Stále se chci vrátit do Atlética, přiznal Diego

29.06.2013, 09:25
Aktuality
Brazilský záložník Diego stále nemůže vyhnat z hlavy myšlenky na Atlético Madrid. 28letý fotbalista v hlavním městě Španělska strávil sezonu 2011/2012 a korunoval jí triumfem v Evropské lize, následně se vrátil do Wolfsburgu...

"Je pravdou, že se stále chci vrátit do Atlética. Strávil jsem tam nezapomenutelný rok a dokonce vyhrál trofej. Stejně tak je ale pravdou, že jsem nic nepodepsal ani s Atléticem, ani s žádným jiným klubem. Je těžké tuto situaci vůbec zvažovat, jelikož v rukou mají všechno jiní. Atlético se musí rozhodnout, zda mě vůbec chce, kolik za mě nabídne a pak uvidí, jestli se povede najít dohodu s Wolfsburgem. Je to na nich," řekl v interview pro Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

Diego se po návratu do Německa usadil v základní sestavě Wolfsburgu a v uplynulé sezoně nastřílel deset bundesligových branek. Velký zájem o něho má především trenér Atlética Diego Simeone.

"Je zcela normální, že se kluby poptávají na mojí situaci. Nyní je léto a tohle je fotbal, tak to prostě chodí. Může to být Atlético, nebo také jiný klub, ale mohu vás ujistit, že pokud odejdu, bude to jedině za odpovídajících podmínek jak pro mě, tak i pro Wolfsburg. Nejlepší věcí, kterou mohou zájemci udělat, je promluvit si předně s Wolfsburgem," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (42)

Přidat komentář
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

to je žoldák tvl...

Reagovat
db18

...zajímavé, že chce raději pracovat za nižší žold, než který má teď

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna united mají taky hezkého žoldáka jménem Rooney, už před 2 lety řikal že chce odejít ale jakmile zvedli plat, tak zůstal. Jaká náhoda. To samé zkouší ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Ufňukanec

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že mu to v Juve nevyšlo.Od tý doby to s ním jde od 10 k 5

Reagovat
Bayernista18

Táhni z Bundesligy, když se ti tam nelíbí!

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa mu nedivim v atleticu vytvorili skvely kolektiv vyhrali EL a vo wolfsburgu sa v podstate celu sezonu trapia hoci maju dobry kader rad by som ho videl znovu v atleticu sedel mi tam a podaval dobre vykony

Reagovat
Puskas

Fanoušci můžou mít své oblíbené kluby a dokonce si na tom zakládají, v momentě, kdy se takto projeví hráč, je prašivá ovce. Zajímavý přístup...

Reagovat
smazaný uživatel

To píše jenom nějaký pologramotný mufánek.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu řešit, tohle píšou jen omezenci. Diego návrat do Wolfsburgu neměl ve svých rukou a šťastný tam není ani teď. Já jsem si tu sezónu co byl v Atléticu neskutečně užil. Takový hráč tam dlouho nebyl. Když ho fotbal baví, tak se na něho kouká snad nejlépe ze všech. Kreativita, elegance, nádhera. Koukat na Dos Santose a Diega a jsem spokojený. To je fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by tam šel, mám rád hráče, co projeví zájem o určitý klub. A Diego zrovna o Atlético, kterému fandím. Co víc si přát, kéž by to klaplo.

Reagovat
penepi

Ja som si ho užíval aj teraz vo Wolfsburgu, bol to rozdielový hráč a pod tým hrotom bol fakt neskutočný. A to, že si niektorí ľudia myslia, že hráči sú ako na špagátiku a futbal vlastne nie je ich práca a nemôžu zmeniť klub, je nanajvýš primitívne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tuhle sezónu viděl jen jednou a to vedli a hráli už jen údržbu, asi proti Hoffenheimu.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se mu nedivím, taky bych utíkal.

Reagovat
LAM

Peněz má teď Atletico dost tak doufám že ho získaj.S nim by to v LM mohlo bejt velmi dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej to býval hráč....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jestli půjde do Atlética tak na tom ještě nebude tak špatně.Když tam byl hrál dobře.Myslím si ale že výš se nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej je ten Ricardo Rodríguez? Dík.

Reagovat
pospech11

I když BL sleduji a vlky především (kvůli Janu Polákovi), tak zrovna u Rodrigueze si nějak nemůžu vybavit jeho vlastnosti a pokud nevyčnívá v Wolfsburgu tak u nás by neměl šanci...

Reagovat
jv

Potom je asi nesleduješ pořádně. Rodríguez je jeden z nejnadějnějších hráčů na levou stranu v BL, dokáže zahrát beka i zálohu, je na tom dobře technicky, skvělý centry, během sezóny a před rokem taky chvíli nenastupoval, ale na konci letošního ročníku se hodně zlepšil a patřil k nejlepším hráčům VfL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, ale ten Navas, ten je rychlý jak sračka. Dvakrát jsem ho viděl v sezoně za Sevillu a nepřipadal mi tak rychlý. Ale je dost možné, že to bylo proti Realu, Barce nebo Valencii, takže možná ho stírali rychlí beci. Každopádně na Konfederečním poháru běhá jak fretka. Sevilla měla ve svém týmu dobré klenoty, ještě mě zaujal Kondogbia a na toho zdá se přichází chvála z MS 20cítek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia taky beztak půjde pryč, co?

Reagovat
smazaný uživatel

No spekuluje se že mají zájem např. Real ale já si myslím že sezonu ještě v té Seville vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

No tak až takhle velkou rybu bych mu nepřál, to by seděl. Snad nebudou blbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové Atlético by nebylo špatné.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jv

Jednoznačně bych ho pustil, když po tom tolik touží, Vlkům to zase tolik "neublíží".

Reagovat
db18

Navíc Arnold se jevil dost nadějně, tak by mu víc šancí neuškodilo

Reagovat
jv

Navíc by ušetřili obrovskou částku na platu.

Reagovat
db18

OT: Sandhausen se letos zachránil jen kvůli neudělení licence a teď už přitáhl posily Zábavníka a Zimmermanna (a ten Florian Hübner z rezervy BVB je co zač? )

...jestli budou podobně posilovat dál, tak by se mohli umístit i v klidném středu tabulky

Reagovat
jv

Hübner přišel z Wiesbadenu jako posila pro rezervu do 3. ligy, ale na Sandhausen by snad mohl mít, i když výš asi ne. Jinak taky přišel Kulovits, který hrál dlouhá léta za Austrii a dokonce má pár startů za reprezentaci. Zůstat by měl i Wooten a z Lauternu přijde ještě Nsor, tomu by to tam mohlo střílet taky, i když má teprve 20 let.

Reagovat
db18

OT2: Alemania Aachen nejspíš půjde do insolvence, nezíská licenci pro RL West a začne zřejmě pod novým názvem v nejnižší soutěži (Kreisliga)

Reagovat
jv

Velká škoda, už jsem věřil, že se tomu vyhnou...

Reagovat
db18

...ale kdo ví, jak to je - klub se dál vyjadřuje jen k přípravě a posilám - ikdyž mají mj. FB zapasamované výzvama, aby se k tomu nějak vyjádřili, jeslti na tom něco je, nebo je to jen fáma...

Reagovat
Messiáš

Je to geniální hráč, ale jsou tu ale. Má ohromnej plat, musel by jít výrazně dolů a navíc je otázka, zda by neměl dostávat daleko více šancí Oliver Torres a celkově kreativitu ve středu pole teď po mnoha letech dokážou nynější hráči v kádru suplovat, například Koke..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele