Stankovič nohu zlomenou nemá

29.10.2007, 10:52
Aktuality
Pořádně oddechnout si může Dejan Stankovič, jeho zranění totiž není tak vážné, jak se ještě včera večer zdálo. Záložník Interu Milán nedohrál utkání v Palermu kvůli poraněnému kotníku a existovalo u něho podezření na zlomenou holenní kost, to naštěstí následné vyšetření nepotvrdilo...

29letý fotbalista byl ze hřiště odnesen na nosítkách těsně před koncem první půle a po poločasové přestávce putoval místo na hřiště do nemocnice. Tam se podrobil vyšetření, která odhalila pouze poraněný kotník a vazy. Kdyby se potvrdila původní domněnka o zlomenině nohy, čekala by Stankoviče několikaměsíční přestávka, takto by se měla jeho pauza pohybovat v řádu týdnů.

Stankovič se určitě nestihne dát do pořádku pro utkání Ligy mistrů proti CSKA Moskva a vrásky na čele včera přibyly i trenérovi srbské reprezentace Javieru Clementemu. Srbsko stále má šanci postoupit na ME 2008 a v posledních dvou zápasech ho čekají Kazachstán a Polsko.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Hlavně že to neni zlomený

Reagovat
HOST*

Snad se Drago brzo uzdraví.

Reagovat
HOST*Francesc

Ještě že tak..Je pro inter hodně důležitej!! i když sice trošku hledá formu..Ale až se zase uzdraví, bude to zas starej dobrej Stankovič! hodně štěstí

Reagovat
HOST*klasik

jeste ze aspon Materazzi se zrejme dal do kupy, spolecne se Samuelem nebo Chivuem to bude paráda ve stoperský dvojici...

Reagovat
HOST*

obrana Maicon-Materazzi-Samuel-Chivu bude prostě úžasná

Reagovat
HOST*

To bude už se těším na Matrixe.

Reagovat
HOST*klasik

tak ono i s maxvellem to neni nejhorsi na levym beku,je to jeste ofenzivnejsi,nez kdyz tam je chivu, ale vzhledem k tomu, ze inter vetsinou hraje na dva defenzivni stity uprostred zalohy, coz se mi taky moc nelibi, tak i ten maxvell tam klidne muze hrat a chivu se muze premistit zpatky na stopera pokud samuela potka zhorseni formy, ale jinak samuel nas momentalne nejlepsi stoper...

Reagovat
Antijuve

Maxwell sice dobře podporuje útok, ale dozadu to je špatný a v tom je Chivu hodně dobrý.U Matrixe se uvidí, jak na tom bude po zranění, kdyby hrál jako před zraněním, tak je jasná volba on a Samuel.Jinak doufám, že konečně Moratti přivede kvalitu do zálohy.Ne že za nás hraje Jimenez a předtím M.Gonzales, kteří jsou už od začátku odsouzení na lavičku.

Reagovat
HOST*

Ted' si všechno vystihl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele