti tymu neklaplo, tak aspon pro Rosena by to snad mohla byt fajn volba, coz je pro vas aktualne asi nejdulezitejsi

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
kubys

"USC never lost a game while Kliff was there though. That’s mighty impressive"

Reagovat
kubys

Každopádně je to vtipný, jsem tady rozjížděl ten hypetrain už od toho, co ho vyhodili z TTU, sice jsem teda čekal, že někde půjde jako OC a tohle je trošku neočekávaný výsledek, ale co už. Na druhou stranu je podle mě jednodušší postavit jakouž takouž obranu v NFL než na college (zvlášť v BIG12)

Reagovat
niflheim

Týmy se snaží najít svého McVaye

Reagovat
niflheim

Hergot, 39, čekal jsem že je mladší.

Reagovat
niflheim

Patriots placed TE Jacob Hollister on injured reserve with a hamstring injury, ending his season.

Reagovat
kubys

OT: Za měsíc začíná AAF, jsem zvědavý, jakou to vůbec bude mít kvalitu.

Reagovat
Chazy

9 News' Mike Klis reports the Broncos' head-coaching finalists are Steelers OL coach Mike Munchak and Bears DC Vic Fangio.

ESPN's Adam Schefter reports ex-Packers coach Mike McCarthy isn't pursuing any other head-coaching job than the Jets' opening.

To teda Broncos dost vybočují z trendu ... já fakt nevím, Titans pod Munchakem byli strašní

Reagovat
Sali5

Se dalo čekat, Elway říkal něco ve smyslu, že chce mít skvělý tým na "jedné straně míče", kdybych si měl vsadit, tak to bude Fangio, ale nadšený úplně nejsem teda Do konce týdne má být jasno.

Reagovat
telka11

Tak jsi to trefil no

Reagovat
telka11

Tak jsi to trefil no

Reagovat
Chazy

Já jsem jen píča a zapomněl jsem, že tam máte toho Kubiaka vymyšlenýho

Reagovat
Chazy

Bucs acquired coach Bruce Arians and a 2019 seventh-round pick from the Cardinals in exchange for a 2019 sixth-round pick.

Taky dobrý, že na něj ještě měli Cardinals práva

Reagovat
kubys

Bowles by měl být DC pod Ariansem.

Reagovat
Chazy

Jojo a Byron Leftwich bude zas OC. Prostě tým jako měl v Arizoně.

A teda tým šíleně silnej a sympatickej, těším se na ně.

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

Browns hired Freddie Kitchens as head coach.

Broncos hired Vic Fangio as head coach.

Broncos hired Gary Kubiak as offensive coordinator.

The Chicago Tribune's Brad Biggs reports ex-Jets coach Todd Bowles hasn't finalized anything with the Bucs and is considering the Bears' defensive coordinator job.

Reagovat
Chazy
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele